UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Тут і вежі, і собори,
а навколо - тільки гори...

З любов'ю у серці... Швейцарія 
Цюріх, Люцерн, Мюнхен, Зальцбург, Гальштат

Днів: 5, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Долина Красунь - Мюнхен - замок Нойшванштайн - Цюріх - Люцерн - Рейнський водоспад - Зальцбург - Гальштат - Будапешт - Львів
Австрія
Німеччина
Угорщина
Швейцарія
Назад

Квітень '24

  5   9   12   13   14   18   20   24 ТС 29

Травень '24

ТС 5   9   14   24   30

Червень '24

  1   9   13   23   26

Липень '24

  3   13   18   26   28

Серпень '24

  7   11   16   20   25   27

Вересень '24

  4   6   14   16   22   26   27

Жовтень '24

  9   11   16   20   21   27

Листопад '24

  8   10   15   20   26   28
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Стрий
 – 
Мукачево
Угорщина:  
Будапешт

У вартості туру 4 екскурсії
Цюріх, 
Мюнхен, Будапешт та Зальцбург



День 1.

ЛьвівДолина КрасуньБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Можливість приєднатись до групи в Стрию, Мукачево, Ужгороді.
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.
Екскурсія

Шарм нічного міста

(входить у вартість туру)
Пропонуємо вечірню екскурсію по Будапешту. Запрошуємо Вас на прогулянку по головному і найгламурнішому променаду столиці - набережній Корзо і вулиці Ваці. Вечірні види двох сторін набережної полонять своєю красою - Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта.

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 1 - Львів – Долина Красунь – Будапешт
День 1 - Львів – Долина Красунь – Будапешт
День 1 - Львів – Долина Красунь – Будапешт
День 1 - Львів – Долина Красунь – Будапешт
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Прибуття в столицю Баварії - місто Мюнхен.
Екскурсія

Серце Баварії - Мюнхен

(входить у вартість туру)
Затишні, незрівнянні дворики, оригінальна скульптура, річка Ізар, канали, мости, запах смажених ковбасок - все це Мюнхен. Сучасний девіз міста - «Мюнхен любить Вас». І, дійсно, місто знамените гостинністю своїх мешканців та численними баварськими святами, які можуть подарувати подорожуючим масу вражень.
Для всіх бажаючих рекомендуємо на вибір:

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Дивовижне мальовниче розташування замку Нойшванштайн, фантастична декорація на тлі гір і неба, роблять його привабливим для мільйонів туристів з усього світу. Мальовнича природа Альгоя, архітектура замку Нойшванштайн в дусі середньовічної романтики створюють відчуття втрати реальності, містики, і несуть у фантастичний світ "казкового короля" Людвіга. Не випадково саме Нойшванштайн став символом дивовижного світу Уолта Діснея.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

На прийом до короля

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Відвідування Мюнхенської резиденції. Колосальний архітектурний ансамбль являє собою вісім прекрасних будівель, перетворених на величезний музейний комплекс. Тут, немов в дорогоцінній скриньці, зберігаються шедеври, які збирали монархи, герцоги і курфюрсти Німеччини. 130 залів, 10 внутрішніх дворів, галереї і палацові комплекси - тут можна провести цілий день, насолоджуючись неземною красою. До музейної експозиції відноситься скарбниця династії Віттельсбахів, де зберігаються багатства, зібрані баварськими правителями починаючи з епохи Середньовіччя.

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Поселення в готелі. Ночівля.
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспад

Сніданок.
Переїзд в чудову країну ... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах.
Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа!!!
Екскурсія

Неповторний Цюріх

(входить у вартість туру)
Швейцарія-це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із заснеженними вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шале і ошатні альпійські будиночки. Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюріх пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюріх.
Всім бажаючим пропонуємо:

Казковий Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Розташований в самому центрі Швейцарії, Люцерн увібрав в себе всі принади країни - і мальовниче звивисте озеро зі скелястими берегами, і високі гори зі сніжниками, і старовинну архітектуру в стилі «пряникового містечка». Тут ми побачимо найстаріший дерев'яний критий міст в Європі, стару будівлю в стилі бароко в Швейцарії - церква єзуїтів, лицарський палац, фонтан Фрітша, пам'ятник, висічений в скелі, який Марк Твен назвав найсумнішою статуєю з каменю…
Казковий Люцерн

Бернський Оберланд і долина водоспадів

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, – Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. Ми вирушаємо на фотопаузу в альпійське селище Лаутербруннен. Якщо нам пощастить,  ми відвідаємо Трюммельбах – спіральний водоспад, що спускається в долину кількома касакадами (вх. квиток). 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд

Рейнський водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Чудо природи. Найпотужніший і найширший водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється спектакль який перехоплює дух: сила води... яскраве сонце... дивовижна веселка...
Повернення в готель. Ночівля.
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 3 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4.

ЗальцбургГальштат

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Зальцбург з насолодою

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас зустрічає музична Австрія, краса, чарівність, велич якої разом з гостинним народом створює прекрасну атмосферу для душі. Гармонія між чарівним ландшафтом і вишуканою архітектурою робить Зальцбург одним із найпрекрасніших міст світу. Родина Моцарта, фестивалів і бароко зі своїми вузькими кривими вуличками, середньовічними внутрішніми двориками і чудовими фонтанами, безсумнівно, залишить яскраве і незабутнє враження. 
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Райський куточок Австрії - Гальштат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Хочете поринути в казку, повернутися на пару тисяч років назад, побувати біля витоків історії Австрії, побачити один з її найпопулярніших карткових видів? Запрошуємо відвідати крихітне важкодоступне містечко в австрійських Альпах, затиснуте на вузькій ділянці між скелями і однойменним озером. Гальштат розташований далеко від великих магістралей, однак це не заважає йому приймати десятки тисяч туристів з усього світу ...

Фортеця Хоензальцбург

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Пропонуємо піднятися на найдавнішу пам'ятку Зальцбурга і яскравий приклад середньовічної архітектури - фортецю Хоензальцбург. Це один з найкрасивіших і добре збережених замків, розташованих в центрі Європи, який був зведений ще в 1077 році.

Гарно і весело

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Сезонна екскурсія. Відвідування заміського палацу Хельбрунн із всесвітньовідомим каскадом потішних фонтанів. Тут практично в первозданному вигляді постає все те, що колись тут тішило серця архиєпископів Зальцбурга: сповнені загадок таємничі гроти, фігури, які рухаються за допомогою води, велика кількість фонтанів на кожному кроці, у всіх, найнесподіваніших куточках парку. Красиво і весело!

Сіль - біле золото Зальцбурга

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де видобуток солі вівся ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, з'їдемо на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо кумедні і одночасно пізнавальні фільми про архиєпископів, які зробили видобуток солі в горі Бад Дюррнберг своїм основним джерелом прибутку.

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Нічний переїзд в Україну.
День 4 - Зальцбург – Гальштат
День 4 - Зальцбург – Гальштат
День 4 - Зальцбург – Гальштат
День 4 - Зальцбург – Гальштат
День 5.

Купальні СеченіДолина КрасуньМукачевоЛьвів

Прибуття в Будапешт.
Вільний час, за бажанням на вибір:

Відвідування однієї з термальних купалень Будапешта.

(вх. квиток)
Термальні води Угорщини – це її справжнє багатство.  Гарячі термальні джерела, лікувальні ванни, спа процедури. Сьогодні ми зробимо корисну справу для свого здоров’я та поринемо  світ термальної води, відчувши на собі її цілющі властивості.

Термальні купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Заряд бадьорості і енергії на цілий день!

Полонений Дунаєм - Будапешт

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Незабутній… Неповторний… Чарівний… Він пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом… Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного  Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви… 
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!

Егер - угорський гуляш і дегустація

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
При наявності часу переїзд в Егер - на батьківщину вогняних червоних вин. Всіх бажаючих запрошуємо на угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин в вікових льохах, вирубаних з туфу в Долині Прекрасної дівчини (18 €). Без сумніву таке закінчення подорожі Вам сподобається ...
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Повернення в Україну.
Перетин кордону. Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 5 - Купальні Сечені – Долина Красунь – Мукачево – Львів
День 5 - Купальні Сечені – Долина Красунь – Мукачево – Львів
День 5 - Купальні Сечені – Долина Красунь – Мукачево – Львів
День 5 - Купальні Сечені – Долина Красунь – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638