UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1324
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

376
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.16 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Відпочинок в горах і не тільки...
Дарує зимовий коктейль!

Зимовий коктейль!!!
Копаонік + Маврово + Банско

Днів: 9, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Cтрий - Мукачево - Суботиця (1 ніч) - Белград  - Капаонік (2 ночі) - Скоп'є - Маврово (2 ночі) - Софія - Банско (2 ночі) - Велико-Тырново - Русе (1 ніч) - Чернівці - Тернопіль - Львів
Болгарія
Північна Македонія
Сербія

!!!ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

У вартості туру – екскурсії по Белграду, Скоп'є, Софії та Велико-Тирново!!!

ВІДПОЧИНОК У НАЙКРАЩИХ ГІРСЬКОЛИЖНИХ КУРОРТАХ СХІДНОЇ ЄВРОПИ: КОПАОНІКУ, МАВРОВО, БАНСКО!!!

День 1.

ЛьвівСтрийМукачевоСуботиця

Для туристів, які прибувають на львівський залізничний вокзал - трансфер на Термінал «А». Відправлення в тур здійснюється з Терміналу «А». Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Перетин кордону. Поселення в транзитному готелі на території Сербії.
День 2.

Белград

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Белград.
Екскурсія

Столиця Сербії - Белград

(входить у вартість туру)
Його стародавні стіни бачили готів та франків, кельтів і римлян, слов'ян і турків. Екскурсія містом, в якому панує неповторна атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії, а химерна суміш східної і західної культур створює таємниче зачарування - подарує незабутні враження.
Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Музей Ніколи Тесли

(Дорослий: 18€ / Діти: 8€ + вх. квиток)
Єдиний офіційний музей великого винахідника Ніколи Тесли знаходиться в Белграді. У музеї зберігаються оригінали документів, особисті речі Ніколи Тесли, а також фотографії та щоденники великого винахідника.

Вечеря в традиційному сербському ресторані

(Дорослий: 33€ / Діти: 31€)
В районі Скадарлія, так званого белградського Монмартру, у нас буде унікальна можливість познайомитися зі справжньою сербською кухнею. Кухня сербського народу увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної та австро-угорської кухонь. Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і ... чудового настрою...
Обід в традиційному сербському ресторані  - відеоогляд
Переїзд до гірського масиву Капаонік, поселення в готель на одному з курортів. Вільний час. Ночівля в готелі.
День 2 - Белград
День 2 - Белград
День 2 - Белград
День 2 - Белград
День 3.

Копаоник

Сніданок. Катання на лижах, знайомство з курортом Копаонік. Якщо в далекому дитинстві Ви мріяли про місце, яке нагадує снігову казку взимку і чарівний світ влітку, ласкаво просимо на найдивовижніший гірського масиву в Європі - Капаонік. Це не просто гірський масив, це цілий світ, такий маленький і величезний одночасно. Тут все немов створено рукою Творця тільки для того, щоб оживити найчарівніші фантазії дитинства. У загальній складності протяжність гірськолижних трас тут приблизно 70 км, серед них 11 легких для новачків, 6 середньої складності для тих, хто вже знає свої сили, і 4 траси підвищеної складності для віртуозних профі. Варто зауважити, що відома приказка «любиш кататися, люби і саночки возити» не про Капаонік, так як гірські схили обладнані великою кількістю підйомників (якщо говорити точніше, їх тут 21 і ще один зараз будується). Капаонік ідеальний для катання по схилах навіть у нічний час, так як 4 траси тут обладнані нічним освітленням, що дуже радує наших туристів, які не люблять вставати рано вранці. Найпротяжнішою нічний трасою є Мало-Езеро, довжиною майже 450 метрів. Вільний час. Ночівля в готелі.
День 3 - Копаоник
День 3 - Копаоник
День 3 - Копаоник
День 4.

Скоп'єМаврово

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Скоп'є.

Екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

(входить у вартість туру)
В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд
Переїзд в Маврово. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 4 - Скоп'є – Маврово
День 4 - Скоп'є – Маврово
День 4 - Скоп'є – Маврово
День 4 - Скоп'є – Маврово
День 5.

МавровоОхрид

Катання на лижах, знайомство з курортом Маврово. Маврово - відомий гірськолижний курорт Македонії, розташований близько в 70 км від столиці Скоп'є біля підніжжя гори Бистра. Також це одне з найкрасивіших місць країни, адже знаходиться Маврово в однойменному національному парку поруч з найчистішим Мавровскім озером. У вільний час пропонуємо відвідати:

Екскурсія одним з найпрекрасніших балканських міст – Охридом

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
з захоплюючим  видом на чисте, прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Екскурсія одним з найпрекрасніших  балканських  міст – Охридом - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 5 - Маврово – Охрид
День 5 - Маврово – Охрид
День 6.

СофіяБанско

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Софію.

Екскурсія столицею Болгарії - Софією

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з наймолодших міст Європи. Сьогоднішня Софія - динамічне, сучасне європейське місто з численними представництвами всесвітньо відомих фірм, з бізнес-центрами, парками і комплексами для розваг і спорту. Це єдина європейська столиця, розташована прямо біля підніжжя гори, що піднімається на 2500 м над рівнем моря. Місто з тисячолітньою історією, назване іменем богині мудрості, Софія і сьогодні зберігає культурно-історичні пам'ятки різних епох - від античності до сучасності. 
Переїзд в Банско. Банско - це найсучасніший і найпопулярніший зимовий курорт не тільки Болгарії, але і всієї Східної Європи. Розташований на висоті 936 метрів, із зоною з'їзду 1100 - 2500 метрів, він створює для любителів зимового катання прекрасну атмосферу відпочинку. Завдяки гірським вершинам альпійського характеру (3 вершини висотою понад 2900 м), які оточують курортний комплекс в Бансько, тут найтриваліший гірськолижний сезон в Болгарії, а клімат і погода дозволяють кататися на гірських лижах і сноуборді з грудня по травень. Поселення в готелі.

«Болгарська Механа»

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Знайомство з гостинністю болгар обов'язково потрібно розпочати з цієї екскурсії. Приємна атмосфера національного ресторану, багата вечеря, біле і червоне вино, цікава фольклорна програма познайомить нас зі звичаями і традиціями болгар. Болгарські обряди несуть в собі спогади про магічний світ казок і легенд, оповідають про працелюбство, здоров'я, почуття прекрасного і про прагнення творити добро ... 
Факультативна екскурсія «Болгарська Механа» - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 6 - Софія – Банско
День 6 - Софія – Банско
День 6 - Софія – Банско
День 6 - Софія – Банско
День 7.

РупитеМелникБанско

Сніданок. Відпочинок на гірськолижному курорті Банско. Катання на лижах, санчатах і сноуборді. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Рупіте і Мельник

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Рупіте - містечко, розташоване біля кратера вулкана, з мальовничою природою, прекрасними термальними джерелами з температурою води 75°С. Місцевість по-справжньому гарна і насичена унікальною енергією. Славу цьому містечку принесла ясновидиця і цілителька Ванга. Рупіте і термальні джерела нерозривно пов'язані з життям і діяльністю Ванги, тут знаходиться будинок Ванги, в якому вона приймала своїх гостей, церква, побудована за ініціативою Ванги. Чудеса, що відбуваються в цьому краю, продовжують траплятися і після смерті віщунки, енергія Ванги відчувається і сьогодні... Невеликий переїзд - і нас зустрічає найменше місто Болгарії Мельник, що відомий своїми старовинними будиночками, розкішною архітектурою, легендарною історією, неймовірною природою, химерними скельними утвореннями і густим, ароматним вином. Сам Уїнстон Черчілль замовляв собі кожен рік по 500 літрів цього мельницького вина. Разом з досвідченим виноробом у нас буде можливість доторкнутися до таїнства народження цього напою, пізнати таємниці бродіння, вдихнути аромат дозріває в дубових бочках вина. Нас чекає дегустація, на якій ковток повинен бути повільним, зі смаком, щоб чудовий смак вина дав нам потрібну відповідь, а аромат привів до майбутнього зцілення...

Рильський монастир

(Дорослий: 21€ / Діти: 13€)
На правому березі річки Рильська знаходиться найвидатніший пам'ятник болгарської культури і архітектури епохи національного Відродження - Рильський монастир, відомий також під ім'ям Святої Рильської обителі. Зовні Рильський монастир найбільше схожий на неприступну фортецю. Однак за високими, міцними стінами можна побачити чудовий архітектурний ансамбль, який вразить численними колонадами, красою невагомих сходів і балконів. У самому центрі двору розташована велика кам'яна Хрельова вежа, побудована в 1335 році. На самому вершечку вежі знаходиться каплиця Преображення Господнього, прикрашена настінними розписами, яким понад 700 років.
Вільний час. Повернення в Банско. Ночівля в готелі.
День 7 - Рупите – Мелник – Банско
День 7 - Рупите – Мелник – Банско
День 7 - Рупите – Мелник – Банско
День 7 - Рупите – Мелник – Банско
День 8.

Велико-ТирновоАрбанаси

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Велико-Тирново.

Пішохідна екскурсія по Велико-Тирново

(входить у вартість туру)
Одне з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури - Велико-Тирново. Місто побудоване на трьох пагорбах Царавец, Трапезіца і Свето-гора, в 1393 році було повністю спалене турецькими військами і в короткий термін відбудоване заново... 

Арбанаси

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
колись місто було набагато більшим поселенням. У 1530 році воно було звільнене Сулейманом I від сплати всіх податків і процвітало за рахунок торгівлі з усією Османською імперією. Місто відрізняється своїми монументальними будинками і церквами з багатим внутрішнім декоративним оздобленням, різьбою по дереву, стінним живописом, створеними в 16-17 століттях. Після невеликої оглядової екскурсії по Арбанасах, нас чекає знайомство з гостинністю болгар. На одній з тутешніх вілл щедрі господарі приготують нам приємну вечерю і пригостять вином.
Арбанаси - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 8 - Велико-Тирново – Арбанаси
День 8 - Велико-Тирново – Арбанаси
День 8 - Велико-Тирново – Арбанаси
День 8 - Велико-Тирново – Арбанаси
День 9.

ЧернівціТернопільЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю. Повернення в Україну. Орієнтовний час прибуття (залежать від проходження кордону) в Чернівці- 20:00, в Тернопіль - 23:50, у Львів 01:50 (наступний день). Місце прибуття у Львові - Термінал «А». Трансфер до Львівського зал. вокзалу. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:

• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
проживання по маршруту в готелі 3* зі сніданками;
• у випадку коли вік туриста сягає більше 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• супровід гіда керівника по всьому маршруту;
• три екскурсії згідно програми туру.

Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:

• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• для громадян України:
консульський збір Болгарії - 35 € ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ В РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років, студенти денної форми навчання до 21 року... згідно договору про спрощення візового режиму).


ВАЖЛИВО:
Місця посадки і висадки туристів за маршрутом:
Львів - головний залізничний вокзал (пл. Двірцева, 1, паркінг-справа від головного входу, за сквером), Термінал «А» (вул. Северина Наливайка, Львів - Рясне Руська);
Мукачево – заправка OKKO (вул. Лавківська, 1-в, об’їзна дороге міста);
Чернівці – головний залізничний вокзал (вул. Гагаріна, 38, площа перед входом в вокзал)
Тернопіль – головний залізничний вокзал (пл. Привокзальна, 1, площа перед входом в вокзал);
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах .
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість , порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• страховий поліс (на всі тури з 10.09.19)
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638