UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… І озирнувшись знову на всі боки
Альпійський луг фарби розвіє,
Стару легенду, чи то казку.
І снігом схил ледь прикритий навіє...

Альпійский MIX!

Днів: 5, 2 нічних переїзди
Львів – Чоп – Будапешт – Дйор - Відень - Херенкімзее - Мюнхен – Зальцбург – Зальцкаммергут – Чоп – Львів
Австрія
Німеччина
Угорщина
День 1.

Львів

 Для туристів, які прибувають на Львівський залізничний. вокзал - трансфер на Термінал «А».
20:00 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Будапешт.
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві, Ужгороді, Чопі.
Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихором історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії поряд з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя...

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів
День 2.

Будапешт - Відень

 Прибуття в Будапешт - дуже приємне, комфортне і ненав'язливе місто. По його вузьких вулицях і широких набережних можна гуляти собі на втіху, не дотримуючись спеціальної програми. Все це робить місто найкращим місцем для поїздки на відпочинок в будь-який час року. Однак у угорської столиці є одна унікальна особливість, що виділяє її перед усіма великими старовинними європейськими містами. Ця особливість - термальні джерела !!!
• Вранці для всіх бажаючих рекомендується відвідування термальних купалень графа Сечені (вх. квиток)

День 2 - Будапешт - Відень Рекомендуємо «Замріяний і ніжний Будапешт» (26€/18€) - ми побачимо Будапешт вранці, коли місто ще тільки-тільки прокидається, він ще закутаний у тишу і ліниво потягується в її долонях... Прогулянка на кораблику з чашкою кави, що бадьорить... Цей незабутній, і ні з чим не порівнянний запах ранку... в Будапешті!

Переїзд в Дьйор - «місто зустрічей». В міста - тисячолітня історія. Він заснований римлянами під назвою Аррабона, розташований в мальовничому місці злиття трьох річок - Дунай, Раба і Рабка. Поселення в готель.
Для всіх бажаючих рекомендуємо екскурсію рекомендуємо «Відень - столиця Габсбургів» (38€/30€). Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! У вільний час рекомендуємо:
«Величний Відень» (26€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
"Блиск і занепад Великої Імперії" (18 € + вх. Квиток) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
«Тут музика звучить всюди» (18€+вх. билет). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
Повернення в Дьйор. Ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень
День 3.

Мюнхен - Палац Герренкімзе

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Німеччину. Відвідування «Баварського Версаля - палацу Херренкімзеє» (вх. квиток)... Жив-був король, "казковий король" Людвіг II, який любив музику Вагнера, марив лицарськими подвигами, плакав над коханням Трістана та Ізольди і... будував казкові замки. Один з них ми відвідаємо, коли припливемо на катері до знаменитого Херренінзель - "Чоловічого острова". Палац є не тільки найбільшим із палацових проектів Людвіга, але і найкоштовнішим. Фасад будівлі - точна копія французького Версаля. Багатство, розкіш і маштаби Херренімзеє вражають.
Переїзд в Мюнхен
Оглядова екскурсія «Мюнхен - Легенда Баварії...». У середині XIX століття Генріх Гейне писав: «Мюнхен розташований між мистецтвом і пивом, подібно селищу між пагорбів». Ці слова вірні й донині. Пивний фестиваль Октоберфест і Опера, ресторан «Хофбройхаус» і Пінакотека, завод BMW і футбольний клуб «Баварія» - ось чим славиться це місто, де старі баварські традиції і сучасність гармонійно доповнюють один одного. Мюнхен - справжнє місто-казка на півдні Німеччини. У вільний час рекомендуємо:
«Баварська кухня, баварське пиво!» (26€/18€). Гостинність і товариськість баварців - відомі у всьому світі! Вони вміють радіти життю, і по-справжньому розважатись! А в гарненькій мюнхенській пивоварні - ми відчуємо це в повній мірі!
Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 3 - Мюнхен - Палац Герренкімзе День 3 - Мюнхен - Палац Герренкімзе День 3 - Мюнхен - Палац Герренкімзе День 3 - Мюнхен - Палац Герренкімзе
День 4.

Зальцбург - Гальштат - Зальцкаммергут

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Австрію.
Оглядова екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів» (18€/13€). Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу» завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть керували Зальцбургом, хотіли не просто зробити своє місто одним з найбільш красивих і впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі". У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 4 - Зальцбург - Гальштат - Зальцкаммергут «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (60€/48€) - регіон з первозданною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вражає прекрасний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що просто не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах ... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз ... А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго ...

Рекомендуєм провести вечір в Августинській пивоварні (30€/18€) - найбільшій пивній Австрії! Окрім турботи про спасіння душ віруючих, монахи займались пивоварінням. Через деякий час пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до цих пір приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою.
Повернення в Україну.

День 4 - Зальцбург - Гальштат - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Гальштат - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Гальштат - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Гальштат - Зальцкаммергут
День 5.

Львів

 Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 15:00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський залізничний вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 16.00

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелях категорії Standart зі сніданками
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• У випадку, якщо віе туриста складає більше 60 років або не досягає 6 років, - необхідно уточнити розмір доплати страхового платежу
Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів, у яких день народження в турі
Базові готелі категорії Standard в Німеччині:
Tryp by Wyndham Munich North та інші
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35€ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років... згідно договору про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру – 22€ (якщо подача в Києві, Одесі, Харькові, Дніпропетровську)
• послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638