UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Леді з півдня, містер з півночі

Там, де Північ зустрічається з Півднем…
Амстердам+Мілан+Венеція!

Днів: 7, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Вроцлав – Ганновер – Амстердам (2 дні) - Заансе Сханс - Волендам - Делфт - Гаага - Схевенінген - Роттердам – Гітхорн - Мілан – Бергамо – оз. Комо – Венеція – Мурано-Бурано – Будапешт – Львів
Італія
Нідерланди
Німеччина
Польща
Угорщина
Назад

Квітень '24

ФК 5   18 ФК 22

Травень '24

ФК 5 ФК 7   14   25

Червень '24

  11   26

Липень '24

  13   26

Серпень '24

  11   20

Вересень '24

  4   14

Жовтень '24

  11   21

Листопад '24

  21
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Вроцлав

чотири екскурсії у вартості туру:
по Ганноверу, Амстердаму, Мілану і Венеції

2 дні в Амстердамі

Парк квітів Кекенхоф з 21.03.2024 по 12.05.2024

 



День 1.

ЛьвівВроцлав

Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу. Перетин кордону.
При бажанні групи і наявності часу. Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€. АБО

Місто гномів – Вроцлав

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вроцлав – легендарна колиска Польщі! Старе Місто є одним з найкрасивіших в Польщі, чарівна Ратуша зі старовинним сонячним годинником, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частинку своєї мрії.
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 2.

Ганновер

Сніданок.
Екскурсія

Всі дороги ведуть в Ганновер

(входить у вартість туру)
Дивовижне місто! Місто, яке повернуте обличчям до своїх жителів та гостей. Ганновер дивним чином поєднує в собі риси провінційного і столичного міст. Місто дає чудові можливості для культурного дозвілля та чудового відпочинку. Найважливіший транспортний центр півночі Німеччини завжди притягував сюди мандрівників, і з Ганновера дуже зручно здійснювати подорожі по Німеччині і Європі. У Ганновері та його околицях ви зможете повністю насолодитися неповторним колоритом Північної Німеччини, її міст, містечок, замків і садово-паркових ансамблів. На початку XVIII століття ганноверський курфюрст Георг-Людвіг III був коронований в Лондоні на англійський престол під ім'ям Георга I і започаткував георгіанську епоху в Англії. Проект післявоєнної відбудови Ганновера був названий «Ганноверським дивом» і дозволив зберегти в сучасному місті частину старовинної фахверкової Німеччини.
Для бажаючих

Королівські сади Херренхаузен

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
У нас є унікальна можливість побачити всі стилі садово-паркового мистецтва Європи XVI - XIX ст. Розкішний Великий сад - справжній шедевр французького бароко, за всіма правилами мистецтва прикрашений фонтанами, лабіринтом, садовим театром (найстарішим в Європі, чинним до цього дня). Запрошуємо побачити красу, якою блищить Ганновер!
Переїзд і поселення в готелі.
Ночівля.
День 2 - Ганновер
День 2 - Ганновер
День 2 - Ганновер
День 2 - Ганновер
День 3.

АмстердамВолендамЗаансе Сханс

Сніданок.
Екскурсія

Амстердам – місто-мрія

(входить у вартість туру)
Амстердам здатний зчарувати своїх гостей! Він радий кожному з нас! Його дивовижної краси вулички і площі несуть відбиток його власної унікальної історії, так не схожою на інші. Ми здійснимо подорож по лабіринтах вуличок, каналів, танцюючих будинків, квіткових крамничок, милих магазинчиків... Це місто варто один раз побачити... щоб полюбити його назавжди!
Для бажаючих

Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

(Дорослий: 38€ / Діти: 26€)
Заансе Сханс – музей під відкритим небом, справжня голландська сільце. Неквапливо крутяться млини, гордо несе свої води в Північне море річка Заан, тут кожен вуглик в будинку, кожна вітрякове дихає народним духом голландських промислів. Продовжить знайомство із середньовічною Голландією невеличке рибальське селище – Волендам. Чарівне поєднання історії і краси місцевих пейзажів. Тут у нас буде можливість скуштувати найсвіжіший слабкосолений оселедець і надзвичайно смачного копченого вугра, приготованого по старовинним рецептами.
Тиха Голландія, Волендам і відвідування сироварні.

Прогулянка по каналах Амстердама на кораблику

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
Ми залишимо за бортом міську суєту і попливемо по нескінченних каналах Амстердама...

Таємниці вечірнього Амстердаму

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Вічно-юний, що притягає і зачаровує. Він виблискує в ночі, тягне нас за собою, присвячує в свої таємниці, зачаровує... Забуваючи про сьогодення, прислухаюся до звуків моря, насолоджуюся тишею середньовічних вуличок ми будемо зачаровано слухати історії вечірнього міста. Скільки таємниць і загадок зберігає він в собі, скільки неймовірних історій і різних доль...
Ночівля.
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс
День 3 - Амстердам – Волендам – Заансе Сханс
День 4.

АмстердамГаагаСхевенінгенДелфтРоттердамГітхорн

Сніданок. Вільний час в Амстердамі.
Для всіх бажаючих рекомендуємо на вибір:

Великі і маленькі міста. Гаага, Делфт, Схевенінген

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Невеликий переїзд і ми в Гаазі. Гаага – особливе місто, неформальна столиця Нідерландів, місто – резиденція королеви Беатрікс. А поруч найвишуканіший морський курорт Північної Європи – Схевенінген. У цього містечка є два абсолютно різних обличчя, тут поєдналися традиційне голландське селище і модний курорт. Далі відвідування старовинного містечка Делфт, де жив і писав свою "Дівчину з перлинною сережкою" великий голландський художник Ян Вермеер. Для бажаючих пропонуємо відвідати центр Роттердама, з його знаменитим вантових мостом Еразма, "кубічними будівлями" і різноманітністю сучасної архітектури (вартість трансферу – 18€).

Голландська Венеція – Гітхорн

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Цікаво, якби рай на Землі був можливий, яким би він був? Обов'язковими складовими, напевно, були б: чисте повітря, зелена трава, дзюрчання води і, можливо, "пряникові" будиночки. Хммм. У такому випадку його аналогом можна назвати голландське селище Гітхорн. Гітхорн розташувався на водних каналах, загальною протяжністю близько 7,5 км. Заснували селище в 1230 році. Для пересування  використовують велосипедну доріжку і численні водні канали. А милі човники є основним видом транспорту. Вони «працюють» абсолютно безшумно і не порушують мир і спокій в цій мальовничіому селищі.
Голландська Венеція - Гітхорн - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 4 - Амстердам – Гаага – Схевенінген – Делфт – Роттердам – Гітхорн
День 4 - Амстердам – Гаага – Схевенінген – Делфт – Роттердам – Гітхорн
День 4 - Амстердам – Гаага – Схевенінген – Делфт – Роттердам – Гітхорн
День 4 - Амстердам – Гаага – Схевенінген – Делфт – Роттердам – Гітхорн
День 5.

Міланcобор ДуомоБергамоозеро Комо

Прибуття в Італію
Екскурсія

Місто моди та мистецтва - Мілан

(входить у вартість туру)
В цьому місті є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним із динамічніших в Європі. Мілан – столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам’ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілану - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красотою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєю незрівняною акустикою, і відомими композиторами.
Залежно від бажання групи на вибір:

Відвідування Собору Дуомо

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
 Це унікальна будівля, аналогів якій не існує. По-перше, це єдиний католицький храм, побудований з білого мармуру. По-друге - єдиний італійський собор, зведений в стилі полум'яніючої готики. По-третє, це п'ятий за величиною храм в світі, здатний вмістити до 40 000 чоловік.

Екскурсія по місту Бергамо

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, яка називається "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без усяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ...

Озеро Комо - джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи.
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд

Таємниці вечірнього Мілану

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
При світлі ліхтарів місто змінює вигляд: загадкові вулиці, елегантні фасади, лунаюча з барів музика. Ми запрошуємо вас стати на один вечір справжнім міланцем і зануритися в атмосферу нічного життя і бурхливих емоцій
Поселення у готель.
Ночівля.
День 5 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо – озеро Комо
День 5 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо – озеро Комо
День 5 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо – озеро Комо
День 5 - Мілан – cобор Дуомо – Бергамо – озеро Комо
День 6.

ВенеціяПалац дожівОстрови Мурано та БураноГранд Канал

Сніданок.

Заручена з морем - Венеція

(входить у вартість туру)
Нас запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію (додатк. оплач. громадський транспорт - 30€/26€) - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби ....
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Таємниці венеціанських каналів

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Венеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і капелюхах зможуть показати Вам всі красоти чудового міста. Вдалині від метушні Ви отримаєте насолоду куточками міста, які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Вперед, в плавання!

Палац Дожів

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найвидатніші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні ...

Вся краса Венеції

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей ...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Острови Мурано і Бурано

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Пропонуємо мандрівку прекрасною венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано. Острів Мурано - Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острови Бурано - це батьківщина мереживного мистецтва - крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.
Острови Мурано і Бурано - відеоогляд

Венеція: привиди, легенди, курйози...

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Венецію іноді називають містом любові і смерті, тому що це ще й одне з найбільш таємничих місць на землі. Ця екскурсія поєднує огляд "немасових" куточків Венеції з розповіддю про дивні випадки, "жахи", примари і звичайно ж, любовні пригоди, без яких Венеція, напевно, була б немислима.
Нічний переїзд.
День 6 - Венеція – Палац дожів – Острови Мурано та Бурано – Гранд Канал
День 6 - Венеція – Палац дожів – Острови Мурано та Бурано – Гранд Канал
День 6 - Венеція – Палац дожів – Острови Мурано та Бурано – Гранд Канал
День 6 - Венеція – Палац дожів – Острови Мурано та Бурано – Гранд Канал
День 7.

БудапештЛьвів

Переїзд в Будапешт.
Вранці запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості і енергії на цілий день!
Для бажаючих

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!

Будапешт з гори Геллерт

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі будівництва фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і Дунай що зникає в далечінь. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт
Час прибуття до Львова орієнтовно після 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 7 - Будапешт – Львів
День 7 - Будапешт – Львів
День 7 - Будапешт – Львів
День 7 - Будапешт – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• Візова підтримка (при необхідності відкривати візу) - 10€
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
260 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638