UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Опять играем в "тет-а-тет" - в игру, которую давно мы любим
Ни для кого уж не секрет - мы вместе королями будем!!!

У променях Швейцарії!!!

Днів: 8, 2 нічних переїзди
Львів - Вроцлав - Дрезден - Штутгарт  - Замок Гогенцолерн - Берн - Цюріх - Люцерн - Лугано - Інсбрук - Відень - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Швейцарія
                                                                                        На вас чекає:
казкова Німеччина, незабутня Швейцарія, чарівна Австрія!!!
День 1.

Львів - Вроцлав

 Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд у Вроцлав. Переїзд у Вроцлав - легендарну колиску Польщі! Екскурсія "Вроцлав місто сотні гномів». Місто вважається одним з найзеленіших міст Польщі, яке вирізняється прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії. 
Додатково рекомендуємо відвідати «Вечеря в середньовічній корчмі» (26€/21Є). Ми повністю зануримося в таємничу атмосферу середньовіччя і загадаємо не одне бажання. Ратуша - одна з найпрекрасніших готичних будівель в Центральній Європі. Сьогодні тут музей і... місце зустрічі закоханих. Чому?!? Дізнаємося під час екскурсії... А відвідавши старовинну пивну, ми зможемо скуштувати національну польську кухню в незабутній середньовічній атмосфері!!!
Переїзд в готель. Ночівля на території Польщі.

День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав День 1 - Львів - Вроцлав
День 2.

Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія

 Сніданок. Приїзд в місто казку - Дрезден! Запрошуємо на екскурсію «Саксонський монарх - Дрезден»: Дрезденський оперний театр - один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція саксонської правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все ...! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я «Флоренція-на-Ельбі», уздовж якої знаходиться тераса Брюля! Дрезден - це широка Ельба, це саксонська кухня, тонке саксонське вино і загадковий саксонський діалект ... Вільний час рекомендуємо:
• насолодитись шедеврами в Дрезденській картинній галереї (16 € + вх. квиток).
• подорож в Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби» (38€/30€). Немає меж захопленню ... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди ... Спочатку відвідаємо скелястий парк «Бастай» - цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками ... незабутнє враження !!!
 • «Три замки на Ельбі» (18€/13€). Ми з вами відвідаємо іншу частину Дрездена, побачимо три відомих замки, розташованих на узвишші на правому березі Ельби в Дрездені в районі Лошвіц. Насолодимось найкрасивішими видами на Ельбу, відвідаємо дворик художників Кунстхофпассаж, також дізнаємося історію найкрасивішого у світі молочного магазину в Європі, який внесений до книги рекордів Гіннесса!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія День 2 - Дрезден - Дрезденська картинна галерея - Саксонська Швейцарія
День 3.

Штутгарт - замок Гогенцоллерн

 Сніданок. Рекомендуємо екскурсію «Штутгарт - місто високих стандартів». Казкар Вільгельм Гауф, філософ Георг Гегель, інженери Фердинад Порше і Готтліб Даймлер - Четверо найзнаменитіших жителів Штутгарта. І все в Штутгарті підпорядковується цьому загадковому числу чотири: чотири найвідоміших храму, чотири замки, чотири знаменитих музею ... Штутгарт вважається чи не найзеленішим містом Європи - не тільки через розкішно обладнаних парків і садів, а й завдяки власним виноградникам. У вільний час рекомендуємо відвідати:
«Замок в хмарах - замок Гогенцоллерн» (38€ + вх.квитки). Саме так називають замок Гогенцоллерн німці і численні туристи, які приїжджають милуватися красою цього місця. На самій вершині Швабських Альп височить Гогенцоллерн - його краса здається неприродною і казковою. Це один з найкрасивіших замків Німеччини. Величний замок-фортеця, гордо височить на вершині однойменного пагорба, який піднято майже на 900 метрів над долиною річки Цоллерн. Середньовічні кріпосні стіни і башти, в поєднанні з вежами і башточками стилю неоромантизму, зраджують замку своєрідною привабливості. Здається, що він як би зійшов з ілюстрацій дитячих казок, про королів і принцес, які чекають своїх принців.
«Казкове місто Дінкельсбюль» (38€). Невеликий романтичний містечко запрошує нас в гості, щоб розповісти свою історію ... Під час екскурсії ми зануримося в чудову атмосферу XVII століття. Старе місто забудований невеликими будиночками, які надають йому загадковості. У XV столітті Дінкельсбюль був центром Німеччини. Він повністю оточений фортечною стіною, яка збереглася з давніх часів. Подекуди залишилися оборонні рови, що робить місто унікальним. Вежі й ворота, мощені бруківкою вулиці, заплутані провулки, старий млин, аромат місцевої їжі, вигадливі середньовічні вивіски - казка наяву ...
Переїзд в готель. Поселення і ночівля в транзитному готелі.

День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн День 3 - Штутгарт - замок Гогенцоллерн
День 4.

Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах

  
Сніданок. Переїзд до столиці Швейцарії. Екскурсія «Берн - місто фонтанів, квітів і ... ведмедів!». Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Берн має титул «квіткового міста». Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм ...Рекомендуємо відвідати екскурсії:
«Інтерлакен і Долину Лаутербруннен - світ краси і розкоші!» (48€/38€). Спочатку ми відвідаємо курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп - Інтерлакен. …Хто знає, можливо, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакену, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі...". Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен - чарівне міжозер'я! Далі нас чекає Лаутербруннен одна з найкрасивіших долин в Європі, і в перекладі означає «безліч джерел». Уздовж долини налічується 72 водоспади, висота деяких з них досягає декількох сотень метрів.А у вільний час рекомендуємо на вибір: піднятися по канатній дорозі (опл.дод.) до мальовничого села - курорту Мюррен, яке розташоване 1650 м над рівнем моря!!! Чудовий вид на гори і долину Лаутербруннен не залишать байдужими нікого!!!відвідати водоспад Трюммельбах (вх. кв. опл. дод.) - єдиний в світі льодовиковий водоспад, на який можна подивитися зсередини, піднявшись на ліфті, пройшовши по підземних галереями, тунелми, стежками і платформами. Він гарчить і гуркоче всередині скелі, він вирує, піниться і б'ється об каміння - це найбільший в Європі підземний водоспад розташований в долині Лаутербрюннен, яку часто називають долиною 72-х водоспадів.
• запрошуємо на екскурсію «Смак і аромат Швейцарії - Грюйєр» (43€/36€). Ми вже багато чули про Швейцарію, про те чим по праву пишається країна: сир, шоколад, середньовічні замки, озера, гори, чарівні містечка і села... Однак, погодьтеся, що чути і бачити, пробувати на смак, вдихати аромат - це різні речі. Запрошуємо Вас насолодитися Швейцарією! Ми відвідаємо Грюйєр - всесвітньо відомий сироварний регіон, де виробляють швейцарський Грюйєрського сир, один з найулюбленіших сортів сиру в Швейцарії. Це середньовічне містечко розташоване на вершині пагорба біля підніжжя старовинного замку (на висоті 830 метрів). Старовинні вулички, будинки, оповиті плющем, горщики герані, бруківка, і на горі височить замок-фортеця - здається, час старанно обходив це крихітне містечко. З Грюйер відкривається приголомшливий вид на гори і на долину. Тут можна спробувати найкращі в Швейцарії фондю і раклет (національні страви), а також ягоди з грюйєрськими вершками. Бути тут і не побачити, як роблять Грюйєр (жовтий твердий сир з пікантним ароматом і горіховим смаком) - злочин, їдемо на екскурсію в сироварню!  
Повернення в готель. Ночівля.
День 4 - Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах День 4 - Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах День 4 - Берн - Інтерлакен - Грюйєр - Трюммельбах  
День 5.

Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус

Приїзд в чудову країну... «Якщо на землі є рай, то це Швейцарія!» - Вигукнула колись королева Єлизавета, проїхавши по містах, подібним золотим скарбам, які лежать на срібних озерах. Переїзд в цю дивовижну країну. Знайомство з країною почнемо з одного з найбагатших міст Швейцарії - неповторного Цюріха. Тут життя вирує, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту дивовижного шарму.
Екскурсія «Пишність Швейцарії - Цюріх». Нас чекає чарівне старе місто, вузькі горбисті алеї, будинки 16 і 17 століть, старовинні ратуші і дворики, найдорожча вулиця Швейцарії - Банхофштрассе, церква Святого Петра, Гроссмюнстер, Фрауенмюнстер з вітражами Марка Шагала і фонтани ... фонтани, яких у місті налічується більше 1000 !!! І правду кажуть мешканці, що в Цюріху «все, крім гір - найбільше»!
Рекомендуємо відвідати:
• чудо природи  «Рейнський водоспад» (38€/30€). Найпотужніший і широкий водоспад в Європі чарує своєю грандіозністю! Перед нами відкриється захоплюючий дух спектакль: сила води ... яскраве сонце ... дивовижна веселка ...Про це місто можна розповісти - його потрібно побачити і неодмінно полюбити! Нас чекає столиця Швейцарії - чарівний Берн.
• екскурсію «Люцерн - серце Швейцарії» (38€/30€). Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто...
У вільний час в Люцерні пропонуємо прогулянку «Неперевершена Швейцарія – гора Пілатус» (86Є). Гора Пілатус, яка славиться віковими легендами та розповідями - височить над дивовижним Люцерном. Підйом здійснимо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів! Опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захоплюючий вид на Альпійські піки і озеро Люцерн, побачимо найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!

Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус День 5 - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - гора Пілатус
День 6.

Локарно - Гребля Верзаска - Лугано

 Сніданок. Переїзд в італійську частину Швейцарії. Нас чекає Кантон Тічино - край благословенного клімату і найтепліше місто Швейцарії, розташований на північному березі приголомшливого озера Маджоре - Локарно! М'який середземноморський клімат, безліч пальм і лимонних дерев, чудові пейзажі роблять Локарно обов'язковим для відвідування! У вільний час рекомендуємо відвідати екскурсії:
• «Південна розкіш Швейцарії - Гребля Верзаска» (38€/28€). На півдні Швейцарії, протікає одна з найчистіших річок світу - річка Верзаска (Verzasca) з неймовірно красивою природою уздовж її берегів. Найвідомішою пам'яткою річки Верзаскі є Дамба Верзаска, яка була зведена в 1959 році, її висота досягає 220 метрів!!!Побудована дамба була для того, щоб обмежити кількість води, що впадає в озеро Маджоре. Відомою вона стала після того, як з неї зробив стрибок сам "агент 007" - Джеймс Бонд (Пірс Броснан), тут знімалася сцена для однієї з частин цього фільму, а саме - «Золоте око». Відвідавши це місце яскраві спогади на все життя гарантовані!
• «Сонячне місто - Лугано» (30€/23€). Місто розкинулося на схилі пагорба, біля чистих вод однойменного озера. Атмосфера уздовж барвистої затоки між горами Бре і Сан Сальваторе повністю середземноморська. І не тільки через особливості клімату, в якому пишно ростуть пальми і оливкові дерева, а й завдяки тому, що на архітектуру палаців і вілл тут серйозно вплинув сонячний південь: швейцарська працездатність тут ідеально поєднується з італійської легкістю і насолодою від життя! Кажуть, що і сонце світить в Лугано довше, ніж в інших містах Швейцарії. Ми запрошуємо Вас на екскурсію по Лугано, в рамках якої Ви дізнаєтеся цікаві деталі з історії міста, побуваєте в одному з найдавніших соборів Лугано, що носить ім'я Св. Лаврентія, побачите фрески Бернардо Луїни в церкві Марії з ангелами, пройдете по чарівним вуличках і площах старого міста, прогуляєтеся по парку Чівіко, що зачаровує екзотичною рослинністю і витонченою віллою братів Чіані.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.

День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано День 6 - Локарно - Гребля Верзаска - Лугано
День 7.

Інсбрук - Музей Сваровскі


Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у найбільш гірськолижні землі Австрії, столицю Тіроля - місто Інсбрук. Здійснимо невеличку прогулянку по маленькій столиці старого Тіролю. Нас чекає одне з найкрасивіших міст в Європі, архітектура якого абсолютно точно не залишить нікого байдужим. Саме тут знаходиться найкрасивіший житловий будинок в Австрії і тут же сконцентрована абсолютно неймовірна для такого невеликого міста кількість дивно яскравих будівель, оформлених в кращих європейських традиціях і нічим не уступаючих за красою навіть самому Відню. В результаті, доводиться дуже уважно дивитися по сторонам, адже майже кожен будинок і кожне віконце тут - це справжній витвір мистецтва. У вільний час рекомендуємо: 
• Відвідування музею «Чарівний світ Сваровскі» (18Є + вх. квиток). Витвори Swarovski продаються по всьому світу, однак, щоб зрозуміти їх, відчути холодну зимову чарівність кристалів льоду, вміщену у невеликих виблискуючих фігурках і прикрасах, потрібно приїхати в м. Ваттенс. Напевно, виблискуючі під сонцем, засніжені гірські вершини Альп і надихали Сваровскі на створення крихкого чарівного світу з фантазії і кришталю... Після огляду можна придбати ексклюзивні вироби з кришталю, які принесуть радість Вам і Вашим близьким.
• Панорамні види на горі Цугшпітце (23€+вх.квитки). Запрошуємо насолодитись красою гірського світу на найвищій горі Німеччини - Цугшпітце. Це ціла подорож, в якій матимемо змогу насолодитись панорамою на більш ніж 400 альпійських вершин, розташованих на територіях 4-х країн: Німеччини, Австрії, Швейцарії та Італії, побачимо красиве озеро Баварії Айбзее, яке розташоване на висоті 1000 м та захоплюючий пейзаж, який затамовує дух з першого погляду!!!
Поселення і ночівля в готелі на території Австрії.   
День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі   День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі
День 8.

Відень - Львів

Сніданок. Для всіх бажаючих пропонуємо автобусну екскурсію «Величний Відень» (26€/21€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Переїзд по території Чехії та Польщі. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно після опівночі (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А».
Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 8 - Відень - Львів День 8 - Відень - Львів День 8 - Відень - Львів День 8 - Відень - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
ТЕКСТ
Додатково оплачується:
ТЕКСТ

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638