UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…. В Світі багато казок — сумних і смішних.
І прожити на світі нам не можна без них….

Романтика Амстердама и Праги (Новорічний тур)

Днів: 8, без нічних переїздів
Львів - Кведлінбург – Гослар - Амстердам - Ганновер – Прага - Краків
Нідерланди
Німеччина
Польща
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

В цьому турі ми:
Познайомимося з простотою і безтурботністю Амстердаму.
Прогуляеємося по красуні Празі!


Новий рік в Амстердамі!

День 1.

Львів

 08.30 Збір на Львоівському з.д. вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
09:30 Відправлення в тур в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Ночівля в готелі на территорії Польші.

День 2.

Кведлінбург - Гослар

 Сніданок. Переїзд в Німеччину. Нас чекають маленькі німецькі міста.
Кведлінбург – перша зустріч– і, звісно , любов з першого погляду – місто Кведлінбург. Сходинки , калитки, вузенькі вулочки, середньовічний замок, будиночки для яких часу ніби просто не існує... Дивовижне місто майстрів, неначе застигле в середньовіччі. Більше 1300 старовинних фахверкових будинків, які заворожують своєю красотою і зачаровують істинною величністю . Переїзд в Гослар –місто з більш, ніж 1000-літньою історією, взятий під охорону ЮНЕСКО, як об’єкт світової культурної спадщини. Знаходиться Гослар в області Нижня Саксонія. Під час прогулянки по міським вуличкам так і здається, що от-от із-за повороту покажеться прекрасна принцеса в срібній короні, зробленій місцевими майстрами.
Ночівля на території Нідерландів.

День 2 - Кведлінбург - Гослар День 2 - Кведлінбург - Гослар День 2 - Кведлінбург - Гослар День 2 - Кведлінбург - Гослар
День 3.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

 Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, манити і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні та ні інша назва не передає всю його красоту и величну привабливість. Екскурсія “Місто -мрія Амстердам”. Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички и площі несуть відбиток його особистої унікальної історії, такої несхожої на інші. Ми здійснимо прогулянку лабіринтами вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових, милих магазинчиків… Це місто вартує того, щоб один раз побачити …щоби полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих:

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам Екскурсія “Тиха Голландія” (Дорослі 38€/діти до 12 років 18€). Заансе Сханс - музей під відкритим небом, справжнє голландське селище. Неспішно крутяться млини, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна млин дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство з середньовічною Голландією невеличке рибальське поселення–Волендам. Чарівне поєднання історії і красоти місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість спробувати найсвіжіший малосольний оселедець і найсмачніший копчений вугор, приготовлений за старовинними - рецептами.

Прогулянка каналами Амстердаму на прогулянковому кораблику (18€/13€). Ми залишимо за бортом міський гамір і попливем безкінечними каналами Амстердаму…. Поселення в готель на території Нідерландів.
Зустріч Нового РОКУ!!
Ночівля на территорії Нідерландів.

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

Поздравляем с Новым 2016 годом!!!

День 4.

Амстердам - Гаага - Делфт

 Сніданок. Вільний час в Амстердамі. Для бажаючих екскурсії:
“Великі і маленькі міста” ( Дорослі 38€/діти до 12 років 30€). Цей день ми розпочнемо з вами з відвідання старовинного містечка Дельфт. Місто, де народилися і творили художник Ян Вермер і філософ Хуго де Гроот. Невеличкий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – ообливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто –резиденція принцеси Беатрікс. А поряд найвишуканіший морський курорт Північної Европи – Схевіненген. У цього міста є два абсолютно різних обличчя, тут поєднані традиційна голландске селище і модний курорт.
Вечірній Амстердам (18€/10€). Вічно-юний, притягуючий і заворожуючий. Він миготить вночі, манить нас за собою, посвящає в свої таємниці, зачаровує… Забуваючи про справжнє, прислухуючись до звуків моря, насолоджуючись тишиною середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок береже він в собі, скільки неймовірних історій і різних долей...
Ночівля на території Нідерландів.

День 4 - Амстердам - Гаага - Делфт День 4 - Амстердам - Гаага - Делфт День 4 - Амстердам - Гаага - Делфт День 4 - Амстердам - Гаага - Делфт
День 5.

Ганновер

 Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Нас чекає місто на«високому березі» Ганновер. Під час екскурсії ми побачимо прекрасне Старе Місто, зелені паркові ансамблі, Нову Ратушуміста, маленькі, майже лялькові типові німецькі будинки і вулички Старого Міста.
Мабуть, найтиповіша для німців риса характеру - схильність до постійного покращення і модернізації. Дивовижно, що при цьому старі культурні традиції , які їм дуже дорогі. Особливо цей сплав древності и новизни відчувається в Ганновері. З одного боку, місто впевнено рухається до свого девятисотлітнього ювілею, а з іншого - важко уявити собі більш модерновий і тримаючий руку на пульсі останніх досягнень індустріального людства місто. Ось ми і побуваєм в цьому місті –оксюмороні старовини і сучасності.
Ночівля на території Чехії.

День 5 - Ганновер День 5 - Ганновер День 5 - Ганновер
День 6.

Прага

 Сніданок. І ось вона довгоочікувана красуня Прага!!!
Екскурсія “Зустріч з Прагою”. В лабіринтах маленьких вуличок ви погрузитесь в таємничу атмосферу Старого міста: древня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел діви Марії перед Тином. Старомістська площа, Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця… і звісно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 30€/діти до 12 років 18€). Аперетив, шведський стіл і хороша музика в супроводженні цікавих розповідей… Ось вони незабутні миттєвості в житті…
"Український слід у історії Праги" (18 € / 13 €). Відомі українці в Чехії, важливі події для України і для Чехії, цікаві факти і можливість почути і побачити все найцікавіше. Місце першого друку «Кобзаря» Шевченка, мова І.Франка на Слов'янському з'їзді, життя Івана Пулюя. Тісний зв'язок з історією Чехії: Храм Діви Марії Сніжної, Національний театр, Танцюючий будинок. Багато незвичайного дізнаємося ми на цій екскурсії.
"Прогулянка на історичному трамваї" (18 € / 13 €). Перші трамваї в Празі з'явилися в 1875 році, тоді трамвайні склади тягли коні. Екскурсовод розповість цікаві історії, музикант зіграє нам національні мелодії, а ми зможемо подивитися на життя Праги з вікна через призму історії.
“Пивними дорогами Праги…"( Дорослі 23€/ діти до 12 років без дегустації пива 18€). «Куди би не занесла чеха доля на своїх могутніх крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатися завжди, — туди, де варять чеське пиво». — Я. Неруда. Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Вечірня розвага. Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (990 крон, діти до 12 років 490 крон. 1 евро=близько 25 крон). Вас чекає вечір в корчмі, яка Вас перенесе на сотни років назад… в справжнє Середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера… Самостійне повернення в готель.
Ночівля на территорії Чехії.

День 6 - Прага День 6 - Прага День 6 - Прага День 6 - Прага
День 7.

Прага - Карлові Вари

 Сніданок. Вільний час в Празі. Для бажаючих:

День 7 - Прага - Карлові Вари Пішохідна екскурсія “Таємниці королів…”( Дорослі 18€/ діти до 12 років 8€). Дізнатись про життя королів і придворних, про придворні інтриги і змови, злочини і покарання, які здійснювались із найсвітніших переконань - во імя віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас чекають скарби Празької Лоретти, Градчанска площа, Шварценбергський палац і зміна караулу в Парадних надворях Пражського граду.
День 7 - Прага - Карлові Вари “Карлові Вари ” (Дорослі 30€/ діти до 12 років 18€). Відвідання пивзаводу Крушовіце для покупки пива. Далі наш шлях слідує в одну из живописних долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікера Бехеровки і скла. Місто з чарівною архітектурою, спокійним журчанням води, солодким запахом вафель і романтичною музикою курортних оркестрів... Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах і покупки подарунків …. Все… пора повертатися…

Ночівля на території Польщі.

День 7 - Прага - Карлові Вари День 7 - Прага - Карлові Вари День 7 - Прага - Карлові Вари День 7 - Прага - Карлові Вари
День 8.

Величка - Львів

 Сніданок.
Для бажаючих рекомендуємо Відвідати Соляні Копальні “Велічки” (Дорослі 30€ /діти до 12 років 18€). Це Місце цікаве також тим, що тут зроблено все із солі: маленькі часовенки і величні зали, чаруючі погляд підземні озера, всеможливі скульптури– ціле підземне місто!
Час прибуття у Львів орієнтовно о 21:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на на з.д. вокзал. До нових зустрічей!

День 8 - Величка - Львів День 8 - Величка - Львів День 8 - Величка - Львів День 8 - Величка - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка групова
• Проїзд маршрутом автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника маршрутом
• Проживання в готелях 2- 3 * зі сніданками.
• Екскурсійна програма.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульский збір 35€.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року.
ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються. .
Візовий центр 25€.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою .
• Вхідні квитки в екскурсійні обєкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

ВАЖЛИВО:
• Доплата за одномісне розміщення + 160 Є
• Туристи, які подорожують самі, можуть бути розміщені в тримісних номерах !!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої в автобусі готуватися НЕ будуть. Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої в кафе, автогрилях і т.д.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.

ТУРИСТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕТ ОТВЕТСТВЕНОСТИ ЗА РАБОТУ ТАМОЖЕННЫХ И
ПОГРАНИЧНЫХ СЛУЖБ, А ТАКЖЕ ЗА ПРОБКИ И РЕМОНТЫ НА ДОРОГАХ И ПОГОДНЫЕ УСЛОВИЯ.

Компания-ОПЕРАТОР оставляет за собой право вносить изменения в программу тура без изменения общего количества услуг


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638