UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Мереживо і гірки збитих вершків –
Ах, Брюссель, красень ти, звичайно.
Місто шоколаду і посмішок,
Солодке свято життя людського.

Королівський тандем…

Днів: 7
Брюссель-Люксембург-Гент-Брюгге-Амстердам
Бельгія
Люксембург
Нідерланди

У ВАРТОСТІ ТУРА:
Екскурсії по Брюсселю, Брюгге-Генту, Амстердаму!!!

День 1.

Брюссель

 Виліт з Києва. Прибуття в Брюссель. Брюссель! Місто музеїв і юна столиця об'єднаної Європи, центр одної з наймолодших європейських держав. Екскурсія столиця Бельгійського королівства та об’єднаної Європи - Брюссель. Серцем цього дивовижного середньовічного міста ремісників і купців та найбільшою гордістю місцевих мешканців рахується фантастично гарна, ніби та, що зійшла зі сторінок дитячою казки, площа Grand Place. Всього один крок з лабіринту вузьких вулиць – і ми опиняємося в оповитому кам’яним мереживом царстві абсолютної розкоші та гармонії. Також ми побачимо Ратушу, високий шпиль якої видніється з любого куточка міста, будинки гільдій, Королівський палац, сучасний символ Брюсселю – Атоміум, та головний символ міста – "Manneken Pis" або Пісяючого хлопчика, найстарішого громадянина столиці. Трансфер в готель. Поселення у готель. Вільний час. Ночівля у готелі.

День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель День 1 - Брюссель
День 2.

Люксембург - Ан-сюр-Леc

 Сніданок. Вільний день. Пропонуємо захоплюючу подорож у «маленьку казку» – князівство Люксембург (100 €). Це тихе щастя Європи. В цій маленькій країні люблять все невеличке. Іграшковий Люксембург – єдине з європейських міст, що розташоване зразу на кількох рівнях. Наша оглядова екскурсія понеться з «Золотої дами Люксембургу» – площі Конституції. Недалеко знаходиться собор Нотр-Дам, де зберігається особливо шановане зображення Богоматері – покровительки міста. Ми також побуваємо на площі Гійома, площі Парадів, побачимо відомий Палац великих герцогів та готичну церкву Сен-Мішель. І на завершення зі скелі Ле-Бок нам відкриється велична та захоплююча панорама на долину ріки Альзет. Зворотною дорогою ми заїдемо у бельгійський Ан-сюр-Лес та побачимо єдину печеру, у яку ходе трамвай. Повернення у готель. Ночівля у готелі.

День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc День 2 - Люксембург - Ан-сюр-Леc
День 3.

Ватерлоо

 Сніданок. Запрошуємо на факультативну екскурсію в Ватерлоо (80 ). Місто з багатою культурою, доповненої глибокими національними традиціями, здобув світову популярність боєм французької армії під командуванням Наполеона I і англо-голландської і прусської арміями. У цьому місті війська Наполеон I зазнали вирішальної поразки, що призвело до краху наполеонівської імперії (вхідні квитки оплачується додатково). Вільний час. Повернення в Брюссель. Ночівля в готелі.

День 4.

Гент - Брюгге - Амстердам

 Сніданок. Виселення з готелю. Сьогодні наша мандрівка починається з середньовічної столиці Фландрії – Генту. Старовинний Гент – це музей давно минулих століть, літопис епох, місто-порт при злитті річок Ліс та Еско. Його набережні та вулиці овіяні духом історії та поезії. Це квіткова столиця Бельгії, в околицях якої вирощують всесвітньовідомі бегонії. Ми побачимо замок графів Фландрських, замок Жерара Диявола та величну Зернову набережну з будинками гільдій. Переїзд у Брюгге. Запрошуємо всіх на екскурсію Величний Брюгге який привітно відчиняє гостям свої двері. Він належить до числа найбільш прекрасних міст Європи, що зберегли у недоторканості свій унікальний образ. На берегах каналів дерева вклоняються водяному дзеркалу, а різнокольорові фасади будиночків лише підсилюють враження про безтурботне життя місцевих мешканців. Також Брюгге – центр проведення шоколадних фестивалів! Переїзд в Амстердам. Поселення в готель. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 4 - Гент - Брюгге - Амстердам День 4 - Гент - Брюгге - Амстердам День 4 - Гент - Брюгге - Амстердам День 4 - Гент - Брюгге - Амстердам
День 5.

Роттердам

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Амстердам через Роттердам. Нас зустрічає Роттердам найсучасніший місто Нідерландів! Тут був побудований перший хмарочос в Європі висотою 45 метрів. Зараз він виглядає маленьким будиночком на тлі інших багатоповерхових будівель. Дуже романтично і живописно виглядають старовинні гавані Роттердама, розташовані в центральній частині міста з лежачими в них старовинними кораблями. Переїзд в Амстердам. Поселення в готель в Амстердамі. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 5 - Роттердам День 5 - Роттердам День 5 - Роттердам  
День 6.

Гітхорн

 Сніданок. Вільний день. Сьогодні на нас чекає відвідування Голландської Венеції – Giethoorn (факультативна екскурсія 100 € / вх. квиток оплачується. додатково). Село Гітхорн однt з найкрасивіших сіл в Нідерландах, так як розташувалось воно на водних каналах, загальною протяжністю близько 7.5 км. Основним транспортом є веслові човни і катери на електричних двигунах, які працюють абсолютно безшумно і не порушують мир і спокій в цьому мальовничому селі. В основному будинки розташовані на острівцях і з'єднані дерев'яними мостами (по всьому селу їх більше 50 штук). Тут практично немає звичайних доріг і стежок, для пересування по селі є велосипедна доріжка і численні водні канали. Повернення в Амстердам. Вільний час. Ночівля в готелі.

День 6 - Гітхорн День 6 - Гітхорн День 6 - Гітхорн День 6 - Гітхорн
День 7.

Амстердам

 Сніданок. Виселення з готелю. Зранку на нас чекає екскурсія в Rijksmuseum (вх. квиток опл. додатково) - величезний комплекс, в якому виставлені унікальні шедеври: роботи Вермеєра і Франца Хальса. Самий безцінний скарб Райксмузеума- "Нічна варта" Рембрандта. Вільний час. Трансфер в аеропорт Амстердама. Виліт.

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі 3*-4* на базі сніданків;
• Екскурсії, вказані в програмі туру;
• Всі трансфери по програмі туру;
• Супровід гіда під час екскурсій;
• Страховка.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Проїзд в громадському транспорті..
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• Прямий переліт Київ - Брюссель / Амстердам - Київ від 300евро
• Переліт з пересадками від 260евро
• Факультативні екскурсії;
• Візова підтримка (при необхідності відкривати візу) - 10€
• Консульський збір + послуги Візового Центру =35€ + 25€

Важливо:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
• Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається
Можливі варіанти розміщення:
в Брюсселі, готелі – Aviation, van Belle.
в Амстердамі, готелі – Ozo, Holidey Inn Express
• Екскурсія в Люксембург - факультативна програма бронюється і оплачується на місці.
• Вхідний квиток в будиночок Рембрандта і Королівський палац у Амстердамі не входять до вартості екскурсії, оплачується додатково на місці.
• Компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг;
• Компанія не несе відповідальності за роботу митних і прикордонних служб, а також за пробки на дорогах і погодні умови.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638