UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
В яскравих фарбах Лісабона
Фаду мріє на струні…

Португальська історія

Днів: 13, 3 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 8
Львів - Краків - Прага -  Страсбург - Сан-Себастьян - Порту - Ліссабон - Баталія - Назаре - Обідуш -  Сінтра - Барселона - Ніцца - Монако -
Канни - Антіб - аутлет Парндорф - Відень - Закопане - Львів
Іспанія
Австрія
Монако
Польща
Португалія
Франція
Чехія

6 екскурсій вже у вартості туру
Порту, Ліссабон, Прага, Страсбург, Ніцца, Закопане

Таємнича Португалія, Пристрастна Іспанія і Романтична Франція
Можливість побувати в найцікавіших куточках Португалії: Фатіма, Сінтра, Ерісейра!
Подивитися на океан в Назаре і на вітряний мис Рока!
Послухати душевне Фаду за келихом хорошого португальського вина!
Побачити Сан Себастьян, Монако і Відень
Скупитись в Аутлеті Парндорф, відпочинути в термалах Буковини Татранської

День 1.

ЛьвівКраківКазімєж

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Перетин кордонів. При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.

Королівський Краків

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить.
Королівський Краків

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!

Казімеж – особлива атмосфера

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Казімеж – цікавий район в Кракові зі своєю особливою атмосферою.  Століттями район виконував торгову функцію, трохи пізніше став популярним місцем серед богеми і студентів. 
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків – Казімєж
День 1 - Львів – Краків – Казімєж
День 1 - Львів – Краків – Казімєж
День 1 - Львів – Краків – Казімєж
День 2.

ПрагаГрадчани

Сніданок.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
Для бажаючих

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Пивними дорогами Праги

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Пивними дорогами Праги
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 3.

СтрасбургКольмар

Сніданок.
Переїзд до Франції. Франція - країна дивовижна, різноманітна і багатолика ...
Екскурсія

Страсбург – столиця Ельзасу

(входить у вартість туру)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, вузьких мальовничих переулочків, відвідування французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами «малої Франції» з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся.Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, мадам Тюссо, Луї Пастера ...
У вільний час рекомендуємо:

Прогулянка на кораблику: Страсбург та річка Іль

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Можливість оглянути весь Страсбург з води. Шлях проходить по різним районам- Маленька Франція, милі житлові квартали, сучасний район з будинками Європарламенту. Поки кораблик пливе, виникає почуття, що час тут зупинився і, того й гляди, з-за рогу з'являться француженки в сукнях з корсетами і пишними спідницями....  Кораблик пливе повільно. Це дозволяє і розглядати місцеві краси, і фотографувати їх, і навіть махати рукою перехожим. Дерев'яні ворота, шум падаючої води і наш кораблик повільно піднімається - один з дивних моментів прогулянки: прохід через шлюзи. Чудова прогулянка і відмінні фотографії чекають нас.

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Нічний переїзд в Іспанію.
День 3 - Страсбург – Кольмар
День 3 - Страсбург – Кольмар
День 3 - Страсбург – Кольмар
День 3 - Страсбург – Кольмар
День 4.

Сан-Себастьян

Переїзд в Іспанію.
Країна Басків - місто Сан-Себастьян. Можливість відпочивати і купатися в океані!

Елегантний Сан-Себастьян

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Сан- Себастьян - один з найбільш елегантних і фешенебельних морських курортів Іспанії, це місто з рисами вишуканості, відмінного смаку і витонченості. Гармонія і жодної зайвої деталі-таке місто басків з прохолодною вологою погодою, з повітрям, що нагадує морський коктейль, і з дивовижно чистими вулицями. Старовинна архітектура, сучасні комплекси, мов намальовані строкаті житлові квартали, прекрасні піщані пляжі і природа не дадуть нудьгувати нам в цьому чудовому місті. Фешенебельний іспанський курорт, Сан-Себастьян порадує любителів вишуканої кухні. У національних ресторанах відвідувачам пропонують розкішний вибір рибних страв, також на курорті є ресторани традиційної баскської кухні. Серед популярних національних страв варто виділити «пінчос».
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Сан-Себастьян
День 4 - Сан-Себастьян
День 4 - Сан-Себастьян
День 4 - Сан-Себастьян
День 5.

ПортуБрагаГімарайнш

Сніданок.
Переїзд в Португалію.
Екскурсія

Порту – північна столиця Португалії

(входить у вартість туру)
Саме яскраве і запам'ятовуване місце Португалії – це місто Порту. Саме Порту подарував назву країні Португалії, адже колись він був столицею країни. Від нього ж отримав свою назву напій портвейн. Порту дасть нам можливість відчути дух істинної Португалії. Порту старовинне місто, жваве і пристрасне. Воно повне прекрасних будівель. Прогулюючись по лабіринту вузьких вуличок, між будинками, збудованими в стилі модерн і бароко, ми зможемо насолодитися пишністю і колоритом цього древнього міста. Коли туман, піднімаючись над річкою і океаном, закутує вулиці своїм таємничим плащем, це гранітне місто нас просто зачаровує. А в яскравий сонячний день Порту здається таким же веселим і повним життєлюбства. Скуштувати справжній портвейн можна тільки в Порто. Відвідування одного з пагорбів з виробництва портвейну (вх. квиток). Воно нам обов'язково сподобається .... Вільний час. Можливість покататися по річці Доуро на кораблику під шістьма міськими мостами, і пройти вздовж річки до океану (дод. плата)
Вільний час.

Тут народилася Португалія

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Гімараєш - колиска португальської держави. Гімараєш - одне з найстаріших міст країни, батьківщина першого короля Португалії Афонсу I Енрікеша, місце, де зародилася португальська державність. Далі наш шлях лежить в місто Брага. Брага є одним з найкрасивіших міст Португалії, з численними вражаючими пам'ятками в стилі бароко. Одна з найвідоміших визначних пам'яток країни - церква Христа на Голгофі.
Поселення в готель. Ночівля.
День 5 - Порту – Брага – Гімарайнш
День 5 - Порту – Брага – Гімарайнш
День 5 - Порту – Брага – Гімарайнш
День 5 - Порту – Брага – Гімарайнш
День 6.

Лісабоншоу Фаду

Сніданок.
Переїзд в Ліссабон.
Екскурсія

По вуличках Лісабона

(входить у вартість туру)
Ми пройдемося пішки по пагорбах старого Лісабона, де майже в кожному районі є місце з панорамним видом на набережну і море черепичних дахів. Мозаїчні тротуари та старовинні ліхтарі – природний вигляд незагримованого Лісабону, портового міста родом з давнини. Атмосфера міста пройнята сучасним духом, яскравим, легким, свіжим.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Лісабон – Великі відкриття

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Величний Пам'ятник Першовідкривачам, Тріумфальна арка, Монастир Жеронімуш - перлина унікального португальського архітектурного стилю «Мануеліно», символ Португалії - Беленськая вежа. Один з найкрасивіших районів Лісабона - дивовижний Белен. У найстарішому кафе Португалії ми зможемо насолодитися смаком знаменитого на весь світ ласощі-пушту ди Белем (Pasteis de Belem) в супроводі чашечки ароматної кави (оплата самостійно). 

Про що плаче Фаду

(дод. оплата)
Давайте проведемо вечір там, де перед нами запалять свічки, наллють келих вина і заспівають душевну пісню
Ночівля.
День 6 - Лісабон – шоу Фаду
День 6 - Лісабон – шоу Фаду
День 6 - Лісабон – шоу Фаду
День 6 - Лісабон – шоу Фаду
День 7.

ОбідушФатімаБатальяТомар

Сніданок.
У вільний час рекомендуємо:

Португальське Середньовіччя

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€)

Запрошуємо в Португальське Середньовіччя - в часи королів, лицарів і монаших орденів! Почнемо з зупинки в місті Обідуш, в який ми закохаємось з першого погляду! Місто - музей під відкритим небом, в кільці середньовічних кріпосних стін, часом здається казковим або іграшковим. «Місто королев» або «Весільний подарунок» - ось так романтично називали Обідуш в Середньовіччі, коли королі дарували його в якості весільного подарунка своїм молодим дружинам. Є у міста і свій символ, який обов'язково потрібно продегустувати! Це фірмовий лікер «Жінжа», який нам подадуть в шоколадному стаканчику, адже Обідуш ще і шоколадна столиця Португалії.
Алкобаса - типове португальське містечко, в самому серці якого знаходиться монастир Санта-Марія, його можна назвати однією  з величних споруд 12 століття. Саме в цьому монастирі ми почуємо історію короля Педру і його коханої Інеш, яких називають «португальськими Ромео і Джульєттою». Історія вічного кохання, історія сумна і трагічна, яка захоплює своїм драматизмом, була оспівана поетами, художниками, письменниками.
Баталья- відвідаємо домініканське абатство Санта-Марія да Віторія, яке є істинним шедевром пізньої готики з елементами чисто португальського стилю мануеліно. Монастир в баталіях Санта-Марія да Віторія визнаний ЮНЕСКО пам'яткою світового значення.
Фатіма - одна з головних святинь Християнського світу, місце паломництва мільйонів людей з різних куточків світу. Саме тут в далекого 1917 році відбулося явлення Пресвятої Діви Марії трьом маленьким пастушкам. Це місце з особливою атмосферою, тут відчувається умиротворення і віра в чудесне зцілення.
Нас чекає чудовий день.

Або

Слідами тамплієрів

(Дорослий: 55€ / Діти: 46€)
Як виник Томар і яке відношення мають до його створення лицарі ордена тамплієрів. Ми відвідаємо головну пам'ятку Томара - Монастир ордена Христа, колись останній оплот тамплієрів, гордо височіє над містом, як би оберігаючи його від негараздів. Ця фортеця-монастир, що стала свідком найважливіших подій португальської історії, будувалася, розширювалася і перебудовувалася протягом багатьох століть, відобразивши історію країни в своїй зовнішності. Готика, мануеліно, ренесанс - архітектурні стилі, змішані в неповторній португальської манері, надають особливу чарівність і відчуття переміщення в середні століття. Наступним пунктом нашого маршруту буде центр християнського паломництва - містечко Фатіма. Місце, де 13 травня 1917 року, трьом дітям з місцевої села, з'явилася Діва Марія.
Ночівля.
День 7 - Обідуш – Фатіма – Баталья – Томар
День 7 - Обідуш – Фатіма – Баталья – Томар
День 7 - Обідуш – Фатіма – Баталья – Томар
День 7 - Обідуш – Фатіма – Баталья – Томар
День 8.

мис РокаСінтра

Сніданок.
У вільний час рекомендуємо:

Перлина Португалії - Сінтра, Мис Рока і Лісабонська Ривьєра

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
Місто і його пагорби усіяні казковими палацами і фантастичними віллами, чарівні відвідувачів протягом століть. Відомий британський поет і мандрівник лорд Байрон писав, що місто "можливо, в усіх відношеннях є самим чудовим в Європі", називав його "славний Едем". Туманний зимовий день в загадковій Сінтрі не менше прекрасний, ніж сонячний і ясний літній, коли блакитна безодня океану відображає хмари своїм дзеркалом вод. Можливість відвідування романтичної, повної загадок садиби Кінта Де Регалейра XVII століття. Потемнілий від часу і вологи палац, особливо романтично виглядає на тлі яскравої тропічної зелені. На різних рівнях парку розкидані балкони, бельведери, альтанки, гроти, скульптури і крихітні озерця. Багато екзотичні рослини були спеціально доставлені з заморської Бразилії.  У вільний час можна самостійно відвідати Палац Пена(вх.квиток).  Шлях лежить через Гіншу - місце скупчення кращих рибних ресторанів. Мис Рока - найзахідніша точка Європи. Серпантин гірської дороги виводить на вершину мису Рока, звідки відкриваються запаморочливі види на океан. Далі - Лісабонська Рів'єраЕшторіл і Кашкайш-чудові курорти. Boca de Inferno(Паща диявола) розміщений на західному узбережжі Кашкайша. Назва пов'язана з однією з легенд, в якій мовиться, що колись дуже давно на березі стояв замок чарівника ....
Або

Пляжі і природа Португалії

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Сьогоднішній день ми присвятимо природі південного берега Тежу. Цікава і приємна прогулянка в регіон Серра-да-Аррабіда. Природний парк Аррабіда знаходиться під охороною держави. Все тут розташовує до спокою і умиротворення. Переїхавши на лівий берег річки Тежу по мосту 25 квітня ми відвідаємо оглядовий майданчик, що знаходиться біля підніжжя статуї Христа Спасителя. Ми помилуємося дивовижними пейзажами природного парку, познайомимося з історією виробництва сухих вин і десертних мускатов, скуштуємо смачне вино Португалії. І відпочинемо на одному з пляжів - Кошта-да-Капарика. Це ще тільки «початок океану» - сильно бурхливих хвиль тут немає. Ці місця популярні серед самих португальців. Також тут безліч ресторанчиків з відмінним вибором морепродуктів.
Нічний переїзд.
День 8 - мис Рока – Сінтра
День 8 - мис Рока – Сінтра
День 8 - мис Рока – Сінтра
День 8 - мис Рока – Сінтра
День 9.

Барселона

Прибуття в Барселону.
Відпочинок на морі. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Сонячна Барселона

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона - дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопаузи. А з гори Монтжуік зможете зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону.
Сонячна Барселона

Готичний квартал і бульвар Рамблас

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Захоплююча прогулянка по вуличках Середньовічної Барселони. Перлина кварталу – Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Історичний центр готичного кварталу – площа Короля – диво готики і місце дії незліченних подій щоденної історії Барселони. Одним з кращих місць для художників і богеми є Площа дель-Пі, з її чарівною церквою Санта-Марія-дель-Пі. Прогулянка по бульвару Рамблас, зупинка на площі Св. Якова, де знаходяться найбільш значущі будівлі Барселони – її мерія і палац Уряду. Душевна екскурсія познайомить нас з чудовим містом. А якщо нам пощастить ми почуємо в готичному кварталі іспанські гітари. Незвичайна атмосфера, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари – все це зіллється воєдино і зробить день чарівним.
Готичний квартал і бульвар Рамблас

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Все життя – Фламенко

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко

Барселона і море. Борн, Барселонетта.

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Історія Барселони була завжди пов'язана з морем.
Екскурсія і за двома "морським" районам міста Борну і Барселонети. Серце старої Барселони – Борн. Вузькі середньовічні вулички, оригінальні патіо (внутрішні дворики), сходи, прикрашені ажурним кам'яним різьбленням провідні на "planta principal" (головний поверх). Вслухайтеся в назви вулиць Борна: вулиця злолотоковалів, дзеркальників, Капелюшників, Канато-плетільників... Чарівно ... Далі-Барселонета – унікальне місце, де завжди пахне морем. Тут знаходяться численні рибні ресторанчики, де можна спробувати смачні морепродукти, свіжу рибу і страви іспанської кухні. Уздовж набережної вуличні музиканти влаштовують свої концерти. Тут панує гарний настрій і завжди з'явиться бажання танцювати і підспівувати ім. Зовсім недалеко знаходиться чудовий пляж. Ласкаве море, теплий пісочок- тут ми наповнимося духом істинної Каталонії і моря. Час для сангрії і відпочинку на морі.
Бажаючі можуть відвідати Акваріум (вх. квиток). Тут мешкає 11 тисяч морських створінь. Всі акваріуми тематичні. Головною визначною пам'яткою є гігантський океанаріум, через який веде довгий 80-метровий скляний тунель. Створюється відчуття, ніби йдеш по морському дну, а зверху пропливають акули, скати і інша океанська живність.

Вогні Барселони

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Барселона при світлі дня і Барселона вечірня - два абсолютно різних города.Что може бути краще, ніж проїхати вулицями вечірньої Барселони. Вогні нічного міста зачаровують і зачаровують. Ми побачимо розкішніший променад Барселони: Пассейдж де Граса, Який називають Єлисейськими полями Барселони. Потім, якщо нам пощастить, ми побачимо чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. І закінчимо екскурсію, заїхавши на саму Високу точку Барселони, гору Тібідабо, де перед нами відкриється неповторний вигляд нічного міста. На горі засяє золота корона Храму Святого серця – Ось вона – Барселона Вечірня!!! Абсолютно особливе місто! І ми піднімемо по келиху сангрии за прекрасний вечір!
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 9 - Барселона
День 9 - Барселона
День 9 - Барселона
День 9 - Барселона
День 10.

ФрагонарНіццаМонако

Сніданок. Переїзд у Францію.
Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...

Парфумерна фабрика Фрагонар

(входить у вартість туру)
Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Відпочинок на морі.

Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Монако – напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло
Ночівля.
День 10 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 10 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 10 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 10 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 11.

АнтібКанниВердонська ущелина

Сніданок.
Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі.
Для бажаючих на вибір:

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя... Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

Чарівний день в Провансі

(Дорослий: 55€ / Діти: 41€)
Ми вирушаємо в Вердонську Ущелину... Будемо зупинятися на оглядових майданчиках і милуватися панорамами. Природні краси передгір'я Альп, стрімкі вапнякові скелі перемежовуються зі свіжою зеленню і крістальночістой водою в озерах блакитного кольору. Вердонску ущелину не передати словами. Ми відвідаємо чарівну гірське селище Мустье-Сент-Марі, яке входить в офіційний список найкрасивіших сіл Франції, і дізнаємося історію пов'язану з присутністю в цих краях ордена Тамплієрів. А також з'ясуємо, як це маленьке містечко стало столицею французького фаянсу. У нас буде шанс побачити своїми очима вишукані фаянсові вироби з Мустье. Озеро Lac de Sainte-Croix (Сент-Круа). Озеро Sainte Croix неймовірного бірюзового кольору. Його довжина – понад 10 км, а ширина в деяких місцях досягає 3 км. Східний берег озера ідеальний для купанія – уздовж всього берега розташовані чудові пляжі і водноспортивні станції. Можливо катання на катамаранах (дод. оплата). На західному березі озера можна прогулятися по плато Valensole, де ростуть найбільші в Провансі лавандові поля. 
У період цвітіння лаванди ми побачимо лавандові дороги Провансу. Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмарам.

Вуличками старої Ніцци

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Королева Французької Рів'єри Красуня Ніцца. Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Відвідавши Ніццу, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста.
Нічний переїзд.
День 11 - Антіб – Канни – Вердонська ущелина
День 11 - Антіб – Канни – Вердонська ущелина
День 11 - Антіб – Канни – Вердонська ущелина
День 11 - Антіб – Канни – Вердонська ущелина
День 12.

аутлет ПарндорфВідень

Прибуття в Австрію. Шопінг по австрійські - Аутлет Пандорф.

Аутлет Парндорф - шопінг в Австрії.

(входить у вартість туру)
Насолодитися унікальним шопінгом можна відвідавши популярний торговий центр з більш ніж 170 брендових бутиків. Дизайнерський Аутлет Парндорф цілий рік пропонує покупцям товари популярних брендів зі знижкою від 30 до 70%
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Віденський вальс

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося самим серцем Відня. Величний місто зачаровує шармом і витонченістю .

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 12 - аутлет Парндорф – Відень
День 12 - аутлет Парндорф – Відень
День 12 - аутлет Парндорф – Відень
День 12 - аутлет Парндорф – Відень
День 13.

ЗакопанеБуковина Татранська

Сніданок.
Переїзд в Польщу.
Екскурсія

Казка в Закопане

(входить у вартість туру)
Центр Закопане – вулиця Крупувки (Krupowki) – все крутиться навколо неї: національні ресторанчики – колиби, палатки з сувенірами, брички запряжені кіньми, які в екстравагантній формі познайомлять з дерев'яною архітектурою міста. 

Терма Буковина Татранська

(Дорослий: 16€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Рекомендуємо відвідати ідеальне місце для відпочинку – водний комплекс Терма Буковина Татранська: дитячі майданчики, гірки, сауни, парні і 12 басейнів з хвилями і течіями – наповнені водою з термальних джерел, температура якої 28-36°С.
Терма Буковина Татранська - відеоогляд
Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 13 - Закопане – Буковина Татранська
День 13 - Закопане – Буковина Татранська
День 13 - Закопане – Буковина Татранська
День 13 - Закопане – Буковина Татранська
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Сity tax (міський податок)
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638