UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Яскраві куточки Франції: Шампань, Эльзас, Париж!!!

Днів: 8, без нічних переїздів
Львів - Краків - Чеський Крумлов - Зальцбург - Фрайбург – парк «Europa Park» - Кольмар - Страсбург - Реймс - Еперне - Париж - Версаль - Нормандія - парк «Діснейленд» - Мюнхен - Величка - Львів
Німеччина
Франція

Шампань, Эльзас, Париж
а також 2 парки разваг!! 


БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!


День 1.

Краків - Львів - Брно

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону.
Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія «Королівський шлях» (16€/10€) - шлях, по якому протягом багатьох сторіч проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на згадку про проведені тут хвилини ... Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Чехії.

День 1 - Краків - Львів - Брно День 1 - Краків - Львів - Брно День 1 - Краків - Львів - Брно День 1 - Краків - Львів - Брно
День 2.

Чеський Крумлов - Зальцбург

Сніданок. Запрошуємо Вас до мальовничої та величної Південної Чехії. Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми... Тут затишно, спокійно і надзвичайно красиво... Край славиться багатою історією і хорошим вином... Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином. Шлях лежить в серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього затишного містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя... Вільний час для прогулянок... Для всіх бажаючих екскурсія "Легенди Крумлова" (23€/18€). Прогулянка по загадковому Крумлову в супроводі екскурсовода в старовинному костюмі, Ви проведете незабутні години.
Переїзд по території Австрії. При бажанні рекомендуємо відвідати Зальцбург (18Є). Екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів». Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті ... Адже красу міста плекали століттями ... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі». Переїзд в готель. Поселення і ночівля на території Німеччини.

День 2 - Чеський Крумлов - Зальцбург День 2 - Чеський Крумлов - Зальцбург День 2 - Чеський Крумлов - Зальцбург День 2 - Чеський Крумлов - Зальцбург
День 3.

Фрайбург - Кольмар

Сніданок. Нас чекає найпівденніше і саме сонячне місто - Фрайбург. Гори, які підступають до міста з півночі, і покриті виноградниками м'які пагорби - з півдня, надають Фрайбургу неймовірно романтичний вигляд. Фрайбург має унікальну суміш середземноморського стилю і баденської гостинності, при цьому Фрайбург зберігає атмосферу маленького містечка, де ніхто нікуди не поспішає і в повітрі витає легкий аромат безтурботності. «Вільне місто» - так перекладається «Фрайбург» з німецької. У вільний час рекомендуємо відвідати:
Парк розваг Europa Park (18€ + вхідний квиток). Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно в тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На цьому альпійському експресі ми доберемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки потрапимо в печеру гномів. А ось... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію!
Найказковіший регіон Франції - Ельзас!!! Екскурсія «Кольмар - перлина Ельзасу» (38€/28€). Кольмар, який ще називають «маленька Венеція». До цього дня, він вважається одним з найкрасивіших і мальовничих куточків Франції. Неможливо не звернути увагу на його старі квартали і звивисті маленькі вулички, уздовж яких розташувалися барвисті будиночки з різнокольоровими фасадами. Головні пам'ятки міста - це найгарніші будинки Копфхаус Голов і Пфістер. Поруч з ними знаходиться квартал каналів Пті-Веніс, тут розташовані монастирі восьмого століття Сен-Мартен і Сен-Антон. Кольмар - столиця ельзаскіх вин, звідси бере початок Винна дорога. Повернення в готель. Ночівля.

День 3 - Фрайбург - Кольмар День 3 - Фрайбург - Кольмар День 3 - Фрайбург - Кольмар  
День 4.

Страсбург - Париж

Сніданок. Переїзд до Франції. Рекомендуємо відвідати один з наймальовничіших куточків Франції - місто Страсбург (21 €)! Екскурсія «Страсбург - французький красень» Пишність і краса Страсбурга полягає в тому, що тут все змішано - тут будинки французькі, а тут німецькі, тут фуа-гра, а ось вже німецька кухня. І в усьому так. Гуляти по Страсбургу одне задоволення ... Історичний центр міста оточений каналами, які зраджують місту особливого шарму і настрій.
Далі нас чекає знайомство з одним із наймальовничіших французьких регіонів, який відкриє нам чарівність французької провінції. Шампань - дивовижна провінція cо славною історією і багатими традиціями. У цьому регіоні протягом тисячі років традиційно проводилася коронація більшості французьких монархів. Найпівнічніший виноробний регіон Франції, Шампань - батьківщина знаменитого на весь світ вина, без якого не обходиться жодне свято. Поспішаймо побачити п'янкої краси місто Реймс. Архітектура міста не залишить байдужою нікого адже включає шедеври середньовічного, римського і готичного мистецтва. Знаменитий Реймский собор XIII століття, в якому коронувалися на царство більшість королів Франції, королівська усипальниця в базиліці Сен-Ремі, Палац Те і Тріумфальна арка, присвячена богу війни Марсу занесені до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і чарують своєю красою.
У вільний час рекомендуємо спробувати Францію на смак і відвідати екскурсію «Смак і аромат Франції» (33Є / 23є). Регіон Шампань у всіх асоціюється з шампанським, адже саме ігристі вина місцевих і тільки місцевих виноградників мають право так називатися. Виноградники, що займають близько 30000 гектарів, - головне багатство Шампані. Тільки в цій провінції виробляють справжнє шампанське з винограду, вирощеного на горбистих рівнинах Шампані, і тут знаходяться всі кращі будинки шампанських вин в світі !!! Щорічно тут проводиться декілька мільйонів пляшок божественного напою, звідси родом такі марки як Dom Perignon, Рommеry, Moët et Chandon, Veuve Clicquot і ін. Чарівне містечко Еперне, що розташувався в самому серці виноградників і вважається столицею шампанського. У підвалах цього містечка знаходиться справжня скарбниця «рідкого золота», яке ми будемо дегустувати !!!
Переїзд в місто - безмежного захоплення - Париж, місто, про яке неможливо забути... лише раз його відвідавши... Поселення і ночівля на території Франції.

День 4 - Страсбург - Париж День 4 - Страсбург - Париж День 4 - Страсбург - Париж День 4 - Страсбург - Париж
День 5.

Реймс - Нормандія - Діснейленд

Сніданок. Оглядова екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів ... У вільний час пропонуємо відвідати екскурсії:
«Скромна чарівність Нормандії» (68 € / 48 €): розкішні курорти і устриці, сир «камамбер» і кальвадос, чисте повітря, просякнуте диханням океану, і безліч історій і легенд! «Місто сотні дзвіниць», «місто безстрашної Жанни д'Арк» або «столиця Нормандії» - все це Руан - дивовижний шедевр готики! Мініатюрні і барвисті вулички переносять в середньовіччя і розказують про подвиги героїв минулих епох. Вимощені набережні, потопаючі в зелені лугів на березі протоки Ла-Манш - Довіль ... Ми доторкнемся до істинної елегантності і шику французьких курортів ... І на завершення - рибальське селище вікінгів - старовинний Трувіль. Ось вона, прекрасна Нормандія ...
резиденцію королів - Версаль. Екскурсія "Велич і розкіш - неповторний Версаль" (30 € + в. Квиток). Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль - символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Тут все грандіозно: величезний парк, незліченні статуї та басейни, безкінечні паркові алеї ... «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік, було не даремно, адже інакше б ми ніколи не побачили раю на землі ... ».
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа" (23 € / 18 €), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро , район Ла Де Фанс, в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа. Повернення в готель. Ночівля на території Франції.

День 5 - Реймс - Нормандія - Діснейленд День 5 - Реймс - Нормандія - Діснейленд День 5 - Реймс - Нормандія - Діснейленд День 5 - Реймс - Нормандія - Діснейленд
День 6.

Париж

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Парижі. Для всіх бажаючих пропонуємо відвідати на вибір:
• світ мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври - "Мистецтво краси - Лувр" (26 € + вх квиток) - один з найбагатших музеїв в світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля .... Мона Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська ....
щоб відчути ауру Парижа рекомендуємо прогулянку на кораблику по Сені (13 €). Закохані пари, зграї голубів, граціозні танці під звуки вуличних оркестрів - аура любові навколо і у всьому. І це прекрасно!
• велика пішохідна екскурсія «Таємниці Парижа» (23 € / 18 €). Запрошуємо Вас відвідати історично значимі місця, відомі по французькій художній літературі. Ми відвідаємо центр Жоржа Помпіду- музей 20 століття, площа і фонтан Ігоря Стравінського, фонтан Невинних - найстаріший фонтан Парижа, найстарішу вулицю Парижа - вересень-День - це вулиця "червоних ліхтарів" в Парижі, новий Форум центрального ринку - це найсучасніше спорудження в Парижі, скульптуру "Вухо", церква Сент Есташ, де хрестили кардинала Рішельє, маркізу Помпадур, письменника Мольєра, міністра Кольбера, Королівський палац - колишню резиденцію кардинала Рішельє, і в завершенні побачимо 128 стовпчиків Брюан і кафе з фільму "Турист"! !!
• велика автобусна екскурсія c фото паузами «Все про Париж» (28 € / 18 € + вхідний квиток). Париж-місто всіх часів і народів. Париж зберіг прикмети і далекого минулого і романтику теперішнього часу. Тут є все і для всіх. Для театралів, меломанів, цінителів живопису, для гурманів, любителів розваг і ділових людей. Нас очікують: люксембурскій сади, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, Марсове поле з кращим видом на Ейфелеву вежу, квартал Маре. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж - казкова скриня шедеврів ... і це прекрасно !!! На завершення запрошуємо побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту ... Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Ось вона, красуня, як на долоні ...
відвідування країни чудес - Діснейленд (23 € + вх квиток). Чарівний світ Діснея відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Всі мрійники зможуть вирушити у захоплюючу мандрівку на машині часу і здійснити політ до зірок ... і ще багато-багато атракціонів і розважальних програм чекають нас в Діснейленді.
Переїзд в Німеччину. Поселення і ночівля в готелі.

День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж День 6 - Париж
День 7.

Мюнхен

Сніданок. Раннє виселення. Переїзд в столицю земель Баварії місто Мюнхен. Екскурсія «Мюнхен - Легенда Баварії ...» Нас запрошує "Німецький Рим" -. Місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі ... Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята, Мюнхен славиться дивовижною історією, Всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і Самим Великим святом на світлі "Октоберфест" У вільний час запрошуємо відвідати на вибір ..:
• автобусна екскурсія «Дивовижний Мюнхен» (23€/18€). Мюнхен таких багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї, в світі! - Глиптотека, Стара Пінакотека, вілла Ленбах, Музей античної старовини, єгипетський музей. А далі: студентський квартал Швабинг, квартал мюнхенського шику Богенхаузен і шакарна Максімілліанштрассе, Парламент-Ландтаг і баварський уряд, колишня Резиденція Гітлера, будівля партійного архіву, гестапо, Люфтваффе, місце пивного путчу - все це пройде перед нами ... І на завершення - Мюнхен великого спорту - стадіон та олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія та далека олімпіада. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей БМВ.
«Мюнхенську резиденцію» (26€+вх.Квиток) Виттельсбахів роду, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стара резиденція і будівля для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антиквариум.Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі.

День 7 - Мюнхен День 7 - Мюнхен День 7 - Мюнхен День 7 - Мюнхен
День 8.

Львів

Сніданок. Виселення з готелю. При наявності часу рекомендуємо відвідати «Соляні Копальні" Велічки" (16€+вх квиток.) - найстаріше соляне підприємство на польських землях, яке функціонувало понад 7 століть, глибокі дев'ятиярусні тунелі, в яких побудовані підземні храми, містки, численні скульптурні витвори. Тут ми побачимо чарівні підземні озера, гроти, прекрасні каплиці і музейну експозицію, яка розповість про історію соляних розробок ...
Переїзд по території Польщі. Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на залізничний вокзал. До нових зустрічей!

День 8 - Львів День 8 - Львів День 8 - Львів День 8 - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу• проїзд по маршруту автобусом туркласу;• проживання по маршруту готель зі сніданками;• екскурсії по програмі;• супровід гіда-керівника по маршруту;Приємний сюрприз від «Аккорд-туру» для туристів-іменинників в день народження! 
Додатково оплачується:
• вхідні білети і факультативні програми;
• проїзд в загальному транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• Додаткова страхівка , якщо вік туриста більше 60 років. Просимо додатково уточнии розмір доплати страхового платежу;
Консульський збір + послуги Візового Центрі =35€ + 25€
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.Послуги Візового Центру оплачують все.ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ (виняток для іменинників, у яких в подорож День народження - втрати покриває Аккорд-Тур).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638