UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Маленьке королівство казкових вражень...
... Царство смарагдових фьордів, льодовиків і водоспадів...
... Країна дзеркальних озер, золотистого сонця і тисячі острівків...
... Край середньовічних замків, бурштинового узбережжя і яхт - цих «білих птахів океанів»…

Гармонія півночі… Скандинавія + 5 фьордів та льодовик Нігардсбрін!

Днів: 11, без нічних переїздів
Львів – Варшава - Гданьск – Стокгольм – Осло - льодовик Нігардсбрін - Флом – Берген – Ставангер (Кафедра Проповідника і Люсефьорд) - Хардангерфьорд (Кінсарвік і долина Хуседален) - Гетеборг – Копенгаген – замки Данії - Львів
Данія
Латвія
Норвегія
Польща
Швеція
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Варшава
 – 
Гданськ
Швеція:  
Стокгольм
Норвегія:  
Осло

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Знайти гармонію, нам допоможе чудова подорож у незабутні країни…

Скандинавія вже давно стала чимось «іншим» - вона зачаровує, вражає, надихає...

Цей тур перенесе Вас в справжню країну чудес:
заворожуюча і часом містична природа, маштабні і неймовірні проекти, міста в яких хочеться залишитись…

Ми відвідаємо найдовший у всьому світі автомобільний Льордальський тунель, фантастичний Ересунський міст
і грандіозні замки Данії ще далекої епохи ренесансу,
Лісефьорд, Хардангерфьорд і Сьогнефьорд покорять своєю безмежністю,
ліплений роками льодовик Нігардсбрін – величчю, а величний Стокгольм, сучасне Осло,
ганзейський Берген, чарівний Копенгаген та нафтовий Ставанген – досконалістю і комфортом.

Без сумніву незабутньою кульмінацією туру буде можливість піднятися на справжнє чудо природи - фантастичну гору Проповідника.
Подорож нікого не залишить байдужим і буде яскравим спогадом на все життя!

День 1.

Львів - Варшава - Гданськ

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. 
Відправлення в тур. Перетин кордону.
Переїзд по території Польщі. При наявності часу рекомендуємо відвідати столицю Польщі і повечеряти в самому серці Варшави. «Варшава - місто королів + вечеря» (30€/23€) ... романтичний, чарівний і таємничий Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або, принаймні, по величезній декорації з затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одне з найкрасивіших будівель, яке часто зображують на листівках Варшави. Обов'язково зробимо фото з символом міста, який зображений на гербі, а ще будемо вражені красою Кафедрального костелу св. Яна і св. Анни, колоною Сигізмунда III Вази, а також замкової площею. І закінчимо нашу екскурсію в затишному ресторанчику, де буде можливість продегустувати польські національні ласощі.
Переїзд в місто неповторної краси - Гданськ. Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Львів - Варшава - Гданськ День 1 - Львів - Варшава - Гданськ День 1 - Львів - Варшава - Гданськ День 1 - Львів - Варшава - Гданськ
День 2.

Гданськ - Сопот

 Сніданок. Екскурсія «Гданськ - морська перлинка!» Старовинна Королівська дорога прикрашена Золотим будинком, Двором легендарного короля Артуса, фонтаном Нептуна, а також Ратушею Старого міста, на площі перед якою місцеві жителі вітали королів! Скарб Гданська - Марьяцький храм - другий за величиною і красі собор в Європі, з вежі якого кожну годину лунає чарівний передзвін.
Запрошуємо відвідати екскурсії:
«Подорож по середньовіччю - замок Мальброк (38€/30Є) - величний замок Мальброк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
«Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот» (26€/23€). Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по найдовшому в Європі пірсом, який на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі заходів і сходів сонця ...
Переїзд в порт. Розміщення на борту порома. Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, високих гір і тисяч маленьких островів, невеликих сіл і метушливих міст. В одному з них жила велика казкарка Астрід Ліндгрен, дивак Карлсон і улюблениця всіх дітей Пеппі Довгапанчоха! Ніч на поромі.

День 2 - Гданськ - Сопот День 2 - Гданськ - Сопот День 2 - Гданськ - Сопот День 2 - Гданськ - Сопот
День 3.

Стокгольм

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Починаємо наше знайомство з країною озер і бурхливих річок, високих гір і тисяч невеликих островів, невеликих сіл і метушливих міст.
Переїзд до столиці Швеції - Стокгольм. Сьогодні нас чекає знайомство з королівської столицею Швеції. Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів. Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія з фотопауза «Місто на воді - Стокгольм» (30€/26€). Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
«Стокгольмська Ратуша» (18€ + квиток). Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.
«Королівський Стокгольм» (38€/30€). Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи. Ми зайдемо в Скарбницю і зможемо дізнатися, чому Шведський король не носить корону на голові.
«Таємний Фрегат Vasa» (26€ + вхідний квиток). Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель 17-го століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але ... Про це наша історія.
Поселення і ночівля в готелі на території Швеції.

День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм День 3 - Стокгольм
День 4.

Осло

 Сніданок. Переїзд в неповторну столицю Норвезького королівства - Осло, яка розкинула свої затишні володіння посеред мальовничих пагорбів, сорока островів і безлічі озер, в глибині однойменного фіорду! Нас чекає «Столиця землі Вікінгів - Осло». В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми...
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:
автобусна екскурсія «Місто чотирьох королів -велика прогулянка по Осло» (30€/26€). Ми побачимо чудові місця, будемо слухати цікаві історії і робити зупинки на фотопауза.
«Парк скульптур Густава Вігеланна» (30€/26Є). Ні на що не схожий парк скульптур. Він вміщує понад 600 скульптур різного віку і настроїв. Наш екскурсовод знає, про що думають і чим живуть ці скульптури... Кульмінація екскурсії буде гордість жителів Осло - трамплін Хольменколлен, якому більше ста років...
Норвегія очима художників (21 € + вхідний квиток). Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких художників, твори Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Норвегії.

День 4 - Осло День 4 - Осло День 4 - Осло День 4 - Осло
День 5.

Льодовик Нігардсбрін - Флом - Согне-фіорд

Сніданок. Сьогодні нас чекають гучні водоспади і круті гори, засніжені дороги і льодовики, озера і вже знайомі глибокі фіорди...
Переїзд в затоку, яку називають "Королем фіордів" - місто Согндал. Вільний час для відпочинку на фіорді.

Запрошуємо на екскурсію «Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін» (46€/38€). Нігардсбрін є найкрасивішим відгалуженням найбільшого континентального льодовика материкової Європи - Йостедалсбрін. Гірська дорога, поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись в смарагдове озеро... Дорога до льодовика продовжиться поїздкою на моторному човні через смарагдове озеро Нігард або пішки. Кульмінація дня: пам'ятні фотографії біля найкрасивішого льодовика Норвегії - Нігардсбрін! (Важливо: необхідно мати зручне взуття і одяг). Повернення в Сонгдал.
Переїзд через найдовший в світі автомобільний тунель з космічними пейзажами в «кишеньках» (24,5 км) в район Согнефьорда.
Запрошуємо відвідати на вибір екскурсії:
поїздка по Фломській залізниці (68€/48€). 20 років будівництва, 20 тунелів протяжністю 20 кілометрів, 18 з яких прокладалися вручну. Ми побачимо все най-най: гори, річки, озера, водоспади і фьорди... Під час зупинки у нас буде час насолодитися водної стихії неймовірної краси - водоспаду Кьосфоссен. І знову в дорогу ... Здається, що більшої краси годі уявити неможливо, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
«Панорамні види Еурланн-фьорда - майданчик Стегастейн» (26€/18€). Ми поїдемо з Флому через Еурланн до незвичайного, вражаючого майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, знаходиться на висоті 650 м. над фьордом, і дозволяє насолодитися ні з чим незрівнянною панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.
«Ущелина Сталхейм» (33€/23€). Нас чекає вид на ущелину Сталхейм, а також фотопауза біля красивого водопаду Сталхеймсфоссен. Ласощі в одному з найстаріших готелів Норвегії.
По дорозі в готель фотопауза у каскадного водоспаду Твіндефоссен, який тече по кам'яних терасах з висоти 150 метрів!
Поселення і ночівля в готелі на території Норвегії
.

День 5 - Льодовик Нігардсбрін - Флом - Согне-фіорд День 5 - Льодовик Нігардсбрін - Флом - Согне-фіорд День 5 - Льодовик Нігардсбрін - Флом - Согне-фіорд День 5 - Льодовик Нігардсбрін - Флом - Согне-фіорд
День 6.

Берген - Ставангер

 Сніданок. Вільний час для риболовлі або відпочинку на фіорді!
Рекомендуємо відвідати "Столицю фьордів - місто Берген» (36€/28€). Екскурсія по казковому та чарівному місту королівства тролів, оточений сімома горами і сімома фіордами. Шарм міста не залишить байдужим нікого: вузькі покручені вулички, сотні «пряникових будиночків", які розсипані по всьому місту і на схилах гір. Старовинний купецький центр Брігген, Ганзейська набережна і рибний ринок Фіскеторге, ласощі якого потрібно обов'язково спробувати! У вільний час рекомендуємо прогулянку на фунікулері до оглядової площадки гори Флейєн (вх. квитки опл. дод.).

Переїздe у Ставангер.
Екскурсія «Ніжність Півночі - Ставангер». Нас чекає прогулянка по місту контрастів: море, фіорди, гори і ліси - ось що оточує маленький Ставангер ... А в містечку вражають вузькі вулички, дерев'яні будиночки, побудовані ще XVIII-XIX століттях, Кафедральний собор, зведений за часів вікінгів, десятки сувенірних крамничок, ремісничі майстерні і чавунні фігурки, розкидані по всьому Ставангер, головна з яких розмістилася на пристані і з нетерпінням визирає в море гостей міста... Поселення і ночівля в готелі на території Норвегії.

День 6 - Берген - Ставангер День 6 - Берген - Ставангер День 6 - Берген - Ставангер День 6 - Берген - Ставангер
День 7.

Прейкестолен - Кафедра Проповідника - Ставангер

 Сніданок. Вільний день для відпочинку в Ставангері. Рекомендуємо екскурсії:
круїз по Лісефьорду (63€/53€ = трансфер + вх.білет). Про тутешніх місцях все чули чимало, а сьогодні нам належить побачити це все на власні очі! Ми будемо пливти через гавань Ставангер, потім через Хегсфьорд, побачимо безліч схожих на хмаринки невеликих острівців. І, звичайно ж, отримаємо задоволення величчю знаменитої красуні, яка височить над Лісефьордом - скелею Pulpit Rock (Кафедрою Проповідника).
круїз по Атлантичному заливі із Ставангера до Оанеса (53€/46€). 
«На краю землі - скеля Прекестулен» (48€/38€). Поїздка на весь день! Переїзд в одне з найкрасивіших місць в Норвегії !!! Нас чекає Скала Прекестулен, або як її ще називають - «Кафедру Проповідника». Відпочинок на березі озера або підйом на гору (за бажанням туриста). Звивиста лісова стежка поведе нас уздовж малих річок і гірського озера, купається в хмарах... Поворот за поворотом... І ось вона - скеля Прекестулен, в її красі є щось магічне і зачаровують! Як магнітом, вона притягує до себе «паломників», що б ті помилувалися чудовим і захоплюючим дух видом, що відкривається з висоти гори... (Важливо: необхідно мати зручне взуття і непромокальний одяг).
Ночівля в готелі на території Норвегії.

День 7 - Прейкестолен - Кафедра Проповідника - Ставангер День 7 - Прейкестолен - Кафедра Проповідника - Ставангер День 7 - Прейкестолен - Кафедра Проповідника - Ставангер
День 8.

Хардангер-фіорд

 Сніданок. Переїзд в казковий регіон Хардангерфьорду, який називають фруктовим садом Норвегії.
По дорозі нас чекає фотопауза біля водоспаду Латефоссен.
Переїзд по національної туристичної дорозі Норвегії Хардангер «дорозі водоспадів, в село Кінсарвік.
Регіон Хардангерфьорд особливий регіон в Норвегії, навесні він потопає в квітучих деревах, а влітку фіорд схожий на кубанське село: на кожній вулиці з гілок звисають яблука і груші! А ще Хардангер славиться багатою культурною спадщиною. Гордість регіону скрипка «хардангерфеле», традиційна вишивка та хардангерский «бюнад» (національний костюм). У XIII столітті в цих краях поселилися монахи з Англії і почали займатися вирощуванням яблунь. В даний час в регіоні Хардангер виробляється 40% всіх норвезьких фруктів. Рекомендуємо спробувати справжній яблучний сидр, місцеву оленину, рибу та баранину.
Відпочинок на березі фьорда. Бажаючі можуть відвідати:
пішохідний маршрут по мальовничій долині Хуседален до двох водоспадів річки Кінсі: Твейтафоссен і водоспад Нястельсфоссен.
круїз на кораблику по Хардангерфьорду (43€/38€) - мальовничі краєвиди гір, водоспадів і льодовиків.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 8 - Хардангер-фіорд День 8 - Хардангер-фіорд День 8 - Хардангер-фіорд
День 9.

Гетеборг

 Сніданок. Переезд в столицю західного узбережжя Швеції - Гетеборг.
Для всіх бажаючих оглядова екскурсія «Душа Швеції Гетеборг...» (23€/18€). Нас чекає прогулянка по місту з оглядом головних визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба. Гетеборг - це море, сонце, вітер, це місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато, і вони тут дуже смачні, а ще це місто з атмосферою південного шведського щастя...
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір:
«Прогулянка на кораблику по каналах Гетеборга» (30€/23€). Місто з води виглядає надзвичайно красиво. Ми пропливемо під 20 містками і побачимо набережну Гетеборга...
"Родзинка Швеції - Замок Тьюлеом" (33€/26€). Казковий замок чарує красою, архітектурною пишністю і історією. Замок був створений в стилі Тюдор. Камінь для будівництва, меблі і частина предметів інтер'єру доставлялася з Англії, і в результаті палац став кращим зразком стилю псевдоренесансу в Швеції!!! Бути в Швеції і не побачити такої краси справжній злочин!

«Музей Концерну "Volvo"» (30€/23€). Гетеборг є столицею найвідомішого в світі шведського автомобільного концерну. Саме слово "VOLVO" стало синонімом якості, надійності, безпеки і стилю.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Швеції.

День 9 - Гетеборг День 9 - Гетеборг День 9 - Гетеборг День 9 - Гетеборг
День 10.

Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг

 Сніданок. Переїзд в Данію.
Рекомендуємо екскурсію «Таємниці і легенди Королівських Замків» (38€ + вхідний квиток) замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг!!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - "коронний замок" датських королів. Відома по шекспірівської трагедії «фортеця Гамлета - "Ельсіоноре"»: строгі фасади, кутові вежі, міфологічний "Сплячий вікінг", а також фортечний вал, на якому зізнаються в коханні один одному бронзові статуї Гамлета і Офелії!

Переїзд в місто Ганса Християна Андерсена - Копенгаген.
Запрошуємо поринути в казку! Екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: палац королеви Маргарет - Амалієнборг, красива будівля датського Парламенту - Христьянсборг, пам'ятник єпископу Абсалону - засновнику міста, рибальська гавань Нюхавн, будинок Ганса-Християна Андерсена, статуя Русалоньки, Мармурова церква, фонтан Гефьон, а також Ратушна площа, на якій зберігається унікальний барометр, в сонячну погоду на ньому з'являється фігура дівчини на велосипеді, а в похмуру - з парасолькою в руці! Незабутня атмосфера міста створює відчуття казковості ...

Запрошуємо здійснити прогулянку на кораблику «По каналах Копенгагена» (18€/13€).
Переїзд в порт через протоку Балтійського моря по грандіозному Ересуннському мості з прилеглими до нього тунелями й естакадами (3,5 кілометра дороги проходить через тунель, 8 кілометрів над водою і 4,5 кілометра по штучному острову - ось воно, чудо інженерної думки!!!)
Прибуття в порт. Орієнтовно о 20:00 розміщення на борту порома і відправлення в Польщу. Ночівля на поромі.

День 10 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 10 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 10 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг День 10 - Копенгаген - Кронборг - замок Фредеріксборг
День 11.

Львів

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт.
Переїзд по території Польщі. Повернення в Україну.
Час прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Стоимость тура ВКЛЮЧАЕТ
• Страховка (групповая)
В случае, когда возраст туриста более 60 лет, необходимо дополнительно уточнить размер доплаты страхового платежа.
• проезд по маршруту автобусом туркласса;
• сопровождение гида-руководителя;
• проживание в отеле с завтраками;
• экскурсии, указанные в программе;
• визовая поддержка;
Стоимость тура НЕ ВКЛЮЧАЕТ:
• рекомендовані програми;
• факультативные экскурсии;
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• вхідні квитки в екскурсыйны обєкти;
факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
Доплата за розміщення в каютах більш високого класу на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня:
в 2-х місній каюті - 40 євро/чол.
• Сніданок на поромах - 30 євро/чол. (два пароми).
Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
З 11.06.2017 року почав діяти безвізовий режим. Для поїздки у 34 європейські країни Громадянам України слід мати лише біометричний паспорт - віза не потрібна.
Для тих, в кого паспорти НЕ біометричні чи потрібна віза:
консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують всі.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638