UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Кажуть, що Італію, як хороше вино, потрібно смакувати, «пити» не поспішаючи,
ковток за ковтком, щоб відчути ні з чим незрівняний «букет» цієї прекрасної країни ...

Дорогоцінне почуття з Італії

Днів: 8
Рим - Ватикан - Неаполь - Помпеї - Сієна - Флоренція - Лукка - Піза - Венеція
Італія

8 днів /7 ночей 

Виліт із Києва
по суботах

В програмі туру:
Легендарний Рим; Держава Ватикан; Душа Італії і батьківщина піци - Неаполь; Античні Помпеї; Дегустація вина в тосканській долині - К'янті; Перлина Тоскани - Сієна; Батьківщина Ренесансу - «квітуча» Флоренція; Оперна столиця Італії - Лукка; Символ Італії - Пізанська вежа; Галерея Уффіці або палац Пітті; Романтична Венеція; Палац Дожів

День 1.

Рим

 Виліт з України. Прибуття в Рим. Зустріч з російськомовним супроводжуючим. Трансфер і розміщення в готелі в центрі Риму. Вільний час.
Італія ... Це місце на Землі стало справжньою Музою для художників і поетів.
Тут створювали свої шедеври Боттічеллі, Франческо і Леонардо да Вінчі, Італія дарувала натхнення Джордано Бруно і Данте Аліг'єрі. Повітря Італії буквально просякнуте атмосферою творчості і свободи.
Ласкаво просимо в розкішну і гостинну Італію!!!
Ночівля в готелі в Римі.

День 2.

Рим

 Сніданок. Ми продовжимо наше знайомство з Римом. Нас чекає оглядова екскурсія «Рим пам'ятає багато». Не дарма Рим гордо носить звання «вічного міста», його активний вік обчислюється не однією тисячею років. «Історія Риму - історія всього світу», - таку фразу колись кинув Наполеон I. Рим є батьківщиною великих мислителів і геніальних талантів, значно вплинувших на розвиток всього людства. У його зовнішності закарбувалося безліч епох - від античних часів і до сьогоднішнього дня. Місто поєднує в собі, здавалося б, несумісні речі. Недарма ж кажуть, що всі дороги ведуть до Риму ... У вільний час пропонуємо:
Пропонуємо екскурсію по вечірньому Риму (оплачується додатково). Атмосфера вечірнього Риму дивує і одночасно заворожує, він не завмирає і не перетворюється в напівпустинне місто! Навпаки! Його вулиці та площі наповнюються туристами і любителями дозвільного життя. Поспішайте вловити свято нічного Риму!
Ночівля в готелі в Римі.

День 2 - Рим День 2 - Рим День 2 - Рим День 2 - Рим
День 3.

Ватикан - Рим

 Сніданок. Запрошуємо на екскурсію в Державу Ватикан «В обіймах Італії». Сьогодні наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Ми зможемо здійснити прогулянку святими місцями і доторкнутись до історії християнства. Побачити Собор Святого Петра. Оцінити музеї Ватикану, де зібрані колекції мистецтва від єгиптян до наших днів, відвідати неперевершену Сикстинську капелу ... У вільний час пропонуємо:
"Римські замки" (оплачується додатково). Нас чекає відвідування декількох, не схожих один на одного маленьких містечок, які розташувалися на Албанських пагорбах недалеко від Риму. Будучи улюбленим місцем відпочинку Римської знаті і імператорів, ці міста до цих пір вражають своєю античною історією, озерами вулканічного походження і дивовижною атмосферою неземного спокою і розслаблення.
«Християнський Рим» (оплачується додатково). Рим - місто, в яке завжди прагнули і продовжують масово приїжджати паломники - католики і православні. Бо ніщо так не піднімає і не зцілює нашу душу як перебування, молитва в стінах храму. Церкви і храми Риму називають другим Єрусалимом. Відвідування їх - це унікальна можливість не тільки поклонитися Богу, а й доторкнутися до двотисячолітньої християнської історії і культурі.
Ночівля в готелі в Римі.

День 3 - Ватикан - Рим День 3 - Ватикан - Рим День 3 - Ватикан - Рим День 3 - Ватикан - Рим
День 4.

Неаполь - Помпеї

 Сніданок. Вільний день у Римі.
Рекомендуємо додаткову екскурсію на цілий день - "Таємниці південній Італії: Неаполь і Помпеї" (оплачується додатково).Неаполь поєднує в собі благополуччя і бідність, бурхливий розвиток і традиційний дух країни. Кожен квартал в Неаполі - окреме село, кожна вулиця - декорація до вуличного шоу, і все навколо здається начерками до ще не написаної опери. Кажуть, що навіть італійці з півночі приїжджають сюди, щоб відчути дух колишньої Італії. Його або люблять, або ненавидять. У нього або закохуються з першого погляду, або згадують про нього із роздратуванням. Але його потрібно побачити, почути звуки міста, вдихнути повітря вулиць, таких різних і непередбачуваних, подивитися на синю гладінь Неаполітанської затоки, почути справжню неаполітанську пісню .... Далі перетинаючи долину Везувію, прибудемо в Помпеї, античне місто, яке загинуло відразу під вулканічною лавою і попелом руйнівних вивержень вулкана Везувій. Всі будинки, пам'ятники, вулиці міста і навіть фігури людей збереглися такими, якими вони були в ті далекі часи, оскільки шар попелу надійно переховував їх і зберіг до наших днів ...
Повернення до Риму. Ночівля в готелі в Римі.

День 4 - Неаполь - Помпеї День 4 - Неаполь - Помпеї День 4 - Неаполь - Помпеї День 4 - Неаполь - Помпеї
День 5.

Сієна - Флоренція

 Сніданок. Виселення з готелю. Трансфер до Сієни.
По дорозі нас чекає приємний сюрприз. Ми зупинимося у відомій тосканській долині - К'янті, де у Вас буде можливість продегустувати смачне місцеве вино «Chianti» ( «К'янті»), а також традиційні місцевії закуски.
Екскурсія по Сієні (оплачується додатково). Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, це невелике містечко вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. В середні віки тут було створено безліч архітектурних шедеврів, які сьогодні роблять Сієну сліпучим містом. Сієна, місто не схоже ні на будь-який інше в Італії. Оточене стіною з кількома воротами, з середньовічних часів воно зберігло свій первісний вигляд суворої недоступності...
Трансфер до Флоренції.
Запрошуємо на оглядову екскурсію «Чарівність Флоренції». «Квітуча» Флоренція заслужено вважається скарбницею мистецтв, адже її храми, палаци і площі прикрашають творіння великих скульпторів, живописців і архітекторів. Творіння Мікеланджело, Боттічеллі, Джотто, Челліні, Джамболонья є візитною карткою Флоренції. Тільки тут можна перейнятися атмосферою Ренесансу, витонченості та краси, яка зачаровує і надихає... 
Розміщення в готелі у Монтекатіні. Ночівля.

День 5 - Сієна - Флоренція День 5 - Сієна - Флоренція День 5 - Сієна - Флоренція День 5 - Сієна - Флоренція
День 6.

Лукка - Піза

 Сніданок. Вільний час у Флоренції.
Запрошуємо на екскурсію «Тосканські красуні»(оплачується додатково). Тоскана - найвідоміший регіон Італії, надзвичайно багатий історією, всесвітньо відомими пам'ятками архітектури, творами мистецтва і чарівними по красі пейзажами. Сьогодні у нас з Вами буде можливість відвідати «оперну столицю Італії» - Лукку, місто, яке здатне закохати в себе з першого погляду кожного, своєю насиченою історією, красивими церквами і розкішними ресторанами. А також «прийти на допомогу» падаючій вежі в Пізі.
Також пропонуємо відвідування галереї Уффіці або Палац Пітті з російськомовним гідом (вх. квитки оплачуються додатково).
Переїзд в передмістя  Болоньї або Венеції. По дорозі можлива зупинка в аутлеті Barberino. 
Поселення і ночівля в готелі.

День 6 - Лукка - Піза День 6 - Лукка - Піза День 6 - Лукка - Піза
День 7.

Венеція

 Сніданок. Трансфер у Венецію.
Оглядова екскурсія по «місту каналів і мостів - Венеції» (катер по Каналу справи Джудекка або по Гранд Каналу оплачується додатково). Венеції легко пробачити її вічне самозамилування. Повністю побудована на воді людьми, котрі насмілилися кинути виклик морській стихії, Венеція не схожа ні на одне інше місто. Це одне з найкрасивіших і романтичних міст світу. Вузькі тротуари і пишні венеціанські набережні, затишні вулички і розкішні площі, оточені строгими церквами і елегантними палацами, і особлива рідкісна тиша через відсутність автомобілів - все це справляє незабутнє враження на мандрівників. Двісті палаців вишикувалися уздовж великого каналу Венеції. Пропонуємо: «візитну картку» Венеції - Палац Дожів (екскурсія оплачується додатково).
Вільний час. Трансфер в готель. Ночівля.

День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція День 7 - Венеція
День 8.

Венеція

 Сніданок. Виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт. Виліт з Венеції в Україну.

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ
• Транспортне обслуговування в рамках програми
• Російськомовний супроводжуючий на увесь період
• Трансфер аеропорт - готель - аеропорт (тільки під прямі денні рейси МАУ)
• 4 ночі в Римі на базі сніданків
• 1 ніч в Монтекатіні на базі сніданків
• 2 ночі в районі Венеції або Болоньї на базі сніданків
• 3 годинна екскурсія по Риму
• 3 годинна екскурсія в музеї Ватикану
• дегустація вин і типових продуктів
• 2 годинна оглядова екскурсія по Флоренції 
• 1,5 годинна оглядова екскурсія по Венеції
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• Консульський збір 35 €
• Візовий центр 25 €
• Індивідуальну страховку 
• Переліт Київ - Рим, Венеція - Київ (від 260 € / люд)
• доплата за напівпансіон в 3* (сніданок + вечеря) по всій програмі - 90 €/люд
• доплата за напівпансіон в 4* (сніданок + вечеря) по всій програмі - 130 €/люд
• Вхідні квитки в музеї Ватикану (вкл. Бронь) - 30 €/люд
• Екскурсія «Нічний Рим» з гідом - 30 €/люд
• Екскурсія «Християнський Рим» з гідом - 35 €/люд
• Екскурсія в Неаполь і Помпеї (цілий день) - 70 €/люд
• Екскурсія в Сієну - 42 €/люд
• Екскурсія в Пізу з гідом - 37 €/люд
• Екскурсія Уффіці / Палаццо Пітті (квитки включені) - 50 €/люд
• Проїзд по «Каналу Джудекка» туди / назад - 20 €/люд
• Проїзд по «Каналу Джудекка» & «Гранд Каналу» - 35 €/люд
• Екскурсія до Палацу Дожів (квитки не вкл.) - 25 €/люд
• Прогулянка на катері по Лагуні в Венеції - 29 €/люд
• Катання на гондолі - 20 €/люд
• Навушники на весь період перебування - 15 €/люд
• Проїзд в зони Ztl  - 10 €/люд
• Міський / Туристичний податок (City / Tourist tax) в готелях Італії від 3 до 6 євро / ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Проїзд в громадському транспорті


ВАЖЛИВО:
• З технічних причин маршрут і порядок екскурсій можуть бути змінені
• Підселення по туру не передбачено


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638