UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Романтика Півночі + фіорди 
Льодовик Нігардсбрін, Фломська залізниця, Согнефіорд

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Варшава - Гданськ-Гетеборг – льодовик Нігардсбрін - Согнефіорд - Нерейфіорд - Сталхейм - Берген - Осло – Копенгаген – Берлін – Вроцлав – Львів
Данія
Норвегія
Німеччина
Польща
Швеція
Назад

Квітень '24

  5   7   10   16   18   22   27

Травень '24

  5   13   15   17   24   29

Червень '24

  7   9   11   18   19   25

Липень '24

  5   8   9   11   14   16   18   22   25   28

Серпень '24

  4   6   20   21   22   23   28

Вересень '24

  3   7   9   10   16   26   27   29
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Люблін
 – 
Варшава
 – 
Гданськ
 – 
Гдиня
Швеція:  
Гетеборг
Норвегія:  
Осло
НОРВЕГІЯ+ШВЕЦІЯ+ДАНІЯ 
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

вже у вартості 

Гданськ, Гетеборг, Осло, Копенгаген
КАЮТИ У ВАРТОСТІ ТУРУ

День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати.

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд на ночівлю.
Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

ГданськГдиня

Сніданок.
Екскурсія

Старовинний Гданськ

(входить у вартість туру)
Нас запрошує прекрасне і старовинне місто у Польщі місто Гданськ. Розташований він на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе.
Вільний час. Для бажаючих рекомендуємо відвідати:

Подорож по середньовіччю замок Мальборк

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Запрошуємо в величний замок Мальборк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні мури з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
Подорож по середньовіччю - відеоогляд

Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по пірсу найдовшому в Європі, який пролягає на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі сходу та заходу сонця...
Посадка на пором.
А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.
Ночівля.
День 2 - Гданськ – Гдиня
День 2 - Гданськ – Гдиня
День 2 - Гданськ – Гдиня
День 2 - Гданськ – Гдиня
День 3.

Гетеборг

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Екскурсія

Душа Швеції Гетеборг

(входить у вартість туру)
Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста. Місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато, і вони тут дуже смачні. Оглядова екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба.
Для бажаючих

Музей Концерну "Вольво

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Гетеборг є столицею найвідомішого в світі шведського автомобільного концерну. САМО СЛОВО "VOLVO" стало синонімом якості, надійності, безпеки і стилю.
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 3 - Гетеборг
День 3 - Гетеборг
День 3 - Гетеборг
День 3 - Гетеборг
День 4.

ФломСогне-фіорд

Сніданок.
Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день .... Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, найдовший і вузький фьорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії і багато-багато позитивних емоцій. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій по - бажанням.
Вільний час в одному з містечок Согнефіорд.

Круїз на кораблику по Согнефіорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Два мальовничих рукава Согнефіорду обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Аурландфіорд.
Круїз на кораблику по Согнефіорд - відеоогляд

Фломська залізниця

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Незабутня поїздка по "Фломській залізниці". Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 метрів над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри – гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Фломська залізниця - відеоогляд

Панорамні види Еурланнфіорд – майданчик Стегастейн

(Дорослий: 36€ / Діти: 36€)
Ми поїдемо з Флома через Еурланн до незвичайної, вражаючою майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, знаходиться на висоті 650 м. Над фіордом, і дозволяє насолодитися ні з чим незрівнянну панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.
Ночівля.
День 4 - Флом – Согне-фіорд
День 4 - Флом – Согне-фіорд
День 4 - Флом – Согне-фіорд
День 5.

БергенСталхеймСогне-фіордОсло

Сніданок.
Пропонуємо відвідати екскурсії:

Берген – місто між сімома горами

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Берген – одне з великих міст Норвегії – ворота в світ фіордів. Місто оточене горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його усім бажаючим. У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фіорди і на північні острови
Берген - місто між сімома горами - відеоогляд

Підкорення Норвегії – льодовик Нігардсбрін

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
По дорозі в царство льодовика нас чекають гомінкі водоспади, круті гори, засніжені дороги, озера, глибокі фіорди, на берегах яких, наче перлини, розсипані мальовничі села! Долина Юстедален... гірська дорога... поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись на смарагдове озеро...
Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін - відеоогляд

Романтичний Сталхейм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Серед мальовничої природи, на самому верху, у закінчення знаменитої дороги Сталхеймсклейва, знаходиться готель Сталхейм. Нас чекає захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм. Готель Сталхейм, з його приголомшливими видами на долину Нерей, ось уже 200 років займає високе місце в списку кращих пам'яток Західної Норвегії. Ми вип'ємо кави або спробуємо одне з страв місцевої кухні (по меню) на терасі готелю отримаємо задоволення величними околицями.
Переїзд в Осло.
Ночівля.
День 5 - Берген – Сталхейм – Согне-фіорд – Осло
День 5 - Берген – Сталхейм – Согне-фіорд – Осло
День 5 - Берген – Сталхейм – Согне-фіорд – Осло
День 5 - Берген – Сталхейм – Согне-фіорд – Осло
День 6.

ОслоКопенгаген

Сніданок.
Екскурсія

Столиця землі вікінгів – Осло

(входить у вартість туру)
В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет.

Велика прогулянка по Осло і парк Вігеланда.

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Автобусна екскурсія Ми проїдемо вулицями старовинного кварталу Квадратурен, набережною, побачимо чудові місця, слухатимемо цікаві історії та робитимемо зупинки на фотопаузи. Незважаючи на свою давню історію Осло — місто дуже сучасне. І яскравий тому приклад - нова Опера в Осло. Будівля, що піднімається прямо з вод Осло-фіорду, за задумом архітектур має уособлювати саму душу норвезького народу. Лижний трамплін Хольменколлен, з якого відкриваються захоплюючі панорамні краєвиди на місто. І звичайно ж екскурсія Осло не була б повною без відвідування знаменитого парку скульптур Густава Вігеланда. Понад 200 композицій, розміщених у парку, дадуть нам можливість поміркувати над задумом автора.
Запрошуємо на побачення з історією Швеції:

Ересуннський міст

(дод. оплата)
При бажанні групи можливість проїхати по унікальному Ересуннському мосту (дод. оплата). Ересуннський міст між Данією і Швецією - унікальна споруда, яка не має аналогів в світі. Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих заходів, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця".
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 6 - Осло – Копенгаген
День 6 - Осло – Копенгаген
День 6 - Осло – Копенгаген
День 6 - Осло – Копенгаген
День 7.

КопенгагенБерлін

Сніданок.
Екскурсія

Копенгаген - казкове місто

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Для тих, хто хоче детально дізнатися про Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу.

Є Данія на світі, друг Гораціо

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами. Ми почуємо історію Данського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена – Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена – Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборґ – данський парламент.

Розенборг – замок троянд

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу "Розенборг" – "замок троянди". Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд.
Переїзд на пором. Поромна переправа.
Прибуття в Берлін. При бажанні групи і наявності часу.

Велич могутнього Берліну

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Пішохідна екскурсія. Берлін – величезний мегаполіс. Нам здасться, що ми подорожуємо у машині часу, бо тут можна попасти в майбутнє і опинитись в минулому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, ми зможемо побачити сучасне. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз.
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 7 - Копенгаген – Берлін
День 7 - Копенгаген – Берлін
День 7 - Копенгаген – Берлін
День 7 - Копенгаген – Берлін
День 8.

ВроцлавЛьвів

Сніданок.
Переїзд по території Польщі.
При бажанні групи і наявності часу.

Вроцлав – священна квітка Європи

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вроцлав – одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Ратуша з сонячним годинником.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 8 - Вроцлав – Львів
День 8 - Вроцлав – Львів
День 8 - Вроцлав – Львів
День 8 - Вроцлав – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Для громадян інших держав (не громадян України) додатково оформлюється віза до Республіки Білорусії. Про деталі прохання уточняти додатково. сайт МЗС Республіки Білорусії http://mfa.gov.by/visa/freemove/e75b142c77b4df66.html Сайт прикордонної служби РБ https://www.gpk.gov.by/peresechenie-granitsy/peresecheniya-granitsy-inostrantsev/ Сайт туристична Білорусь https://www.belarus.by/ru/travel/travel-visas
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638