UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Я прагну до щастя ...
Ви прагнете до щастя ...
Ми всі прагнемо до щастя ...

Королівська відпустка: Англія + Шотландія

Днів: 11, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Дрезден - Амстердам - Единбург - Лондон (3 ночі) - Рейнські замки* - Львів
Велика Британія
Нідерланди
Німеччина

У програмі: Англія, Шотландія, Нідерланди, Німеччина

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!


3 ночі в Лондоні!
У вартості: Дрезден, Амстердам, Единбург, Лондон!

День 1.

Львів

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
Ночівля.
День 2.

ДрезденГосларАмстердам

Сніданок.
Екскурсія

Саксонський Дрезден

(входить у вартість туру)
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Розкішні будівлі Цвінгера.
Переїзд по Німеччині.

Гослар

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
При бажанні всієї групи екскурсія в Гослар - місто з більш, ніж 1000-річною історією, взятий під охорону ЮНЕСКО, як об'єкт світової культурної спадщини. Розташований Гослар в області Нижня Саксонія. Під час прогулянки по міських вулицях так і здається, що ось-ось з-за повороту здасться прекрасна принцеса в срібній короні, зробленої місцевими гірськими майстрами.
Переїзд в Амстердам.

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль...
Ночівля.
День 2 - Дрезден – Гослар – Амстердам
День 2 - Дрезден – Гослар – Амстердам
День 2 - Дрезден – Гослар – Амстердам
День 2 - Дрезден – Гослар – Амстердам
День 3.

АмстердамЗаансе СхансВолендам

Сніданок. Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Вільний час. Для бажаючих

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.
Переїзд в порт. Посадка на паром Amsterdam- Newcastle. Ночівля на поромі (в каютах).
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 4.

Едінбург

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). Прибуття в Ньюкасл. Переїзд до Шотландії.

Велична Шотландія

Країна мальовничих гір, вкритих вереском, глибоких і льодових гірських озер, широко розкинулись серед казкових замків і теплого душевного гостинності. Шотландія - це стакан віскі, який ви повільно потягує біля каміна з потріскують торфом, Шотландія - це чарівні звуки волинки, давні перекази про героїв Горянах, то Непереможені клани, кілти, і величні замки.
Прибуття в Едінбург.
Екскурсія

Едінбург

(входить у вартість туру)
Одне з найкрасивіших міст Європи, розкинулося на пагорбах біля Північного моря. Його палаци і пам'ятники побудовані на скелях, велично підносяться над містом і над навколишнім пейзажем. Едінбург- це ряди середньовічних будинків на Королівській Милі, старовинні вежі на тлі неба, замок побудований на вершині скелі в самому центрі міста. У Старому місті відчуваєш себе так, як ніби останні двісті років пройшли повз Едінбург. Нас чекає екскурсія по Едінбургу. Едінбург це не тільки середньовічна архітектура і пам'ятники. Це і переповнені галасливі паби і ресторани відкриті до пізньої ночі, вулиці з безліччю музикантів, художників і комедіантів. Місто живе своїм життям і нас запрошує в неї зануритися.
Для бажаючих

Единбурзький замок

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Единбурзького замку.
Вільний час. Пропонуємо відвідати:

Scottish Evening

(Дорослий: 96€ / Діти: 91€)
Популярне шоу Scottish Evening, де можна скуштувати національні страви, приготовані за традиційними рецептами а також подивитися виступ артистів, які будуть розважати нас весь вечір.
Ночівля в Шотландії
День 4 - Едінбург
День 4 - Едінбург
День 4 - Едінбург
День 4 - Едінбург
День 5.

Едінбург

Сніданок. Вільний час в Единбурзі

Південна Шотландія - романтика середньовіччя

(Дорослий: 68€ / Діти: 60€ + вх. квиток)
Століття йдуть, а Південна Шотландія не змінюється. Стародавні замки, тихі озера і безкраї зелені долини на межі з Англією, оспівані Вальтером Скоттом, - як і раніше її головне багатство. На горизонті з'являється містечко Мелроуз. Ми їдемо до легендарного маєтку Abbotsford House, де Скотт жив з сім'єю. Він називав свій будинок «Даліла моєї уяви». Далі Віскікурня Гленкінчі - одна з найвідоміших віскікурень Шотландії. На віськікурні нам розкажуть про всі етапи виробництва і зберігання віскі, після чого ми зможемо самі оцінити смак і аромат «води життя» - так з гельської мови перекладається слово віскі. І ще одне місце, яке не можна не відвідати, перебуваючи в Шотландії - Рослінська каплиця . Про неї пише Ден Браун у своєму «Коді да Вінчі». - унікальну будову середини 15 століття, до сих пір зберігає таємницю сім'ї Ст Клер, лицарів таємничого і могутнього ордену Темпліеров і массонства. Нас чекає незабутній день.
Або

Північна Шотландія ...

(Дорослий: 68€ / Діти: 60€ + вх. квиток)
Сьогоднішній день назвемо віршами шотландського поета Роберт Бернса «Моє серце в горах Шотландії». Прекрасний день для тих, хто хоче побачити все "шотландське" і побути на природі. Прогулянка по місту Стірлінг. Заїдемо в одну з місцевих віскікурень. Ми відвідаємо живописне село Luss. Сьогодні Luss зберігається як пам'ятник середньовічної архітектури. У селі шиють кілти і роблять волинки. Наш шлях веде нас уздовж найбільшого і найгарнішого озера Шотландії Лох Ломонд, названого "королевою шотландських озер". «Лох» в Шотландії перекладається як «вода», і Статуї коня Kelpies. 
Ночівля в Шотландії
День 5 - Едінбург
День 5 - Едінбург
День 5 - Едінбург
День 6.

МанчестерЧестерЛондон

Сніданок. Переїзд по території Великобританії. Для бажаючих

Спортивний Манчестер

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€)
Піша прогулянка по центру. потім відвідування Олд Траффорд, домашньої арени Манкуніан і навіть якщо ви не футбольний фанат це історія!
Або

Казковий Честер

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
 Це старовинне місто, де багато будинків і пам'ятки зберігають пам'ять про двотисячолітню історію міста - від римського військового табору до наших днів.
Прибуття в Лондон.

Традиції англійських пабів

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€)
Відвідування пабу в Лондоні -Неодмінний ритуал для поважаючого себе туриста. У Лондоні понад 6000 пабів. Це свого роду національний інститут всієї Великобританії. 
Ночівля в Великобританії.
День 6 - Манчестер – Честер – Лондон
День 6 - Манчестер – Честер – Лондон
День 6 - Манчестер – Честер – Лондон
День 6 - Манчестер – Честер – Лондон
День 7.

Лондон

Сніданок. ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Екскурсія

Лондон

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає перше знайомство з Лондоном – автобусно-пішохідна екскурсія, в ході якої ми побачимо прекрасний Гайд Парк, знаменитий на весь світ Біг Бен, а нині "Вежа Єлизавети", Букінгемський палац, унікальний Тауерський міст, Кафедральний собор Святого Павла...
Для бажаючих

Вестмінстерське абатство

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це не тільки цікавий з архітектурної точки зору пам'ятник, але і унікальна історична пам'ятка. Тут з XI століті коронувалися майже всі англійські монархи. Британська історія спочиває у Вестмінстерському абатстві. Тут поховані багато королів і королев, державні діячі та винахідники, поети і письменники. Це місце більше, ніж просто діюча церква – це священне місце...

Парламент Сполученого королівства

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Парламент, він же Вестмінстерський Палац, знаходиться в самому центрі Лондона на площі Парламенту. Перший варіант палацу був початий в XI столітті при королеві Едуардові. Йшли роки і палац перетворився в заплутаний лабіринт будівель і приміщень, використання яких визначалося не менше заплутаними традиціями. Під час екскурсії у нас буде можливість заглянути в Палату Лордів (Lords Chamber), Палату Громад (Commons Chamber) та інші державні зали. Ми також зайдемо в кімнату, де королева надягає коштовності перед тим як вийти до лордів, а також кімнату, де висять портрети Генріха VIII і всіх його восьми дружин. Екскурсія завершиться в залі Вестмінстер -в ньому проводяться численні церемоніальні події.

Лондонський Тауер

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Один з найдавніших і найпопулярніших символів Лондона, який був недоступною фортецею, палацом, сховищем королівських коштовностей, монетним двором, в'язницею для в'язнів шляхетного походження... А зараз це місце привертає увагу величезної кількості туристів.

На кораблику по Темзі Грінвіч і Нульовий Меридіан

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€)
Темза – рушійна сила Лондона. У ній як в дзеркалі відбивається дійсність міського життя. Її ще називають найвеличнішою річкою Європи і водної історією Лондона. Грінвіч, це один з найвідоміших у всьому світі районів Лондона. Цей район грає, важливу роль в житті всієї планети. Відомий він в першу чергу тим, що через нього проходить нульовий меридіан, від якого починається відлік часових поясів Землі на схід і на захід. Грінвіч по праву вважається одним з найкрасивіших лондонських районів.

Лондонське Око

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Лондонське око, London Eye, Колесо Тисячоліття – як би не називали колесо, а залишається воно одним з найпопулярніших місць Лондона. Колесо огляду, побудоване до святкування міленіуму запрошує нас піднятися на борт вагончика, щоб помилуватися панорамним видом всього Лондона. Цей тур дозволить нам поглянути на місто з унікального ракурсу: Біг Бен, Собор св.Павла, Вестмінстер... і багато іншого!
Ночівля в Великобританії.
День 7 - Лондон
День 7 - Лондон
День 7 - Лондон
День 7 - Лондон
День 8.

КембриджОксфордСтоунхендж

Сніданок. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих

Міста знань Кембридж і Оксфорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
Університети Англії відомі в усьому світі, як справжній еталон вищої освіти. Побувати в Оксфорді чи Кембриджі - мрія багатьох студентів. Де ще в світі нам випаде шанс на день з головою зануритися в справжнє студентське життя найстаріших і найпрестижніших університетських міст Європи. Отже, почнемо з Кембриджа. Місто студентів, знань, вищих навчальних закладів та велосипедів. Ми дізнаємося історію університету, пройдемося вулицями, переповненим велосипедами і студентами, дізнаємося, як живеться поступившим сюди і які існують повір'я для залучення удачі в здачі іспитів. Звідки походить назва Кембридж, ким, коли і чому був заснований Кембриджський університет. Вільний час. За - бажанням, можемо прокотитися по річці Ким на унікальній човнику (вхідний квиток). Наступне місто - Оксфорд. Ми з можемо не тільки почути, а й побачити своїми очима місто науки, знань, історичної архітектури і абсолютно неповторної атмосфери. Місто, яке англійці почесно називають «містом сплячих шпилів». Ми дізнаємося безліч захоплюючих фактів, про біографії відомих людей, на чиїх книгах ми виросли і чиїми винаходами успішно користуємося сьогодні, побачимо місця, де вони навчалися, пили пиво і прогулювалися з приятелями. Відвідаємо один з найбільших аристократичних коледжів - Крайст-Черч, знаменитий талановитими випускниками, а також кадрами з фільму про Гаррі Поттера. Познайомимося з найбільш знаковим для студентів Оксфорда баром «Фіолетова черепаха» і легендарним у минулому «Turf». Заглянемо в магазин Еліс шоп, який відомий в цікавому романі про Алісу з знаменитого Задзеркалля. Цей день стане одним з найбільш яскравих моментівнашої поїздки.

Містика Бат Сіті і Стоунхендж

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)

Немає ніякої іншої екскурсії, яка дозволила б нам доторкнутися так близько до історії стародавньої Британії, як відвідування Стоунхенджа, яке називають восьмим чудом світу. Стоунхендж  місце, оповите пеленою таємниць і загадок, яке протягом багатьох століть намагаються розгадати вчені і любителі всього таємничого. На зведення Стоунхенджа знадобилося не одне сторіччя і праця величезної кількості людей. Камені, розташовані у вигляді концентричних кілець, досягають ваги 30 тонн. Це кам'яна мегалітична споруду можна сміливо назвати найвідомішим пам'ятником давнини, збереглися до наших днів. А тепер екскурсія в Солсбері. Місто-один з найдавніших в Англії, а кафедральний собор Солсбері один з найкрасивіших в країні.

Ночівля в Великобританії.
День 8 - Кембридж – Оксфорд – Стоунхендж
День 8 - Кембридж – Оксфорд – Стоунхендж
День 8 - Кембридж – Оксфорд – Стоунхендж
День 8 - Кембридж – Оксфорд – Стоунхендж
День 9.

Лондон

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих

Букінгемський палац

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
У період з 1 серпня по 25 вересня можливість відвідати головну королівську резиденцію країни – Букінгемскій палац. Букінгемський палац – офіційна лондонська резиденція британських монархів і головна визначна пам'ятка Лондона. Під час екскурсії ми побачимо багато обставлені королівські покої і зали для прийомів, де і сьогодні глави держав удостоюються аудієнції королеви.

П'ять століть Хемптон Корта і Віндзорський замок

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Ми відвідаємо два дивовижні місця. Літню резиденцію Її Величності Королеви. Ми побачимо колекцію картин королівської династії, серед яких полотна Рембрандта і Рубенса, унікальні меблі, зайдемо в каплицю, почуємо цікаві розповіді про монархів Великобританії. Палац Хемптон Корт 500 років королівської історії та садового дизайну. Величні апартаменти Генріха VIII, де розгулюють примари його дружин, 24 гектара чудових садів. Лабіринт, посаджений в 1702 році, найстаріша виноградна лоза у світі. Нас чекає незабутній день.
Переїзд на пором. Поромна переправа. Ночівля в Бельгії
День 9 - Лондон
День 9 - Лондон
День 9 - Лондон
День 9 - Лондон
День 10.

Сніданок. Переїзд до Німеччини. Німеччина... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки.

Замки романтичного Рейна

(вх. квиток)
Велична річка, обрамлена середньовічними замками та старовинними фортецями, прославлена численними легендами і оповідями, протікає серед рейнських гір, в одному з кращих винних ландшафтів Німеччини. Романтичний Рейн - це також долина прекрасної німфи Лорелеї. Легенди про гордих дів з Обервезель, семи велетнів, хороброго лицаря Зигфриде, ворожих братів, дівчині Гуті і бідному лицаря Рихарде запрошують познайомитися з цим чарівним і неповторним ландшафтом.
Ночівля.
День 10 -
День 10 -
День 10 -
День 11.

Львів

Сніданок. Виїзд в Україну. Час прибуття до Львова орієнтовно 21:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на залізничний вокзал м. Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.

 

 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір Великобританії (оплачують всі, пільгових категорій немає) - 110€
• Консульський збір Німеччини + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638