UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
У моря у синього моря
Зі мною ти поряд зі мною
І сонце світить лише для нас з тобою
Цілий день шумить прибій

Чорноморське узбережжя Грузії

Днів: від 1
Чакві – Кобулеті – Урекі
Грузія

Курорт Чакві - повністю потопає в зелені, розташований на Чорноморському узбережжі Аджарії поряд з двома знаменитими курортами - Зелений мис і Цихисдзірі. Від Батумі і Кобулеті він відділений 15 хвилинами їзди.
Назва курорту асоціюється з чаєм. Чайна культура тут розвинена з давніх часів і тому курорт названий столицею грузинського чаю. У Чакві можна побачити величезні чайні плантації, які розкинуті на досить широкій території. Крім того, тут можна помилуватися плантаціями Японських мандаринів і бамбуком.

Курорт Кобулеті - розташований в Аджарії на самому березі Чорного моря в 25 км від м. Батумі. Він розташований на висоті 3-4 м над рівнем моря. Головним лікувальним фактором курорту є теплий і вологий клімат Чорного моря. Для досягнення максимального терапевтичного ефекту тут поєднують талассотерапію та інші лікувальні процедури. Клімат курорту субтропічний, а значить достатня кількість тепла гарантована, висока вологість. Зима в Кабулеті м'яка, безсніжна, середня температура в січні рідко опускається нижче +5, тепле літо, середня температура в серпні +28, температура води в літній період коливається від 24 до 27 градусів. Все це робить курорт прекрасним місцем для відпочинку і є ідеальним для таласотерапії. За бажанням відпочиваючих проводяться захоплюючі екскурсії по історичних місцях Грузії , а враховуючи близькість до Туреччини, можна відвідати і цікаві місця останньої, які недоступні туристам зі Середземного моря, де розташовані основні турецькі курорти. У двох кілометрах від міста функціонують мінеральні джерела.

Курорт Урекі - приморський кліматичний курорт на узбережжі Чорного моря, розташований в районі Озургеті, між Батумі та Поті, в 100 км від Кутаїсі і в 50 км від Батумі. Фізико- географічне положення Урекі, умови формування погодних умов, а також близькість теплого Чорного моря сприяє формуванню в районі Урекі вологого субтропічного клімату. Тривалість сонячного сяйва становить в середньому 1800-2000 годин. Середня річна температура повітря висока і становить 14 ° C. Багаті дари природи - море, сонце, «оксамитовий» пісок, що володіє магнітними властивостями - роблять курорт Урекі чудовим місцем для активного відпочинку та лікування. Прибережна смуга пляжу представляє дрібнозернистий пісок збагачений магнетиту.

ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ – у вкладці вартість туру

Готелі, котрі не вказані в даній пропозиції - під запит!

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Проживання, вказане в таблиці
• Харчування, передбачене готелем
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• додаткове харчування
• авіапереліт в Тбілісі/Кутаісі/Батумі і назад

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638