UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

...Я запрошую Тебе на філіжанку кави
Призначаю побачення.... Ну, будь же сміливішим!

На чашечку бадьорої кави!

Днів: 4, 2 нічних переїзди
Львів - Відень - Долина Вахау / Парндорф / Братислава - Будапешт - Львів
Австрія
Словаччина
Угорщина

Вікенд у Відні і Будапешті!

День 1.

Львів

 Для туристів, які прибувають на Львівський ж.д. вокзал - трансфер до Терминалу «А».
Відправлення в тур з Комплексу Терминалу «А». Переїзд у Відень.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів

День 2.

Будапешт - Відень

 Прибуття в Будапешт - дуже приємне, комфортне і ненав'язливе місто. По його вузьких вулицях і широких набережних можна гуляти собі на втіху, не дотримуючись спеціальної програми. Все це робить місто відмінним місцем для поїздки на відпочинок в будь-який час року. Однак в угорської столиці є одна унікальна особливість, що виділяє її перед усіма великими старовинними європейськими містами. Ця особливість - термальні джерела !!!
• Вранці для всіх бажаючих рекомендуємо відвідання термальних купалень графа Сечені (вх. Квиток)
08:00 - Рекомендуємо «Задуманий і ніжний Будапешт» (18€/10€) - ми побачимо Будапешт вранці, коли місто ще тільки-тільки прокидається, воно ще обласкане тишею і млосно потягується в її долонях ... Прогулянка на кораблику з чашкою кави, що бадьорить ... Цей незабутній і ні з чим незрівнянний запах ранку ... в Будапешті!
09:00 - Переїзд до Відня. Оглядова екскурсія «Відень - столиця Габсбургів». Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Під час пішохідної екскурсії ми побачимо: площу Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончену Альбертіну! У вільний час рекомендуємо:

День 2 - Будапешт - Відень «Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

«Тут музика звучить всюди» (13€+ вх. Квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і павільйонах, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+ вх. Квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
"Відень - перекази і легенди" (Дорослі 18 € / діти до 12 років 13 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур ... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою.
У вечірній час рекомендуємо - «Відень у вечірньому вбранні!» (30 € / 26 €). Прекрасне місто, готуючись до зустрічі, одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше ... Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним ...
21:30 - Переїзд (~ 70 км, територія Угорщини) і поселення в готель.

День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень День 2 - Будапешт - Відень
День 3.

Братислава - Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Відня. У вільний час рекомендуємо:

День 3 - Братислава - Будапешт ВАРІАНТ 1 - «Братислава чекає гостей» (30€/18€) і пропонує здійснити захоплюючу прогулянку по історичній частині міста ... Старовинні вулички, надійна архітектура палаців і фортець, тиша парків і повноводний Дунай ... Ласкаво просимо в Братиславу, де традиції хорошої їжі і прекрасного вина збереглися з незапам'ятних часів !!!

А для справжніх модниць і модників - рекомендуємо зробити «Приємний шопінг в Австрії» (13€) - це поїздка в дизайнерський аутлет Парндорф! Він побудований у вигляді невеликого австрійського містечка, прогулянки по якому роблять шопінг не тільки приємним, але і цікавим. На території Торгового центру Ви знайдете величезну кількість бутиків відомих брендів, які постійно дивують приємними знижками.
ВАРІАНТ 2 - «Легенди Долини Вахау» (38€/18€). Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідання містечка Дюрнштайн - справжнього оазису краси і гармонії на фоні величної природи ... У підніжжі неприступних гір, на березі мальовничого Дунаю, хвилі якого кудись так поспішають, підганяючи один одного, знаходиться замок-легенда, згідно з якою тут довгий час був ув'язнений Річард Левове Серце ... А яка ж екскурсія по знаменитому виноробному регіону без дегустації вина?! - У кожного буде можливість спробувати не лише смачні місцеві вина, але й традиційний австрійський напій - шнапс - приємний і правильний сувенір з Австрії! А в завершенні прогулянки ми відвідати Мельк - раніше першу столицю Австрії, а зараз - місто, яке занесене в список об'єктів ЮНЕСКО.
15:00 - Виїзд з Відня і переїзд в Угорщину.
Для всіх бажаючих - запрошуємо всіх на смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь! (16€). Єгерський виноробний регіон - батьківщина вогняних червоних і ніжних білих вин. Найвідоміше з них - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Повернення в Україну.

День 3 - Братислава - Будапешт День 3 - Братислава - Будапешт День 3 - Братислава - Будапешт День 3 - Братислава - Будапешт
День 4.

Львів

 Прибуття в Чоп орієнтовно о 05:00
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 10: 00. Вільний час.
Для туристів, які відправляються на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» о 10:30

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелях категорії Standart зі сніданками
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Базові готелі категорії Standard в Угорщині:
Sziesta та інші
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638