UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Подари мне Париж и "Фиалку Монмартра", Фантастический воздух в столице любви...
Аромат Тюильри, Триумфальную арку, Парк Монсо, где свежо и поют соловьи.…

Три дні в Парижі  
Берлін, Париж, Прага + Діснейленд (для дитячих груп)

Днів: 7, 4 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Краків* - Берлін- Потсдам*- Париж - Версаль* - Діснейленд* - Нормандія* - Орлеан*-Прага- Кутна Гора*-Брно*- Львів
Німеччина
Франція
Чехія
5 ЕКСКУРСІЙ ВЖЕ У ВАРТОСТІ ТУРУ
Можливість відвідати Нормандію, Діснейленд і Астерікс
День 1.

ЛьвівКраків

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по Польщі.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Можливість пообідати (дод. оплата)
Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

БерлінПотсдам

Сніданок. День, який ми присвятимо Празі.
Екскурсія

Берлін – подорож в машині часу

(входить у вартість туру)
Невеличка екскурсія по місту з урахуванням сприйняття маленьких мандрівників. Дітей вражає яскраве і незвичне, тому наш екскурсовод покаже найцікавіші памятники і розкаже про них. Нам може здатися, що ми переміщуємося в машині часу, тут можна потрапити в майбутнє і опинитися в минулому, а прогулюючись по шикарних вулицях і проспектах, зможемо побачити справжнє.

Берлін крізь часи

(Діти: 18€)
Автобусна екскурсія с фотопаузами. Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна – Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

Зооопарк і Акваріум в Берліні

(дод. оплата)
Тим, хто любить природу Зооопарк і Акваріум в Берліні (вх. квиток)

Такий безтурботний день – Потсдам

(Діти: 31€ + вх. квиток)
Сьогодні нас чекає місто на сході Німеччини, столиця федеральної землі Бранденбург – Потсдам. Оглядова екскурсія по місту. Потсдам – ​​це книжка з картинками з прусської історії. Фрідріх Великий і Вольтер, Потсдамська конференція, останній німецький кайзер – все це ще живе в Потсдамі. Старе місто Потсдама, Бранденбурзькі ворота – давніші, ніж у Берліні і "Голландський квартал". Ми отримаємо задоволення прогулянкою по дивовижному парку Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. Новий Палац, Нові палати, історичний млин, Шарлоттенхоф, Римські лазні, Оранжерейний палац... Зараз Сан-Сусі є музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини...
Рекомендуємо відвідати екскурсії і програми на вибір: Можливість пообідати (дод. оплата) Нічний переїзд в Париж.
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 3.

ДефансНотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері)ПарижФрагонар

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час.

Магічне серце Парижу – Латинський Квартал

(Діти: 18€)
Самі відомі місця Парижу – Собор Паризької Богоматері і Латинський квартал. Захоплююча подорож розпочнеться від знаменитого Собору Паризької Богоматері, свідка легендарних подій французької історії. Закінчимо нашу екскурсію на площі всіх закоханих, можна сказати головній площі відомого Латинського кварталу!!!

Лувр – енциклопедія століть

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Вогні нічного Парижа

(Діти: 21€)
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа", під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і бокал  шампанського.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Поселення в готель. Ночівля.
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Нотр-Дам де парі (Собор Паризької Богоматері) – Париж – Фрагонар
День 4.

МонмартрНормандіяпарк Астерікс

Сніданок. Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Парк розваг Астерікс

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Всі атракціони парку присвячені популярним героям французьких коміксів і мультфільмів про римлян і галлів - Астерікс і Обелікс. Тут можна познайомитися не тільки з ними, але і з їх життям. Це захоплююча подорож по сторінках історії, фантастичні атракціони, ефектні видовища, чарівний і одночасно божевільний кінотеатр, авантюрні пригоди, нові зустрічі та знайомства... і все це приправлено тонким французьким гумором!
Або

Сентиментальна Нормандія

(Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд
Або

Родзинка Франції - Орлеан, Луари - палац Шамбор

(Діти: 55€ + вх. квиток)
«Між небом і Луарою» - девіз Орлеана, столиці французького департаменту Луари центрального регіону Франції. Місто відоме в першу чергу Орлеанської дівою - Жанною д'Арк, яка після багатомісячної облоги в лічені дні звільнила його, також відомий своїм кафедральним собором Сен-Круа (Святого Хреста! Далі нас чекає найбільший палац в Луарі!!! Палац Шамбор (зовнішній огляд) - це ефектне поєднання стилів: багаті прикраси витримані в дусі раннього італійського Відродження, тоді як весь силует споруди нагадує про готику.
Повернення в Париж.

Легендарний Монмартр

(Діти: 16€)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Монмартр – Нормандія – парк Астерікс
День 4 - Монмартр – Нормандія – парк Астерікс
День 4 - Монмартр – Нормандія – парк Астерікс
День 4 - Монмартр – Нормандія – парк Астерікс
День 5.

ВерсальПарижДіснейленд

Сніданок.
Екскурсія

Все про Париж

(входить у вартість туру)
Автобусна екскурсія по Парижу з фотопаузами.  Нас очікують: площа Конкорд, Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, величний Лувр, один з найкрасивіших театрів світу – Гранд Опера, церква Мадлен, парк Пале Рояль. Фотопауза на Марсовому полі - Ейфелева вежа тут як на долоні. Побачивши всю цю красу, розуміємо, що Париж – казкова скриня шедеврів, які віками створювались найвідомішими в світі архітекторами, художниками і скульпторами... і це прекрасно!!!
Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Чарівний світ - Діснейленд

(Трансфер: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд
Або

Версаль. Банти і діаманти

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Вежа Монпарнас

(дод. оплата)
Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту... Ось вона, красуня, як на долоні.
22:00 Виїзд з Парижу Нічний переїзд до Праги.
День 5 - Версаль – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Париж – Діснейленд
День 6.

Прага

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Екскурсія

Все про Прагу

(входить у вартість туру)
Автобусна оглядова екскурсія по Празі - самий надійний спосіб познайомитися з чарівним містом. Історія Празької телевежі, найвищий міст Праги – Нусельський, овіяний таємницею Танцюючий будинок, фотопаузы з видом на Прагу.
Вільний час.

Незнайомі зірки над Прагою

(Діти: 13€)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!

Таємниці королів – Градчани

(Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Тіні старого міста

(Діти: 13€)
Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. 
Ночівля.
День 6 - Прага
День 6 - Прага
День 6 - Прага
День 6 - Прага
День 7.

ЛьвівКутна ГораБрно

Сніданок. При бажанні всієї групи:

Срібне місто Кутна Гора

(Діти: 13€ + вх. квиток)
Це старовинне містечко срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. 
Або

Душа Моравії - старовинне Брно

(Діти: 13€)
Це прекрасне чеське містечко храмів і монастирів, воно не схоже на інші чеські міста і тому дуже цікаве. Тут особливі люди, особливі характери, манера одягатись; та й діалект інший: моравський. Місто багате легендами та історичними пам'ятками.
Виїзд до України. Перетин кордонів. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Прибуття в Київ Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 7 - Львів – Кутна Гора – Брно
День 7 - Львів – Кутна Гора – Брно
День 7 - Львів – Кутна Гора – Брно
День 7 - Львів – Кутна Гора – Брно
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• Сity tax (міський податок)
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• 6 обідо- вечерь (обід або вечеря, згідно програми туру) = 120 Є
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638