UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Мрії здійснюються, Іспанія чекає нас!  


                                                    

Іспанська мрія  
Сонце, море і Барселона

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Стрий - Мукачево - Будапешт - Любляна- Ніцца - Монако -Барселона - Монсеррат - Жирона - Музей Далі - Ллорет де Мар - Марібор - Мукачево - Львів
Іспанія
Монако
Словенія
Угорщина
Франція

Сертифікат про вакцинацію
детальніше


Багато багато моря...
Харчування на курорті: сніданок + вечеря   
3 екскурсії у вартості туру 
Любляна, Марсель і Ніцца

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапештЛюбляна

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур з залізничного вокзалу Львова. (площа Двірцева 1).
Можливість приєднатись до групи в Стрию, Мукачево.
Перетин кордонів. При бажанні групи і наявності часу.

Шарм нічного Будапешту

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Любляна
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Любляна
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Любляна
День 2.

Марибор

Сніданок.
Переїзд по Словенії, Угорщині.
Для бажаючих

Марібор східна столиця Словенії.

(Дорослий: 21€ / Діти: 13€)
Марібор довший час називали «Дравською Венецією». Саме на цій набережній росте і дає урожай найстаріша виноградна лоза в Європі, якій вже більше 400 років. В ході оглядової екскурсії ми побачимо річкову пристань Стрічок, водонапірну, єврейську та круглу вежі, центральну міську площу, Ратушу, розписні багатовікові будинку з таємними двориками, тавернами, кав'ярнями, як лише своїм зовнішнім виглядом здатні звести з розуму будь-якого гурмана.
Нічний переїзд.
День 2 - Марибор
День 2 - Марибор
День 2 - Марибор
День 2 - Марибор
День 3.

МарсельМустьє-Сент-МаріВердонська ущелинаПрованс

Переїзд у Францію.
Можливість купатись в теплий період року.

Місто, відкрите світу – Марсель

(входить у вартість туру)
Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельези. То спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям. Відвідування старого порту приємно здивує нас достатком морепродуктів, представлених на місцевому ринку: всілякі лангусти, краби, морські їжаки, устриці, покуштувати які можливо прямо на місці. З боку Старого порту відкривається незвичайний вид на місто, просякнуте духом піратської романтики.!

Таємничий замок "Іф" по слідам Графа Монте- Крісто

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
На прогулянці по місцях, що пам'ятають події роману «Граф Монте-Крісто», ми зануримося в атмосферу першої половини 19 століття і прочитаємо рядки Олександра Дюма, пов'язуючи їх з містом і знаковими подіями в історії Франції. Рідне місто молодого моряка Едмона, красуні Мерседес, доброго купця Мореля і всіх недоброзичливців, з радістю перебралися до Парижа, заточивши чесного юнака в прибережний марсельський замок Іф. Замок Іф - сама таємнича пам'ятка Марселя. Ми дізнаємося про те, чи вдавалося комусь бігти з острова, звідки там узявся підземний хід, хто був першим в'язнем в'язниці і багато-багато інших цікавих історичних фактів. До замку ми поїдемо на кораблику. Краса пейзажів, узбережжя, островів і чудова блакить морської хвилі - море вражень...

Французкі фьорди – Каланки і Касіс

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Нас чекає більше 20 км узбережжя, заповнених незвичайними геологічними утвореннями - каланками, які часто називають французькими фіордами. Запрошуємо познайомитися з каланками. Нас чекають захоплюючі дух пейзажі, краса узбережжя, бірюзова вода бухт, вапнякові кряжі і кручі і чудові бухти з чарівними крихітними пляжами ...  Можливість купатися і загоряти в теплу пору року. Потім ми відправимося в місто Касіс.У цьому портовому містечку, який затишно розташувався на узбережжі, змішано все -і стоянки яхт і катерів, і набережна з пальмами і ресторанами і навіть пляж вмістився неподалік. Час повечеряти. Найвідоміша страва -суп буябес, а якщо хочеться чогось нестандартного? Замовте oursinade - блюдо з морських їжаків. (Оплата за меню).
Французкі  фьорди – Каланки і Касіс - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Марсель – Мустьє-Сент-Марі – Вердонська ущелина – Прованс
День 3 - Марсель – Мустьє-Сент-Марі – Вердонська ущелина – Прованс
День 3 - Марсель – Мустьє-Сент-Марі – Вердонська ущелина – Прованс
День 3 - Марсель – Мустьє-Сент-Марі – Вердонська ущелина – Прованс
День 4.

Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар)Тосса-де-МарФламенко шоу

Сніданок.
Відпочинок на морі.
В Іспанії в одну гримучу суміш сплелися фламенко і корида, сучасні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана. Відпочинок в Іспанії - це танці фламенко, зустріч з сонцем, смачною кухнею і вином, з гостинністю і радістю життя.

Іспанська традиційна бодега

Починаємо знайомство з курортом з місцевої бодеги. Місце, де можна познайомитися з кращими продуктами і винами іспанського виробництва. Ми продегутуємо іспанські вина, каву, лікери. Спробуємо хамон, місцеві ковбаси, оливки і туррон. При бажанні все продегустувати продукти можна придбати.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Тосса-де-Мар – романтичне містечко

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Сьогодні нас чекає одне з найгарніших міст Іспанії!  Чаруюче і неповторне Тосса-де-Мар– дивовижне місце в Коста-Брава. Місто служило джерелом натхнення багатьом художникам. Тут знімали фільм "Пандора і Летючий Голландець", після якого, колись звичайне рибальське містечко стало шикарним курортом. Тосса розташувалось в затишній бухті зі скелястим берегом. Це місце для мрійників і романтиків! Тут і сонце, і пляжі, бухти, магазини, кафе, ресторани. Фортеця Вілла-Велла – символ Тосса-де-Мар. Пляжі Тосса-де-Мар вважаються одними з найкращих у всій Іспанії. Чиста вода, золотий пісок! Обов'язково потрібно спробувати найвідоміше блюдо регіону – "Simitomba". Прекрасне місце – вам тут сподобається.
До містечка можна потрапити на катері (дод. оплата).
Тосса-де-Мар – романтичне містечко

Все життя – Фламенко

(дод. оплата)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко
Вечеря. Ночівля.
День 4 - Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар) – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 4 - Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар) – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 4 - Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар) – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 4 - Відпочинок на Середземному морі Іспанії (Ллорет-де-Мар) – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 5.

БарселонаМонсерратКамп Ноу

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Один день в Барселоні

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона – дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопауза. А з гори Монтжуик ми зможемо зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону. Історія Барселони була завжди пов'язана з морем. Барселонета – унікальне місце, де завжди пахне морем. Тут розташовані  численні рибні ресторанчики, де можна спробувати смачні морепродукти, свіжу рибу і страви іспанської кухні. Уздовж набережної, вуличні музиканти влаштовують свої концерти. Тут панує гарний настрій і завжди з'являється бажання танцювати і підспівувати ім. Зовсім недалеко знаходиться чудовий пляж. Ласкаве море, теплий пісочок – тут ми наповнимося духом істинної Каталонії і моря. Час для сангрії і відпочинку.
Один день в Барселоні
При купівлі екскурсії в Барселону:

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Готичний квартал і бульвар Рамблас

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Захоплююча прогулянка по вуличках Середньовічної Барселони. Перлина кварталу – Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Історичний центр готичного кварталу – площа Короля – диво готики і місце дії незліченних подій щоденної історії Барселони. Одним з кращих місць для художників і богеми є Площа дель-Пі, з її чарівною церквою Санта-Марія-дель-Пі. Прогулянка по бульвару Рамблас, зупинка на площі Св. Якова, де знаходяться найбільш значущі будівлі Барселони – її мерія і палац Уряду. Душевна екскурсія познайомить нас з чудовим містом. А якщо нам пощастить ми почуємо в готичному кварталі іспанські гітари. Незвичайна атмосфера, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари – все це зіллється воєдино і зробить день чарівним.
Готичний квартал і бульвар Рамблас

Барселона і футбол

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії, і найбільший за місткістю не лише в Іспанії, але і у всій Європі. Стадіон Барселони приймав кращі футбольні команди світу! Тут «творили» Марадона, Рональдіньо, Гуардіола, Крюфф ... Камп Ноу - це захоплення і захват, перемоги і поразки, успіх, сміх і сльози. Це місце, яке обов'язково потрібно відчути! Адже футбол - це не просто гра ... На радість уболівальників всього світу, на стадіоні Камп Ноу працює музей, присвячений легендарному футбольному клубу «Барселона». Це третій за відвідуваністю музей в Барселоні. Музей був відкритий в 1989 році, і з тих пір його відвідали близько 15 мільйонів чоловік. Будь-який поважаючий себе футбольний уболівальник вважає своїм обов'язком доторкнутися до історії легендарної команди. У музеї представлені трофеї і нагороди клубу. Крім того, відвідувачам надається можливість вийти на стадіон і подивитися на поле з дикторської кабіни. Також відкриті для відвідування роздягальні футболістів і кімната преси. Серед трофеїв музею - кубки, футболки, бутси та фотографії, а також записи практично всіх голів легендарної Барси.

Священне місце – Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
А тепер нас чекає екскурсія в священне місце - гора Монсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, що врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир зберігає зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Можливість продегустувати місцеві лікери, сири, мед та інші смаколики.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Вечеря. Ночівля.
День 5 - Барселона – Монсеррат – Камп Ноу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Камп Ноу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Камп Ноу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Камп Ноу
День 6.

НіццаЕзМонакоМонте-Карло

Ранній сніданок або ланч-бокси.
Переїзд по Франції. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...

Парфумерна фабрика Фрагонар

Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Можливість купатись в теплий період року. Для бажаючих на вибір:

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 6 - Ніцца – Ез – Монако – Монте-Карло
День 6 - Ніцца – Ез – Монако – Монте-Карло
День 6 - Ніцца – Ез – Монако – Монте-Карло
День 6 - Ніцца – Ез – Монако – Монте-Карло
День 7.

ЛюблянаБлед

Переїзд в Словенію.
Екскурсія

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна – невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність. Можливість спробувати словенську кухню і пообідати.
Вільний час.

Чарівність гірного озера Блед

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Бог не обділив Словенію красою природи. А словенці вміють про них піклуватися і зберігати! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи, який здається зовсім не зворушеним цивілізацією і в той же час - відомий європейський курорт. Озеро дуже чисте - в ньому можна купатись.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 7 - Любляна – Блед
День 7 - Любляна – Блед
День 7 - Любляна – Блед
День 7 - Любляна – Блед
День 8.

БудапештЕгерМукачевоЛьвів

Сніданок.
Переїзд в Угорщину. При бажанні групи і наявності часу.

Будапешт – перлина Дунаю

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Переїзд по Угорщині.

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну.
Перетин кордонів. Можливість завершити тур в районі міста Мукачево. Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 8 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
День 8 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
День 8 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
День 8 - Будапешт – Егер – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Здача тесту двічі (перед туром, та під час туру, дод. оплата). У разі наявності сертифіката вакцинації тест не здається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638