UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Як  добре бути дитиною ...

Рюкзачок пригод в Парках Розваг 
Ефтелінг, Disneyland, Астерікс, Europa-Park (для школярів)

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Потсдам - Амстердам Париж - Фрайбург - Нойшванштайн - Львів
Нідерланди
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
ПО РЕКОМЕНДАЦІЯМ НАШИХ ПОСТІЙНИХ ТУРИСТІВ.
Самі популярні Парки Розваг: 
Ефтелінг, «Діснейленд», «Астерікс», «Європа Парк».
Цікаво для дітей і дослих: 
Голландське селище Заансе Сханс, Версаль, Нормандія, 
Замок Нойшвайштайн, Купальні Егерсалока, Дегустація вин.
У вартості екскурсії: Берлін, Амстердам, Париж! 
НАЙПОВНІШИЙ ТУР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ З ДІТЬМИ!

В період з 22.03 по 13.05 відвідаємо Королівський парк квітів Койкенхоф

День 1.

ЛьвівКраківВроцлав

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по території Польщі. При бажанні групи і наявності часу.

Палац Потоцьких в Ланцуті

(вх. квиток)
Ланцутський замок - колись «Мекка» польських аристократів, а сьогодні - місце захоплення красою і багатством прекрасного палацового комплексу, оранжерей і знаменитого каретного двору. Один з найкрасивіших і найвідоміших замків Речі Посполитої зручно розташувався серед мальовничих пагорбів Підкарпаття. Навколо замку стеляться доглянуті сади, чудова паркова зона, каретний двір, оранжереї, манежі для кінної їзди і невеликий палац. 
Розміщення в готелі на території Польщі. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків – Вроцлав
День 1 - Львів – Краків – Вроцлав
День 1 - Львів – Краків – Вроцлав
День 2.

БерлінПотсдам

Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Екскурсія

Берлін – подорож в машині часу

(входить у вартість туру)
Невеличка екскурсія по місту з урахуванням сприйняття маленьких мандрівників. Дітей вражає яскраве і незвичне, тому наш екскурсовод покаже найцікавіші памятники і розкаже про них. Нам може здатися, що ми переміщуємося в машині часу, тут можна потрапити в майбутнє і опинитися в минулому, а прогулюючись по шикарних вулицях і проспектах, зможемо побачити справжнє.
Вільний час. Для бажаючих

Магазин Ritter Sport

(вх. квиток)
Для ласунів відкриває свої двері магазин Ritter Sport. Три поверхи загальною площею 1000 кв.м. відведені для того, щоб любителі шоколаду змогли дізнатися побільше про його виробництво і про те, як і з чим його їдять. При вигляді різнокольорових квадратних упаковок відомого шоколаду, розкладених в вітринах, скриньках, коробочках, розбігаються очі навіть у тих, хто спокійно ставиться до цього вишуканого ласощів.

Зачарований Берлін

(Діти: 16€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, відчуємо себе гостями в колишніх століттях.

Аквапарк Tropical Islands Resort

(Діти: 21€ + вх. квиток)
Найбільший у світі критий аквапарк Tropical Islands Resort. Тут ми зможемо отримати все про що давно мріяли. Прогулянку по тропічному лісі з екзотичними рослинами і орхідеями, величезними пальмами та мангровими заростями. На тлі соковитих тропічних фарб не завжди легко відразу розпізнати павичів і фазанів які прогулюються, по справжньому райський відпочинок в басейнах «Південне море» з двома островами, «Лагуна Балі» і незабутня пригода в справжніх тематичних зонах з будівлями в традиційному стилі: «Таїланд» , «Малайзія / Борнео», «Балі», «Полінезія», «Конго» і «Амазонка». У парку щодня проходять денні вистави, що привертають увагу глядачів дивовижними танцями і неповторним колоритом.
Аквапарк Tropical Islands Resort - відеоогляд

Такий безтурботний день – Потсдам

(Діти: 31€)
Сьогодні нас чекає місто на сході Німеччини, столиця федеральної землі Бранденбург – Потсдам. Оглядова екскурсія по місту. Потсдам – ​​це книжка з картинками з прусської історії. Фрідріх Великий і Вольтер, Потсдамська конференція, останній німецький кайзер – все це ще живе в Потсдамі. Старе місто Потсдама, Бранденбурзькі ворота – давніші, ніж у Берліні і "Голландський квартал". Ми отримаємо задоволення прогулянкою по дивовижному парку Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. Новий Палац, Нові палати, історичний млин, Шарлоттенхоф, Римські лазні, Оранжерейний палац... Зараз Сан-Сусі є музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини...
Переїзд в Нідерланди. Ночівля.
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 3.

АмстердамЗаансе СхансВолендам

Сніданок. Сьогодні нас буде дивувати, кликати і притягувати незвичайне місто. Як тільки не називають Амстердам! Одні величають його Північною Венецією, інші Новим Вавилоном.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Вільний час. Для бажаючих
Екскурсія

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(входить у вартість туру)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

Музей "Немо"

(вх. квиток)
Немо складно назвати музеєм. Скоріше це науково - пізнавальний ігровий центр для дітей шкільного віку. Викликати блискавки, стояти у величезній мильній бульбашці, побувати в рухомий капсулі і випробувати на собі всі види транспорту, включаючи ракету? Поговорити з роботом, переробити купу цікавих хімічних дослідів, познайомитися зі своїм генеалогічним деревом- ось тільки початок списку «важливих справ», якими варто зайнятися.

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Діти: 16€)
Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль...
Ночівля.
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 3 - Амстердам – Заансе Сханс – Волендам
День 4.

парк ЕфтелінгДелфтГаагаСхевенінген

Сніданок.

Парк розваг Ефтелінг

(Діти: 21€ + вх. квиток)
І для дорослих і для дітей буде цікавим дивовижний парк розваг Ефтелінг з найбільшим в Європі розділом "Казковий світ". Парк атракціонів Ефтелінг в Голландії є одним з найстаріших серед нині існуючих. Ефтелінг працює щодня цілий рік, пропонуючи відвідувачам запаморочлу різноманітність атракціонів і розваг. Ефтелінг – це справжня країна казок. Тут оживають герої Андерсона, братів Грімм, Шахеризада... Атмосфера всіх семи королівств парку своя, унікальна, зовсім не схожа на Disneyland.

Великі і маленькі міста. Гаага, Делфт, Схевенінген

(Діти: 30€)
Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто – резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут поєдналися традиційне голландське селище і модний курорт. Далі відвідування старовинного містечка Делфт, де жив і писав свою "Дівчину з перлинною сережкою" великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантових мостом Еразма, "кубічними будівлями" і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу – 18€).
Ночівля.
День 4 - парк Ефтелінг – Делфт – Гаага – Схевенінген
День 4 - парк Ефтелінг – Делфт – Гаага – Схевенінген
День 4 - парк Ефтелінг – Делфт – Гаага – Схевенінген
День 4 - парк Ефтелінг – Делфт – Гаага – Схевенінген
День 5.

Парижріка СенаФрагонар

Сніданок. І ось Вона... довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, гарних жінок і безлічі таємниць...
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.

Магічне серце Парижу – Латинський Квартал

(Діти: 18€)
Самі відомі місця Парижу – Собор Паризької Богоматері і Латинський квартал. Захоплююча подорож розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу!!!
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Вогні нічного Парижа

(Діти: 21€)
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа", під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і бокал  шампанського.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Поселення в готель. Ночівля.
День 5 - Париж – ріка Сена – Фрагонар
День 5 - Париж – ріка Сена – Фрагонар
День 5 - Париж – ріка Сена – Фрагонар
День 5 - Париж – ріка Сена – Фрагонар
День 6.

ДіснейлендНормандіяПарижМонмартр

Сніданок. Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Чарівний світ - Діснейленд

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Або

Чарівність Нормандіі

(Діти: 46€)
Нормандія - у цієї милої дами мінливий і суперечливий «портрет». Ми зможемо побувати на березі теплого перлового моря, де красиві скелі узбережжя змінюються розкішними піщаними пляжами і мальовничими портовими містечками. Ми відвідаємо живописний портове місто Онфлер. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочений ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомих сирів і напоїв. Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Ми зможемо спробувати місцевий сидр і морські делікатеси. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль - містечко рибальське, бідний і веселий. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Маншем. День, проведений в Нормандії це -день, довжиною в життя. Ми це з вами відчуємо.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд
Повернення в Париж.

Легендарний Монмартр

(Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Мулен Руж

(Діти: 130€ + вх. квиток)
Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж"(Час 23:00) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому! Самостійне повернення в готель.
Самостійне повернення в готель. Ночівля.
День 6 - Діснейленд – Нормандія – Париж – Монмартр
День 6 - Діснейленд – Нормандія – Париж – Монмартр
День 6 - Діснейленд – Нормандія – Париж – Монмартр
День 6 - Діснейленд – Нормандія – Париж – Монмартр
День 7.

ПарижВерсальпарк Астерікс

Сніданок. Виселення з готелю.

Парк розваг Астерікс

(Діти: 23€)
Всі атракціони парку присвячені популярним героям французьких коміксів і мультфільмів про римлян і галлів - Астерікс і Обелікс. Тут можна познайомитися не тільки з ними, але і з їх життям. Це захоплююча подорож по сторінках історії, фантастичні атракціони, ефектні видовища, чарівний і одночасно божевільний кінотеатр, авантюрні пригоди, нові зустрічі та знайомства... і все це приправлено тонким французьким гумором!

Лувр – енциклопедія століть

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Версаль. Банти і діаманти

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти
Ночівля.
День 7 - Париж – Версаль – парк Астерікс
День 7 - Париж – Версаль – парк Астерікс
День 7 - Париж – Версаль – парк Астерікс
День 7 - Париж – Версаль – парк Астерікс
День 8.

Європа-парк

Сніданок. Німеччина... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки.

Парк розваг Europa Park

(вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...
Для бажаючих

Страсбург – столиця Ельзасу

(Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, вузьких мальовничих переулочків, відвідування французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами «малої Франції» з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся.Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, мадам Тюссо, Луї Пастера ...
Ночівля.
День 8 - Європа-парк
День 8 - Європа-парк
День 8 - Європа-парк
День 9.

Замок НойшванштайнОбераммергауБудапешт

Сніданок. Переїзд по Німеччині.

Фантазії Короля Людвіга - замок Нойшвайнштайн

(Діти: 36€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться. Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Переїзд в Угорщину.
Екскурсія

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(входить у вартість туру)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля в Угорщині.
День 9 - Замок Нойшванштайн – Обераммергау – Будапешт
День 9 - Замок Нойшванштайн – Обераммергау – Будапешт
День 9 - Замок Нойшванштайн – Обераммергау – Будапешт
День 10.

Львівкупальні ЕгерсалокДолина Красунь

Сніданок. Переїзд в Егер.

Купальні Егерсалок

(Діти: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
Обід в Егері (дод. опл.) А тепер – Вікторина!!! Переможе найвеселіше і допитливий! Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід


 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638