UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

«Три дня – три казки» (Збірний тур для школярів)

Днів: 3, без нічних переїздів
Львів – Жовква - Крехів – Львів
Україна

Нас чекають Веселі Пригоди, Цікаві Оповідання, Пізнавальні Вікторини та Конкурси.

День 1.

Львів - Тустань

Прибуття у Львів. Трансфер у готель/хостел (речі лишаються у камері схову готелю).
Пішохідна екскурсія по місту "Лабіринтами львівських вулиць..." : фортифікації XIV -XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла; підземелля аптеки – музей (вх. квитки опл. дод.). Ансамбль площі Ринок - перлини епохи Відродження: міська Ратуша (вх. квитки опл. дод.), Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів - усипальнею багатих міщан (вх. квитки опл. дод.); старовинний куточок Сходу - вірменський квартал з оглядом інтер'єру Вірменського собору XIV ст. (вх. квитки опл. дод.). Львівська майстерня шоколаду - де кожна цукерка зроблена вручну з любов'ю та натхненням. Проспект Свободи - своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість - Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Вільний час. Самостійне поверення в готель/хостел.
У вільний час пропонуємо:
• Екскурсія «Кавові підземелля Львова» (118 грн. ): Кава у Львові – це ні що інакше як корисна копалина, яку видобувають так само, як вугілля або торф. Запрошуємо в дивовижні кавові підземелля, де у всіх буде можливість почути про цей ароматний напій і, звичайно ж, завітаємо на горнятко ароматного и смачного напою. П'янкий гірко-солодкий смак світу кави полонить нас, і навіть тих, хто до цього не був кавоманом. Адже тільки у Львові, можна отримати це звання.

День 1 - Львів - Тустань День 1 - Львів - Тустань День 1 - Львів - Тустань День 1 - Львів - Тустань
День 2.

Жовква - Крехів

 Сніданок. Виїзд на екскурсію «Чарівне Розточчя» Головний європейський вододіл на території України, місце народження великих річок і маленьких річечок. Жовква - це місто, історія якого починалася з величезного бажання коронного гетьмана Станіслава Жолкевського - побудувати «ідеальне місто». Серцем міста став замок, - який служив багато років резиденцією самому С. Жолкевському, потім сім'ї Собеських, а на початку 18 століття - навіть самому Петру I. Доповнюють ансамбль міста - в'їзні брами, костел св. Лаврентія 17 в, в якому збереглися надгробні пам'ятники Жолкевських і Собеських, Домініканський монастир, Троїцька церква і синагога в стилі ренесансу. Крехів - старовинний монастир о. Василіан, розташований на схилах Розточчя . Вважається, що засновниками монастиря були ченці Києво-Печерської Лаври Іоїм та Сильвестр, які залишили після себе скельний монастир, з келіями і цілющим джерелом. Пізніше були побудовані будівлі з каменя. Сам монастир відвідував Б.Хмельницький, а рівно півстоліття по тому тут побував російський імператор Петро I. Архітектурний комплекс доповнює дерев'яна церква. Прибуття до Львова.
Вільний час у Львові. Пропонуємо відвідати:
• Квест-екскурсія «Знайди свого Лева» (110 грн.)У Львові можна побачити близько 3500 різних левів, і їх кількість постійно зростає. Ми пропонуємо учасникам зловити в об'єктив свого фотоапарата або мобільного телефону найвідоміших і найцікавіших львівських левів: «лева під бріоліном», «п'яного лева», «кавового лева» ... По дорозі шукаючи ту чи іншу фігуру, в ігровій формі ми відкриємо для себе місто по-новому. Старт квесту від Порохової Вежі й двох сплячих левів, яких розбудить тільки той, хто збере повну «карту левів»! Вдалого полювання!
• Екскурсія «Нічна варта Львова» (210 грн.): Коли сонце ховається за обрій, охороняти наш спокій на вулиці Львова виходить Нічний Бургомістр. А у нас буде можливість допомогти йому в цій не легкій справі, а також дізнатися всі секрети нічного міста. Хто як не він, який живе не одне століття, знає все про давнє місто... Несподівані зустрічі, моторошні легенди, привиди, таємні обряди, загадкові вулиці і темні закутки - все це чекає нас під час нічної прогулянки Львовом! А за хорошу роботу, пан Бургомістр найактивніших посвятить в « Почесних вартових міста ». (Початок екскурсії - 21:00)

День 2 - Жовква - Крехів День 2 - Жовква - Крехів День 2 - Жовква - Крехів День 2 - Жовква - Крехів
День 3.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Трансфер на вокзал. Речі залишаються в камері схову вокзалу.
Екскурсія «Місто Великих князів » - подорож найстарішими вулицями міста, де ми зможемо повністю відчути атмосферу древнього міста. Нас чекають маленькі вулички, затишні дворики і найбільш затишні куточки, які дихають давньою історією. Церква св. Миколая - одна з найстаріших, яка служила не тільки придворною княжою святинею - але й усипальницею. Монастир і церква св. Онуфрія, побудовані князем Костянтином Островським, окрім головного призначення, мали й оборонний характер. Тут ми побачимо могилу Івана Федорова - першодрукаря Львова. Недалеко від монастиря знаходиться церква св. Параскеви - яка відома своїм багатоповерховим іконостасом - 70 ікон, які ще старіші ніж сама церква. Далі вирушаємо на Старий Ринок, де обов'язково відвідаємо костел Івана Хрестителя. За легендою він був побудований для дружини князя Лева Даниловича - Констанції, доньки угорського короля. Також ми побачимо костел Марії Сніжної, з яким пов'язано безліч цікавих фактів і легенд. Високий замок - колиска Львова , одна з найвищих точок міста. Високий замок
століттями був найважливішим оборонним форпостом міста. Ми побачимо місто з висоти «пташиного польоту».
У вільний час пропонуємо:
«Таємниці львівської аптеки» (60 грн. ) - якщо Ви думаєте , що побували у всіх найцікавіших місцях древнього Львова, то хочемо Вас порадувати, що ні! Існує чарівне і загадкове місце, про яке Ви навіть не чули. Пропонуємо відвідати підземелля старої угорської аптеки, вхід в яке виявили тільки нещодавно під час реставраційних робіт . Найбільший її секрет охороняє єдиний у світі Лев-аптекар . У своїй аптечній ступі він зітре всі Ваші турботи! Загадкова атмосфера аптеки і безліч цікавих і повчальних історій перетворять проведений тут час в незабутню пригоду.

День 3 - Львів День 3 - Львів День 3 - Львів День 3 - Львів
 
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 90 грн. / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід

* сезонна доплата з особи за тур - 280 грн.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання в готелі туристичного класу/хостел (виселення до 12:00 останнього дня, речі залишають в камері схову залізничного вокзалу), сніданки;
• Проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• Екскурсійне обслуговування згідно програми;
• Трансфер вокзал – готель – вокзал.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти-120 грн. дор., 60 грн. – дети;
• Факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
• Проїзд в громадському транспорті;
• Особисті витрати;
• 2 обіди – від 240 грн. з ос.;
• 2 вечері – від 240 грн. з ос.

Важливо:
• Поселення в готелі/хостелі згідно правил здійснюється після 14:00, виселення до 12:00 ;
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 10 осіб;
• Фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні або класом вище;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю або автобусу;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638