UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Королівські канікули. Лондон, Париж і Амстердам

Днів: 11, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Берлін - Амстердам - Лондон (3 ночі) - Париж - Страсбург - Львів
Велика Британія
Нідерланди
Німеччина
Франція
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
В Вартості туру Берлін, Амстердам, Лондон, Париж, Страсбург!
3 ночі /4 дня в Лондоні!
В програмі: Найвідоміші університети Оксфорд и Кембридж!
Лондонский Тауер, London Eye , Вестмінстерське аббатство, Містика Стоунхендж, Хемптон Корт и Віндзорський замок!
А ще: Діснейленд, Королівськая резиденція Версаль и Сентиментальна Нормандія.

День 1.

ВроцлавЛьвівДрезден

Збір групи на залізничному вокзалі. Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по Польщі. При бажанні групи і наявності часу.

Священна квітка Європи Вроцлав

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе місто є одним із найкрасивіших в Польщі.
Або Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€.
Переїзд по Німеччині. Ночівля.
День 1 - Вроцлав – Львів – Дрезден
День 1 - Вроцлав – Львів – Дрезден
День 1 - Вроцлав – Львів – Дрезден
День 1 - Вроцлав – Львів – Дрезден
День 2.

Берлін

Сніданок. Прибуття в Берлін.
Екскурсія

Велич могутнього Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Берлін – величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз.
Вільний час.

Зачарований Берлін

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях.
Ночівля.
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

АмстердамКекенгофЗаансе СхансВолендам

Сніданок. Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Вільний час. Для бажаючих

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...

Королівський парк квітів Кекенхоф

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
В період з 21.03 по 12.05 відвідування Королівського парку квітів Кекенхоф – найпопулярніше місце в Нідерландах! Тут завжди пахне весною і завмирає подих від краси, якої більше не можна побачити ніде! Кекенхоф – це урочисте свято, на який ми запрошуємо Вас!!!
Королівський парк квітів Кекенхоф - відеоогляд

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.
Посадка на паром. Ночівля на поромі Hook of Holland - Harwich (каюти обраного класу).
День 3 - Амстердам – Кекенгоф – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Кекенгоф – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Кекенгоф – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Кекенгоф – Заансе Сханс – Волендам
День 4.

Лондон

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). І ось нас уже вітає Англія! Переїзд в Лондон. ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.
Екскурсія

Лондон

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас чекає перше знайомство з Лондоном – автобусно-пішохідна екскурсія, в ході якої ми побачимо прекрасний Гайд Парк, знаменитий на весь світ Біг Бен, а нині "Вежа Єлизавети", Букінгемський палац, унікальний Тауерський міст, Кафедральний собор Святого Павла...
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Лондонський Тауер

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Один з найдавніших і найпопулярніших символів Лондона, який був недоступною фортецею, палацом, сховищем королівських коштовностей, монетним двором, в'язницею для в'язнів шляхетного походження... А зараз це місце привертає увагу величезної кількості туристів.

На кораблику по Темзі Грінвіч і Нульовий Меридіан

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€)
Темза – рушійна сила Лондона. У ній як в дзеркалі відбивається дійсність міського життя. Її ще називають найвеличнішою річкою Європи і водної історією Лондона. Грінвіч, це один з найвідоміших у всьому світі районів Лондона. Цей район грає, важливу роль в житті всієї планети. Відомий він в першу чергу тим, що через нього проходить нульовий меридіан, від якого починається відлік часових поясів Землі на схід і на захід. Грінвіч по праву вважається одним з найкрасивіших лондонських районів.

Лондонське Око

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Лондонське око, London Eye, Колесо Тисячоліття – як би не називали колесо, а залишається воно одним з найпопулярніших місць Лондона. Колесо огляду, побудоване до святкування міленіуму запрошує нас піднятися на борт вагончика, щоб помилуватися панорамним видом всього Лондона. Цей тур дозволить нам поглянути на місто з унікального ракурсу: Біг Бен, Собор св.Павла, Вестмінстер... і багато іншого!
Поселення в готель. Ночівля в Великобританії.
День 4 - Лондон
День 4 - Лондон
День 4 - Лондон
День 4 - Лондон
День 5.

ОксфордСтоунхендж

Сніданок. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.

Букінгемський палац

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
У період з 1 серпня по 25 вересня можливість відвідати головну королівську резиденцію країни – Букінгемскій палац. Букінгемський палац – офіційна лондонська резиденція британських монархів і головна визначна пам'ятка Лондона. Під час екскурсії ми побачимо багато обставлені королівські покої і зали для прийомів, де і сьогодні глави держав удостоюються аудієнції королеви.

Вестмінстерське абатство

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Це не тільки цікавий з архітектурної точки зору пам'ятник, але і унікальна історична пам'ятка. Тут з XI століті коронувалися майже всі англійські монархи. Британська історія спочиває у Вестмінстерському абатстві. Тут поховані багато королів і королев, державні діячі та винахідники, поети і письменники. Це місце більше, ніж просто діюча церква – це священне місце...

Парламент Сполученого королівства

(Дорослий: 33€ / Діти: 33€)
Парламент, він же Вестмінстерський Палац, знаходиться в самому центрі Лондона на площі Парламенту. Перший варіант палацу був початий в XI столітті при королеві Едуардові. Йшли роки і палац перетворився в заплутаний лабіринт будівель і приміщень, використання яких визначалося не менше заплутаними традиціями. Під час екскурсії у нас буде можливість заглянути в Палату Лордів (Lords Chamber), Палату Громад (Commons Chamber) та інші державні зали. Ми також зайдемо в кімнату, де королева надягає коштовності перед тим як вийти до лордів, а також кімнату, де висять портрети Генріха VIII і всіх його восьми дружин. Екскурсія завершиться в залі Вестмінстер -в ньому проводяться численні церемоніальні події.

Минуле і сьогодення, екскурсія в Британський музей

(Дорослий: 23€ / Діти: 13€)
Ковент Гарден - один з найбільш унікальних районів Лондона з його відомим Королівським Будинком Опери, Сохо - дивовижний район Лондона, що живе своїм життям, Пікаділлі Серкус, Чайнатаун - китайський анклав в серці Англії Британський музей своїм багатством перевершує навіть Лувр. Художня колекція Ганса Слоуна, колекція рукописів Харлейна, первісне суспільство, древній Єгипет, стародавня Греція, Рим, середньовічна історія і наступні століття, монети і медалі, гравюри та малюнки. Безліч безцінних скарбів ми побачимо і почуємо про них. Вхідні квитки в музей безкоштовні, але якщо хочете почути екскурсію, пропонуємо відвідати цей факультатив.
Ночівля в Великобританії.
День 5 - Оксфорд – Стоунхендж
День 5 - Оксфорд – Стоунхендж
День 5 - Оксфорд – Стоунхендж
День 5 - Оксфорд – Стоунхендж
День 6.

ЛондонОксфордКембриджСтоунхендж

Сніданок. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих ПЕРЕСУВАННЯ ПО ЛОНДОНУ ГРОМАДСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ. ОПЛАЧУЄТЬСЯ САМОСТІЙНО.

Міста знань Кембридж і Оксфорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
Університети Англії відомі в усьому світі, як справжній еталон вищої освіти. Побувати в Оксфорді чи Кембриджі - мрія багатьох студентів. Де ще в світі нам випаде шанс на день з головою зануритися в справжнє студентське життя найстаріших і найпрестижніших університетських міст Європи. Отже, почнемо з Кембриджа. Місто студентів, знань, вищих навчальних закладів та велосипедів. Ми дізнаємося історію університету, пройдемося вулицями, переповненим велосипедами і студентами, дізнаємося, як живеться поступившим сюди і які існують повір'я для залучення удачі в здачі іспитів. Звідки походить назва Кембридж, ким, коли і чому був заснований Кембриджський університет. Вільний час. За - бажанням, можемо прокотитися по річці Ким на унікальній човнику (вхідний квиток). Наступне місто - Оксфорд. Ми з можемо не тільки почути, а й побачити своїми очима місто науки, знань, історичної архітектури і абсолютно неповторної атмосфери. Місто, яке англійці почесно називають «містом сплячих шпилів». Ми дізнаємося безліч захоплюючих фактів, про біографії відомих людей, на чиїх книгах ми виросли і чиїми винаходами успішно користуємося сьогодні, побачимо місця, де вони навчалися, пили пиво і прогулювалися з приятелями. Відвідаємо один з найбільших аристократичних коледжів - Крайст-Черч, знаменитий талановитими випускниками, а також кадрами з фільму про Гаррі Поттера. Познайомимося з найбільш знаковим для студентів Оксфорда баром «Фіолетова черепаха» і легендарним у минулому «Turf». Заглянемо в магазин Еліс шоп, який відомий в цікавому романі про Алісу з знаменитого Задзеркалля. Цей день стане одним з найбільш яскравих моментівнашої поїздки.

Містика Бат Сіті і Стоунхендж

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)

Немає ніякої іншої екскурсії, яка дозволила б нам доторкнутися так близько до історії стародавньої Британії, як відвідування Стоунхенджа, яке називають восьмим чудом світу. Стоунхендж  місце, оповите пеленою таємниць і загадок, яке протягом багатьох століть намагаються розгадати вчені і любителі всього таємничого. На зведення Стоунхенджа знадобилося не одне сторіччя і праця величезної кількості людей. Камені, розташовані у вигляді концентричних кілець, досягають ваги 30 тонн. Це кам'яна мегалітична споруду можна сміливо назвати найвідомішим пам'ятником давнини, збереглися до наших днів. А тепер екскурсія в Солсбері. Місто-один з найдавніших в Англії, а кафедральний собор Солсбері один з найкрасивіших в країні.

Ночівля в Великобританії.
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стоунхендж
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стоунхендж
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стоунхендж
День 6 - Лондон – Оксфорд – Кембридж – Стоунхендж
День 7.

Лондон

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Лондоні. Для бажаючих

Слідами Шерлока Холмса

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Шерлок Холмс один з тих літературних персонажів, який відомий практично кожному, включаючи навіть тих, хто нічого не читав про його пригоди. Своєю появою на світ він зобов'язаний великому англійському письменнику серу Артуру Конан Дойлю. Ми побуваємо в тих кварталах, де вів свої розслідування великий сищик.

П'ять століть Хемптон Корта і Віндзорський замок

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Ми відвідаємо два дивовижні місця. Літню резиденцію Її Величності Королеви. Ми побачимо колекцію картин королівської династії, серед яких полотна Рембрандта і Рубенса, унікальні меблі, зайдемо в каплицю, почуємо цікаві розповіді про монархів Великобританії. Палац Хемптон Корт 500 років королівської історії та садового дизайну. Величні апартаменти Генріха VIII, де розгулюють примари його дружин, 24 гектара чудових садів. Лабіринт, посаджений в 1702 році, найстаріша виноградна лоза у світі. Нас чекає незабутній день.
Переїзд на пором. Поромна переправа. Переїзд в Париж. Ночівля у Франції.
День 7 - Лондон
День 7 - Лондон
День 7 - Лондон
День 7 - Лондон
День 8.

Парижріка СенаФрагонарМонмартрВерсаль

Сніданок.
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки). Для бажаючих

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Магічне серце Парижу – Латинський Квартал

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Самі відомі місця Парижу – Собор Паризької Богоматері і Латинський квартал. Захоплююча подорож розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу!!!

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Легендарний Монмартр

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа", під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і бокал  шампанського.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 8 - Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр – Версаль
День 8 - Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр – Версаль
День 8 - Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр – Версаль
День 8 - Париж – ріка Сена – Фрагонар – Монмартр – Версаль
День 9.

ПарижДіснейлендНормандія

Сніданок. Виселення з готелю.

Чарівний світ - Діснейленд

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Або

Сентиментальна Нормандія

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд
Ночівля.
День 9 - Париж – Діснейленд – Нормандія
День 9 - Париж – Діснейленд – Нормандія
День 9 - Париж – Діснейленд – Нормандія
День 9 - Париж – Діснейленд – Нормандія
День 10.

Страсбург

Сніданок. Переїзд в Страсбург.

Страсбург – столиця Ельзасу

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, вузьких мальовничих переулочків, відвідування французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами «малої Франції» з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся.Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, мадам Тюссо, Луї Пастера ...
Переїзд по Німеччині. Ночівля.
День 10 - Страсбург
День 10 - Страсбург
День 10 - Страсбург
День 10 - Страсбург
День 11.

Львів

Сніданок. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на залізничний вокзал м. Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Оренда радіокомплекту (Аудіопакета) на тур = 18€
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір Великобританії (оплачують всі, пільгових категорій немає) - 110€
• Консульський збір Німеччини + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638