UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Австрійські чари, неймовірні враження ...

Австрійський вальс
Зальцбург, Долина Вахау, Відень

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків - Зальцбург - Зальцкамергут - Мельк- Долина Вахау- Відень - Мішкольц Тапольце-Токай- Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Чехія
Назад

Квітень '24

  12 ТС 29

Травень '24

ТС 5   25

Червень '24

  23   26

Липень '24

  14   26

Серпень '24

  11   20

Вересень '24

  14   28

Жовтень '24

  12   22   28

Листопад '24

  30

Грудень '24

НР 28
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Краків
Австрія:  
Зальцбург
 – 
Відень

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
Найгармонійніший тур по Австрії 
Можливість відвідати 
Зальцкаммергут, Долину Вахау, Віденський Ліс
Продегустувати австрійський шнапс та угорське вино...
4 екскурсії у вартості туру
Зальцбург, Мельк, Відень, Краків

День 1.

ЛьвівКраків

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Для бажаючих

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ЗальцбургЗальцкаммергут

Сніданок.
Переїзд до Зальцбургу.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.
Для охочих:

Озерний рай – долина Зальцкамергут

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...

Августинська пивоварня

(Дорослий: 35€ / Діти: 30€)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Ночівля в Австрії.
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 3.

МелькДюрнштайнВідень

Сніданок.
Переїзд по Австрії.
Екскурсія

Миле містечко Мельк

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Нижня Австрія – симпатичне містечко Мельк. Колись бувша столиця Австрії - історія міста починається дуже давно. Тут чарівно все: вулички, будинки та кафе. Тут все пронизано історією-смачно та затишно.
Вільний час. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Легенди долини Вахау

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Прогулянка однією з найкрасивіших річкових долин Європи починається з відвідування містечка Дюрнштайн – справжньої оази краси та гармонії на тлі величної природи… Біля підніжжя неприступних гір, на березі чудового Дунаю, хвилі якого поспішають кудись, раз підганяючи один одного, розташований замок-легенда, згідно з якою, тут довгий час сидів у ув'язненні Річард Левине Серце… А яка ж екскурсія знаменитим виноробним регіоном без дегустації вина?! – У кожного буде можливість скуштувати не лише смачні місцеві вина, а й традиційний австрійський напій – шнапс – найприємніший та найправильніший сувенір з Австрії!  А на завершення прогулянки ми відвідаємо одне з найстародавніших містечок Кремс.
Прибуття до Відня.

Перекази і легенди Відня

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень- середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, "танцюючий годинник" – Анкерур. Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою (оплата по меню). Вечірня екскурсія.
Перекази і легенди Відня - відеоогляд

Термальний комплекс THERME WIEN

(вх. квиток)
Відвідання термального комплексу THERME WIEN. Tерми Відня в оздоровчому комплексі: 26 басейнів, романтичний басейн у гроті, камінний зал, перша в Австрії термальна бібліотека, 25 саун і парних, аромокімната. Дітям є чим зайнятись: чотири різні гірки, водний ігровий парк, театр Каспера і сцена для караоке надають масу можливостей для цього.  Ще тут є сірководневий басейн під відкритим небом. Запрошуємо на відпочинок!
Ночівля.
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 3 - Мельк – Дюрнштайн – Відень
День 4.

ВіденьБаденШенбрунн

Сніданок.
Екскурсія

Віденський вальс

(входить у вартість туру)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне ... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося самим серцем Відня. Величний місто зачаровує шармом і витонченістю .
Вільний час.
Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Кавовий Відень

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Свій розквіт віденські кав'ярні пережили в 19 столітті. У віденських кафе спілкувалися, читали газети, грали в доміно, писали листи, закохувалися і розходилися. Звичайно, у Відні є кафе зі світовим ім'ям. Наприклад, Захер, є містечко, де готують чудове печиво і макаруни, ми покажемо кондитерську, де найсмачніші шоколадні цукерки. Тут праліне з нугою, кокосом, шампанським, мигдалем і марципаном роблю вручну. Цукерки, як ювелірні вироби, продаються в шкатулочках. Солодке життя – воно прекрасне .... (напої та солодке оплачується самостійно).

Палац Імперії – Шенбрунн

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Шенбрунн – літня резиденція династії Габсбургів, подібно до Петергофа і Версаля, це – ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу.
Палац Імперії – Шенбрунн - відеоогляд

Імператриця Елізабет

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування імператорських покоїв Хофбурга і музею Сісі.

Казки віденського лісу та курортний Баден

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€ + вх. квиток)
Сьогодні ми вивчаємо "Казки віденського лісу". Під час екскурсії ми відвідаємо Абатство Святого Хреста, заснованого монахами в 12 столітті. Потім зупинимося біля середньовічного замку Ліхтенштейн, а ще - обов'язково відвідаємо милий і романтичний Баден, сповнений ідилії і чарівності, розташований всього в 26 км від Відня - близько і в той же час досить далеко, щоб дозволити відпочити від суєти і шуму великого міста. Здається, що тут призупинив свій плин, щоб не турбувати спокій людини і дати йому можливість поринути у мрійливі роздуми (вхідні квитки оплата самостійно).

Аутлет Парндорф - шопінг в Австрії.

(Трансфер: 26€)
Насолодитися унікальним шопінгом можна відвідавши популярний торговий центр з більш ніж 170 брендових бутиків. Дизайнерський Аутлет Парндорф цілий рік пропонує покупцям товари популярних брендів зі знижкою від 30 до 70%

Віденський хойріген

(дод. оплата)
Можливість спробувати австрійську кухню. Нас запрошує на вечерю в ресторан-хойріген, де буде можливість продегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути знайомі мелодії австрійських композиторів!
Ночівля.
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 4 - Відень – Баден – Шенбрунн
День 5.

купальні Мішкольц-ТапольцаТокай

Сніданок.
Переїзд по Угорщині.

Печерна купальня в Мішкольц-Тапольца

(вх. квиток)
Відвідування підземного гроту гори Верхедь – печерної купальні в Мішкольц-Тапольца. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (вхідний квиток)

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 5 - купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638