UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Від сучасного мегаполіса до старовинного замка, від бруківки древніх вулиць
до маленьких стежинок серед смарагдового кольору трави, в край
виноградників і тепла сонячних променів…

Блаженство подорожей: справжнє серце Німеччини!

Днів: 4
Франкфурт-на-Майне
Німеччина

4 дні/3 ночі

Франкфурт-на-Майні – долина Рейна - Франкфурт-на-Майні

День 1.

Франкфурт-на-Майні

 Приліт у Франкфурт-на-Майні.
Зустріч в аеропорту. Трансфер в готель.
Розміщення в готелі. Вільний час.
Рекомендуємо прогулятися по знаменитій «золотий милі» - вулиці Цайль. Ця торгова вулиця є самою багатолюднішою в Німеччині і входить до десятки найпопулярніших вулиць світу. Особливо красиво на ній у вечірній і нічний час. Світло від вуличних ліхтарів створює особливу утихомирену атмосферу. Не дивно, що Цайль і сусідні прилеглі до неї вулички є прекрасним місцем для романтичних побачень... Тут також зосереджені найбільші магазини, численні кафе і ресторани на будь-який смак. На даху Цайльгалереї обладнаний оглядовий майданчик під відкритим небом, звідки можна помилуватися на Франкфурт в променях сонця, яке заходить або в неймовірній нічної ілюмінації! Обов'язково спробуйте знаменитий франкфуртський яблучний сидр!
Ночівля в готелі.

День 1 - Франкфурт-на-Майні День 1 - Франкфурт-на-Майні День 1 - Франкфурт-на-Майні День 1 - Франкфурт-на-Майні
День 2.

Франкфурт-на-Майні

 Сніданок в готелі.
Пішохідна екскурсія по Франкфурту-на-Майні (у вартості туру, вхідні квитки оплачуються додатково). Місто абсолютно приголомшливих контрастів, де височенні хмарочоси і новітні торгові центри поруч з традиційними німецькими вуличками і будинками. Потрапляючи на вулиці Франкфурта, відчуваєш, що перехоплює подих, серце тремтить від невимовного хвилювання. Незаймані часом провулки дев'ятнадцятого століття, трамвайчики, старовинні церкви і собори, доглянуті затишні будиночки, хмарочоси... Гігантські фасади незліченних банків і фондових бірж нагадують футуристичний пейзаж з якогось фантастичного фільму, кам'яні джунглі, серце яких - Майн, з розтягнутими вздовж нього зеленими парками, химерними деревами і маленькими алеями, немов оазис в міській суєті. Головний вокзал, перлина Франкфурта - Римська площа і знаменита Ратуша, статуя богині правосуддя Феміди, церква Св. Миколи і, зрозуміло, величний Франкфуртський собор - Імператорський собор святого Варфоломія - саме тут раніше проводилися церемонії коронації імператорів Священної Римської імперії.
У вільний час рекомендуємо відвідати:
- Національний будинок-музей Гете, який розповість нам про життя великого творця Фауста. Вітальня, кабінет великого поета, на стінах портрети Гете і Шарлоти Буф, яка надихнула його на написання «Страждань молодого Вертера». Культовий європейський роман був написаний молодим Гете в цьому будинку у Франкфурті-на-Майні, тут же були зроблені перші розробки до "Фауста". Над рукописами цих великих творів Гете сидів за столом, що зберігся до сьогоднішнього дня.
- Берег музеїв і район Заксенхаузен. Завдяки численним культурним цінностям, які перебувають у стінах музеїв, розташованих по обидві сторони Майна, місто користується великою популярністю у шанувальників мистецтва. Тільки на південному березі річки, подібно намисту з перлин, вишикувалися з заходу на схід 13 знаменитих музеїв. Заксенхаузен привертає увагу своїми традиційними тавернами, в яких можна випробувати не тільки національні німецькі рецепти, а й страви різних кулінарних шкіл.
- Прогулятися на кораблику по Майну, поглянути на вражаючі міські пейзажі з борту теплохода або здійснити плавання до інших цікавих міст на Майні та Рейні.
- Франкфуртський зоопарк, заснований в 1858 році і входить до числа найбільш старих зоопарків світу. На відкритих майданчиках і в унікальних павільйонах для звірів містяться в загальній складності 4500 тварин 500 видів.
Ночівля в готелі.

День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні День 2 - Франкфурт-на-Майні
День 3.

Франкфурт

 Сніданок в готелі.
Екскурсія по Рейнській долині (вартість під запит). Мальовничі пейзажі, смарагдова зелень, замки, фортеці, пагорби, монастирі, села, історичні міста... Недарма відомий німецький поет Гете сказав, що саме цей район є істинним серцем Німеччини. Наша подорож проходить через маленькі казкові містечка, як, наприклад, Ельтвілле - місто виноробів і центр виробництва шампанського. Рюдесхайм - лялькове містечко з населенням всього в декілька тисяч людей, але це не заважає йому по праву вважатися винною та туристичною столицею на Рейні і приймати кілька мільйонів туристів на рік. Далі наш шлях веде від Ассманнсхаузена, відомого туристичного центру з мінеральними джерелами, до Лореляйя - оспіваної легендами стрімкої скелі над Рейном. Ми піднімемося на оглядовий майданчик біля пам'ятника Нідервальд, звідки відкривається чудовий вид на найвіддаленіші куточки долини Рейну. Овіяна таємничими і романтичними легендами, неприступна фортеця Марксбург височіє на пагорбі над річкою. Вона може похвалитися цікавим винним погребом, в якому бочки просто величезних розмірів з'єднані між собою насосами для перекачування вина, величенним каміном, чинним і понині, спальнею з маленьким «сидячим» ліжком, де нам розкажуть історію, чому в середньовіччі боялися лягати спати, обіднім і збройним залами... За бажанням, можна замовити дегустацію всесвітньо відомого Рейнського вина або коньяку.
Повернення до Франкфурта. Вільний час.
Ночівля в готелі

День 3 - Франкфурт День 3 - Франкфурт День 3 - Франкфурт День 3 - Франкфурт
День 4.

Франкфурт-на-Майні

 Сніданок в готелі.
Виселення з готелю. Вільний час.
Трансфер в аеропорт залежно від часу вильоту.
Виліт з Франкфурта-на-Майні.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• 3 ночі в готелі обраної категорії;
• сніданки;
• трансфер аеропорт-готель-аеропорт;
• пішохідна екскурсія по Франкфурту-на-Майні з російськомовним гідом - 2 години;
• медична страховка;
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Консульський збір - 35€ (крім пенсіонерів та дітей до 18 років).
• Послуги візового центру 25€
• авіапереліт Київ-Франкфурт-на-Майні-Київ (під запит)
• факультативні екскурсії;
• вхідні квитки;
• проїзд в громадському транспорті, особисті витрати і сувеніри;

Важливо:
• груповий тур є гарантованими при мінімальній кількості учасників від 2-х осіб;
• компанія залишає за собою право змінювати порядок екскурсій та відвідування об'єктів, зберігаючи їх кількість, а також змінювати попередньо заявлені в турі готелі на рівноцінні або вищої категорії;
• при заселенні в готелі від категорії 4* і вище необхідно буде надати кредитну карту в якості гарантії або залишити в якість депозиту 50євро/кімната/ніч (залежить від рівня готелю) на рецепції за користування, наприклад, мінібаром. Гроші повернуть клієнтам при здачі кімнати, якщо у клієнтів не було додаткових витрат;
• наявність місць та ціни просимо уточняти при бронюванні!
• можливе продовження туру. Зверніться за інформацією, будь-ласка, до наших менеджерів.

Трансфер:
• зустріч з водієм з табличкою в вказане в польотних даних час прильоту , біля виходу з позначенням вашого рейсу , відразу після видачі багажу;
• у разі непередбачених обставин , таких , як скасування , перенесення або затримка рейсу , довгий проходження митного контролю , затримка з отриманням багажу , туристи повинні повідомити про це згідно наведеного телефону. В іншому випадку агентство залишає за собою право відкликати водія при затримці більше ніж на 30 хвилин , при цьому гроші за трансфер не повертаються і клієнт добирається до місця призначення самостійно ;
• в разі переваги валіз , додатковий витрати на їх транспортування бере на себе кліент.Услугі носильника не включені в тариф.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638