UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

"Творіння може пережити творця:
Творець піде, природою переможений,
Однак образ, ним відображений,
Століттями буде зігрівати серця! "...

Італійське натхнення! (Травневі свята)

Днів: 8, без нічних переїздів
Львів - Чоп - Будапешт - Відень - Любляна - Блед - Шум - Флоренція - Монтекатіні-Терме (3 ночі) - Рим - Піза - Лукка - Сієна - Сан Джиминьяно - Венеція - Будапешт Чоп – Львів
Італія
Австрія
Словенія
Угорщина

... Тут черпали натхнення великі майстри мистецтва
і подарували світові свої безсмертні шедеври ...

Квітуча Флоренція, Витончена Венеція ... і Вічний Рим!

День 1.

Львів - Будапешт

 06:00 - 7:30 - Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
8:30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Будапешт
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві, Ужгороді, Чопі.
20:00 - Запрошуємо Вас на невелику вечірню прогулянку «Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть у будні!

День 1 - Львів - Будапешт Вечірня програма «У світлі тисячі вогнів» (23€/18€) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ...

Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт  
День 2.

Відень - Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. У вільний час рекомендовані екскурсії:

День 2 - Відень - Будапешт «Ключ до серця Будапешта» (18€/10€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости, що завертають у далечінь Дунаю. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» Будапешта - парадному проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!

«Таємнича Буда» (13€+вх.квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт (з дегустацією вин), собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградської фортеця, доторкніться до побутом і укладом середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення панорамою на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
13:30 - Переїзд в Шопрон. Поселення в готель.
У вільний час рекомендуємо екскурсію «На чашечку кави по-віденськи» (30€/18€). Відень - це аромат кави в знаменитих Віденських кав'ярнях, Віденський штрудель і Віденський бал ... Розкішні фіакри, що потопають у зелені парки і ... музика! «При слові Відень - серце святково радіє, сильніше б'ється від любові, при слові Відень - музика Шопена, і Моцарта, і Штрауса, і, і, і ...!». У вільний час рекомендуємо на вибір:
«Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Тут музика звучить всюди» (13€+вх.квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і салонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
Ночівля в готелі на території Угорщини.

День 2 - Відень - Будапешт День 2 - Відень - Будапешт День 2 - Відень - Будапешт День 2 - Відень - Будапешт
День 3.

Любляна - Блед

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Словенію.
Оглядова екскурсія «Привітна Любляна - затишна і мила» (10€/6€).. Столиця Словенії Любляна - невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах ріки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому - парадні будівлі минулого століття. Мабуть, саме знамените місце в Любляні - Люблінський Град - старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Найбільш центральною частиною Любляни є Тримістя - три пішохідних мости, перекинуті через ріку Любляницю і прикрашені драконами ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:
«Магія гірського озера Блед» (38€/30€). Бог не обділив Словенію красотами природи. А словенці вміють про них піклуватися і берегти! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи! Біля західного берега озера причаївся маленький острівок, а маленькую острівну церковцю прикрашає «Дзвін бажань». Дзвонить він часто: вважається, що у вдарив у цей дзвін здійсняться всі добрі мрії ... А в багатьох б'ють у дзвін Бледа - бажання просте і дуже природне: знову повернутись сюди!
• Рекомендуємо побачити «Гучний водоспад Шум» (13€/8€). Наш шлях лежить в ущелині Вінтгар, справжньою окрасою якого є річка Радовна, а також водоспади, кругообіги і круті пороги, що утворилися на ній. Чисті дзеркала води, покриті темною завісою лісу і спускаються до них гори ... Хмари, заглядали на своє відображення ... Плескіт гірських річечок, шелест вітру в листі, тихі сплески риби у воді, і гомін сотень птахів ... і падіння водного потоку з 80-метрової висоти - галасливого водоспаду Шум! Повернення в Любляну.
Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Словенії.

День 3 - Любляна - Блед

День 3 - Любляна - Блед

День 3 - Любляна - Блед

День 3 - Любляна - Блед

День 4.

Піза - Флоренція - Монтекатіні-Терме

 Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Італію - чарівну, темпераментну і неймовірно красиву. ... В Італії черпали натхнення великі майстри мистецтва і дарували світу свої безсмертні шедеври ...
13:00 - Оглядова екскурсія «Квітуча Флоренція». Флоренція - це не просто італійське місто. Це - сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує в собі велич і помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій і врівноваженість Верони. Флоренція - це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело, «Венера» Боттічеллі. Здається, що духом мистецтва просякнуте навіть тутешнє повітря. Він збирається десь високо на горі Монтальбано і спускається вниз, прямуючи по вузьких вуличках міста, попадаючи в тінисті сади Медічі і щільним кільцем змикається над куполом Брунеллески.
Вільний час у Флоренції. У вільний час рекомендуємо на вибір:

День 4 - Піза - Флоренція - Монтекатіні-Терме «Флоренція як на долоні» (18€/10€). Пройшовши по мосту Понте Веккіо, ми потрапимо на інший берег річки Арно, і відчуємо дух інший, не туристичної Флоренції! Вишуканість і гармонія на кожному кроці, і в той же час - спокій і розміреність буденного життя флорентійців. Проходячи по тихим вуличкам з майстернями ремісників, біля грандіозний палац Пітті, ми піднімемося на площу Мікеланджело, звідки відкривається приголомшливий вид на місто, що потопає в променях сонця ...

Переїзд на курорт Монтекатіні-Терме. Пишні сади і величні парки, граціозна пишність архітектури, вигадливі фонтани, що прикрашають собою мінеральні джерела, визначають перше враження гостей курорту. Його яскрава краса і доглянутість - плід любові великих світу цього: адже тут молоділи, відпочивали і ніжилися в цілющих водах ще з часів стародавніх римлян. Проводити дозвілля в Монтекатіні стало модною традицією: пити місцеву водичку і плавати в термах приїжджають на «Ягуар» і «Феррарі», а письменники, художники і музиканти незмінно черпають натхнення в яскравих фарбах краєвидів і чистого повітря. Ночівля в готелі на території Італії.

День 4 - Піза - Флоренція - Монтекатіні-Терме

День 4 - Піза - Флоренція - Монтекатіні-Терме

День 4 - Піза - Флоренція - Монтекатіні-Терме
День 5.

Ватикан - Рим - Монтекатіні-Терме

 Сніданок. Вільний час на курорті Монтекатіні-Терме.
7:30 - Рекомендуємо екскурсію «Рим - місто велике і вічне!» (68€/30€) (пересування по Риму - на громадському транспорті) Рим - перша любов людства і перша наддержава планети. Рим - єдине місто з тисячі існуючих отримав назву «Вічного»! Його наслідували, його боялись, ним захоплювались! І почнемо з огляду пам'яток Античного Риму, відчуємо велич Римської імперії, пройдемося по бруківці, якими ступав Юлій Цезар, почуємо древні легенди про великих імператорів. Тут кожен куточок, кожен будиночок, кожен камінчик має свою неповторну історію, і вона оживає на очах: Пантеон, Римський форум, арка Костянтина, площа Іспанії, Капітолій ... Ну а головний символ Риму, звичайно ж, Колізей - «помпезна симфонія архітектури» , вінець інженерної думки античності Римляни вважали: «Поки стоїть Колізей, буде стояти Рим!» А вони вміли будувати на тисячоліття! ...
У вільний час рекомендуємо:
Музеї Ватикану і Собор Св. Петра (30€+вх.квиток)- цілий комплекс, з безліччю залів і кімнат, які переходять одна в одну. Тут можна побачити творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Але перлиною цієї скарбниці світового мистецтва справедливо вважається Сикстинська капела!
18:30 - Повернення у Флоренцію. Ночівля в готелі на території Італії.

День 5 - Ватикан - Рим - Монтекатіні-Терме

День 5 - Ватикан - Рим - Монтекатіні-Терме

День 5 - Ватикан - Рим - Монтекатіні-Терме

День 5 - Ватикан - Рим - Монтекатіні-Терме

День 6.

Лукка - Піза - Монтекатіні-Терме

 Сніданок. Вільний час на курорті Монтекатіні-Терме. Рекомендуємо екскурсії:

День 6 - Лукка - Піза - Монтекатіні-Терме «Західна Тоскана: Піза + Лукка» (38€/30€). Захований за вражаючими ренесансними стінами, місто Лукка - безумовно один з тих, який здатний закохати в себе з першого погляду навіть самого бувалого туриста. Гордість передмістя Лукки - знаменитий «пейзаж вілл», де садиби потопають у садах, а в парках народжуються вілли, побудовані купцями Луккезе в 16 столітті. Цей період називається «Дачний феномен», коли лукканскіе купці, виривалися за межі міста, давали волю своїй фантазії, вкладаючи в будівництво всі доходи. За бажанням - відвідування Вілли Торіджані (вхідний квиток оплачується. Доп) - яскравого зразка барокової архітектури Тоскани, з унікальним садом з камеліями. Романтична краса і старовину походження камелій стали джерелом безлічі міфів і загадкових історій. Потім ми поспішаємо«На допомогу падаючий башті» в місто Пізу. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республік Італії, а сьогодні - улюблене місце туристів, родзинка Італії !. І це не випадково, адже головна визначна пам'ятка - Пізанська вежа дійсно вражає уяву своєю пишністю, а слава «падаючої» ось вже не одне століття хвилює любителів пригод. Який геніальний архітектор майже 1000 років тому зважився обдурити закони фізики і прославитися на весь світ. Неймовірно, але чудеса бувають !!!

 

День 6 - Лукка - Піза - Монтекатіні-Терме «Під сонцем Тоскани» (60/38€) - першої нас зустрічає «Сієна - серце Італії», місто, яке знаходиться під охороною ЮНЕСКО, пишається своїм древнім виглядом, свято шанує звичаї та звичаї Середньовіччя і вважається найбільш консервативними містом Італії. Сієна - це ожилий лицарський роман, справжнісіньке торжество краси, розуму і справедливості. Тут все гранично осмислено, велично і підпорядковане загальній ідеї.

У вільний час в Сієні ми рекомендуємо «Кухня і вина Тоскани" (23€/18€) - рекомендуємо традиційний італійський вечерю з дегустацією вин К'янті. Потім ми відправимося в «Місто середньовічних хмарочосів - Сан-Джіміньяно». Височить на пагорбі, немов на троні, Сан Джіміньяно нерідко називають "Манхеттеном Середньовіччя". Багаті сімейства міста намагалися перевершити один одного вельми незвичайним способом - заввишки зводяться ними веж! Тому в минулі століття міську картину цього містечка визначали саме родові вежі, висота яких нерідко перевищувала 50 метрів. Силуетний Сан-Джіміньяно не тільки красивий, але дарує ще й можливість відчути атмосферу справжньої Італії в самому серці Тоскани.
Ночівля в готелі на території Італії.

День 6 - Лукка - Піза - Монтекатіні-Терме День 6 - Лукка - Піза - Монтекатіні-Терме День 6 - Лукка - Піза - Монтекатіні-Терме  
День 7.

Венеція

 Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд до Венеції
Мрії збуваються!!! Оглядова екскурсія «Заручена з морем - Венеція!» (Квитки на катер: 18€/16€). Ось вона - неймовірна краса і зваблива романтика! Про Венецію написано багато, але кожен відкриває її для себе заново. Тут все унікальне і дивовижне: місто нагадує театральні декорації і зберігає таємниці багатьох поколінь ... Здається, ніби час струменить між стінами будинків, які пам'ятають славне минуле волелюбної Венеціанської республіки, імена тих, хто жив, любив і творив в цьому місті ... У вільний час рекомендуємо на вибір:
• Прогулянку на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!» (23€/16€) Венеція ... Розкішні канали і ковзаючі по них гондоли, дивовижно гарні маски, чудові мости, палаци і маленькі будиночки, кожен з яких - справжній шедевр архітектури - все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно ... Вона містить у собі величезну кількість таємниць і чудес і щоб осягнути їх, потрібна вічність ...
• Відвідування з екскурсоводом «Палацу Дожів» (18€+вх.квиток) - резиденції правителів Венеції, місця засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, і ... звичайно ж, плели інтриги!
• Водний круїз «Вся Краса Венеції!» (36€/30€) - Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей ...
17:00 - Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихором історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя ....
Пізніше поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція
День 8.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
• Вранці відвідування термальних купалень графа Сечені (вх.квиток - заряд бадьорості і енергії на цілий день!
Прибуття в Чоп приблизно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 23: 00. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях Італії від 1 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• консульський збір - 35 € (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно договору про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638