UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Французские каникулы, Пражское мороженное и Австрийский кофе...

Навколо світу за 7 днів
Париж, Берлін, Мюнхен + Діснейленд (для школярів)

Днів: 7, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Вроцлав - Берлін - Париж - Версаль - Діснейленд - Мюнхен - Велічка - Львів
Німеччина
Франція
Чехія

4 екскурсії вже у вартості туру!
Можливість відвідати Діснейленд!

День 1.

ЛьвівВроцлав

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати.

Священна квітка Європи Вроцлав

(Діти: 13€)
Одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе місто є одним із найкрасивіших в Польщі.
Або Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€. Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 2.

БерлінПотсдам

Сніданок. Переїзд до Німеччини. Прибуття в Берлін.
Екскурсія

Велич могутнього Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Берлін – величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз.

Берлін крізь часи

(Діти: 18€)
Автобусна екскурсія с фотопаузами. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна – Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

Зачарований Берлін

(Діти: 16€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях.

Такий безтурботний день – Потсдам

(Діти: 31€)
Сьогодні нас чекає місто на сході Німеччини, столиця федеральної землі Бранденбург – Потсдам. Оглядова екскурсія по місту. Потсдам – ​​це книжка з картинками з прусської історії. Фрідріх Великий і Вольтер, Потсдамська конференція, останній німецький кайзер – все це ще живе в Потсдамі. Старе місто Потсдама, Бранденбурзькі ворота – давніші, ніж у Берліні і "Голландський квартал". Ми отримаємо задоволення прогулянкою по дивовижному парку Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. Новий Палац, Нові палати, історичний млин, Шарлоттенхоф, Римські лазні, Оранжерейний палац... Зараз Сан-Сусі є музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини...

З пивом життя веселіше

(Діти: 26€)
Всім любителям пива і смачно поїсти рекомендуєм цю екскурсію. Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке «метр пива» і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, чим берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачна вечеря в кращих німецьких традиціях!!!
Пива багато не буває - відеоогляд
Нічний переїзд в Париж.
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 3.

ДефансНотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)ПарижФрагонар

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню). І ось Вона... довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць...
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Пересування на громадському транспорті (дод. оплата).

Серце Парижа – Латинський Квартал

(Діти: 16€)
Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі! Екскурсія дозволить нам зануритися в неповторну паризьку атмосферу, адже кожен квадратний метр просякнутий національним духом, темпераментом і неповторним шармом. Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі? Кажуть, що це архітектурна споруда вважається справжнім серцем Парижа, джерелом його нескінченної енергії. Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу.

Лувр – енциклопедія століть

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Вогні нічного Парижа

(Діти: 21€)
Ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля, оглядовий майданчик Трокадеро і район Дефанс, по закінченню екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і шампанське.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 4.

МонмартрНормандіяПариж

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Сентиментальна Нормандія

(Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд
Екскурсія

Легендарний Монмартр

(входить у вартість туру)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Відоме кабаре "Мулен Руж"

(дод. оплата)
Це яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан.
Ночівля.
День 4 - Монмартр – Нормандія – Париж
День 4 - Монмартр – Нормандія – Париж
День 4 - Монмартр – Нормандія – Париж
День 4 - Монмартр – Нормандія – Париж
День 5.

ВерсальЛуврПарижДіснейленд

Сніданок. Виселення з готелю.

Чарівний світ - Діснейленд

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд

Версаль. Банти і діаманти

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Родзинка Франції – Орлеан, Луари – палац Шамбор

(Діти: 41€ + вх. квиток)
«Між небом і Луарою» – девіз Орлеану, столиці французького департаменту Луара центрального регіону Франції. Місто Орлеан відоме в першій черзі завдяки Орлеанській діві – Жанна д'Арк, також відомий свій кафедральний собор Сен-Круа (Святий Хрест), Королівська вулиця та... але про це вже під час екскурсії!!! Далі нас чекає найбільший палац в Луарі! Палац Шамбор (зовнішній огляд) – це ефектне поєднання стилів: багаті прикраси витримані в дусі раннього італійського Відродження, тоді як весь силует споруди нагадує про готику. Враження, то яке виробляє замок, можна порівняти з враженням від індійського Тадж-Махала: поєднання симетричних веж, кам'яних ліхтарів, балконів і камінних труб утворює гармонійне ціле – щось на зразок східного міста в мініатюрі.
Ночівля.
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 6.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Вільний час.

Сучасний Мюнхен

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і захоплює знову і знову. Ми побачимо "Німецький Рим" – місто епохи Людвіга I, знаменитий "Мюнхенський Монмартр" – квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург – Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року – історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном – штаб-квартира і виставковий центр БМВ.

Мюнхенська резиденція

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена.
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Фантазії Короля Людвіга

(Діти: 55€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться. Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

Баварська кухня...

(дод. оплата)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 6 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 6 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 6 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 6 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 7.

ВеличкаЛьвів

Переїзд через Польщу. При бажанні групи і наявності часу.

Соляні Копальні Велички

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючий погляд підземні озера, всілякі скульптури – ціле підземне місто!
Час прибуття до Львова орієнтовно 19:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 7 - Величка – Львів
День 7 - Величка – Львів
День 7 - Величка – Львів
День 7 - Величка – Львів
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638