UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…на світі краще не знайти, вони і свято, і втілення мрії!

Прекрасна компанія:
Амстердам, Париж та Німеччина!

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Будапешт - Мюнхен - Амстердам – Заансе Сханс - Волендам - парк Кекенхоф - Брюссель - Брюгге - Париж - Діснейленд - Ульм - Нойшванштайн - Егер - Егерсалок - Чоп - Львів
Бельгія
Нідерланди
Німеччина
Угорщина
Франція


БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

5 екскурсій вже у вартості туру:
по ароматному Парижі, запальному Амстердаму,
столиці Королівства Бельгії – Брюсселю, 
ажурному Будапешті та винному Егері!

•2023 рік: Парк квітів Кекенхоф з 23.03 по 14.05. Парад квітів Bloemencorso Bollenstreek 22.04 -23.04. День Короля 27.04

День 1.

ЛьвівБудапешт

Збір на Львівському залізничному вокзалі.
Перетин кордону.
Переїзд в Будапешт Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Будапешт - перлина Дунаю

(входить у вартість туру)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліці Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і до чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... 
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

Мюнхен

Ранній сніданок Переїзд в Мюнхен. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

"Про таємниці Мюнхена..."

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Побачимо Мюнхен часів прекрасної епохи  «Belle Époque».  Прекрасні палаци і музеї Баварських монархів постануть перед нами, дізнаємось про традиції пивоваріння на високому берегу Ізара… А таємниці 3-го Рейху відкриються нам новими і новими фактами… Запрошуємо до знайомства з нетиповою Німеччиною! 

Вулички Старого Мюнхена

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Екскурсія по Мюнхену. Мюнхен пройшов довгий шлях від монастирського подвір'я до блискучого міста. Ми дізнаємося історію його зльоту, послухаємо міські легенди і правдиві історії про чудеса, які не раз відбувалися в Мюнхені і рятували місто і його жителів. Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво (оплата по меню).

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 2 - Мюнхен
День 3.

АмстердамЗаансе СхансВолендамКекенгоф

Сніданок.
Переїзд в Амстердам.
Приїзд в столицю - Амстердам - коштовний камінь в короні голландських королів!
Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Амстердам – скарби минулого і теперішнього

(входить у вартість туру)
Cтарі "вигнуті" будівлі, бруківка, незліченні канали, набережні, які  на 3 метри нижче рівня моря, чудові парки і плаваючі квіткові ринки створюють особливу атмосферу. Площа Дам і Королівський палац, Райксмузеум і знаменитий Будинок Рембрандта, єврейський квартал і діамантова фабрика, спадкоємиця ювелірних традицій – вся ця краса подвоєна дзеркалом води, чарівним відображенням якого можна милуватися вічно!
Рекомендуємо відвідати на вибір:

Лабіринтами Амстелу

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
Прогулянка по мальовничих каналах Амстердаму

Тиха Голандія: Заанс Сханс, Волендам

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Місцеві жителі кажуть "Хто не бачив провінції - той не бачив Голландії"!  Фольклорне село вітряних млинів – Заансе Сханс перенесе нас до Голландії 17 століття. П'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan, за допомогою яких місцеві жителі, як і їх предки, багато років тому, розпилюють дошки, збивають масло, виробляють знамениту заанську гірчицю. Млини в Нідерландах – це життя! Також ми подивимось, як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир. На фабриці національного взуття, ми побачимо, як майстер вправно виріже дерев'яні черевички – кломпи, в яких голландці ходять до cих пір. Величезна колекція різних форм, розмірів та кольорів – кращого сувеніру годі шукати... Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище - Волендам – чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Селище, жителі якого живуть і до сьогодні в дерев'яних будиночках і ходять в національних костюмах. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого за старовинними рецептами!
Екскурсія по глибинці Голландії - відеоогляд

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам – Кекенгоф
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам – Кекенгоф
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам – Кекенгоф
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам – Кекенгоф
День 4.

АмстердамКекенгофГаагаДелфт

Сніданок.
Вільний час в Амстердамі для відвідування музеїв і прогулянок
Для бажаючих під час відпочинку пропонуємо екскурсії на вибір:

Голландська Венеція – Гітхорн

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Цікаво, якби рай на Землі був можливий, яким би він був? Обов'язковими складовими, напевно, були б: чисте повітря, зелена трава, дзюрчання води і, можливо, "пряникові" будиночки. Хммм. У такому випадку його аналогом можна назвати голландське селище Гітхорн. Гітхорн розташувався на водних каналах, загальною протяжністю близько 7,5 км. Заснували селище в 1230 році. Для пересування  використовують велосипедну доріжку і численні водні канали. А милі човники є основним видом транспорту. Вони «працюють» абсолютно безшумно і не порушують мир і спокій в цій мальовничіому селищі.
Голландська Венеція - Гітхорн - відеоогляд

Королівський парк квітів Кекенхоф

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
В період з 21.03 по 12.05 відвідування Королівського парку квітів Кекенхоф – найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Кекенхоф – це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас!!!
Королівський парк квітів Кекенхоф - відеоогляд

Казкові Нідерланди– замок Де Хаар та місто Утрехт

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Шедевр Середньовіччя в серці Нідерландів – замок де Хаар (зовнішній огляд)! Захоплення ось що почуваєш, потрапивши сюди. Казковий замок з круглими башточками по кутах, оточений водою і чарівними садами. Безперечно, це один з найрозкішніших замків в Нідерландах!!! Далі ми відвідаємо резиденцію архієпископа Нідерландів – місто Утрехт: ратуша, старовинний університет, мальовничі квартали, середньовічний кафедральний собор Домкерк – "візитна картка" і серце міста з найвищим у Нідерландах шпилем (112 м)!
Яскраві барви Голандії – замок Де Хаар та місто Утрехт - відеоогляд

По перлинках Голландії: Гаага та Делфт

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Спочатку відвідаємо "Місто принців – Делфт": палацові комплекси, величні будівлі, храми вздовж каналів і, звичайно, резиденція герцогів Оранських, Ринкова площа міста – найкрасивіша в країні. Відвідавши прекрасно збережений середньовічний Делфт, ми зануримося в атмосферу 15-16 століть: Східні ворота, фабрика блакитного фарфору, 109 метрова Нова церква, де в підземній дзвінниці розміщується усипальниця Нідерландської Королівської сім'ї – сама історія Нідерландів говорить тут з нами ... Їдемо на прийом до королеви в "місто королівського двору – Гаагу" – політична столиця Нідерландів, "місто-резиденція", королеви Беатрікс Оранської-Нассау. Гордістю і славою міста, є Вайвер – водне дзеркало, в якому відображаються прекрасні шедеври Гааги... Знайомство з Гаагою залишає незабутнє враження... Далі, ми відвідаємо найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген.
По перлинам Голландії - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Гаага – Делфт
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Гаага – Делфт
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Гаага – Делфт
День 4 - Амстердам – Кекенгоф – Гаага – Делфт
День 5.

БрюссельПариж

Сніданок. По дорозі пропонуємо факультативну екскурсію.

Місто на семи пагорбах, збудоване в формі серця, столиця Королівства Бельгії - Брюссель

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Симфонія тріумфуючого блиску панує в районі Європарламенту з просторими парками і вулицями, на площі біля королівського палацу, в міській Ратуші, а також на найкрасивішій площі Європи - Гранд Платс. Вдень площа нагадує театр квіткового ринку, а ввечері - п'єсу гарного кохання і захоплення! 
Місто на семи пагорбах, збудоване в формі серця, столиця  Королівства Бельгії - Брюссель
Переїзд у Францію.
Вперед, нас чекає Місто - безмежного захоплення - Париж, місто, про яке неможливо забути... лише раз його відвідавши...
Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, – все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо… Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... На завершення нас чекає світ запахів і насолоди – музей Фрагонар. Першою законодавицею мод в парфумах стала мадам де Помпадур. А трохи пізніше в невеликому будиночку в центрі Парижа був створений музей духів – парфумерна фабрика Фрагонар.
Вільний час, рекомендуємо:

Кораблик по Сені

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Щоб відчути ауру Парижа рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені. Закохані пари, зграї голубів, граціозні танці під звуки вуличних оркестрів – аура любові навколо і у всьому. І це прекрасно!
Для всіх бажаючих вечірня програма:

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 26€)
Вечірня програма, під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівний мост Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро , район Ла Де Фанс, а на завершення нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 5 - Брюссель – Париж
День 5 - Брюссель – Париж
День 5 - Брюссель – Париж
День 5 - Брюссель – Париж
День 6.

ПарижВерсальЛуврДіснейленд

Сніданок. Вільний час в Парижі. Рекомендуємо відвідати:

Мистецтво краси – Лувр

(Дорослий: 30€ / Діти: 28€)
Світ мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври –  "Мистецтво краси – Лувр" – один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля... Мона Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська...
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Велич і розкіш – неповторний Версаль

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€)
Резиденція королів – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль - символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк, незліченні статуї та басейни, безкінечні паркові алеї... "...Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік, було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі..."
Велич і розкіш – неповторний Версаль

Все про Париж

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами. Париж – місто всіх часів і народів. Париж зберіг прикмети і далекого минулого і романтику теперішнього часу. Тут є все і для всіх. Для театралів, меломанів, цінителів живопису, для гурманів, любителів розваг і ділових людей. Нас очікують: Люксембурзькі сади, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, Марсове поле з кращим видом на Ейфелеву вежу.  Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів... і це прекрасно!!!

Магічне серце Парижа – Латинський квартал

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Нас чекає захоплююча подорож по наймальовничіших місцях Парижа. Екскурсія розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Далі ми прогуляємося по самому дивовижному куточку Парижа – кварталу Маре. Вузькі вулиці, майже незаймані століттями, допоможуть нам здійснити подорож у часі, де нас чекають замок королеви Марго, площа Шатле і вежа Санжак. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу!!!

Країна Діснейленд

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Відвідання країни чудес – Діснейленд. Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок... і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді. Допомагаємо придбати квитки. 
Діснейленд - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Діснейленд
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Діснейленд
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Діснейленд
День 6 - Париж – Версаль – Лувр – Діснейленд
День 7.

УльмЗамок Нойшванштайн

Зупинка на сніданок (опл. додатково). Зранку оглядова екскурсія

Ульм: картинка з сновидінь

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
Це єдине в Німеччині місто, розташоване на території відразу двох федеративних земель: Дунай ділить його на частини і є кордоном між Баварією і Баден-Вюртемберг. Ульм прославився і як батьківщина Ейнштейна, генія всіх часів і народів. Гуляючи по чарівному придунайському району, ми побачимо старі квартали, що потопають у садах і квітах. Є тут і зовсім незвичайний оазис-сад. Середньовічні вулички з фахверковими казковими будиночками так і ваблять! Особлива родзинка району - кривий будинок Schiefes Haus, нахилившись майже на 30% над водою. У центрі міста ми побачимо Ульмський собор - найвищий християнський храм у світі. Цей старовинний «хмарочос» почали будувати ще в XIV столітті.
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 7 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 7 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 7 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 7 - Ульм – Замок Нойшванштайн
День 8.

Егеркупальні ЕгерсалокЧопЛьвів

Сніданок.
Переїзд в Егер - на батьківщину вогняних червоних вин.
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх учасників - найбільш відоме вино - "Бича кров" и найбільш приємне - "Егерська дівчина". І, звісно, справжній гуляш!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд

Угорський Памуккале - місто Егерсалок!

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини. для прекрасного відчуття бадьорості –пропонуємо відвідати Велнес-Комплекс.  До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни ...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
Перетин кордону. Повернення в Україну.
Прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 8 - Егер – купальні Егерсалок – Чоп – Львів
День 8 - Егер – купальні Егерсалок – Чоп – Львів
День 8 - Егер – купальні Егерсалок – Чоп – Львів
День 8 - Егер – купальні Егерсалок – Чоп – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• Здача тесту двічі (перед туром, та під час туру, дод. оплата). У разі наявності сертифіката вакцинації тест не здається.
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638