UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Замерзаю без кохання твого і без тебе. Ти підсядь до мене, ближче, ну будь ласка.
Хай наш вечір, довгий вечір грудня. Буде у Парижі наче казка…

Паризькі ночі... 3 ночі в Парижі 
Варшава, Берлін, Париж, Зальцбург + Діснейленд

Днів: 8, 1 нічний переїзд, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Варшава - Берлін - Париж (3н) - Нормандія* - Діснейленд* - Астерікс* - Зальцбург - Зальцкаммергут* - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція
Швейцарія

5 ЕКСКУРСІЙ  ВЖЕ У ВАРТОСТІ ТУРУ
Варшава, Берлін, Париж, Зальцбург і Львів

Тільки один нічний переїзд по дорозі додому!



День 1.

ЛьвівВаршава

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». У Польщі одна з найсмачніших національних кухонь в Європі. А якщо до цього додати ще й затишок і великі порції - то нам потрібно зазирнути в корчму «Bida». Журек, бігос і налисники... Смакота. Оплата по меню.
Екскурсія

Варшава – місто королів

(входить у вартість туру)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

Берлін

Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Екскурсія

Велич могутнього Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Берлін – величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз.
Залежно від бажання групи на вибір:

Берлін крізь часи

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Автобусна екскурсія с фотопаузами. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна – Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

Палац Шарлоттенбург

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Палац Шарлоттенбург - найбільша резиденція прусських королів в Берліні, прекрасний зразок архітектури бароко в Німеччині. Мекленбурская кімната, Приймальний кабінет королеви Софії Шарлоти, Порцеляновий кабінет, Каплиця, Музичний кабінет, Золотий кабінет.

Магазин Ritter Sport

Для ласунів відкриває свої двері магазин Ritter Sport. Три поверхи загальною площею 1000 кв.м. відведені для того, щоб любителі шоколаду змогли дізнатися побільше про його виробництво і про те, як і з чим його їдять. При вигляді різнокольорових квадратних упаковок відомого шоколаду, розкладених в вітринах, скриньках, коробочках, розбігаються очі навіть у тих, хто спокійно ставиться до цього вишуканого ласощів.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 2 - Берлін
День 3.

КельнПарижФрагонар

Сніданок. Переїзд по Німеччині. При бажанні всієї групи:

Казковий Кельн

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Одне з найстаріших міст Німеччини. Екскурсія по місту. Це четверте за величиною місто Німеччини, яке знаходиться на землі Північний Рейн-Вестфалія, найбільший культурний і економічний центр країни, столиця карнавалу. Ми зможемо оцінити велич і ажурність спрямованих увись форм – Кельнського Собору – найбільшого собору Німеччини та одного з найбільших в Європі. Про Кельн можна довго розповідати, але головне – його треба відчути! Кeльн – столиця рейнського життєлюбства. Кeльнская відкритість і природність підкорюють так само, як сердечність і простота.
Переїзд у Францію. І ось Вона... довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць...
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Кельн – Париж – Фрагонар
День 3 - Кельн – Париж – Фрагонар
День 3 - Кельн – Париж – Фрагонар
День 3 - Кельн – Париж – Фрагонар
День 4.

ПарижФрагонарЛуврДіснейленд

Сніданок. У вільний час рекомендуємо:

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Латинський Квартал – Серце Парижа

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
У самому серці Парижа знаходиться острів Сіте – це місце, яке є тільки для піших екскурсій. Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі!  Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі?Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу. Час для кави та круасанів... (оплата по меню).
Можливість відвідати Монпарнас (вх.квиток). Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Квартал Маре. Королівські таємниці

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Затишні вулички і двори кварталу перенесуть нас в старі часи.   Таємниці королеви Марго, фаворити і фаворитки, кохання і пристрасті, місце дуелей, найстаріший будинок в Парижі, що належав алхімікові Ніколя Фламелю, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і загадкової куртизанки Ніно де Ланкло..  Інтриги, кохання, пристрасті - ми дізнаємось багато цікавого і нового...
Або

Чарівний світ - Діснейленд

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр – Діснейленд
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр – Діснейленд
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр – Діснейленд
День 4 - Париж – Фрагонар – Лувр – Діснейленд
День 5.

МонмартрМулен РужНормандіяДіснейленд

Сніданок. У вільний час рекомендуємо:

Сентиментальна Нормандія

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд
Повернення в Париж.

Легендарний Монмартр

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Мулен Руж

(дод. оплата)
Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж"(Час 23:00) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому! Самостійне повернення в готель.
Ночівля.
День 5 - Монмартр – Мулен Руж – Нормандія – Діснейленд
День 5 - Монмартр – Мулен Руж – Нормандія – Діснейленд
День 5 - Монмартр – Мулен Руж – Нормандія – Діснейленд
День 6.

Версальпарк АстеріксЛуврФонтенбло

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Гранд Опера

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Гранд Опера один з кращих архітектурних пам'ятників Парижа. Її зали, нагадують по своїй величі королівський палац, де мармур, онікс, граніт, позолота занурюють нас в чарівний світ розкоші.

Замок Фонтенбло - обитель королів і містечко Барбізон

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Наполеон Бонапарт назвав Фонтенбло «справжньою обителлю королів, палацом на всі віки». Одна з найстаріших резиденцій французьких королів. Палац епохи Ренесансу - одне з улюблених місць монархів. У ньому все дихає подіями минулого, змушує згадувати дивовижні легенди. Фонтенбло - скарбниця унікальних творів мистецтва, тут збережені в отличном состоянии всі архітектурні споруди минулих століть: каплиці, галереї і королівські покої. І якщо такі знамениті палаци, як Лувр і Версаль, давно стали синонімами пишноти і розкоші, властивим королівській Франції, Фонтенбло нагадує про її славу і доблесть. Відвідування замку. Маленьке місто Барбизон, куди полюбляли їздити в кінці XIX століття художники, які цінили його за красу тутешніх краєвидів. Теодор Руссо, Мілі і Добиньи були попередниками імпресіоністів. Барбізонці любили зображувати не просто дивовижні сільські пейзажі, а різноманітні стани природи, коливання світла і повітря. Знайомство з справжніми місцями, де творили барбізонці, дозволить глибше зрозуміти й полюбити справжню Францію.

Парк розваг Астерікс

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Всі атракціони парку присвячені популярним героям французьких коміксів і мультфільмів про римлян і галлів - Астерікс і Обелікс. Тут можна познайомитися не тільки з ними, але і з їх життям. Це захоплююча подорож по сторінках історії, фантастичні атракціони, ефектні видовища, чарівний і одночасно божевільний кінотеатр, авантюрні пригоди, нові зустрічі та знайомства... і все це приправлено тонким французьким гумором!
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр – Фонтенбло
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр – Фонтенбло
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр – Фонтенбло
День 6 - Версаль – парк Астерікс – Лувр – Фонтенбло
День 7.

ЗальцкаммергутЗальцбург

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Знаменитий Зальцбург

(входить у вартість туру)
Симфонія звуків і пейзажів. Нас запрошує «Північна Флоренція», «Золоте місто Високого Бароко», «Альпійське серце Австрії», місце, де народився Моцарт.
Вільний час.

Край Зальцкаммергут

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€)
Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійською природою, зазирнути  в автентичні куточки отримати цілісне уявлення про озерний край Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфганзеє. Зупинка на фотопаузу

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Нічний переїзд.
День 7 - Зальцкаммергут – Зальцбург
День 7 - Зальцкаммергут – Зальцбург
День 7 - Зальцкаммергут – Зальцбург
День 7 - Зальцкаммергут – Зальцбург
День 8.

Львів

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Час прибуття до Львова орієнтовно 16:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А».
Екскурсія

Лабіринтами львівських вулиць

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по середньовічному місту: фортифікації XIV-XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла;  Площа Ринок – перлина епохи Відродження: міська Ратуша, Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал. Львівська майстерня шоколаду – єдина, де кожна цукерка зроблена з любов'ю та натхненням, а головне – вручну. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість – Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
До нових зустрічей!
День 8 - Львів
День 8 - Львів
День 8 - Львів
День 8 - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• Сity tax (міський податок)
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638