UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Страна такая непредсказуемая, эмоциональная, музыкальная, экспрессивная, веселая и легкая: 
эта страна подарила нам Микеланджело, Рафаэля и Боттичелли. Пиццу, гондолы и алый «Феррари»...

SPO Легкое эспрессо с вкусом амаретто
…И Волшебство Тосканы…

Днів: 0, без нічних переїздів
Киев – Львов – Братислава – Любляна – Флоренция – Венеция – Львов – Киев
Італія
Австрія
Словаччина
Угорщина

Київ - Львів - Братислава - Любляна - Флоренція - Венеція - Львів - Київ

3 ночі Флоренція!!

У вартості туру: Чарівна Братислава, Квітуча Флоренція,
Заручена з морем - Венеція, затишні Любляна...

День 1. 
07:00 Збір у Києві. Місце зустрічі: Київський ж.д вокзал - Південний - при виході біля фонтану.
7:30 Виїзд з Києва. Переїзд по території України.
Можливість приєднатися до групи в Рівному, Житомирі, Львові.
15.00 Прибуття до Львова. Комплекс Термінал «А». Можливість відпочити, поснідати.
15.30 Для туристів, які прибувають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер на Термінал «А».
16:00 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Є можливість приєднатися до групи в Стрию і в Ужгороді. Перетин кордонів. Ночівля на території Словаччини.

День 2. 
Сніданок. Переїзд в Братиславу.
Пішохідна екскурсія "Прекрасна Братислава". Оглядова екскурсія по центральних районах Братислави ( Президентський палац, Будинок Уряду, площа Шафарікова, набережні Дунаю і мости через Дунай ) і огляд « Славіна » - меморіалу радянським воїнам, полеглим при визволенні Братислави. Екскурсія «В обіймах Словаччини » ( 23 € / 18 €). Перед нами надзвичайно красивий замок - Червени Камінь, який височить серед мальовничих пагорбів Малих Карпат. В його інтер'єрах : колекція історичних меблів, картин, кераміки, порцеляни і зброї.
АБО Екскурсія « Друга столиця Чехії - Брно » ( дорослі - 30 €, діти до 12 років - 18 €). Розкинувся Брно у злиття річок Свівати і Свратка. Вперше приїхавши сюди, ми здивуємося, як другий за величиною місто республіки зумів так гармонійно розвинутися, ставши одночасно промисловим, культурним та виставковим центром Чеської Республіки. « Візитна картка » міста - готичний собор Святих Петра і Павла. Вільний час. Ночівля на території Словаччини.

День 3. 
Сніданок.
Оглядова екскурсія «Привітна Любляна - затишна і мила». Столиця Словенії Любляна - невеликий, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому - парадні будівлі минулого століття. Мабуть, саме знамените місце в Любляні - Люблінський Град - старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність.
У вільний час рекомендуємо екскурсію « Чари гірського озера Блед» ( дорослі - 38 €, діти до 12 років - 30 €). Бог не обділив Словенію красою природи. А словенці вміють про них піклуватися і берегти! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи, який здається зовсім не зворушеним цивілізацією і в той же час - відомий європейський курорт. Біля західного берега озера причаївся маленький острівець, а маленьку острівну церковцю прикрашає « Дзвін бажань ». Дзвонить він часто : вважається, що у вдарив у цей дзвін здійсняться всі добрі мрії. .. А у багатьох б'ють у дзвін Бледа - бажання просте і дуже природне: знову повернутися сюди !
Повернення в Любляну. Ночівля в готелі на території Словенії.

День 4. 
Ранковий сніданок. Прибуття в Італію.
Обзорна екскурсія «Цвітуче місто» - прекрасна Флоренція. Сьогодні ми перемістимось в епоху Відродження. Тут жили і творили такі генії, як Мікелянджело, Челліні, Джотто. Здалека доносяться ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових хужодники малюють свої картини, в ресторанчиках господарі пригощають вином, а на шумних ринках, очі розбігаються від безліччі сувенірів… Ось вона – Флоренція, древня і сучасна…
З Для бажаючих екскурсії: «Велика династія Медічі» (23 € / 13 €). Вона правила містом майже без перерви три століття. Вона дала світові двох римських пап; двох королев Франції - Катерину та Марію ді Медічі. Вона відома своїм безмірним меценатством перетворила Флоренцію в музей. Ночівля.

 

День 5. 
Сніданок. Вільний час у Флоренції. Можливість відвідати музеї. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно. Галерея Уффіці, Палаццо Пітті (Галерея Палатина, Королівські покої, Музей Срібла, сад Боболі ), Палаццо і Національний Музей Барджелло, Галерея Академії мистецтв.
Або «Золоте кільце Тоскани » ( 68 € / діти до 12 років 38 €). Почнемо подорож з міста- фортеці Лукка. Стародавній благородний місто в регіоні Тоскана і сьогодні може похвалитися численними романськими храмами, ренесансними палацами і лабіринтом вузеньких середньовічних вуличок. Далі нас чекає Пістойя і Прато. Два міста, дві перлини Тосканської архітектури. Значні кріпосні бастіони, площа римського амфітеатру, античні і середньовічні споруди розкажуть нам історію Великої Римської імперії. І нарешті - Піза - родзинка Італії. Ми відвідаємо Площу Чудес з величним собором Санта Марія Маджоре, баптистерій, прогуляємося по набережній. ...
Повернення у Флоренцію. Ночівля.

День 6. 
Сніданок. Сніданок. Вільний час у Флоренції. Можливість відвідати :
« Сієна і Сан Джіміньяно » ( 60 € / діти до 12 років 30 €). Наш шлях лежіі туди, де в оточенні оливкових гаїв і виноградників долини К'янті розкинувся один з найкрасивіших міст Тоскани - Сієна. Сієна - перлина в короні Тоскани. Сієна - місто, не схоже ні на яке інше місто Італії. Місто з його благородними палаццо, численними церквами і музеями, звивистими вуличками і таємничими куточками відразу ж стає близьким серцю кожного, хто приїжджає сюди навіть на пару годин. Сієна - знамените місто кінних скачок ; місцезнаходження «Італійської Енотек », штаб -квартира " Monte dei Paschi " - найстарішого банку в світі. Невеликий переїзд і ми в Сан- Джіміньяно.
АБО Пропонуємо поїздку в Вічне місто - Рим ( дорослі - 68 € / діти до 12 років - 30 €). Пересування по Риму громадським транспортом. Сьогодні ми побачимо велике місто на семи пагорбах. Екскурсія « Всі дороги ведуть до Риму ». Рим - столиця світу, яка дихає вічністю. Тут кожен камінчик - історія. Імперії підносилися і переживали занепад, старі боги змінювались новими, і тільки Рим залишався Римом. Пропонуємо екскурсію в Державу Ватикан - «Дотик до вічності » ( дорослі - 43 € / діти до 12 років - 36 €). Священний світ мистецтва та релігії. .. Наш шлях лежить в найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Повернення у Флоренцію. Ночівля.

День 7. 
Сніданок. Виселення з готелю.
Нас запрошує « красуня на воді» , "заручена з морем", як кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії . Для всіх бажаючих екскурсія до Венеції (квитки на катер для дорослих - 18 € / дітей до 12 років - 16 €). Це місто - прекрасна казка , застигла в камені. Ми зможемо побачити " Таємниці венеціанських каналів " ( 26 € / 16 €) , здійснити прогулянку на гондолі . Також ми зможемо відвідати "Палац Дожів " ( 33 € / 30 €) - воістину загадкова споруда, яка береже середньовічні секрети і легенди міста . "Секрети Венеції та її кулінарні шедеври " (Дорослі 33 € / Діти до 12 років 23 €) Знайомство з секретною історією Венеції , вигаданої - і не тільки. Для тих , хто любить історії про привидів , дивні випадки , куртизанок , Казанові і вечерю. Ночівля на території Словаччини.

День 8. 
Сніданок. Перетин кордонів. Є можливість закінчити подорож в Стрию.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Переїзд на з.д. вокзал орієнтовно 21:00.
22:00 Виїзд до Києва. Можливість закінчити подорож в Рівному, Житомирі.
Прибуття до Києва близько 6:00

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Зустріч представником компанії
• Страховка (групова)
• У випадку коли вік туриста сягає більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом турклассу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання по маршруту готель 2-3* зі сніданками.
• Екскурсії, що зазначені у програмі
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки до екскурсійних об’єктів
• Факультативні екскурсії
• Рекомендовані програми
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Консульський збір =35€
• Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, що звільнені від сплати Консульського збору по договору про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонарі до 21р.
Візовий центр сплачують всі.
СПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
ПРИ ВІДМОВІ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

Важливо! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється /підписується лише ОСОБИСТО туристом
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно Туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і ОСОБИСТО заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів від Оператора на вказаний Вами e-mail буде відправлена аплікаційна форма.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Якщо Ви бронюєте даний тур по варіанту «11+1», то 3(три) екскурсії, які потрібно замовити просимо вибрати з наведених нижче:
«Велика династія Медічі » ( 23 € / 13 €).
Вічне місто - Рим ( дорослі - 68 € / діти до 12 років - 30 €).
«Золоте кільце Тоскани » ( 68 € / діти до 12 років 38 €).
« Друга столиця Чехії - Брно » ( дорослі - 30 € , діти до 12 років - 18 €).
« Чари гірського озера Блед» ( дорослі - 38 € , діти до 12 років - 30 €).
« Сієна і Сан Джіміньяно » ( 60 € / діти до 12 років 30 €).
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Доплата за одномісне розміщення:
- Стандартні дати + 176 євро/тур. 
- Святкові дати, Різдво, травневі свята + 215 євро/тур.

• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу .

Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638