UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1326
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

369
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
                                                                                                                                           Немає нічого кращого вихідних, правда?

Cербський експресс: Белград + Нові Сад

Днів: 4, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Львів – Нові Сад – Сремські Карловці – Белград (1 ніч) – Львів
Румунія
Сербія

У вартості туру оглядова екскурсія по Нові Саду і Белграду

День 1.

Львів

Прибуття до Львова. Збір на Залізничному вокзалі. Для поїздки необхідний негативний результат ПЛР-тесту (можливе групове відвідування медичної лабораторії – опл. додатково) або надання сертифікату про повну вакцинацію.
Виїзд зі Львова.
Перетин кордону.
Нічний переїзд в Сербію.
День 2.

Нові СадСремскі-Карловці

Прибуття в Нові Сад.
Екскурсія

Знайомство з Нові Садом

(входить у вартість туру)
Біля підніжжя національного парку Фрушка-Гора на березі річки Дунай розташоване місто Нові Сад - адміністративний центр автономного краю Воєводина, місто з більш ніж 300-річною історією. Нові Сад є другим за величиною містом Сербії, але першим за кількістю музеїв і пам'яток. У письмовій формі Нові Сад вперше згадується в 1694 році, через два роки після початку будівництва фортеці Петроварадін. Нові Сад, заснований ремісниками і торговцями, став своєрідними «сербськими Афінами». Незважаючи на молодий вік цього міста, його історія може розповісти багато цікавого. Нові Сад - місто, в якому будувалися школи і гімназії ще в період Середньовіччя. Сьогодні Нові Сад славиться і Національним сербським університетом з більш ніж 13 факультетами. Архітектурний ансамбль будівель старого міста несе в собі чарівність минулого і представляє різноманітні архітектурні стилі. Кожна будівля в старій частині міста є справжнім скарбом, уособлює свою власну історію і переносить в свій час.
У вільний час рекомендуємо:

Петроварадинська фортеця + винний тур в Сремські Карловці

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
Петроварадинська фортеця - мальовнича фортеця на Дунаї, побудована для оборони кордонів Австро-Угорської імперії в сербському місті Нові Саді. За розмірами старовинну фортецю відносять до найбільших фортифікаційних споруд Європи. Вона була зведена в кінці XVII століття для захисту від турків і носила неофіційну назву «Гібралтару на Дунаї». У 1991 році Петроварадинську фортецю включили в список пам'ятників Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Переїзд в Сремські Карловці. Спершу в Сремських Карловцях планується екскурсія по винному погребу з дегустацією вина. Ми відвідаємо Музей виноградарства і бджільництва, де прочитають тематичну лекцію про виноробство і бджільництво в приватному домогосподарстві. На дегустації буде можливість спробувати кілька видів вина і домашню медовуху, а також мед. Після смачного вина і меду все виглядає набагато яскравіше і веселіше. Сремські Карловці - старовинне чарівне містечко, що привертає увагу любителів видовищної архітектури, мальовничих парків і цікавих музеїв.
Переїзд в Белград. Поселення в готелі. Вільний час. Всім бажаючим пропонуємо:

Прогулянка на кораблику по Саві і Дунаю

(Дорослий: 30€ / Діти: 18€)
Нас чекають: Гардош - старе ядро Земуна, Великий військовий острів - заповідник природи, Музей сучасного мистецтва і панорама вечірнього міста...
Ночівля.
День 2 - Нові Сад – Сремскі-Карловці
День 2 - Нові Сад – Сремскі-Карловці
День 2 - Нові Сад – Сремскі-Карловці
День 2 - Нові Сад – Сремскі-Карловці
День 3.

Белград

Сніданок.
Екскурсія

Столиця Сербії - Белград

(входить у вартість туру)
Це одне з найстаріших європейських міст. Химерна суміш східної і західної культур створює неповторну чарівність міста. Сучасний Белград - це замки, палаци, середньовічні фортеці, розташовані поблизу сучасних будівель і торгових центрів. Белград - це нерозгадана таємниця в серці Балканського півострова. Саме сюди приїжджають за хвилюючими і незабутніми враженнями, саме тут панує неповторна і таємнича атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії. Дивовижний, таємничий, багатокультурний - все це він, великий і стародавній Белград...
Вільний час. Для всіх бажаючих рекомендуємо:

Новий Белград

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Уявлення про місто буде не повним, якщо ви пропустите інші райони. Новий Белград - сучасне місто, з широкими проспектами, високими будинками, шикарними готелями, торговими центрами, концертними залами, новими мікрорайонами. Земун - історична частина міста. Колись вона належала Австро-Угорської імперії. В архітектурі досі збереглися будівлі з елементами бароко, ренесансу і навіть готики. Пройдемося по Земунський набережній на Дунаї. Особливе місце в Земуні - пагорб Гардош, на вершині якого стоїть Вежа Тисячоліття. Саме звідси відкривається шикарний вид на фортецю і на старе місто. Топчідер - резиденція сербських правлячих династій Караджорджевічей і Обреновичей. Це ж є і елітним районом міста, з шикарними особняками, оточеними затишними двориками - парками.

Музей Ніколи Тесли

(Дорослий: 16€ / Діти: 8€ + вх. квиток)
Єдиний офіційний музей великого винахідника Ніколи Тесли знаходиться в Белграді. У музеї зберігаються оригінали документів, особисті речі Ніколи Тесли, а також фотографії та щоденники великого винахідника. 

Спа-центр Ждрело

(Дорослий: 13€ / Діти: 13€ + вх. квиток)
Запрошуємо Вас трішки розслабитися душею і тілом, потішити себе водними процедурами в спа-центрі Ждрело (трансфер 13€+вхідний квиток). Центр користується великою популярністю не тільки у гостей із Сербії, але і у туристів з усього світу. Тут Ви зможете в повній мірі насолодитися тишею, чудовими горами з захоплюючим видом, відпочити і провести час з користю для здоров'я. Вас чекає 8 басейнів з термальною лікувальною водою з температурою від 30 до 40ºC, басейн із солоною холодною водою і єдиний аквапарк в Сербії, який працює протягом усього року, з тобоганами висотою до 15 метрів для дітей і дорослих. А ще кілька видів масажу, солярій, сауна, парна, соляна кімната, тропічний дощ, турецька лазня, лікувальна грязь і т.д.

Вечеря в традиційному сербському ресторані.

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
У районі Скадарлія, так званого белградського Монмартру, у нас буде унікальна можливість познайомиться із справжньою сербською кухнею. Кухня сербського народу увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної та австро-угорської кухонь. Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і... прекрасного настрою...
Обід в традиційному сербському ресторані  - відеоогляд
Нічний переїзд.
День 3 - Белград
День 3 - Белград
День 3 - Белград
День 3 - Белград
День 4.

МукачевоЛьвів

Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Мукачево - 13.00, до Львова - 18:00.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Cтрахування (індивідуальне);
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою
• У разі відмови Консульський збір та Візовий центр НЕ повертаються
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• проїзд в громадському транспорті

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638