UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Север, запад, юг, восток...Я запутался чуток.
Разобраться помогите, Мне понятно объясните,
Где, какая сторона,Чтоб запомнилась она.

Ковток свободи в Амстердамі (Для школярів)

Днів: 6, без нічних переїздів
Львів - Берлін - Амстердам (3н) - Гамельн - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща

3 ночі в Амстердамі!
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Канікули – час знайомитися, дружити
і дізнаватися багато нового і корисного
!
ТУР З ПРАКТИКОЮ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ


В період З 21.03 по 20.05 можна відвідати Королівський парк квітів Койкенхоф
В цьому турі ми відвідаємо:
Місто, де символом є дракончик.
Покатаємося на машині часу в Берліні, побуваємо в Зоопарку і спробуємо найсмачніший шоколад в Ritter Sport. Поплаваємо на кораблику в Амстердамі, подивимося на життя голандських поселень, навчимося робити кломпи і вирощувати тюльпани.
Вивчимо фізику в музеї Немо, побуваємо в музеї жахів, повторимо історію середньовіччя, побачимо Голандію в мініатюрному зображенні, майже як вживу.
Побуваємо в гостях у героїв Німецьких казок!
Повторимо Англійську мову, знайдемо нових друзів і прекрасно проведемо час!

День 1.

Львів - Краків

 Увага! Відправлення і прибуття турів компанії «Аккорд Тур” здійснюється з тур комплексу «Термінал А». «Термінал А» - місце відправлення і прибуття всіх рейсів компанії Аккорд тур. На «Терміналі А» знаходиться ваш автобус, ваш керівник групи. Там ви пройдете реєстрацію на рейс і отримаєте документи в тур.
Увага! «Термінал А» НЕ знаходиться на території вокзалу. Добратися до «Терміналу А» можна самостійно або трансфером з з.д. вокзалу. Трансфери здійснюються по мірі прибуття поїздів.
08:30 Відправлення в тур. При швидкому перетині кордонів невелика прогулянка по Кракову. Місто – дивовижне, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звісно ж, милими польськими жартами. В ньому треба зупинитися, затриматися хоча би на мить… Для того, щоб від Барбакану пройтися по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати трубача в Марьяцькому костелі, зайти і вибрати сувенір на древніх торгових рядах Сукенниці. Переїзд на ночівлю. Розміщення в готелі на території Польщі. Вечеря*. Ночівля.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Берлін

сНІДАНОК.
Німеччина… Дорога проходить через сонні середньовічні міста, мимо величних барочних палаців і фантастичних казкових замків… Екскурсія: “Берлін-подорож в машині часу”.Невеличка екскурсія по місту з урахуванням сприйняття маленьких мандрівників. Дітей вражає яскраве і незвичне, тому наш екскурсовод покаже найцікавіші памятники і розкаже про них. Нам може здатися, що ми переміщуємося в машині часу, тут можна потрапити в майбутнє і опинитися в минулому, а прогулюючись по шикарних вулицях і проспектах, зможемо побачити справжнє. Вільний час. Для бажаючих: Можливість відвідати Берлінський зоопарк (вхідний квиток). Один із найкрупніших зоопарків Європи, а по кількості видів тварин займає перше місце в світі Магічне слово «зоопарк» –тут зібрано близько 20000 тварин, птахів, рептилій, риб, комах. Для звірів створені комфортні зони проживання, а для людей – зручний огляд, дозволяючий побачити і ниряючого бегемота, і грайливих медвежат, і хижаків, ведучих нічний образ життя.
Для ласунів відкриває свої двері магазин Ritter Sport. При виду різнокольорових квадратних обгорток відомого шоколаду, розкладених в вітринах, ящичках, коробочках, розбігаються очі навіть у тих, хто спокійно відноситься до цих вишуканих солодощів.Переїзд в Нідерланди. Вечеря*. Ночівля.

День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін День 2 - Берлін
День 3.

Амстердам - Заансе Сханс - Волендам

 Сніданок.
Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном. Однак ні те ні інше назва не передає всю його красу і чудову привабливість. екскурсія “Місто-мрія Амстердам”. Амстердам здатний заворожити своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички та площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так несхожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків ... Це місто варто один раз побачити ... щоб полюбити його назавжди! Вільний час. Для бажаючих:
Прогулянка по каналах Амстердаму на прогулянковому кораблику(13€). Ми залишимо за бортом міську метушню і попливемо по нескінченних каналах Амстердаму ....

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам “Тиха Голландія” (26€). Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландське поселення. Неспішно крутяться вітряки, гордовито несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожен вітряк дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище –Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним - старовинними рецептами.
День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам Вечірній Амстердам(10€). Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує ... Забуваючи про справжнє, прислухуючись до звуків моря, насолоджуючись тишиною середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в себе, скільки неймовірних історій і різних долей...

Вечеря*. Ночівля.

День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам День 3 - Амстердам - Заансе Сханс - Волендам
День 4.

Амстердам - Гаага - Схевенінген

 Сніданок. Вільний час в Амстердамі. Для бажаючих екскурсії:
В період з 24.03 по 16.05 Можна провести час в Королівському парку квітів Койкенхоф (Дорослі 38€/діти до 12 років 30€) – найпопулярніше місце в Нідерландах! тут завжди пахне весною і замирає подих від красоти, якої більше не можна побачити ніде! Койкенкоф- це величне свято, на яке ми запрошуємо Вас!!!
Канікули- час дізнаватися щось нове. Для допитливих мандрівників відвідання музеїв на вибір:
Музей Мадам Тюссо (Вх.квиток.) Другий по величині музей Амстердаму. Сьогодні тут можна побачити Чарлі Чапліна, Мэрилін Монро, Девіда Бекхема, Джорджа Клуні, принцесу Діану – і десятки інших воскових фігур знаменитостей.
Музей Немо (Вх.квиток.) Час, проведений в музеї Немо, залишає батькам і учителям велике задоволення тому, що дитина провела цілий день за вивченням фізики, химії, біології і інших наук, при цьому потребував, щоб його залишили тут на декілька днів! Немо важко назвати музеєм. Скоріше це науково – пізнавальний ігровий центр для дітей шкільного віку. Викликати блискавки, стояти в величезній мильній кульці, побувати в подвижній капсулі і відчути на собі всі види транспорту, включаючи ракету, переробити багато цікавих хімічних експериментів–от тільки початок списку «важливих справ», якими варто зайнятися.
Повторитиь английську мову і заодно побувати в музеї жахів Amsterdam Dungeon–от це потрібна справа (Вх.квиток). В веселій формі відвідувачів завантажують в світ середньовічних жахів настільки весело, наскільки це можливо. Особливо достовірно виглядає трюм піратського корабля, таверна з божевільною господинею і вимерша чумна вулиця. Завершується подорож американськими горками (в темноті) і музейним магазином, де можна купити фосфоресціруючі зуби, кружечки в виді черепів і інший жах.
“Гаага, Схевіненген і Мадюродам” (26€+вхідний квиток). Гаага– особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто –резиденція королеви Беатрікс. А рядом найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевіненген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут обєднались традиційне голландске село і модний курорт. Мадюродам– це Нідерланди в мініатюрі. Амстердам, Ротердам, Гаага. Залізничні дороги, аеропорт, пасажирські і вантажні порти, заводи і сільськогосподарські угіддя, тюльпанові поля, енергетичні комплекси, загалом все-все-все це зосереджено на досить великому виставковому майданчику під відкритим небом. Вечеря*. Ночівля.

День 4 - Амстердам - Гаага - Схевенінген День 4 - Амстердам - Гаага - Схевенінген День 4 - Амстердам - Гаага - Схевенінген День 4 - Амстердам - Гаага - Схевенінген
День 5.

Хамельн

 Завтрак. Переезд в Германию.
Німці – великі любителі легенд, видумок, казкових історій. Декілька знаменитих казкарів жили і творили на землі Німеччини. Ці імена дуже відомі: Вільгельм Гауф, Рудольф Еріх Распе, Якоб і Вільгельм Грімм. Творчості німецьких казкарів, чудесним героям і магічним місцям, де відбувалися неймовірні події, популярний маршрут– «Німецька дорога казок». Багато міст «Дороги казок» внесені в список ЮНЕСКО, як унікальні обєкти світової культурної спадщини. «Дорога казок» вводить в світ дитячої мрії, де за семи горами, за семи морями живуть відважні принци і добрі феї, звуки флейти Крисолова обіцяють нові пригоди, і спішить по дорозі Червона Шапочка. Гамельн – одне із містечок знаменитої дороги. Туди і лежить наш путь. Вечеря*.
Розміщення в готелі на території Німеччини.

День 5 - Хамельн День 5 - Хамельн День 5 - Хамельн День 5 - Хамельн
День 6.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд по території Польщі.
А тепер Вікторина! Переможе найдопитливіший і уважний! Зупинка на обід (оплата по меню).
Час прибуття у Львів орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Льввв - Комплекс Термінал «А». Переїзд на поезди на з.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• В випадку, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• Проїзд по маршруту автобусом туркласу
• Супровід гіда-керівника по маршруту
• Проживання в готелях 2-3* з сніданками.
• 2,3,4 місне розміщення
• Екскурсії, указані в програмі.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35€.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульского збору, по договору про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 25€.
• Візовий центр оплачують всі,хто звертається за візою.
При відмові НЕ повертається.
Дод. Харчування:
5 обідів або вечерь = 76 евро.
• Вхідні квитки в екскурсійні обєкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Бонуси для Організатора (учителя)
• Безкоштовно вартість путівки
• Безкоштовно КС +колцентр
• Безкоштовно харчування при замовленні всією групою
• Безкоштовно екскурсії при замовленні всією групою
• Премія в розмірі 10Є/дитина до 18 лет

ВАЖЛИВО:
Доплата за одномісне розміщення + 130 Є
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напитки в автобусі готуватися НЕ будуть.
• під час переїздів кодні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість купити гарячі напитки в кафе.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Мінімальна кіл-сть для виконання факультативної програми обговорюється по кожному факультативу.
• Автобусне обслуговування в вільний час не передбачено.
• Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.


Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638