UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Іспанія - смак спокуси  
Відпочинок на морі Іспанії  
Мілан, Ніцца, Барселона, Сан-Ремо

Днів: 14, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 7
Львів -Мукачево- Будапешт*- Клагенфурт-ам-Вертерзе - Мілан - оз.Комо* - Емпуріабрава - Фігерас* - Лорет-де-Мар (7 ночей) - Тосса-де-Мар* - Барселона - Андорра-ла-Велья* - Жирона* -Кадакес* - Ез - Монте-Карло* - Монако* - Ніцца - Генуя* - Дольчеаккуа* - Сан-Ремо - Любляна - Блед* -  Егер* -Мукачево- Львів
Іспанія
Італія
Австрія
Андорра
Монако
Словенія
Угорщина
Франція

6 ЕКСКУРСІЙ ВЖЕ У ВАРТОСТІ ТУРУ! 
Дві в Італії: Мілан та Сан-Ремо,  Барселона в Іспанії
Ніцца у Франції, Клагенфурт-ам-Вертерзе в Австрії, Любляна в Словенії 

7 ночей на морі в Іспанії, харчування сніданки та вечері!
 БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

Комфортний тур для відпочинку сім'єю та дружною компанією.
Чудовий тур для весільної подорожі. 
Сангрія, танці під фламенко.
Ми будемо радіти сонцю і морю, слухати іспанські серенади, прогулюватися по пляжу,
заводити курортні романи і все більше любити чудові миті життя.

 

День 1.

ЛьвівМукачевоБудапештСекешфехервар

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні.
Можливість приєднатись до групи в Мукачево. Перетин кордонів.
Переїзд на нічліг.
При бажанні групи заїзд в Будапешт. За доп. плату можлива екскурсія по Будапешту або Прогулянка на кораблику. Ночівля.
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Секешфехервар
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Секешфехервар
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Секешфехервар
День 1 - Львів – Мукачево – Будапешт – Секешфехервар
День 2.

Клагенфурт

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Австрійська Рив'єра - Каринтія.

(входить у вартість туру)
На півдні Австрії знаходиться чудовий регіон, в якому  є середземноморський клімат, сині озера і найчистіше блакитне небо - це Каринтія. Місцевість знаменита своїми озерами, теплими річками, замками стародавніх лицарів і солодкими винами. Більше 1000 озер влітку дозволяють купатися, засмагати, і насолоджуватися відпочинком. Столиця - місто Клагенфурт-ам-Вертерзе. Ми прогуляємося по місту, познайомимося з його історією і спробуємо Карантійську кухню. В кафе на набережній чи в домашньому ресторані - будь-де делікатеси Каринтії прекрасні, тут нам запропонують австрійські ковбаски, смажені лисички і найсвіжішу річкову і озерну рибу. А найвідоміший алкогольний напій в Австрії - шнапс, тут його видів величезна кількість: яблучний, грушевий, абрикосовий, айвовий, горіховий, малиновий і навіть картопляний. Побувавши одного разу в Каринтії, ми захочемо повернутися сюди знову і знову.
Переїзд в Італію.
Прибуття в Італію - чарівну, темпераментну і неймовірно красиву. В Італії черпали своє натхнення великі майстри мистецтва і дарували світу свої безсмертні шедеври ...
Ночівля.
День 2 - Клагенфурт
День 2 - Клагенфурт
День 2 - Клагенфурт
День 2 - Клагенфурт
День 3.

Міланозеро КомоМанделло-дель-Ларіо

Сніданок.
Екскурсія

Мілан – столиця моди

(входить у вартість туру)
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди – місто Мілан. Мілан витончено поєднує у свому образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали. Вирушаємо в саме серце Мілану-П'яццо Дуомо, де розташований символ міста – Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілану і перлина світу – "Ла Скала" – найвідоміший театр всіх часів і народів. Тут кожен знайде те, що шукав.
Вільний час.

Озеро Комо – джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи. 
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Мілан – озеро Комо – Манделло-дель-Ларіо
День 3 - Мілан – озеро Комо – Манделло-дель-Ларіо
День 3 - Мілан – озеро Комо – Манделло-дель-Ларіо
День 3 - Мілан – озеро Комо – Манделло-дель-Ларіо
День 4.

ФіґерасЕмпуріабрава

Сніданок. Переїзд в Іспанію.

Каталонська Венеція – Емпуріабрава

В Іспанії є своя каталонська Венеція. Сьогодні ми заїдемо в гості туди, де довжина штучних каналів більше 30 км, жителі причалюють на яхтах прямо до під'їзду будинку і переміщаються на човнах по місту. Емпуріабрава - каталонська рукотворна Венеція на узбережжі Коста-Брава. Місце, де величні Піренеї спускаються в безкрає море. Чарівні гірські пейзажі тут є сусідами з смарагдовими водами моря, створюючи унікальне, ні з чим незрівнянне відчуття раю на землі. А ще тут чудові пляжі, білий пісок, чистота і кришталева вода.
Вільний час. Для бажаючих

Життя одного генія

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми неначе раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая-Базікаючи. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.

Іспанська традиційна бодега

Починаємо знайомство з курортом з місцевої бодеги. Місце, де можна познайомитися з кращими продуктами і винами іспанського виробництва. Ми продегутуємо іспанські вина, каву, лікери. Спробуємо хамон, місцеві ковбаси, оливки і туррон. При бажанні все продегустувати продукти можна придбати.
Поселення в готель на одному з курортів Середземного моря Іспанії. Відпочинок на морі. Вечеря. Ночівля.
День 4 - Фіґерас – Емпуріабрава
День 4 - Фіґерас – Емпуріабрава
День 4 - Фіґерас – Емпуріабрава
День 4 - Фіґерас – Емпуріабрава
День 5.

Льорет-де-МарТосса-де-МарФламенко шоу

Сніданок. Відпочинок на морі.

Тосса-де-Мар – романтичне містечко

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Сьогодні нас чекає одне з найгарніших міст Іспанії!  Чаруюче і неповторне Тосса-де-Мар– дивовижне місце в Коста-Брава. Місто служило джерелом натхнення багатьом художникам. Тут знімали фільм "Пандора і Летючий Голландець", після якого, колись звичайне рибальське містечко стало шикарним курортом. Тосса розташувалось в затишній бухті зі скелястим берегом. Це місце для мрійників і романтиків! Тут і сонце, і пляжі, бухти, магазини, кафе, ресторани. Фортеця Вілла-Велла – символ Тосса-де-Мар. Пляжі Тосса-де-Мар вважаються одними з найкращих у всій Іспанії. Чиста вода, золотий пісок! Обов'язково потрібно спробувати найвідоміше блюдо регіону – "Simitomba". Прекрасне місце – вам тут сподобається.
До містечка можна потрапити на катері (дод. оплата).
Тосса-де-Мар – романтичне містечко

Все життя – Фламенко

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко
Вечеря. Ночівля.
День 5 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 5 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 5 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 5 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Фламенко шоу
День 6.

БарселонаЛьорет-де-Мар

Сніданок. Відпочинок на морі.
Екскурсія

Один день в Барселоні

(входить у вартість туру)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона – дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопауза. А з гори Монтжуик ми зможемо зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону. Історія Барселони була завжди пов'язана з морем. Барселонета – унікальне місце, де завжди пахне морем. Тут розташовані  численні рибні ресторанчики, де можна спробувати смачні морепродукти, свіжу рибу і страви іспанської кухні. Уздовж набережної, вуличні музиканти влаштовують свої концерти. Тут панує гарний настрій і завжди з'являється бажання танцювати і підспівувати ім. Зовсім недалеко знаходиться чудовий пляж. Ласкаве море, теплий пісочок – тут ми наповнимося духом істинної Каталонії і моря. Час для сангрії і відпочинку.
Один день в Барселоні

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Готичний квартал і бульвар Рамблас

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Захоплююча прогулянка по вуличках Середньовічної Барселони. Перлина кварталу – Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Історичний центр готичного кварталу – площа Короля – диво готики і місце дії незліченних подій щоденної історії Барселони. Одним з кращих місць для художників і богеми є Площа дель-Пі, з її чарівною церквою Санта-Марія-дель-Пі. Прогулянка по бульвару Рамблас, зупинка на площі Св. Якова, де знаходяться найбільш значущі будівлі Барселони – її мерія і палац Уряду. Душевна екскурсія познайомить нас з чудовим містом. А якщо нам пощастить ми почуємо в готичному кварталі іспанські гітари. Незвичайна атмосфера, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари – все це зіллється воєдино і зробить день чарівним.
Готичний квартал і бульвар Рамблас

Чарівні фонтани. Трансфер

(Дорослий: 6€ / Діти: 6€)
Нас чекають чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. Панорама, буйство кольору і музики - спогади про це залишаються на все життя!
Повернення на курорт. Вечеря. Ночівля.
День 6 - Барселона – Льорет-де-Мар
День 6 - Барселона – Льорет-де-Мар
День 6 - Барселона – Льорет-де-Мар
День 6 - Барселона – Льорет-де-Мар
День 7.

БарселонаЛьорет-де-МарМонсерратАндорра-ла-Велья

Сніданок. Відпочинок на морі.

Священне місце – Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
А тепер нас чекає екскурсія в священне місце - гора Монсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, що врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир зберігає зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Можливість продегустувати місцеві лікери, сири, мед та інші смаколики.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд

Князівство Андорра

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)
Андорра – невелика самостійна держава між Францією та Іспанією. Під час екскурсії в Андорру ми познайомимося з її столицею Андорра-ла-Велья. Андорра – безмитна зона, де існують відмінні ціни і справжній рай для покупок.
Повернення на курорт. Вечеря. Ночівля.
День 7 - Барселона – Льорет-де-Мар – Монсеррат – Андорра-ла-Велья
День 7 - Барселона – Льорет-де-Мар – Монсеррат – Андорра-ла-Велья
День 7 - Барселона – Льорет-де-Мар – Монсеррат – Андорра-ла-Велья
День 7 - Барселона – Льорет-де-Мар – Монсеррат – Андорра-ла-Велья
День 8.

ЖиронаЛьорет-де-МарПалафольс

Сніданок. Відпочинок на морі.

Аквапарк і дельфінарій Marineland

(дод. оплата)
Аквапарк «Марінеленд» - найбільший водний комплекс на узбережжі Коста-Брава. Крім звичних атракціонів - гірок і басейнів - тут є ще дельфінарій і зоопарк. Аквапарк «Марінеленд» розрахований для повноцінного сімейного відпочинку. Крім екстремальних гірок, тут є атракціони з плавним і неквапливим спуском, а також велике дитяче містечко з безпечними гірками і неглибокими басейнами. Так, сплеск адреналіну забезпечений на гірках «Бумеранг» з 15-метровим майже вертикальним спуском, «Торнадо» протяжністю 60 метрів і гігантської воронкою, а також на атракціонах з багатообіцяючими назвами «Камікадзе» і «Чорна діра». На сімейних гірках «Божевільні гонки» і «Суперслалом» можна влаштувати змагання, хто першим приземлиться в басейн. Для юних відвідувачів в аквапарку «Марінеленд» також є безліч гірок, басейнів і веселих атракціонів. Після водних розваг можна відправити в дельфінарій, де ціла трупа морських артистів покаже вам незабутнє шоу. В уявленнях беруть участь дельфіни і морські леви.

Жирона - середньовіччя і легенди

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Цей старовинне, засноване ще римлянами місто все оповите легендами, міфами, і населене казковими персонажами, часом досить оригінальними. Ми побачимо надзвичайно красивий історичний центр Жирони, дізнаємося, як за допомогою одного лише поцілунку стати громадянином міста, ніж роздратував Геракла Жирон (трьох-тілий засновник Жирони), як мухи врятували місто від французької навали, де залишив свій останній відбиток ноги Ісус Христос, де придумали каббалу і багато іншого про фантасмагоричних героях цього міста.
Повернення на курорт. Вечеря. Ночівля.
День 8 - Жирона – Льорет-де-Мар – Палафольс
День 8 - Жирона – Льорет-де-Мар – Палафольс
День 8 - Жирона – Льорет-де-Мар – Палафольс
День 8 - Жирона – Льорет-де-Мар – Палафольс
День 9.

Льорет-де-МарБесалуЖиронаСалоуПорт Авентура

Сніданок. Відпочинок на морі. Екскурсії на вибір:

Поїздка в Порт Авентуру

(дод. оплата)
Готуйтеся до сміху, задоволення, сюрпризів ... П'ять світів- Полінезія, Мексика, Китай, Дикий Захід і Середземномор'ї зі своїми таємницями і пам'ятками, традиціями та історією вмістилися на території цього парку.

Середньовічна душа Каталонії. Безалу та Жирона.

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Складно собі уявити, що в наш час можна потрапити в Середньовіччі. Однак таке можливо. Безалу в ньому так приємно прогулятися по вузьких вуличках, таким затишним і мрійливим. Життя тут тече неквапливо і розмірено. Весь містечко виглядає, немов декорація до історичного фільму, настільки тут все автентично. А далі - Жирона. Цей старовинний, заснований ще римлянами місто весь оповитий легендами, міфами, і населений казковими персонажами. 

Прогулянка на катамарані вздовж берегів Коста-Брава

(Дорослий: 51€ / Діти: 48€)
Можливість насолодитись прогулянкою на парусному катамарані вздовж берегів Коста-Брава. В одній з мальовничих бухт катамаран кине якір, де ми зможемо взяти участь у водних розвагах. До наших послуг матраци, трампліни, маски для пірнання. Під час круїзу включається прохолодні напої, пиво, сангрія, а також барбекю, салати, фруктові коктейлі.
Повернення на курорт. Вечеря. Ночівля.
День 9 - Льорет-де-Мар – Бесалу – Жирона – Салоу – Порт Авентура
День 9 - Льорет-де-Мар – Бесалу – Жирона – Салоу – Порт Авентура
День 9 - Льорет-де-Мар – Бесалу – Жирона – Салоу – Порт Авентура
День 9 - Льорет-де-Мар – Бесалу – Жирона – Салоу – Порт Авентура
День 10.

Льорет-де-МарКадакес

Сніданок. Відпочинок на морі. А тепер нас чекає найкрасивіше узбережжі Іспанії.

Перлина Коста Брава - Кадакес

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Скелі, потопаючі в прозорому морі, затишні бухти, пейзажі з вічнозеленою рослинністю і дивовижні історії узбережжя Коста-Брава. Ми відвідаємо один з наймальовничіших містечок на знаменитому узбережжі Коста-Брава - Кадакес. Відрізана від решти Каталонії гірським масивом, на початку ХХ століття ця рибальське село стала улюбленим місцем художників і поетів. Сальвадор Далі провів в Кадакесе значну частину свого дитинства. Також в Кадакесе любили бувати Жоан Міро, Марсель Дюшан, Гарсіа Лорка, Рене Магрітт, Пабло Пікассо. Крім найкрасивіших пейзажів і спадщини Далі, Кадакес славиться своїми рибними ресторанами, одними з кращих в Каталонії.
Перлина Коста Брава - Кадакес

Лицарський турнір

(дод. оплата)
Все відбувається в справжньому середньовічному замку. Біля входу нас власноруч вітає граф і графиня середньовічного замку, при цьому надягають на кожного відвідувача корону. І ми стаємо свідками приголомшливого, справжнісінького лицарського турніру з кінними і пішими баталіями на списах, мечах, булавах. Нас будуть пригощати чудовими стравами, які подають в старовинних традиціях. Тут гості не побачать столових приборів: як і в давню епоху Середньовіччя, їм запропонують є апетитні кулінарні шедеври руками.Завершує шоу справжній бал. На ньому буде звучати жива музика, а танцювати будуть, звичайно, фламенко.
Повернення на курорт. Вечеря. Ночівля.
День 10 - Льорет-де-Мар – Кадакес
День 10 - Льорет-де-Мар – Кадакес
День 10 - Льорет-де-Мар – Кадакес
День 10 - Льорет-де-Мар – Кадакес
День 11.

ЕзНіццаМонакоМонте-КарлоФрагонар

Сніданок. Переїзд до Франції. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...
Екскурсія

Парфумерна фабрика Фрагонар

(входить у вартість туру)
Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Монако – напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 11 - Ез – Ніцца – Монако – Монте-Карло – Фрагонар
День 11 - Ез – Ніцца – Монако – Монте-Карло – Фрагонар
День 11 - Ез – Ніцца – Монако – Монте-Карло – Фрагонар
День 11 - Ез – Ніцца – Монако – Монте-Карло – Фрагонар
День 12.

ГенуяСан-РемоДольчеаккуа

Сніданок.
Екскурсія

Квіткова Рів’єра

(входить у вартість туру)
Прибуття Сан-Ремо – столицю квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського еспресо. Можливість зануритися в лігурійські морські води.
Залежно від бажання групи на вибір:

Загадкова Лігурія та лимонний рай Ментон

(Дорослий: 38€ / Діти: 28€)

Лігурія-це тріумф гармонії між морем і горами. Якщо ви хочете зануритися в дивовижний за своєю красою світ, що складається з олівових гаїв, виноградників і справжніх лігурійських сіл, цей маршрут Вам сподобається. Екскурсія в Дольчеаккуа: середньовічне містечко з середньовічними вуличками і старовинними кам'яними будинками фортецями. Ми потрапляємо ніби на машині часу в середньовічні часи.  Під час екскурсії можна про дегустувати місцеву оливкову олію і червоне вино "Россезе», улюблене вино Наполеона (дод.оплата). За бажанням обід в місцевому домашньому ресторані де можна продегустувати типові Лігурійські страви Кролик по лігурійськи, домашню пасту і фокаччу і місцеву піцу.  Далі - самий  східний курорт Лазурового берега. Місто вражає своєю чисто французькою елегантністю і неповторною італійською життєрадісністю. Перевага цього міста - в спокої та неквапливості. А лимони ... вони тут усюди - на деревах, у вітринах магазинів, на гербі міста...  це їх рай...

Господиня моря – Генуя

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина "портової республіки" не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
Ночівля.
День 12 - Генуя – Сан-Ремо – Дольчеаккуа
День 12 - Генуя – Сан-Ремо – Дольчеаккуа
День 12 - Генуя – Сан-Ремо – Дольчеаккуа
День 12 - Генуя – Сан-Ремо – Дольчеаккуа
День 13.

БледЛюбляна

Сніданок. Переїзд в Словенію.
Екскурсія

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна – невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність. Можливість спробувати словенську кухню і пообідати.
Вільний час.

Альпійська казка – озеро Блед

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Чарівне невеличке містечко Блед з мальовничим острівцем серед озера, замком на скелястій кручі і обрисом Юлійських Альп на дальньому плані - все це створює приголомшливий краєвид. Блед по праву називають "перлиною Альп". Неповторною особливістю озера є крихітний острів, на якому побудована каплиця. Існує повір'я про те, що якщо загадати бажання під дзвоном каплиці, то воно обов'язково збудеться. Озеро Бледське – це прекрасний і гармонійний куточок природи, який заворожує красою і абсолютно особливою енергетикою.
Альпійська казка – озеро Блед - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 13 - Блед – Любляна
День 13 - Блед – Любляна
День 13 - Блед – Любляна
День 13 - Блед – Любляна
День 14.

ЕгерМукачевоСтрийЛьвів

Сніданок. Переїзд через Угорщину. При бажанні групи і наявності часу.

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Час прибуття в Мукачево до 21.00 Можливість завершити подорож в Ужгороді, Стрию.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 14 - Егер – Мукачево – Стрий – Львів
День 14 - Егер – Мукачево – Стрий – Львів
День 14 - Егер – Мукачево – Стрий – Львів
День 14 - Егер – Мукачево – Стрий – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Сity tax (міський податок)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638