UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... За горами, за морями - юні принци і добрі феї,
... Звуки флейти Щуролова обіцяють нові пригоди,
... Пісні Бременських музикантів ведуть у світ своїх мрій
Годі опиратись спокусі... Я дарую собі казку!

Таємниці Північної Німеччини!

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Варшава – Потсдам - Гамбург – Любек –  Люнебург - Шверінский замок - Вісмар - Бремен –парк розваг Heide Park -  Ганновер – Целле – Хамельн - Боденвердер – замок Марієнбург - Гослар – Кведлинбург - Вроцлав - Львів
Німеччина
Польща
ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
…від казки до казки...

Ідеальні місця для пізнавальної, казкової подорожі
2 ночі в Гамбурзі + 2 ночі в Ганновері + парк розваг Heide Park!!!
День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Переїзд в Варшаву. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Таємниці загадкової Варшави

(входить у вартість туру)
Романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці, або по величезній декорації із затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну із найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави.
У вільний час пропонуємо автобусну екскурсію

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також одразу три королівські резиденції! Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. Королівські Лазенки – Серце Варшави, найкрасивіший і найдоглянутіший парк у місті. Історія Лазенок починається з дерев'яної фортеці мазоеецкіх князів. Триста років тому, в XVI столітті, тут жила Анна Ягеллонка, дружина польського короля Стефана Баторія; при ній тут з'явилася перша дерев'яна купальня. Нарешті, в 1623 році інший польській король Сигізмунд III Ваза побудував тут розкішний палац – Уяздовський замок. Місце було обрано не випадково – звідси відкривається прекрасний вид на закрут Вісли.
Переїзд в готель. Ночівля на території Польщі.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

Потсдам

Сніданок. Переїзд в безтурботне місто - Потсдам! Оглядова екскурсія. Потсдам - це книжка з картинками: Голландський квартал, російське село Олександрівка, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота - давніші, ніж у Берліні(!)... Час, який ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста, відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо це, по-справжньому, безтурботне життя, в якій жив сам Фрідріх Великий. У вільний час рекомендуємо відвідати:

В полоні королівських фантазій - парк Сан-Сусі і палац Цицилінхоф

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Нас чекає неймовірна прогулянка по одному з найкрасивіших парків в Європі - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі - самий відомий творіння Фрідріха Великого. Новий Палац, Нові палати, історична вітряк, Шарлоттенхоф, Римські лазні, Оранжерейний палац... Зараз Сан-Сусі є музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає палац Цицилінхоф місце проведення Потсдамської конференції.
Переїзд в Гамбург. Поселення та ночівля на території Німеччини.
День 2 - Потсдам
День 2 - Потсдам
День 2 - Потсдам
День 2 - Потсдам
День 3.

ГамбургБремен

Сніданок. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Гамбург - вільне місто

(входить у вартість туру)
 Оперний театр, символ міста - Гамбурзький "Michel" - 132-метрова вежа церкви святого Міхаеля, старовинний тунель через Ельбу, торгівельні палаци і пишний променад Юнгфернштіг, найстаріша в Німеччині Біржа і ратуша, де засідають Сенат і парламент ганзейского міста. Ексклюзивний коктейль гомінких пивних, каналів, старовинних будівель і музеїв - площа Рибного ринку! Особливої поетичної чарівності місту надають парки і канали, сквери і заповідники... Кількість мостів і мостиків насправді вражає (понад 2400) - це більше, ніж у Венеції, Лондоні і Амстердамі разом взятих...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Кораблик по гавані Ельби

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Пропонуємо здійснити прогулянку на кораблику по гавані Ельби ...

Бремен – місто "співаючих" вулиць!

(Дорослий: 38€ / Діти: 33€)
Ринкова площа, вулиця бондарів, величний собор св. Петра, квартал старців, набережна річки Везер, і звичайно ж, візитна картка міста - бронзова скульптура "Бременських музикантів". Відвідаємо найстаріший район міста – Шнур, – де будинки розташовані так близько один до одного, ніби нанизані на мотузку...
Вечірня програма екскурсія

Пікантний Гамбург

(Дорослий: 33€ / Діти: 28€)
600 метрів вогнів, розкутості, розваги, задоволення і музика... Це він - Ріпербанн - відомий квартал червоних ліхтарів!!! А далі нас чекає вечеря в пивоварні Гренінгер, де пиво ллється рікою під лавку з копченостями та овочами!!!!
Повернення в готель. Ночівля.
День 3 - Гамбург – Бремен
День 3 - Гамбург – Бремен
День 3 - Гамбург – Бремен
День 3 - Гамбург – Бремен
День 4.

ГамбургЛюбекХайде Парк

Сніданок. Вільний день в Гамбурзі. Запрошуємо відвідати

Таємничі куточки: Любек, Гортмунд і Травемюнде

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
 Ми вирушаємо з вами вивчати місто Любек - абсолютно незвичайне місто, яке засновувалось тричі. Весь його центр є світовою культурною спадщиною ЮНЕСКО, понад 1000 будинків - пам'ятки архітектури. Силует Любека прикрашають сім церковних шпилів. В середньовіччя воно було одне з найбагатших міст в Європі. Легенди, історії і розповіді про місцеві традиції будуть супроводжувати вас під час всієї прогулянки по місту. В кінці екскурсії ми відвідаємо музей марципанів, де зможемо не тільки подивитися, але і спробувати знаменитий Любекський смаколик. Продовжимо нашу подорож в маленьку казкову селі Гортмунд, своєрідний "живий" музей під відкритим небом. Тут час зупинився сто років тому, залишився дух рибальського поселення, милі будиночки будь-кого змусять відчути себе в казці! На завершення, ми відправимося в курортне, знамените, аристократичне містечко Травемюнде, де зможемо відпочити на узбережжі Балтійського моря і підкріпитися місцевими делікатесами.

Яскраві барви Північної Німеччини!

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Спершу ми відвідаємо Шверінский замок - один з найкрасивіших замків Німеччини з повітряним, романтичним силуетом. Зовнішній вигляд замку настільки химерний, що не вписується ні в один архітектурний стиль. У його обліку можна побачити і різьблені вежі замків Луари, і стрілчасті вікна ренесансних палаццо. Середньовічний вигляд замок отримав в XIX столітті завдяки "капризу" герцога Мекленбургского - так руїни старовинного замку піднеслися до неба башточками, а інтер'єр був оздоблений ліпниною і позолотою. Шверінский замок увібрав дух середньовічних лицарів, яких в ньому ніколи не було. Далі нас чекає місто-музей під відкритим небом - Вісмар. Це німецьке місто за свою історію встигло побувати шведським, датським, і німецьким. Вісмар прийшов з ганзейского союзу, відмовляючись підкорятися сучасності - бюргерські будиночки, старовинні церкви і Ринкова площа все ще шанують славу Ганзи. Місто зберегло ворота, через які в місто входили моряки, і навіть веселий будинок, що радісно зустрічав матросів. Тепер в майстернях, в складах і закусочних розташувалися ресторани і бари.
АБО

Парк розваг Heide Park

(Дорослий: 28€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
 Парк який входить в число п'яти провідних парків Німеччини! Для дітей цей парк - просто рай: різноманітні каруселі, казкова країна, електронний театр птахів. У парку понад 40 атракціонів, які сконцентровані навколо озера, посеред якого височіє копія американської статуї Свободи. Тут кожен знайде щось для себе. Для любителів екстриму: спіральна підвісна дорога «ліміт»; «Сяючий грот» в скелях; «Крик»; два «спуск по бурхливій гірській річці», сплав на величезних балонах по петляє гірському каналу, рафтинг, плавання на вітрильнику і катання на швейцарській крижаній гірці. У парку є дві гігантські гойдалки у вигляді кораблів, кілька видів приголомшливий каруселей, ресторанів і закусочних. Розважайтесь на здоров'я!
АБО

Дизайнерський аутлет McArthurGlen Neumünster

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
 Нас чекає ціле місто брендових магазинів! Речі з нових колекцій таких дизайнерських марок як Furla, Gucci, Versace, Karl Lagerfeld, Polo Ralph Lauren, Michael Kors, Escada, Bruno Banani тут можна придбати з 70% знижкою!
Переїзд в готель. Ночівля на території Німеччини
День 4 - Гамбург – Любек – Хайде Парк
День 4 - Гамбург – Любек – Хайде Парк
День 4 - Гамбург – Любек – Хайде Парк
День 4 - Гамбург – Любек – Хайде Парк
День 5.

ГанноверЦеллеХамельнБоденвердер

Сніданок. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Ганновер

(входить у вартість туру)
 На березі ріки Лайне народжується Старе місто, тут відчувається інше розуміння  життя. Вздовж знаменитих історичних пам'яток (36 об'єктів!) Йде «червона лінія», нанесена фарбою просто на камені бруківки, поєднуючи їх ланка за ланкою і вишуканий архітектурний ланцюжок: Нова і Стара ратуші, історичний центр міста, палац Лайненшлосс, музеї і оперу...
Рекомендуємо відвідати на вибір:

Королівські сади Херренхаузен

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
У нас є унікальна можливість побачити всі стилі садово-паркового мистецтва Європи XVI - XIX ст. Розкішний Великий сад - справжній шедевр французького бароко, за всіма правилами мистецтва прикрашений фонтанами, лабіринтом, садовим театром (найстарішим в Європі, чинним до цього дня). Запрошуємо побачити красу, якою блищить Ганновер!

Від казки до казки: Хамельн, Боденвердер і замок Марієнбург

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Почуття захвату, казковості та подиву не будуть покидати нас впродовж всієї поїздки, адже нас чекає в гості легендарне місто Хамельн, де народилася найвідоміша німецька казка про щуролова. Кожна вуличка, кожен будинок веде розповідь про події, описані в казці. Тисячі щурів, вказуючи нам дорогу "Щурячий слід" проведуть по найвідомішим місцях. Хто з нас не знайомий з легендарним бароном Мюнхгаузеном і його подвигами? Вирушаємо в гості... Городок Боденвердер - до д нь пам'ятає байки барона, адже це місто де народився і виріс той самий Мюнхаузен. Так! І був він реальною особистістю! Ми побачимо будинок видатного вигадник всіх часів і народів. І на завершення нас чекає «Замком сплячої красуні» - Марієнбург (зовнішній огляд) . Башточки, зубчики, шпилі роблять з нього замок-іграшку Сплячої красуні, і остаточно занурюють в диво.

Німецька казка - Целле

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
 Тут все як в казці: вузькі середньовічні вулички, герцогський палац, церква, де за давньою традицією сурмач сурмить фанфари і неймовірно красиві будиночки XVI, які надають місту його неповторну чарівність і своєрідність. Кожен фахверковий будиночок неповторний, елементи декору змінюються крок за кроком, створюючи нові і нові візерунки...
Повернення в готель. Ночівля.
День 5 - Ганновер – Целле – Хамельн – Боденвердер
День 5 - Ганновер – Целле – Хамельн – Боденвердер
День 5 - Ганновер – Целле – Хамельн – Боденвердер
День 6.

ГарцВернигеродеГослар

Сніданок. Переїзд в казковий край «Загадковий Гарц», тут можна зустріти Червону Шапочку, Кота у чоботях, Білосніжку і замок Сплячої Красуні, стати гостем Вальпургієвої ночі. Нас чекає:
Екскурсія

Перлина Харца - Гослар

(входить у вартість туру)
Старовинне місто з середньовічним замком, резиденцією кайзера. Гуляючи по його вулицях, важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або, принаймні, по величезній декорації з затишними фахверковими будинками, віковою бруківкою, загадковими погребами... Місце чарівне, стільки краси, зібраної в одному місці дуже дивує. Старовинні вікна широко розкритими очима здивовано дивляться на сучасний світ. І запрошують нас в загадки часу й людських доль...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Скарби гірського царства: Кведлінбург і гора Брокен

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
 Святкове і ошатне, чарівне, життєрадісне, вічно «молоде» місто Кведлінбург. Яке називають «фахверковим діамантом» через безліч казкових будівель: фахверкові квартали, західна брама, Ратуша, ринкова площа - все як у казці... А далі їдемо в чудове містечко Талле, де нас чекає "танцювальний майданчик" відьом, на який ми потрапимо по казковій канатній дорозі. ...Пейзаж з оглядового майданчика на головну вершину "гору відьом" Брокен - зачарує всіх!

Курорт – здравница гарячих джерел Бад-Гарцбург

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Цілюща вода піднімається на поверхню з глибини в 840 м. Склад солей у воді джерел не має аналогів на території Гарца. Не випадково Бад-Гарцбург входить в трійку кращих курортів Нижньої Саксонії. А ще, Бад-Гарцбург – один з найкрасивіших континентальних курортів Північної Німеччини!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 6 - Гарц – Вернигероде – Гослар
День 6 - Гарц – Вернигероде – Гослар
День 6 - Гарц – Вернигероде – Гослар
День 7.

ВроцлавЛьвів

Сніданок. Переїзд у Вроцлав Рекомендуємо відвідати пішохідну екскурсію

Місто гномів – Вроцлав

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вроцлав – легендарна колиска Польщі! Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
У вільний час є можливість відвідати:

Обід в стародавній корчмі

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Ми повністю зануримося в таємничу атмосферу середньовіччя і загадаємо не одне бажання. Ратуша - одна з найпрекрасніших готичних будівель в Центральній Європі. Сьогодні тут музей і... місце зустрічі закоханих. Чому?!? Дізнаємося під час екскурсії... А відвідавши старовинну пивну, де бували Коперник, Бетховен, Фрейд, Енгельс, Тетчер ми зможемо скуштувати національну польську кухню в незабутній середньовічній атмосфері!!
Повернення в Україну. Перетин кордону. Прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Вроцлав – Львів
День 7 - Вроцлав – Львів
День 7 - Вроцлав – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638