UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Среди разных чудес, что пленят и манят,Свет далекой звезды или вечность седых пирамид,Есть одно, на котором всегда остановится взглядЭто — женщина, в ней природа все тайны хранит

До дня 8 Березня Только чудеса... и ничего больше

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львов – Черновцы – Хотын - Каменец–Подольский – Збараж – Тернопіль – Підгірці - Львов
Україна
Відеоогляд: До дня 8 Березня Только чудеса... и ничего больше
День 1.

ЛьвівЧернівці

Безкоштовні трансфери залізничний вокзал – "Термінал-А"
Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Переїзд в Чернівці.

Чернівці - маленький Париж

(входить у вартість + вх. квиток)
Екскурсія до столиці Буковини - «Чернівці - маленький Париж». Ми потрапляємо в місто - яке не поступалося Відню, місто - де тротуари підмітали букетами троянд і де книжкових магазинів було більше, ніж кав'ярень. Ви прогуляєтеся вуличками О.Кобилянської, М. Емінеску та Вірменською, які зберегли романтику колишніх часів, відвідаєте 5 площ, побачите міську ратушу, театр, будинок колишнього Ощадбанку, Католицький костел і Кафедральний собор, Вірменську і П'яну церкву. Далі нас чекає справжня перлина міста - резиденція митрополитів Буковини і Далмації, яку побудували з 1864 до 1882 року. У цій дивній за своєю красою споруді видно візерунки української вишиванки, буковинських килимів та гуцульської писанки, легко проглядаються елементи різних архітектурних стилів, які створюють органічну цілісність неповторного ансамблю. 
Вільний час. Поселення у готель по маршруту.
День 1 - Львів – Чернівці
День 1 - Львів – Чернівці
День 1 - Львів – Чернівці
День 2.

ЧернівціКам'янець-Подільський

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Кам'янця-Подільського.

Місто семи культур...

(входить у вартість + вх. квиток)
Одне з найдавніших міст України, місто, яке зберегло дух середньовіччя. Скелястий острів, оперезаний тугою петлею річки Смотрич, що тече у мальовничому глибокому каньйоні, став своєрідним природним п'єдесталом, на якому впродовж понад десяти століть відомі й невідомі майстри творили справжнє кам'яне диво. Потужні оборонні укріплення «Старого міста», фортеця і Турецький міст, поєднання культових споруд різних релігій – костел св. Перта і Павла з турецьким мінаретом, костел о.Францисканців, вірменський квартал, Польський і Російський ринок, залишають неповторне враження. 
Поселення у готель по маршруту.
День 2 - Чернівці – Кам'янець-Подільський
День 2 - Чернівці – Кам'янець-Подільський
День 2 - Чернівці – Кам'янець-Подільський
День 2 - Чернівці – Кам'янець-Подільський
День 3.

Кам'янець-ПодільськийКришталева печераХотинська фортеця

Сніданок. Вільний час. Пропонуємо відвідати екскурсії:

Таємниці, заховані в каменях

(Дорослий: 300грн. / Діти: 280грн.)
На мисі, в центрі своєрідного амфітеатру пагорбів Дністра знаходиться – найпотужніший замок Східної Європи – Хотинська фортеця. Більш ніж на кілометр тягнуться кам'яно-земляні укріплення. Внизу, на скелястому мисі – замок з двором, оточений масивним земляним валом з бастіонами. Сорокаметрові стіни замку прикрашає орнамент з червоної цегли – немов подільська вишита сорочка. А ще фортеця справжня кінозірка – адже "Захар Беркут", "Балада про доблесного лицаря Айвенго", "Три мушкетери", "Чорна стріла", "Стара фортеця", "Стріли Робін Гуда" знімалися саме тут...

Царство каменів і лабіринтів

(Дорослий: 300грн. / Діти: 280грн.)
Переїзд в с.Кривче, де ми поринемо в захоплюючу подорож фантастичними лабіринтами однієї з найбільших гіпсових печер світу – Кришталевої (довжина – 24 км!). Нас чекають підземні кімнати з кам'яними зображеннями – голова Буйвола, Сови, Орла. А як щодо прогулянки між Зубами Дракона або Хребтом Крокодила? Не менш цікаві і Камінь Бажань (кажуть, мрії здійснюються обов'язково) плюс Веселий Спуск з Веселим підйомом.
Повернення в готель.
День 3 - Кам'янець-Подільський – Кришталева печера – Хотинська фортеця
День 3 - Кам'янець-Подільський – Кришталева печера – Хотинська фортеця
День 3 - Кам'янець-Подільський – Кришталева печера – Хотинська фортеця
День 3 - Кам'янець-Подільський – Кришталева печера – Хотинська фортеця
День 4.

Кам'янець-ПодільськийТернопільЗбараж

Сніданок. Виселення з готелю.

Тернопіль - море вражень

(входить у вартість + вх. квиток)
Запрошуємо отримати «море вражень», чи точніше «озеро вражень» від знайомства з чудовим містом – Тернопіль. Смакуючи шампанське і цікаві розповіді,  нас чекає прогулянка на кораблику Тернопільським озером якому більше 450 років!!! Творіння коронного гетьмана Яна Тарнавського, що стало незмінною окрасою сучасного міста.  А на завершення море вражень доповнить прогулянка вздовж озера по Алеї з кольоровими фонтанами!
Вільний час. Пропонуємо відвідати екскурсії:

Екскурсія по Збаражу

(Дорослий: 180грн. / Діти: 160грн. + вх. квиток)
Збараж - старовинне містечко, яке розкинулося в долині Медоборів. Справжня перлина міста - Збаразький замок (вх. квитки) - видатна фортифікаційна споруда, побудована італійськими архітекторами і голландським інженером по новітнім, для того часу, технологіям. Саме під Збаражем відбувалися важливі події визвольної війни козаків проти Речі Посполитої. Справжньою гордістю Збаразького замку є підземні галереї, якими, згідно за козацькими літописами, тікав сам Ярема Вишневецький
Пізнє поселення в готелі.
День 4 - Кам'янець-Подільський – Тернопіль – Збараж
День 4 - Кам'янець-Подільський – Тернопіль – Збараж
День 5.

ПідгірціЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю.

Підгорецький палац

(входить у вартість + вх. квиток)
«Галицький Версаль», його стіни пам'ятають не війни і битви, а лише бали, пишні прийоми, стукіт коліс карет і феєрверки. Одного разу гостем палацу був сам Оноре де Бальзак.
16:00 – Орієнтовний час повернення до Львова. Місце прибуття у Львів – Комплекс Термінал «А»
17:00 – орієнтований час трансферу від комплексу Термінал «А» на залізничний вокзал.

Подарункова екскурсія по Львову

(вх. квиток)
Подарунок від компанії. Пішохідна екскурсія «Лабіринтами львівських вулиць». Тут все дихає сивою давниною, здається, що ми перенеслися на декілька століть назад. Саме тут ми зможемо доторкнутися до казки, відкрити для себе справжню красу старовинного Львова.
День 5 - Підгірці – Львів
День 5 - Підгірці – Львів
День 5 - Підгірці – Львів
День 5 - Підгірці – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Уважаемые Туристы, для заказа тура в Агенстве Вашего города, ПРОСИМ Вас, иметь при себе Украинский паспорт либо копию документа! Стоимость тура ВКЛЮЧАЕТ: • если возраст туриста 60 лет, необходимо дополнительно уточнить размер доплаты страхового платежа.• проезд по маршруту автобусом туристического класса• сопровождение гида-руководителя по маршруту• проживание согласно выбранной категории, завтраки• 5 экскурсий (согласно программы). Стоимость тура НЕ ВКЛЮЧАЕТ: • входные билеты в экскурсионные объекты;• факультативные экскурсии, рекомендованные программы;• проезд в общественном транспорте;• личные расходы (обеды, ужины, сувениры). ВАЖНО:• Туристы, путешествующие одни, могут быть размещены в трехместных номерах, где третья кровать может быть дополнительная кровать диван или еврораскладушка;• Для туристов, желающих путешествовать на местах в последнем ряду автобуса (спинка сиденья не откидывается) предоставляется скидка - 3%. Количество мест ограничено (4-5мест) и их нумерация может меняться в зависимости от конфигурации автобуса.• Минимальное кол-во для выполнения факультативной программы 30 человек;• Компания оставляет за собой право изменять количество, порядок и время экскурсий или заменять их на равноценные или классом выше;• Места в автобусе распределяются автоматически, по мере поступления заявок и указываются в подтверждении. Посадка в автобус производится согласно подтвержденным местам;• Турист несет финансовую ответственность за порчу имущества отеля или автобуса;• Автобусное обслуживание в свободное время не предусмотрено. ТУРИСТИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ НЕ НЕСЕТ ОТВЕТСВЕННОСТИ ЗА ПРОБКИ НА ДОРОГАХ И ПОГОДНЫЕ УСЛОВИЯ
 
 
Додатково оплачується:
• 
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638