UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Грузія - країна травневих чар

Днів: 8
Тбілісі – Сігнагі – Мцхета – Боржомі – Ахалціхе – Бакуріані - Кутаїсі – Батумі – Гірська Аджарія – Батумі
Грузія

8 днів/7 ночей

День 1.

Тбілісі

 Прибуття у Тбілісі. Трансфер до готелю.
Розміщення. Вільний час.

День 2.

Тбілісі

 Сніданок у готелі. Знайомство з Тбілісі. Спочатку нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Не менш відомим пам'ятником Тбілісі є храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури та слугував у минулому фортецею і резиденцією грузинських царів. Стародавня фортеця Нарікала - найвідоміший пам'ятник Тбіліської старовини, городяни кличуть її «душею і серцем міста». Далі спустимося в район старого Тбілісі і вирушимо до сіонського собору, який є одним з найдавніших пам'яток Тбілісі. Побачимо незрівнянний пам'ятник великому режисерові Серго Параджанову. Відвідування сучасного моста, якому президентом країни було дано назву МІСТ СВІТУ. Храм Сіоні - був закладений ще в 6 столітті. Про поважний вік храму свідчить і те, що його підлога тепер лежить майже на три метри нижче поверхні бруківки. Вільний час.
Увечері вирушаймо на вечерю в один з кращих ресторанів Тбілісі, де Вас очікує смачна національна вечеря і знамените грузинське вино, і все це в музичному і танцювальному супроводі.

День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі
День 3.

Кахетія - Сігнагі

 Сніданок у готелі. Екскурсія до Кахетії - краю лози і батьківщини виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000 видів, які існують у світі. Тут ми отримаємо позитивний заряд енергії, відвідавши «Бодбе» - монастирський і єпископальний комплекс Святого Георгія. Тут розташована Базиліка Святої Ніно. Також відвідаємо винний льох, де Вас чекає дегустація вина і чачі.
Далі уявімо собі величезну гору, яка самотньо стоїть в центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижна панорама на Алазанську долину, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленьке і дуже гарне містечко на сході Кахетії. Його називають містом кохання, адже саме тут палац урочистих подій працює цілодобово!
Щоб відчути і зрозуміти, що таке поєднання грузинських виноробних традицій із західними стандартами якості, ми відвідаємо винний дім «Шухманн Вайнс» і продегустуємо 2 сорти вина.
Далі оглядова екскурсія по славетному місту Телаві і мальовничими місцями Гомборского перевалу. Повернення у Тбілісі. Вільний час.

День 3 - Кахетія - Сігнагі День 3 - Кахетія - Сігнагі День 3 - Кахетія - Сігнагі День 3 - Кахетія - Сігнагі
День 4.

Мцхета - Кутаїсі

 Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано по приїзду в програмі туру):
• Побачимо красу грузинських гір завдяки екскурсії Ананурі-Гудаурі - Казбегі;
• Історія Грузії відкриється перед Вами на екскурсії Горі (музей Й.В. Сталіна) - і кам'яне місто Уплісцихе;
• Насолодитись красою монастирського комплексу «Давид Гареджі», розташованого в скелях Кахетинського регіону.

День 4 - Мцхета - Кутаїсі День 4 - Мцхета - Кутаїсі День 4 - Мцхета - Кутаїсі День 4 - Мцхета - Кутаїсі
День 5.

Батумі

 Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Виїзд на екскурсію в «Мцхета» - найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. Завдяки цій святині Мцхета називають «другим Єрусалимом». І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Свєтіцховелі. А щоб повністю відчути красу міста, яке називають Другим Єрусалимом, ми піднімемося в монастир Джварі (V ст.), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці.
Неподалік від Мцхета, в селі «Чардахі» у нас буде можливість відвідати гостинну грузинську селянську родину, де ми проведемо дегустацію грузинських вин і чачі та отримаємо уроки грузинської кухні і скуштуємо смачний грузинський селянський обід, який Вам запам'ятається на довго. Вино домашнього приготування 2-х сортів - червоне, біле, чача 2-х сортів - біла і підфарбована. Дегустатор - винороб повідає Вам всю історію виноградної культури і виробництва вина в Грузії.
Після обіду і дегустації ми продовжуємо наш шлях в Боржомі - мальовничий регіон, знаменитий своїми джерелами цілющої мінеральної води, відкритими в першій половині минулого століття.
Відвідаємо чудовий парк «Боржомі», де прямо з джерел спробуємо лікувальну водичку «Боржомі».
Прибуття в Ахалціхе (колишня назва Ломсія), яке є адміністративним центром регіону Самцхе-Джавахеті і Ахалціхского району. Місто розташоване в улоговині Ахалціхе, на берегах річки Поцхові, на висоті 1000 м над рівнем моря. Тут ми відвідаємо фортецю Рабат - одне велике місто в місті. Величезна територія фортеці відрізняється складною системою фортифікаційних споруд, є і будівлі, що залишилися від турецького панування, - мечеть, музей - де можна ознайомитися як з багатим минулим місцевих краєвидів, так і з сучасними досягненнями.
Розміщення в гостинному домі в Ахалцихе. Вечеря. Вільний час.

День 5 - Батумі День 5 - Батумі День 5 - Батумі День 5 - Батумі
День 6.

Аджарія

 Сніданок у готелі. Звільнення номерів. Переїзд в Кутаїсі - друге за величиною місто Грузії в її західній частині, яке було засновано близько 40 століть назад, колишня столиця західного грузинського королівства Колхіди, з яким пов'язаний міф про Золоте Руне і Аргонавтів. Відвідування Монастиря Баграті, який знаходиться на найдревнішому місці - пагорбі Укемеріон.
Виїзд до Аджарії - одного з найдавніших і загадкових куточків Грузії, який розташований на узбережжі Чорного моря. Спочатку ми відвідаємо Ботанічний сад, розташований в одному з наймальовничіших куточків регіону - на Зеленому мисі. Бамбуковий гай і кактусові плантації, японський сад з квітучою сакурою і дивовижні за красою посадки блакитні евкаліпти, величезні ялини, висаджені вздовж алеї, яка веде до могили засновника саду Краснова, і безкінечні переплетіння коріння вікових ліан - це лише мала дещиця тієї казки, яка очікує нас у Ботанічному Саду.
Неподалік знаходиться відомий Зелений мис, який включає в себе одні з найкрасивіших аджарських пляжів. Переїзд до Батумі. Розміщення в готелі.
Вільний час. Ніч у готелі.

 

День 6 - Аджарія День 6 - Аджарія День 6 - Аджарія  
День 7.

Батумі - Аджарія

 Сніданок у готелі. Екскурсія-прогулянка по Батумі, яке знаходиться на узбережжі Чорного моря і, немов дорогою оправою, обрамлене екзотичною флорою субтропіків. Пальми, кипариси, магнолії, бамбук, лимонні й апельсинові дерева пахнуть тут буквально на кожному кроці. Бульвар, який простягається уздовж всієї берегової лінії, і привертає до себе погляди туристів - це красивий і найдовший бульвар в Європі. Тут ми побачимо центр міста, відвідаємо площу Аргонавтів зі статуєю Медеї, Батумську Піаці, мечеть «Орта Джамі», Батумський морський вокзал, пам'ятник Нептуну, Батумський драматичний театр, і знаменитий Астрономічний годинник на золотий Вежі.
Вільний час. Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано по приїзду в програмі туру):
«Дорогами гірської Аджарії». Гірська Аджарія - одне з найкрасивіших місць на Землі, вона оточує гірським півколом всю південно-західну частину Грузії. Незвичайні видовища дозволяють милуватися гірським ландшафтом, розташованим на висоті 2500 метрів над рівнем моря. По дорозі ми побачимо чудові гірські ліси, найдовшу річку Аджарії - Аджарісцкалі, і звичайно відвідаємо арочний міст Святої Тамари. Гірської свіжості поїздці додасть - Водоспад Mахунцеті.
Екскурсія «Вечірнє Батумі». Вирушимо на лазерне шоу до «танцюючих фонтанів». Це незабутнє шоу, від якого просто неможливо відвести погляду. Також ми відвідаємо «Батумське гігантське металеве кохання», таке видовище ми не побачимо більше ніде !!! (Екскурсія по вечірньому Батумі проводиться лише при хороших погодніх умовах !!!) Вільний час.

День 8.

Батумі

 Сніданок у готелі. Виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт Батумі.
Завершення обслуговування.

 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Трансфер з аеропорту Тбілісі і в аеропорт Батумі (під всі рейси)
• Весь трансфер під час туру
• Усі зазначені в турі екскурсії
• Обслуговування кваліфікованого гіда
• Проживання в готелях у Тбілісі «Тбілісі Инн» 4 * або «Джус Инн» 4 * з «ВВ», Ахалцихі - готель «Ріо» з НВ, Батумі - готель «Еліо Інн» 3 * з ВВ
• Усі вхідні квитки
• Підйомники в Тбілісі і Батумі
• Дегустації вин і чачі в Сігнагі
• Обід в Мцхета + дегустації вина і чачі + уроки грузинської кухні
• Дегустація вина на заводі «Шухманн Вайнс» (Телаві)
• Вечеря в національному ресторані в Тбілісі
• Дегустація Аджарських вин.
Додатково оплачується:
• авіа переліт Київ-Тбілісі / Батумі-Київ - від 330 $;
• Додаткові екскурсії;
• Додаткове харчування, особисті витрати, чайові.
• Додатковий трансфер:
Готель Батумі – залізничний вокзал Батумі і залізничний вокзал Тбілісі-ап Тбілісі + залізничний квиток - 38 дол 1люд.


Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років), які подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків (вписаний + вклеєне фото дитини).
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл на виїзд від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідний нотаріально - завірений дозвіл на виїзд від обох батьків на ім'я керівника!

Для громадян України віза у Грузію НЕ ПОТРІБНА!!!

Важливо:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.

Компанія зберігає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ.
ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638