UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…чарівний край, оповитий давніми міфами та легендами,
…скарбниця звичаїв, обрядів і традицій…

«Тепла посмішка гір» (Для школярів)

Днів: 4
Львів – Івано-Франківськ – Чернівці – Верховина – Криворівня – Коломия – Львів
Україна

Нас чекають веселі пригоди, цікаві і пізнавальні розповіді!
Компанія Аккорд-тур готова надати даний тур на будь-які зручні для Вас дати.
Бажані дати і кількість осіб просимо вказувати в запиті.

День 1.

Львів - Коломия

Для туристів, котрі прибувають на Львівський залізничний вокзал – трансфер на «Термінал А». Відправка в тур здійснюється із комплексу «Термінал А».
Екскурсія у Коломию, під час якої ми оглянемо головний проспект, міську ратушу, дерев’яну церкву XVI століття, відвідаємо музей народного мистецтва Гуцульщини і Покуття та музей «Писанка» (вх. квитки опл. дод.) – єдиний в Україні, що занесений у книгу рекордів Гіннеса. Колекція цього унікального музею нараховує близько 10 тис. експонатів не тільки з усіх регіонів України, але й з Польщі, Чехії, Румунії, Франції, Канади, Пакистану, Індії, Китаю, Єгипту та Алжиру.
Поселення в готель по маршруту. Вільний час.

День 1 - Львів - Коломия День 1 - Львів - Коломия День 1 - Львів - Коломия День 1 - Львів - Коломия
День 2.

Верховина - Яворів (Косівський район)

Сніданок. Переїзд в с. Пістинь в гості до св. Миколая. Адже саме тут знаходиться його казкова садиба, куди св.Миколай обов'язково запросить усіх! Також у нас буде можливість побувати в музеї ялинкових іграшок, спальні Святого Миколая, де під товстою сніговою периною ховається від хуртовин і холодів всю зиму зелена трава-мурава. А також потрапимо в робочий кабінет Святого Миколая ... і звичайно без подарунка не залишиться ніхто!!! (Пропозиція діє на виїзди в зимовий період). Переїзд у село Яворів, яке по праву рахується столицею давнього гуцульського ремесла – ліжникарства. Ми відвідаємо майстра, якій розкаже та покаже нам, як виготовляються ці м’які та пухнасті вовняні вироби, а також дозволить усім бажаючим йому допомогти. Це унікальна можливість наблизитися до традицій гуцулів, поспілкуватися з місцевими мешканцями та придбати собі подарунок на пам'ять. Переїзд у село Криворівня, де ми побуваємо у справжній гуцульській хаті-гражді (вх. квитки опл. дод.). Переїзд у село Верховина, яке повністю виправдовує свою назву, тому що тільки нижня його частина знаходиться на висоті 620-640 м над рівнем моря, а решта – ще вище у горах. На нас чекає екскурсія у приватний «Музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів» (вх. квитки опл. дод.), де ми оглянемо унікальну колекцію, у якій зібрані традиційні вбрання та прикраси, волинки та трембіти, грошові знаки різних часів та навіть стародавній гуцульський «мобільний телефон»!
Повернення в готель. Вільний час.

День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район) День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район) День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район) День 2 - Верховина - Яворів (Косівський район)

 

День 3.

Чернівці

Сніданок. Екскурсія до столиці Буковини - «Чернівці - маленький Париж». Ми потрапляємо в місто - яке не поступалося Відню, місто - де тротуари підмітали букетами троянд і де книжкових магазинів було більше, ніж кав'ярень. Ви прогуляєтеся вуличками О.Кобилянської, М. Емінеску та Вірменською, які зберегли романтику колишніх часів, відвідаєте 5 площ, побачите міську ратушу, театр, будинок колишнього Ощадбанку, Католицький костел і Кафедральний собор, Вірменську і П'яну церкву. Далі нас чекає знайомство зі справжньою перлиною міста - резиденції митрополитів Буковини і Далмації, (вх. квитки опл. дод.) Це справжня перлина міста, яку побудували з 1864 до 1882 року. У цій дивній за своєю красою споруді бачаться візерунки української вишиванки, буковинських килимів та гуцульської писанки, легко вловлюються елементи різних архітектурних стилів, які створюють органічну цілісність неповторного ансамблю.
Повернення в готель. Вільний час.

День 3 - Чернівці День 3 - Чернівці День 3 - Чернівці День 3 - Чернівці
День 4.

Івано-Франківськ - Львів

Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія «Ідеальне місто Ренесансу». Гарне, неповторне, трошки загадкове та по-королівськи вільне місто, одне з небагатьох, де в майже незмінному вигляді збереглося минуле. Центр Івано-Франківська прикрашають ратуша з позолоченим куполом, сусідня площа Ринок, єзуїтський костел у стилі бароко, вірменська церква, діюча синагога та старі будинки, у більшості своїй схожі на іграшкові замки.
Додатково пропонуємо: ексклюзивні майстер-класи для дітей – «Школа найвищого європейського етикету», «Майстер-клас по декоруванню пряників», майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки та приготуванню бургера. (вартість просимо уточнювати).
16:00 орієнтовний час прибуття до Львова. Місце прибуття у Львів - Комплекс «Термінал А».
16:30 орієнтовний час трансферу на залізничний вокзал.

День 4 - Івано-Франківськ - Львів День 4 - Івано-Франківськ - Львів День 4 - Івано-Франківськ - Львів День 4 - Івано-Франківськ - Львів
* сезонна доплата з особи за тур - 300 грн. (в період з 18.12-28.12 і 09.01-28.02)
** сезонна доплата з особи за тур - 520 грн. (в період з 28.12-09.01)

Вартість тура з ос. **:
Ціна
При групі 6+1
5753 грн.
При групі 10+1
4128 грн.
При групі 16+1
3245 грн.
При групі 24+2
2851 грн.
При групі 33+3
2608 грн.
При групі 44+4
2368 грн.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі туристичного класу/хостел (виселення до 12:00 останнього дня, речі залишають в камері схову залізничного вокзалу)
• сніданки;
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• Екскурсійне обслуговування згідно програми;
• Трансфер вокзал – готель – вокзал.
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти;
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
• Проїзд в громадському транспорті;
• Особисті витрати;
• 3 вечері - від 420 грн. з ос.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638