UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Знову граємо в "тет-а-тет" - в гру, яку давно ми любимо
Ні для кого вже не секрет - ми разом королями будемо!!!

Вікенд в Копенгаген - фотографії з казки!!!

Днів: 5, без нічних переїздів
Львов - Гданськ – Копенгаген – замки Данії – Львів 
Данія
Польща

У вартості туру: 2 пороми і 2 екскурсії по Копенаггену і Гданську!!!

2 незабутні ночі на поромах!!!
Нас чекають шикарні кораблі-готелі, які пропонують все необхідне для того, щоб подорож запам'яталося надовго:
вишуканий комфорт і бездоганний сервіс, казино і клуби, ресторани і бари,
магазини і найголовніше - атмосферу запаморочливого свята, який назавжди залишиться з нами!
... гуляємо по палубах, танцюємо і радіємо морському повітрю, насолоджуємося прекрасним зоряним небом і розуміємо - ми пливемо підкорювати Скандинавію!

День 1.

Гданськ - Львів - Торунь

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
При наявності часу переїзд в місто, де народився Микола Коперник - Торунь. Запрошуємо на екскурсію «Пряникове містечко - Торунь» (16Є): будинок і університет Коперніка, Староміська площа, ратуша, костел св. Яна, в якому зберігається знаменитий дзвін "Tuba Dei" (Сурма Господа), другий в країні за величиною після краківського Сигізмунда (7 тонн). Торунь славиться і єдиною в Польщі "пізанською" вежею, лише називається вона тут Krzywa Wieza (крива вежа). Рекомендуємо спробувати один із найсмачніших кулінарних символів Польщі - торунські пряники!
Переїзд в місто неповторної краси - Гданськ. Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Гданськ - Львів - Торунь День 1 - Гданськ - Львів - Торунь День 1 - Гданськ - Львів - Торунь  
День 2.

Гданськ - Сопот - Мальборк

Сніданок. Екскурсія "Золоті Ворота Речі Посполитої - Гданськ"! Старовинна Королівська дорога прикрашена Золотим будинком, Двором легендарного короля Артуса, фонтаном Нептуна, а також Ратушею Старого міста, на площі перед якою місцеві жителі вітали королів! Скарб Гданська - Марьяцький храм - другий за величиною і красою собор в Європі, з вежі якого кожну годину лунає чарівний передзвін. Вільний час.
Запрошуємо на екскурсії:
«Подорож по середньовіччю - замок Мальброк» (26€+вх. білет). Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні стіни з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости зберігають ауру загадковості і чарівності ... А колекції бурштину, старовинної зброї і лицарських обладунків перенесе нас у часи могутності хрестоносців!
«Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот» (26€/23€). Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка найдовшим в Європі пірсом, який котиться на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі заходів і сходів сонця ...
Переїзд в порт. Нас чекає місто Ганса Християна Андерсена - Копенгаген! Ніч на поромі.

День 2 - Гданськ - Сопот - Мальборк День 2 - Гданськ - Сопот - Мальборк День 2 - Гданськ - Сопот - Мальборк День 2 - Гданськ - Сопот - Мальборк
День 3.

Копенгаген

 Сніданок на паромі (оплачується додатково ). Переїзд в Данію через протоку Балтійського моря по грандіозному Ересуннському мості з прилеглими до нього тунелями й естакадами (3,5 кілометра дороги проходить через тунель, 8 кілометрів над водою і 4,5 кілометра по штучному острову - ось воно, чудо інженерної думки!!!). Приїзд в Копенгаген. Запрошуємо поринути в казку!
Пішохідна екскурсія «Копенгаген - місто королівських чудес»: для тих, хто хоче детально пізнати Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу. Ратушна площа, подорож в Латинський квартал і знайомство з найстарішою гімназією міста. Резиденція єпископів, монумент Реформації, Кришталева вулиця і Синагога, Центральна бібліотека. Ми познайомимося з Круглої вежею, яка зберігає багато історій, з одним із символів міста, будівлею Біржі, церква Святого Миколая, побачимо будинок Андерсена... У вільний час рекомендуємо на вибір:
• здійснити прогулянку на кораблику «По каналах Копенгагена» (18€).
• автобусну екскурсію «Є Данія на світі, друг Гораціо...» (26Є/21Є). Почуємо історію Датського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена - Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Лангліньє. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена - Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборг - датський Парламент.
«Крістіансборг - Королівські палати» (26€+ вхідний квиток). Палац унікальний не тільки своїм внутрішнім і зовнішнім оздобленням. Розкіш палацових залів, ефектні бальні кімнати і прекрасні апартаменти. Королівська сім'я часто користується цим замком для проведення прийомів.
«Королівський Копенгаген - замок Розенборг» (26€+вхідний квиток). Данська монархія - найстаріша в світі, і зараз столиця країни - це місто королеви. Нас чекають історії про королівської династії, замок Росенборг, Королівська скарбниця, найстаріші Королівські сади. Ми немов здійснимо подорож в минуле, відкриємо вікно, крізь яке можна заглянути в світ монархів Данії і побачити, як вони жили в далеко пішли від нас днями.
Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Копенгаген День 3 - Копенгаген День 3 - Копенгаген День 3 - Копенгаген
День 4.

замок Фредеріксборг - Кронборг - Мальме

 Сніданок. Вільний день в Копенгагені. Бажаючих запрошуємо на екскурсії:
• екскурсію «Таємниці і легенди Королівських Замків» (48 € + вхідний квиток): замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг!!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " коронний замок "датських королів. Відома по шекспірівської трагедії «фортеця Гамлета -" Ельсіоноре "»: строгі фасади, кутові вежі, міфологічний "Сплячий вікінг", а також фортечний вал, на якому зізнаються в коханні один одному бронзові статуї Гамлета і Офелії!
«Подорож по Сконе: Мальме, Хельсінгборг і Ландскруна» (43Є/36Є). Центральна частина Мальме залишається маленьким, доброзичливим і приємним серцем міста, де майже все зручно розташоване на відстані пішохідної прогулянки. Тут багато цікавих будівель, зведених в різні історичні періоди, серед яких - дерев'яні будинки, побудовані в XVI столітті. Далі зробимо фотопауза певною «Зоряною» фортеці - Ландскруні, яка перекладається зі шведської як «вінець землі» і представляє з себе потужно укріплений замок, збудований для оборони бухти портового міста Ландскруна в Швеції. І на завершення нас чекає Хельсінборг. Прогулянку по місту ми почнемо від вежі «Чернон», будова 12 століття. Тут ми поговоримо про не простих взаємовідносинах між датчанами і шведами, а також про те за яких обставин споконвічно датська територія Хельсинборга стала шведської. Потім ми відправимося до центру міста Хельсінгборг: фонтан Тихо Браге, церков святий Mаріі, стара будівля Хельсинборга - будинок Якоба Хансена. І в завершенні Ратушна площа і будівля міської Ратуші, де ми дізнаємося історію поромного сполучення між Данією і Швецією, яка не уникла курйозних ситуацій щодо заборони на ввезення алкоголю з Данії.

Переїзд в порт. Орієнтовно 20:00 розміщення на борту порома і відправлення в Польщу.

День 4 - замок Фредеріксборг - Кронборг - Мальме День 4 - замок Фредеріксборг - Кронборг - Мальме День 4 - замок Фредеріксборг - Кронборг - Мальме День 4 - замок Фредеріксборг - Кронборг - Мальме
День 5.

Львів

 Сніданок на паромі (оплачується додатково). Переїзд по території Польщі.
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Прибуття до Львова орієнтовно 24:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
• Проїзд в 4-х місцевій каюті економ - класу (спальне місце) без вікна на нижній палубі БЕЗ сніданку
на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня.
• У каютах: душ, туалет. Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається.
• Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження!
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Індивідуальне медичне страхування (при самостійній подачі);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• Доплата за розміщення в каютах більш високого класу на поромах Гдиня - Карлскруна - Гдиня:
в 2-х місній каюті - 40 євро/чол.
• Сніданок на поромах - 30 євро/чол. (два пароми).
Послуга по підселення тільки в жіночі або чоловічі каюти не надається
• консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638