UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

 

Побути серед розкоші його, вдихнути Сходу аромат настільки пряний!

 


 

 

 

Пряний Схід! (для школярів)

Днів: 6, без нічних переїздів
Одеса – Варна (1 ніч) – Несебр – Стамбул (3 ночі) – Велико Тирново – Бухарест (1 ніч) - Одеса
Болгарія
Румунія
Туреччина

!!! БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

!!! У вартості туру екскурсії по Несебру, Стамбулу, Велико-Тирново та Бухаресту !!!

День 1.

Одеса - Варна

Виїзд з Одеси (можливе приєднання до групи в Ізмаїлі). 
Перетин кордону. Переїзд у Варну, поселення в готель. Вечеря*("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля в готелі.

День 2.

Несебр - Стамбул

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Несебр. Сьогодні нас чекає відвідування одного з найдавніших міст Болгарії - «Казкового Несебра». Маленькі, вимощені бруківкою вулички, старовинні будиночки, середньовічні церкви і дерев'яні будівлі надають містечку особливу чарівність. Слов’янські та грецькі архітектурні традиції дивовижно переплітаються, створюючи в місті атмосферу тепла і затишку. Вільний час в Несебрі. Переїзд в Стамбул.
Стамбул, побудований на берегах Босфорської протоки – єдине на Землі місто, що знаходиться відразу у двох частинах світу. Він охороняє священні реліквії найбільших світових імперій: Римської, Візантійської та Османської. Стамбул є унікальною сполучною ланкою між Заходом та Сходом, минулим та майбутнім. Скарби архітектури та мистецтва здивують своєю різноманітністю, а сучасні хмарочоси – витонченістю та елегантністю. Тільки побачивши його наочно, можна із захопленням усвідомити велич Стамбулу, блиск та повний протиріч сьогоднішній день цього міста… Поселення у готель. Вільний час. Вечеря*("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля у готелі.

День 2 - Несебр - Стамбул День 2 - Несебр - Стамбул День 2 - Несебр - Стамбул День 2 - Несебр - Стамбул
День 3.

Стамбул

 Сніданок. Нас чекає захоплююча екскурсія «Турецький діамант – Стамбул». Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, Римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста.
Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та ринками… Під час оглядової екскурсії в нас буде чудова можливість придбати не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі - відвідини шкіряного торгівельного центру). Також у цей день є можливість відвідати наступні екскурсії:
Айя-Софія та Цистерна Базиліка (18€/10€+вх. квиток). Церква-музей Айя-Софія визнана одним з найвеличніших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер’єр споруди, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі та стіни, вкриті красивою мозаїкою, барвистим камінням та чудовою керамікою, просто зачаровують. Все тут захоплює та притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії нас зустрічає одне з найбільших та добре вцілілих візантійських сховищ питної води у Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають, а більшість її колон узяті із зруйнованих античних храмів Калкедону.
Палац Топкапи (16€/8€+вх. квиток). – одна з найвідоміших пам’яток Стамбулу та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. Протягом чотирьох століть палац був центром управління Османською державою, однією з трьох найбільших імперій світу.

День 3 - Стамбул «Слід великої любові» - мечеть Сулеймана і усипальниця Роксолани (18€/10€). Один з семи стамбульських пагорбів прикрашає приголомшлива будова, справжній шедевр османської архітектури - мечеть Сулеймана, побудована в XVI столітті знаменитим зодчим Синаном. Пролетіли століття, але мечеть досі приголомшує своєю пишністю. На кладовищі позаду мечеті побудований унікальний мавзолей, який Сулейман Пишний наказав спорудити після смерті своєї коханої дружини, Хюрем, яку в Європі звали Роксоланою. Єдина в Туреччині гробниця, збудована в честь жінки. Це - наша легендарна Роксолана, яка п'ятсот років тому полонила одного з наймогутніших володарів тогочасного світу - турецького султана та ще й ввела на чужині, в потужний Османської імперії, на кілька десятиліть, приватне мудре правління державою!

Морська прогулянка на кораблику Босфором (30€/18€). Тільки під час цієї прогулянки, пливучи найкрасивішою протокою, що розділяє Європу та Азію, ми побачимо будинки міліонерів, будинки-острови, палаци султанів та візантійські фортеці. Повернення в готель. Вечеря*("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля у готелі. 

День 3 - Стамбул День 3 - Стамбул День 3 - Стамбул День 3 - Стамбул
День 4.

Стамбул

Сніданок. Стамбул, тут є де відпочити і прогулятися. Тут все на це надихає. Тут все до цього спонукає…
Музей Рахмі Коча (трансфер 13€+вх. квиток) - перший і найбільший в країні музей, присвячений історії розвитку транспорту, промисловості і засобів зв'язку. Творці музею прагнули зробити його максимально інтерактивним і цікавим для гостей. Колекція містить тисячі предметів - від крихітних грамофонних голочок до кораблів і літаків у справжню величину. Для зручності огляду експонати розділені на секції: автомобільний, морський, залізничний та авіаційний транспорт, інженерія, засоби зв'язку, наукові прилади, макети та іграшки.
Skyride Istanbul (трансфер 13€+вх. квиток), нас чекає незабутня 5-D подорож, під час якої ми зможемо відчути себе в кабіні гвинтокрила, що пролітає над Босфором, палацом Топкапи, Айя-Софією, Дівочою Вежею... Вітер, дощ і тактильні ефекти, поєднуються з реальними емоціями, додають атракціону незабутніх відчуттів... Також у нас буде можливість прогулятися по найвищій будівлі Європи- İstanbul Sapphire. Окрім торгового центру Sapphire Çarşı, поля для гольфу, басейну, садів і ресторанів в споруді зосереджено багато інших цікавих і захоплюючих об’єктів. Чого тільки варта оглядовий майданчик на висоті 236 метрів…
Vialand Istanbul (трансфер 13€+вх. квиток) також відомий як Стамбульський Діснейленд - це найбільший розважальний парк в Туреччині для дітей і дорослих. Він займає площу більше 600 000 м2 і ділиться на три тематичні зони: історичну, ігрову і пригодницьку. В історичній частині можна зробити подорож по старовинному Стамбулу. Ігрова частина парку призначена для найменших відвідувачів. Малюкам буде цікаво і весело відвідати замок, який населений персонажами з казок і мультфільмів. Ну а для підлітків - пригодницька зона. Американські гірки, рафтинг по дикій річці, атракціон з Кінг-Конгом, сафарі в тунелі - обирайте! Якщо ви втомилися від атракціонів, то можна відвідати 5D кінотеатр (вхідній квиток оплачується додатково), перекусити в кафе чи ресторані, пройтися по магазинах в торговому центрі. Повернення в готель. Вечеря*("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Ночівля у готелі.

День 4 - Стамбул День 4 - Стамбул День 4 - Стамбул День 4 - Стамбул
День 5.

Велико-Тирново - Арбанаси - Бухарест

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Велико-Тирново. Одине з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури - Велико-Тирново. Місто побудоване на трьох пагорбах Царавец, Трапезіца і Світло-гора, в 1393 році було повністю спалене турецькими військами і за короткий термін було побудоване заново... Археологічні дослідження виявили багато пам'ятників історії часів великої Османської імперії, одна з основних пам'яток що збереглися в місті це палаци короля і патріарха на пагорбі Царевец (вх. квиток опл. додатково). Вільний час у Велико-Тирново.
Всім бажаючим пропонуємо відвідати містечко Арбанаси (18€/16€), яке колись було набагато більшим поселенням. У 1530 воно було звільнене Сулейманом I від сплати всіх податків і процвітало за рахунок торгівлі з усією Османською імперією. Містечко відрізняється своїми монументальними будинками і церквами з багатим внутрішнім декоративним оздобленням, різьбою по дереву, стінним живописом, створеними в 16-17 століттях. Після невеликої оглядової екскурсії по Арбанасах нас чекає знайомство з гостинністю болгар. На одній з тутешніх вілл щедрі господарі приготують нам приємну вечерю і пригостять вином. Переїзд в Бухарест. Поселення в готель. Ночівля в готелі.

День 5 - Велико-Тирново - Арбанаси - Бухарест День 5 - Велико-Тирново - Арбанаси - Бухарест День 5 - Велико-Тирново - Арбанаси - Бухарест День 5 - Велико-Тирново - Арбанаси - Бухарест
День 6.

Бухарест - Одеса

 Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія столицею Румунії – Бухарестом. Розташоване на Валашському плоскогір'ї, біля підніжжя Карпат, оточене Дунаєм, місто стало столицею Валахії під час правління легендарного Влада Цепеша. Місто парадоксів і контрастів, Бухарест поєднує в собі традиції Заходу і Сходу, що надає йому особливого неповторного колориту. Оглядова екскурсія по місту: Площа Конституції, Площа Революції, монумент Відродження і будівля уряду. Напроти нього знаходиться палац першого румунського короля Карла Першого, у якому розташований Музей мистецтв. Переїзд в Україну. Вечеря*("Додаткове харчування - Напівпансіон"). Орієнтовний час прибуття (залежить від проходження кордону) в Одесу - 23:50. 
До нових зустрічей!

День 6 - Бухарест - Одеса День 6 - Бухарест - Одеса День 6 - Бухарест - Одеса
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ

• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• проживання по маршруту в готелі на базі сніданків;
• у випадку коли вік туриста сягає більше 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• супровід гіда керівника по всьому маршруту;
• чотири екскурсії згідно програми туру.

Додатково оплачується:

• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, сувеніри);
дод. харчування – Напіпансіон
5ть вечерь = 48 €.

• для громадян України:
консульський збір Болгарії - 35 € ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ В РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років, студенти денної форми навчання до 21 року... згідно договору про спрощення візового режиму).

ВАЖЛИВО:
• При замовленні - програму, вартість туру і наявність місць прохання уточнювати.
Консульський збір оплачується при подачі документів і в разі відмови у візі - консульський збір не повертається!
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах .
• Час прийому документів вказується в підтвердженні замовлення .
• Компанія залишає за собою право змінювати кількість , порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено .

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638