UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Опять играем в "тет-а-тет" - в игру, которую давно мы любим
Ни для кого уж не секрет - мы вместе королями будем!!!

У променях Швейцарії!!!

Днів: 8, 2 нічних переїзди
Львів - Вроцлав - Дрезден - Штутгарт  - Замок Гогенцолерн - Берн - Цюріх - Люцерн - Лугано - Інсбрук - Відень - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Швейцарія
                                                                                        На вас чекає:
казкова Німеччина, незабутня Швейцарія, чарівна Австрія!!!
День 1.

Львів - Вроцлав

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд у Вроцлав. Переїзд у Вроцлав - легендарну колиску Польщі! Екскурсія "Вроцлав місто сотні гномів». Місто вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії. 
Додатково рекомендуємо відвідати «Вечеря в середньовічній корчмі» (26€/21Є). Ми повністю зануримося в таємничу атмосферу середньовіччя і загадаємо не одне бажання. Ратуша - одна з найпрекрасніших готичних будівель в Центральній Європі. Сьогодні тут музей і... місце зустрічі закоханих. Чому?!? Дізнаємося під час екскурсії... А відвідавши старовинну пивну, ми зможемо скуштувати національну польську кухню в незабутній середньовічній атмосфері!!!
Переїзд в готель. Ночівля на території Польщі.

День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав
День 2.

Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія

 Сніданок. Приїзд в місто казку - Дрезден! Запрошуємо на екскурсію «Саксонський монарх - Дрезден»: Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція саксонської правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я «Флоренція-на-Ельбі», уздовж якої знаходиться тераса Брюля! Дрезден - це широка Ельба, це саксонська кухня, тонке саксонське вино і загадковий саксонський діалект ... Вільний час рекомендуємо:
• насолодитись шедеврами в Дрезденській картинній галереї (16 € + вх. квиток).
• подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби» (38€/30€). Немає меж захопленню ... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди ... Спочатку відвідаємо скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками ... незабутнє враження !!!
 • «Три замки на Ельбі» (18€/13€). Ми з вами відвідаємо іншу частину Дрездена, побачимо три відомих замки, розташованих на узвишші на правому березі Ельби в Дрездені в районі Лошвіц. Насолодимось найкрасивішими видами на Ельбу, відвідаємо дворик художників Кунстхофпассаж, також дізнаємося історію найкрасивішого у світі молочного магазину в Європі, який внесений до книги рекордів Гіннесса!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія
День 3.

Штутгарт - замок Гогенцоллерн

 Сніданок. Рекомендуємо екскурсію «Штутгарт - місто високих стандартів». Казкар Вільгельм Гауф, філософ Георг Гегель, інженери Фердинад Порше і Готтліб Даймлер - Четверо найзнаменитіших жителів Штутгарта. І все в Штутгарті підпорядковується цьому загадковому числу чотири: чотири найвідоміших храму, чотири замки, чотири знаменитих музею ... Штутгарт вважається чи не найзеленішим містом Європи - не тільки через розкішно обладнаних парків і садів, а й завдяки власним виноградникам. У вільний час рекомендуємо відвідати:
«Замок в хмарах - замок Гогенцоллерн» (38€ + вх.квитки). Саме так називають замок Гогенцоллерн німці і численні туристи, які приїжджають милуватися красою цього місця. На самій вершині Швабських Альп височить Гогенцоллерн - його краса здається неприродною і казковою. Це один з найкрасивіших замків Німеччини. Величний замок-фортеця, гордо височить на вершині однойменного пагорба, який піднято майже на 900 метрів над долиною річки Цоллерн. Середньовічні кріпосні стіни і башти, в поєднанні з вежами і башточками стилю неоромантизму, зраджують замку своєрідною привабливості. Здається, що він як би зійшов з ілюстрацій дитячих казок, про королів і принцес, які чекають своїх принців.
«Казкове місто Дінкельсбюль» (38€). Невеликий романтичний містечко запрошує нас в гості, щоб розповісти свою історію ... Під час екскурсії ми зануримося в чудову атмосферу XVII століття. Старе місто забудований невеликими будиночками, які надають йому загадковості. У XV столітті Дінкельсбюль був центром Німеччини. Він повністю оточений фортечною стіною, яка збереглася з давніх часів. Подекуди залишилися оборонні рови, що робить місто унікальним. Вежі й ворота, мощені бруківкою вулиці, заплутані провулки, старий млин, аромат місцевої їжі, вигадливі середньовічні вивіски - казка наяву ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн
День 4.

Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах

  
Сніданок. Переїзд до столиці Швейцарії. Екскурсія «Берн - місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!». Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Берн має титул «квіткового міста». Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм ...Рекомендуємо відвідати екскурсії:
«Інтерлакен і Долину Лаутербруннен - світ краси і розкоші!» (48€/38€). Спочатку ми відвідаємо курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп - Інтерлакен. …Хто знає, можливо, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакену, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі...". Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен - чарівне міжозер'я! Далі нас чекає Лаутербруннен одна з найкрасивіших долин в Європі, і в перекладі означає «безліч джерел». Уздовж долини налічується 72 водоспади, висота деяких з них досягає декількох сотень метрів.А у вільний час рекомендуємо на вибір: піднятися по канатній дорозі (опл.дод.) до мальовничого села - курорту Мюррен, яке розташоване 1650 м над рівнем моря!!! Чудовий вид на гори і долину Лаутербруннен не залишать байдужими нікого!!!відвідати водоспад Трюммельбах (вх. кв. опл. дод.) - єдиний в світі льодовиковий водоспад, на який можна подивитися зсередини, піднявшись на ліфті, пройшовши по підземних галереями, тунелми, стежками і платформами. Він гарчить і гуркоче всередині скелі, він вирує, піниться і б'ється об каміння - це найбільший в Європі підземний водоспад розташований в долині Лаутербрюннен, яку часто називають долиною 72-х водоспадів.
• запрошуємо на екскурсію «Смак і аромат Швейцарії - Грюйєр» (43€/36€). Ми вже багато чули про Швейцарію, про те чим по праву пишається країна: сир, шоколад, середньовічні замки, озера, гори, чарівні містечка і села... Однак, погодьтеся, що чути і бачити, пробувати на смак, вдихати аромат - це різні речі. Запрошуємо Вас насолодитися Швейцарією! Ми відвідаємо Грюйєр - всесвітньо відомий сироварний регіон, де виробляють швейцарський Грюйєрського сир, один з найулюбленіших сортів сиру в Швейцарії. Це середньовічне містечко розташоване на вершині пагорба біля підніжжя старовинного замку (на висоті 830 метрів). Старовинні вулички, будинки, оповиті плющем, горщики герані, бруківка, і на горі височить замок-фортеця - здається, час старанно обходив це крихітне містечко. З Грюйер відкривається приголомшливий вид на гори і на долину. Тут можна спробувати найкращі в Швейцарії фондю і раклет (національні страви), а також ягоди з грюйєрськими вершками. Бути тут і не побачити, як роблять Грюйєр (жовтий твердий сир з пікантним ароматом і горіховим смаком) - злочин, їдемо на екскурсію в сироварню!  
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах День 4 - Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах День 4 - Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах  
День 5.

Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус

Приїзд в чудову країну... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в цю дивовижну країну. Знайомство з країною почнемо з одного з найбагатших міст Швейцарії - неповторного Цюріха. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту дивовижного шарму.
Екскурсія «Пишність Швейцарії - Цюріх». Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!
Рекомендуємо відвідати:
• чудо природи  «Рейнський водоспад» (38€/30€). Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...Про це місто можна розповісти - його потрібно побачити і неодмінно полюбити! Нас чекає столиця Швейцарії - чарівний Берн.
• екскурсію «Люцерн - серце Швейцарії» (38€/30€). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто...
У вільний час в Люцерні пропонуємо прогулянку «Неперевершена Швейцарія – гора Пілатус» (86Є). Гора Пілатус, яка славиться віковими легендами та розповідями - височить над дивовижним Люцерном. Підйом здійснимо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів! Опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захоплюючий вид на Альпійські піки і озеро Люцерн, побачимо найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус
День 6.

Локарно - Гребля Верзаска - Лугано

 Сніданок. Переїзд в італійську частину Швейцарії. Нас чекає Кантон Тічино - край благословенного клімату і найтепліше місто Швейцарії, розташований на північному березі приголомшливого озера Маджоре - Локарно! М'який середземноморський клімат, безліч пальм і лимонних дерев, чудові пейзажі роблять Локарно обов'язковим для відвідування! У вільний час рекомендуємо відвідати екскурсії:
• «Південна розкіш Швейцарії - Гребля Верзаска» (38€/28€). На півдні Швейцарії, протікає одна з найчистіших річок світу - річка Верзаска (Verzasca) з неймовірно красивою природою уздовж її берегів. Найвідомішою пам'яткою річки Верзаскі є Дамба Верзаска, яка була зведена в 1959 році, її висота досягає 220 метрів!!!Побудована дамба була для того, щоб обмежити кількість води, що впадає в озеро Маджоре. Відомою вона стала після того, як з неї зробив стрибок сам "агент 007" - Джеймс Бонд (Пірс Броснан), тут знімалася сцена для однієї з частин цього фільму, а саме - «Золоте око». Відвідавши це місце яскраві спогади на все життя гарантовані!
• «Сонячне місто - Лугано» (30€/23€). Місто розкинулося на схилі пагорба, біля чистих вод однойменного озера. Атмосфера уздовж барвистої затоки між горами Бре і Сан Сальваторе повністю середземноморська. І не тільки через особливості клімату, в якому пишно ростуть пальми і оливкові дерева, а й завдяки тому, що на архітектуру палаців і вілл тут серйозно вплинув сонячний південь: швейцарська працездатність тут ідеально поєднується з італійської легкістю і насолодою від життя! Кажуть, що і сонце світить в Лугано довше, ніж в інших містах Швейцарії. Ми запрошуємо Вас на екскурсію по Лугано, в рамках якої Ви дізнаєтеся цікаві деталі з історії міста, побуваєте в одному з найдавніших соборів Лугано, що носить ім'я Св. Лаврентія, побачите фрески Бернардо Луїни в церкві Марії з ангелами, пройдете по чарівним вуличках і площах старого міста, прогуляєтеся по парку Чівіко, що зачаровує екзотичною рослинністю і витонченою віллою братів Чіані.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано
День 7.

Інсбрук - Музей Сваровскі


Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у найбільш гірськолижні землі Австрії, столицю Тіроля - місто Інсбрук. Здійснимо невеличку прогулянку по маленькій столиці старого Тіролю. Нас чекає одне з найкрасивіших міст в Європі, архітектура якого абсолютно точно не залишить нікого байдужим. Саме тут знаходиться найкрасивіший житловий будинок в Австрії і тут же сконцентрована абсолютно неймовірна для такого невеликого міста кількість дивно яскравих будівель, оформлених в кращих європейських традиціях і нічим не уступаючих за красою навіть самому Відню. В результаті, доводиться дуже уважно дивитися по сторонам, адже майже кожен будинок і кожне віконце тут - це справжній витвір мистецтва. У вільний час рекомендуємо: 
• Відвідування музею «Чарівний світ Сваровскі» (18Є + вх. квиток). Витвори Swarovski продаються по всьому світу, однак, щоб зрозуміти їх, відчути холодну зимову чарівність кристалів льоду, вміщену у невеликих виблискуючих фігурках і прикрасах, потрібно приїхати в м. Ваттенс. Напевно, виблискуючі під сонцем, засніжені гірські вершини Альп і надихали Сваровскі на створення крихкого чарівного світу з фантазії і кришталю... Після огляду можна придбати ексклюзивні вироби з кришталю, які принесуть радість Вам і Вашим близьким.
• Панорамні види на горі Цугшпітце (23€+вх.квитки). Запрошуємо насолодитись красою гірського світу на найвищій горі Німеччини - Цугшпітце. Це ціла подорож, в якій матимемо змогу насолодитись панорамою на більш ніж 400 альпійських вершин, розташованих на територіях 4-х країн: Німеччини, Австрії, Швейцарії та Італії, побачимо красиве озеро Баварії Айбзее, яке розташоване на висоті 1000 м та захоплюючий пейзаж, який затамовує дух з першого погляду!!!
Поселення і ночівля в готелі на території Австрії.   
День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі   День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі
День 8.

Відень - Львів

Сніданок. Для всіх бажаючих пропонуємо автобусну екскурсію «Величний Відень» (26€/21€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Переїзд по території Чехії та Польщі. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно після опівночі (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».
Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 8 - Відень - Львів День 8 - Відень - Львів День 8 - Відень - Львів День 8 - Відень - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
ТЕКСТ
Додатково оплачується:
ТЕКСТ

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638