UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… загадкове і розкішне, місто королів і легенд...
... Музика, мистецтво, коштовності і романтика, мрії та солодощі...
... Загадковий і феєричний, світ барвистих гір,
кришталевого повітря і гуральського фольклору...

Європейські цукерочки: Німеччина, Австрія, Угорщина!

Днів: 6, без нічних переїздів
Львів - Краків - Прага - Мюнхен - замок Нойшванштайн - Зальцбург - долина Зальцкаммергут - Відень - Будапешт - Егер - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

5 екскурсій у вартості туру:
 Прага, Мюнхен, Зальцбург, Відень, Краків!!!

День 1.

Львів - Краків

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Перетин кордону. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях» - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини... Рекомендуємо відвідати на вибір:
"Польський Акрополь" - Вавельський замок (18€/13€). Розташований на високому березі Вісли, "Вавель" включає в себе королівський замок, кафедральний собор, і систему замкових укріплень. Вавель - той замок, в який хочеться йти, тому що велич, яка огортає його, притягує будь-кого, хто опиняється поруч. Він височить над містом, такий витончений і монументальний одночасно. А коли потрапляєш на територію замку, здається, що тут зібрана архітектура всіх країн і народів.
«Ласощі польських королів» (26€/21Є) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Екскурсовод розповість таємницю пивоваріння, покаже, де варять дуже смачний напій і, звичайно, ж, завершальним акордом екскурсії буде хороший вечеря з келишком пшеничного пива, смак якого тут завжди найкращий... 
Поселення і ночівля в готелі на території Польщі.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Прага - Мюнхен

 Сніданок. Переїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд". Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Золота вуличка, Вацлавська площа, Карлова вулиця... Всього й перерахувати! Усю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима... Рекомендуємо на вибір відвідати:
прогулянку на кораблику по Влтаві (31€/26€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті...
Пропонуємо відвідати:
"Королівські Градчани..." (18€/13€). Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
"Тіні старого міста" (18€/13€) На старовинних вуличках, серед затишних будинків та храмів оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірнього освітлення, Ви почуєте перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя.
"Під небом Праги" (18€/13€). Нас чекає продовження знайомства з Прагою, тепер уже не такий знайомої. Прага Екскурсія по незвичайному маршруту в Празі і можливість піднятися на фунекулері на Петршин Пагорб.
"Празьке пиво" (26євро/21євро). З незапам'ятних часів пиво для чехів було традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість - «півічко» - сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого або різаного пива.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 2 - Прага - Мюнхен День 2 - Прага - Мюнхен День 2 - Прага - Мюнхен День 2 - Прага - Мюнхен
День 3.

Мюнхен - Замок Нойшванштайн

Сніданок. Переїзд в столицю землі Баварії місто Мюнхен. Пішохідна екскурсія "Мюнхен - Легенда Баварії ...". Нас запрошує "Німецький Рим" - місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми вдягають не тільки на свята. У вільний час запрошуємо відвідати на вибір:
«Фантазії Короля Людвіга ...» (48€ + вх. квиток). На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ( "Новий лебединий камінь") - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення Чайковського для балету "Лебедине озеро" і втіленням любові Людвіга II до музики Вагнера.
• автобусна екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (26€/21€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї, побудовані в світі! Ми побачимо чудовий палац і парк Німфенбург - Замок Німф ... І на завершення нас чекає стадіон і олімпійський парк 1972 року - трагічна і поучітельнвя історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей БМВ
«Мюнхенську резиденцію» (26 € + вх. Квиток) роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум.
Пропонуємо вечірню екскурсію «Пивними ріками Мюнхена» (30€/23€)! Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест". Вулиці старого міста проведуть нас по найзнаменитішим пивним, а екскурсовод розповість не тільки про історію пивоваріння і користь цього чудового напою, але і про всіляко відомий свято і його традиції !!! У нас навіть буде можливість спробувати кілька сортів пива і звичайно - нема на голодний шлунок: баварські пікантні сосиски з капустою послужать гарною закускою.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн День 3 - Мюнхен - Замок Нойшванштайн
День 4.

Зальцбург - Зальцкаммергут

Сніданок. Переїзд в Зальцбург. Екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів». Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі».
Запрошуємо відвідати у вільний час:
 «Озерний рай - долина Зальцкаммергут» (68€/48€) - регіон з первісною природою, місто цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників знатних родин і австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. Років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. А в прозорій воді озера - відображаються величні Альпи ... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...
«Сіль - біле золото Зальцбурга!» (18€+вх. квиток) Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де добування солі велося ще 2500 років тому племенами кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, спустимся на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо кумедні і одночасно пізнавальні фільми про зальцбурзьких архієпископів, які зробили добування солі в горі Бад Дюррнберг джерелом основного доходу.
Августинську пивоварню (30€/18€) - найбільшій пивній Австрії! Окрім турботи про спасіння душ віруючих, монахи займались продукти харчування. Вважалося, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до сих пір, ось вже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою. Поселення і ночівля в готелі.

День 4 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 4 - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 5.

Будапешт - Відень - Шенбрунн

 Сніданок. Переїзд до Відня. Місто відомих палаців і широких імперських площ, місто художників і великих музикантів, місто ароматної кави і знаменитого яблучного штруделя... «Відень - класика звуків»... Віденська опера, Хофбург - офіційна імператорська резиденція, Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, собор святого Стефана... І в завершенні екскурсії ми відвідаємо музей - магазин найзнаменитішого бренду - SWAROVSKI !! Мистецтво і музика, цукерки і романтика ... Ось такий Він - Відень!!! У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:
«Велична Вена» (26€/21€). Таємниче середньовіччя, блискучий 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (23€ + вх. квиток). Вже більше 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах.
• пропонуємо отримати насолоду від неперевершеної краси Скарбниці Габсбургів (18€ + Вх.квиток): корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордена Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси - хранителі тисячолітньої історії ...
• «Перекази і легенди старого Відня» (23€/18€). Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незаяложені туристичного маршруту і побачимо іншу Відень - середньовічну, величну, надихаючу. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Відня, що носить назву Святого Рупрехта; будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині перед знаттю; стара, середньовічна частина внутрішнього міста, де Бабенберг була заснована перша герцогська резиденція і де зосереджені найстаріші міські церкви. І, звичайно - ж, «танцюючі годинник» - Анкерур, від яких кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін. В кінці нашої прогулянки, нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас дивовижним віденською кавою з шматочком торта (по меню оплата).
Переїзд в столицю Угорщини - Будапешт.
Для бажаючих пропонуємо вечірню програму "В світлі тисячі вогнів" з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (30€/діти до 12 років (сік) 18 €). Ночівля на території Угорщини.

День 5 - Будапешт - Відень - Шенбрунн День 5 - Будапешт - Відень - Шенбрунн День 5 - Будапешт - Відень - Шенбрунн День 5 - Будапешт - Відень - Шенбрунн
День 6.

Будапешт - Львів - Егер

 Сніданок. Раніше виселення з готелю. Вільний час в Будавпешті рекомендуємо відвдати на вибір:
• «Таємнича Буда» (18/13€). Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
Тропікарій-Океанарій (10€+вх. квиток) - найбільшого в Центральній Європі (знаходиться в торговому центрі «Кампона»). 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин - алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою.... А ще в 11-метровому тунелі можна поспостерігати за тигровими акулами в присутності безлічі інших рибок різної форми та розмірів з яскравим макіяжем та манікюром...
Термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості та енергії на цілий день!
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати винний регіон Угорщини - Єгер, де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вин... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь (18Є)!
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». 00:00 Трансфер на залізниці вокзал. До нових зустрічей!

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
• проживання по маршруту готель зі сніданками;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткове страхування, якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнити розмір доплати страхового платежу;
• доплата за одномісне розміщення +110 євро / тур;
• Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 25 €Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.Послуги Візового Центру оплачують все.ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638