UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Порой гитару старую лаская
В вечерней равнодушной тишине,
Те города любимые я вспоминаю.
Где радость и тепло дарили мне.

Серенада під гітару!

Днів: 8
Барселона - Мадрид
Іспанія

 

День 0 -

8 днів/7 ночей
Вильоти з Києва
(вильоти з інших
міст під запит)
День 0 -
День 1.

Барселона

 СУБОТА
Виліт в Барселону. Прибуття в Барселону. Трансфер в готель. Поселення в готелі в Барселоні (після 14-00 ). Вільний час.
Ми призначаємо Вам зустріч в місті-казці... в незвичайній і приголомшливій Барселоні! Вас чекає неповторна архітектура і гостинність місцевих жителів! Вас чекає місто, в яке закохуєшся з перших секунд...
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 1 - Барселона День 1 - Барселона День 1 - Барселона День 1 - Барселона
День 2.

Барселона

 НЕДІЛЯ
Сніданок. 10:00 Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію: «Барселона - столиця Каталонії». Це місто подарувало світові Антоніо Гауді, Хуана Міро, Хосе Каррераса, Монсеррат Кабальє і Пабло Пікассо і ще безліч видатних особистостей. Кожен з них залишив свій неповторний слід в історії Каталонії. Вас чекає огляд пасео Грасіа, монумента Колумбу, площ Каталонії і Іспанії, гори Монжуїк, храму Саграда Фамілія, Порта і ще багато - багато цікавого...
Екскурсія по Готичному Кварталу і Рамблас. У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Аромат, таємниці, чарівність, флірт носяться в самому повітрі; сутінки крадуть і без того незначні ознаки сьогоднішнього дня в готичному кварталі.
Вільний час в Барселоні.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 2 - Барселона День 2 - Барселона День 2 - Барселона
День 3.

Монсеррат - Мадрид

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Запрошуємо Вас на екскурсію в гірський монастир Монсеррат - релігійний символ Каталонії і місце паломництва тисяч віруючих. Розташований в скелях дивовижної форми, тут зберігається найбільша святиня Каталонії - «Чорна Мадонна». На території монастиря також знаходиться музей Монтсеррат, де зберігаються роботи Ель Греко, Караваджо, Клода Моне, Пабло Пікассо та багатьох інших майстрів. Монсеррат оповитий особливою таємничістю, а панорама гори просто захоплює дух, їй немає рівних у всьому світі.
Повернення в Барселону. Вільний час.
Переїзд швидкісним поїздом АВЕ в Мадрид (в дорозі близько 3 годин).
Трансфер в готель.
Ночівля в готелі в Мадриді.

День 3 - Монсеррат - Мадрид День 3 - Монсеррат - Мадрид День 3 - Монсеррат - Мадрид
День 4.

Мадрид

 ВІВТОРОК
Сніданок. Вільний час в Мадриді.
За бажанням факультативна екскурсія «Ескоріал: Монотонна симфонія в камені» (опл. додатково). Сьогодні ми побачимо "восьме чудо світу", заміський палац - монастир короля Іспанії - Філіпа II. На згадку про святого мученика Лаврентія, Ескоріал виконаний у формі решітки. Філіп II відрізнявся заглибленістю в себе, глибокою релігійністю і слабким здоров'ям. Він шукав місце, де міг би відпочити від турбот короля наймогутнішої імперії світу. За задумом Філіпа II, Ескоріал будувався як "палац для Бога і келія для короля". Споруджений зі світлого пісковика в ясних і строгих формах, він височіє на тлі гірської зелені спокійно і впевнено. Дивує відповідність форми кожної з споруд своєму призначенню: простота королівських покоїв, світлий і високий інтер'єр церкви, легкий лад аркад в бібліотеці і похмура пишність усипальні.
Запрошуємо усіх на оглядову екскурсію по старому історичному центру з оглядом Пласа Майор, Пласа де ла Вілья, кварталу Морера.
Ночівля в готелі в Мадриді.

       
День 5.

Мадрид - Толедо

 СЕРЕДА
Сніданок. Запрошуємо усіх на оглядову екскурсію «Мадрид - серце Іспанії». Вже з самого ранку святковий Мадрид відкриває свої двері для улюблених і таких бажаних туристів! Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію по великій столиці Іспанії - Мадриду.
Стрімкий розвиток міста випав на правління короля Феліппа II, який переніс у Мадрид королівський двір і зробив його столицею своєї «імперії, в якій ніколи не заходить сонце». Дуже скоро Мадрид перетворився на сучасне місто з широкими проспектами і зеленими бульварами. Таким ми бачимо його сьогодні. Вас чекають площі Колумба та Іспанії, бульвари Реколетас і Кастельяно, Пасео Прадо, фонтани Сібелас і Нептуна, будівля кориди Лас Вентас, храм Дебот, Сан Франциско Гранде.
Запрошуємо на екскурсію "Сталевий блиск Толедо". Нас запрошує древня столиця Іспанії. Час тут зупинився - місто так і залишилось в XVI столітті. Ті ж вузькі вулички, старовинні собори, фортечні стіни. Ті ж численні майстерні і майстри, які прямо у вас на очах роблять обладунки, арбалети і холодну зброю зі знаменитої толедської сталі. Огляд церкви Сан-Томе (вхідні квитки вкл.) де зберігається найбільше полотно художника Ель Греко, пл. Секадовер, єврейський квартал, кафедральний собор, монастир Сан Хуан де лос Рейес (вх.квитки за бажанням за доплату).
Ночівля в готелі в Мадриді.

День 5 - Мадрид - Толедо День 5 - Мадрид - Толедо День 5 - Мадрид - Толедо День 5 - Мадрид - Толедо
День 6.

Мадрид

 ЧЕТВЕР
Сніданок. Виселення з готелю.
За бажанням факультативна екскурсія «Стародавнє місто Сеговія». Місто розташоване біля злиття двох річок на скелястому плато. Романські і готичні церкви, кріпосні стіни, вузькі вулички, палаци і монастирі різних епох і стилів, знаменитий римський акведук відображають змішання християнської, єврейської та мусульманської культур. Сеговія стала місцем коронування Ізабелли, відомої як Ізабелла Католицька. Сеговія - це одне з місць, які обов'язково потрібно відвідати для того, щоб зрозуміти дух Іспанії.
Екскурсія в один з найбільш відвідуваних музеїв світу - музей Прадо* з найбагатшою колекцією іспанського та європейського живопису.
Повернення в Барселону на швидкісному поїзді АВЕ (в дорозі близько 3 годин). Трансфер в готель.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 6 - Мадрид День 6 - Мадрид День 6 - Мадрид
День 7.

Барселона

 П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Вільний день в Барселоні.
За бажанням факультативна екскурсія «Життя одного генія» (опл. додатково). Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми опинимося в казці в будиночку Шалтая-Болтая. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, маса сюрпризів від великого містифікатора нашого століття. Крім знаменитих і маловідомих робіт Далі в музеї ми побачимо зроблені за його ескізами меблі, прикраси, костюми, флакони для парфумів і знамените "Дощове таксі"... Вільний час для обіду. Переїзд в Жирону - один із найзатишніших і найромантичніших міст Іспанії. Кафедральний собор, Старе місто, Єврейський квартал, Арабські лазні, церква Сан Феліу.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 7 - Барселона День 7 - Барселона День 7 - Барселона  
День 8.

Барселона

 СУБОТА
Сніданок. Виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт Барселони. Виліт в Україну.

 

Умови резервування і наявність місць просимо уточнювати додатково!


Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі 3* на базі сніданків
• екскурсії згідно вибраного пакету
• трансфери згідно програми туру
• проїзд скорим поїздом AVE (Барселона - Мадрид - Барселона)
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• консульський збір 60 €
• У разі відмови Консульський збір і Візовий центр НЕ повертаються.
• курортний збір оплачується напряму в готелі
• авіапереліт від 280 €
• медична страховка
• трансфер в нічний час:
на приліт 19:00-08:00
на виліт 24:00-09:30
• вхідні квитки на екскурсійні об'єкти
• факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати і сувеніри

Важливо:
• В связи с проведение конгрессов в Барселоне размещение возможно в пригороде Барселоны или на побережье Коста Брава
• підселення по туру не пропонується
• можливий варіант програми з проживанням в готелях 4*
• в програмі можливі зміни порядку проведення екскурсій та їх часу початку.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638