UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Екстремальні канікули: Берлін і Хайде Парк!

Днів: 8
Київ - Берлін - парк розваг Хайде Парк - Київ
Німеччина

8 днів/7 ночей

День 1.

Берлін

 Приліт в Берлін.
Зустріч в аеропорту. Трансфер в готель.
Розміщення в готелі після 14.00.
Вільний час в Берліні. Рекомендуємо відвідати:
Обов'язково прогуляйтеся ввечері по Паризькій площі - це місце дивовижної краси, де грають музиканти, малюють вуличні художники і щорічно збираються мільйони туристів, а як велично виглядають Бранденбурзькі ворота у вечірньому підсвічуванні! Від Паризької площі рекомендуємо прогулятися до Палацового моста по одному з найвідоміших і елегантних бульварів Берліна - Унтер ден Лінден.
Ночівля в готелі.

День 1 - Берлін День 1 - Берлін День 1 - Берлін
День 2.

Берлін

 Сніданок в готелі.
Оглядова екскурсія по Берліну (у вартості туру) - одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на Землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Чудовий будинок Рейхстагу, Берлінський кафедральний собор, Музейний острів, Бранденбурзькі ворота! Кожен, хто приїжджає в Берлін так чи інакше попадає під магічну чарівність цього міста, його живого і невимушеного шарму...
Вільний час. Рекомендуємо відвідати:
- Рейхстаг - мабуть, саму знамениту для наших мандрівників будівлю в Берліні. Дослівно Рейхстаг означає «Імперський парламент», а тепер так називається тільки сама будівля, в якому засідає парламент. Під скляним куполом Рейхстагу чи під "яйцем", як жартівливо називають його берлінці, знаходяться ресторан і оглядовий майданчик, відвідати який варто обов'язково, щоб насолодитися прекрасними видами і панорамою Берліна...
- Обов'язково відвідайте музей Пергамон - це величезний комплекс, який включає в себе три окремих музея: Музей античної колекції, Музей близькосхідних старожитностей і Музей ісламського мистецтва, де зібрані римські ринкові ворота, ворота Іштар, споруджені в Вавилоні, скульптури з римських і грецьких міст, тронний зал Навуходоносора, вівтар Пергамон, в честь якого і назвали музей. Вівтар прикрашає 120-метровий скульптурний фриз, що зображує битву титанів з богами Олімпу. Також тут виставлені найбільші колекції предметів мистецтва та культури Сирії, Персії, Палестини...
- Александерплац. Тут височіє знаменита Берлінська телевежа заввишки 368 м, з оглядового майданчика якої відкривається прекрасний вид на місто. Неподалік можна подивитися на найстаріший з усіх храмів в Берліні, що продовжує виконувати свої функції - чудесну готичну церкву Святої Марії. А ближче до Музейного острову поруч знаходяться відразу два прекрасних будинки: величава Червона Ратуша і церква Святого Миколая, ровесниця церкви Святої Марії.
- Палац Шарлоттенбург. В оточенні розкішного парку знаходиться шикарна літня королівська резиденція, де можна відвідати королівські зали з колекціями порцеляни, гобеленів і меблів, Золоту галерею, бувша раніше танцювальним залом, каплицю 18 століття, Білий зал і галерею Романтизму, де виставлена колекція живопису, а також оранжерею. Обов'язково побувайте в старому берлінському районі, названому на честь палацу Шарлоттенбург. Тут живе інтелектуальна еліта Берліна: вчені, артисти, студенти. Крім того, в районі є величезна кількість бутиків, і тому Шарлоттенбург вважається серед берлінців одним з найбільш модних і стильних районів.
Ночівля в готелі.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Берлін

 Сніданок в готелі.
Вільний день в Берліні. Рекомендуємо відвідати:
- Берлінський зоопарк - один зі славнозвісних і найбільших зоопарків у світі. Красиві «слонячі» ворота ведуть в найстаріший зоопарк Німеччини, відкритий в 1844 році. Це не тільки один з найбільших зоопарків Європи, а й один з найбагатших у світі за кількістю представлених у ньому видів тварин. В екзотичних павільйонах і відкритих вольєрах можна побачити більше рідкісних тварин - панди, горили, птахи ківі. А також тут можна побачити унікальний підводний світ: від Великого бар'єрного рифа з тропічними рибами і акулами до місць проживання крокодилів в джунглях Амазонки.
Ночівля в готелі.

День 3 - Берлін День 3 - Берлін День 3 - Берлін День 3 - Берлін
День 4.

Потсдам

 Сніданок в готелі.
Факультативна програма Потсдам з відвідуванням палацу Сан-Сусі (88€/особу). Потсдам - колишня резиденція прусських королів, яка об'єднує різні епохи та стилі. Це своєрідна книга із картинками з прусської історії: Голландський квартал, російське село Олександрівка, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота, які старші берлінських, Старий млин, символ прусського правосуддя - все це ми побачимо в Старому місті. А далі нас чекає палац Цицилінхоф - місце проведення Потсдамської конференції, а також парк Сан-Сусі (вхідні квитки за додаткову плату) - один з найкрасивіших в Європі парків з каналами і скульптурами, неперевершеної краси палацами, Китайським чайним будиночком і оранжереєю - вся ця незабутня краса полонить нас з першого погляду.
Ночівля в готелі.

День 4 - Потсдам День 4 - Потсдам День 4 - Потсдам День 4 - Потсдам
День 5.

Хайде Парк

 Сніданок в готелі.
Повно денна поїздка в парк розваг Хайде-парк, який входить до числа п'яти провідних парків Німеччини! (Вхідні квитки не включені, вартість близько 43€/дорослий, 35€/дитина від 4-ох років, важливо: при он-лайн замовленні знижка близько 20%).
Для дітей цей парк - просто рай: різноманітні каруселі, казкова країна, електронний театр птахів. У парку більше 40 атракціонів, які сконцентровані навколо озера, посеред якого височіє копія американської статуї Свободи. Тут кожен знайде щось для себе.
Для любителів екстриму:
- Російські гірки «Колос» довжиною 1,5 км і висотою 60 м. Тут, як стверджується, найкрутіший спуск в світі - його проходять за 145 с зі швидкістю до 120 км/год!
- Спіральна підвісна дорога «ЛІМІТ» - людина опиняється п'ять разів вниз головою, а на гірці що петляє «Гігантська петля» - чотири рази.
- «Сяючий грот» в скелях, вежа висотою 75 м з падаючим оглядовим майданчиком.
- «Крик» - найбільша в світі тарзанка висотою 103 м. Політ вниз більш ніж на 70 м зі швидкістю 98 км/год.
- Пропонуються також два «Спуска по бурхливій гірській річці», сплав на величезних балонах по гірському каналу, рафтинг, плавання на вітрильнику і катання на швейцарській крижаній гірці.
У парку є дві гігантські гойдалки у вигляді кораблів, кілька видів приголомшливих каруселей, ресторанів, пивних і закусочних тут безліч.
Розважайтеся на здоров'я!
Ночівля в готелі.

День 5 - Хайде Парк День 5 - Хайде Парк День 5 - Хайде Парк  
День 6.

Берлін

 Сніданок в готелі.
Вільний день в Берліні. Рекомендуємо відвідати:
- Аквапарк "Tropical Island"(близько 75€/особу, без вхідних квитків) вважається найбільшим критим аквапарком в світі. Усередині елінгу, на площі, рівній восьми футбольним полям, розмістився справжній тропічний курорт з пальмами, ліанами, басейнами і солом'яними хатинами. Територія комплексу розділена на тематичні зони. В "Квітковому світі" знаходяться справжні тропічні зарості, де виростають пальми, орхідеї і мангрові дерева. В "Тропічному селі" розташовані куточки Конго, Таїланду, Малайзії, Балі і Амазонії, де можна спробувати національну кухню та більше дізнатися про традиції регіону. Басейни аквапарку - "Південне море" і "Лагуна Балі", а також водоспади, джакузі, піщаний пляж з майданчиками для волейболу і найбільший в Німеччині водний атракціон висотою 25 метрів здаються справжнім спекотним курортом, розташованим, правда, не на узбережжі, а в самому центрі Європи!
Ночівля в готелі.

День 7.

Леголенд

 Сніданок в готелі.
Вільний час в Берліні. Пропонуємо відвідати:
Критий розважальний центр «LEGOLAND Discovery» (під запит) в Берліні не має світових аналогів. У стінах центру відвідувачів чекає цілий світ конструктора «Лего», невичерпні можливості творчості, гри, корисні для розуму, і інтерактивні розваги. На площі в 3500 кв. м розмістилися 15 тематичних творчих зон, у кожній з яких можна грати, творити, пробувати і збирати найрізноманітніші конструкції з деталей «Лего». У розділі «MINILAND» підносяться численні берлінські пам'ятки, відтворені з «Лего». В Піратському басейні щойно зібрані кораблі на дистанційному управлінні атакують узбережжя: з корабельних гармат потрібно потрапити в жерло вулкана і в острова, щоб запустити фонтани і спецефекти. А під час поїздки по замку Драхенбург перед відвідувачами відкриваються виразні скульптури з «Лего» - аж до вогнедишчого дракона.
Ночівля в готелі.

День 7 - Леголенд День 7 - Леголенд День 7 - Леголенд День 7 - Леголенд
День 8.

Берлін

 Сніданок в готелі.
Виселення з готелю. Вільний час.
Трансфер в аеропорт в залежності від часу вильоту.
Виліт до Києва.

Умови резервування і наявність місць просимо уточнювати додатково!

Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• 7 ночей в готелі вибраної категорії;
• сніданки;
• трансфер в Берліні аеропорт-готель-аеропорт;
• групова екскурсія по Берліну з російськомовним гідом - 2 години;
• повно денна поїздка в парк розваг Heide Park;
• медична страховка;
• візова підтримка.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• авіапереліт Київ-Берлін-Київ (вартість уточнюйте у менеджерів);
• факультативні екскурсії;
• вхідні квитки;
• проїзд в громадському транспорті, особисті витрати і сувеніри;
• Консульський збір - 35 €/особа (крім пенсіонерів та дітей до 18 років);
• Послуги візового центру - 22 €/особа.

Важливо:
• Компанія залишає за собою право змінювати порядок екскурсій та відвідування об'єктів, зберігаючи їх кількість, а також змінювати попередньо заявлені в турі готелі на рівноцінні або вищої категорії;
• Тримісне розміщення тільки під запит і на розсуд готелю;
• Бронювати додаткові екскурсії/поїздки бажано одночасно з бронюванням туру. У зв'язку з обмеженою кількістю місць в автобусі ми, на жаль, не можемо гарантувати екскурсію/поїздку при її бронюванні в Німеччині;
• Заселення в готелях за міжнародними правилами з 15.00, розрахунковий час в 11.00, в деяких готелях в 10.00. Переконливе прохання дотримуватися пунктуальності, про зміни попереджати заздалегідь;
• При заселенні в готелі від категорії 4 * і вище необхідно буде надати кредитну карту в якості гарантії або залишити в якості депозиту 50 євро/кімната/ніч (залежить від рівня готелю) на рецепції за користування, наприклад, мінібаром. Гроші повернуть клієнтам при здачі кімнати, якщо у клієнтів не було додаткових витрат;
• Наявність місць та ціни просимо уточнювати при бронюванні!
• Можливе продовження туру. Зверніться за інформацією, будь ласка, до наших менеджерів.

Трансфер:
• зустріч з водієм з табличкою в вказаний в польотних даних час прильоту, біля виходу з позначенням вашого рейсу, відразу після видачі багажу;
• у разі непередбачених обставин, таких, як скасування, перенос або затримка рейсу, довге проходження митного контролю, затримка з отриманням багажу, туристи повинні повідомити про це згідно наведеного телефону. В іншому випадку агентство залишає за собою право відкликати водія при затримці більше ніж на 30 хвилин, при цьому гроші за трансфер не повертаються і клієнт добирається до місця призначення самостійно;
• в разі переваги валіз, додаткові витрати на їх транспортування бере на себе клієнт. Послуги носія не включені в тариф.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638