UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Мандрівка зі смаком тірамісу!
Солодка і дуже смачна…

Літній десерт!

Днів: 14, без нічних переїздів
Львів - Чоп - Егерсалок – Будапешт – Любляна – Блед - Флоренція - Піза - Рим - Сорренто - Неаполь - Везувій - Капрі - Амалфі - Равелло - Барі - Дубровник - Далмація (4 ночі) - Плітвіцькі водоспади, Задар - Корнаті - Будапешт - Чоп - Львів
Італія
Словенія
Угорщина
Хорватія

Італія + Хорватія

День 1.

Львів

 06:00 - 7:30 - Безкоштовні трансфери «ж / д вокзал - Термінал-А».
08: 30 - Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Угорщину
• Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві, Ужгороді, Чопі.
Переїзд на Півночі Угорщини, в місто Егер. Для всіх бажаючих рекомендуємо:
• термальні дива Угорщини, «Угорський Памуккале» - місто Егерсалок! (13€/10€) - для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни .
дегустація егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь !!! (16€). Найвідоміше вино - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина».
Переїзд в Будапешт. Поселення і ночівля в готелі.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів
День 2.

Будапешт

 Сніданок. Пішохідна Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:
«Ключ до серця Будапешта» (18€/10€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і, звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлисейських полях» Будапешта - парадному проспекту Андраши, ми вирушимо до площі Героїв!
«Таємнича Буда» (13€+вх. Квиток) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленький середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт (з дегустацією вин), собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
«Подорож в Закрут Дунаю» (23€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, познайомимось з побутом Середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
У вечірній час рекомендуємо:

День 2 - Будапешт «У світлі тисячі вогнів» (23€/18€) з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю ...

• Під запальні акорди в національному ресторані «Пробуємо Угорщину на смак» (30€/18€).
Ночівля в готелі.

День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт День 2 - Будапешт
День 3.

Любляна

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Словенія.
Оглядова екскурсія «Привітна Любляна - затишна і мила» (10€/6€). Столиця Словенії Любляна - невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому - парадні будівлі минулого століття. Мабуть, саме знамените місце в Любляні - Люблінський Град - старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Найбільш центральною частиною Любляни є Тримістя - три пішохідних мости, перекинуті через річку Любляницю і прикрашених драконами... Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність.
• Для всіх бажаючих рекомендуємо екскурсію - «Магія гірського озера Блед» (38€/30€). Бог не обділив Словенію красою природи. А словенці вміють про них піклуватися і берегти! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи! Біля західного берега озера причаївся маленький острівець, а маленьку острівну церковцю прикрашає «Дзвін бажань». Дзвонить він часто: вважається, що у вдарив у цей дзвін здійсняться всі добрі мрії... А у багатьох б'ють у дзвін Бледа - бажання просте і дуже природне: знову повернутися сюди!
• Рекомендуємо побачити «Гучний водоспад Шум» (13€/8€). Наш шлях лежить в ущелині Вінтгар, справжньою окрасою якого є річка Радовна, а також водоспади, кругообіг і круті пороги, що утворилися на ній. Чисті дзеркала води, покриті темною завісою лісу і спускаються до них гори ... Хмари, заглядає на своє відображення ... Плескіт гірських річечок, шелест вітру в листі, тихі сплески риби в воді, і гомін сотень птахів ... і падіння водного потоку з 80-метрової висоти - галасливого водоспаду Шум! Повернення в Любляну.
Переїзд і поселення в готель на території Словенії. Ночівля в готелі.

День 3 - Любляна День 3 - Любляна День 3 - Любляна День 3 - Любляна
День 4.

Флоренція - Рим

 Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Італію - Чарівну, темпераментну та неймовірну красиву.… В Італії творили великі майстри мистецтв і дарували світу свої безсмертні шедеври… (пересування громадським транспортом)
14:30 - Оглядова екскурсія «Квітуча Флоренція». Флоренція - це не просто італійське місто. Це - сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує в собі велич помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій та умиротворення Верони. Флоренція - це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело, «Венера» Боттічеллі. Здається, що духом мистецтва просякнуте навіть місцеве повітря. Воно збирається десь високо на горі Монтальбано та спускається вниз, прямуючи вузькими вуличками міста, просочується в тенисті сади Медічі та щільним кільцем змикається над куполом Брунеллескі. Вільни час в Флоренції. У вільний час рекомендуємо на вибір:

День 4 - Флоренція - Рим «Флоренція як на ладоні» (18€/10€). Пройшовши мостом Понте Веккіо, ми попадаємо на інший берег річки Арно, і відчуємо дух іншої, не туристичної Флоренції! Вишуканість та гармонія на кажному кроці, і в той же час – спокій та розміреність буденного життя флорентійців. Проходячи тихими вулочками з майстернями ремісників, блія грандіозного палацу Пітті, ми піднимемось на площу Мікеланджело, звідки відкривається приголомшлений вид на місто, що потопає в променях сонця…

• Запрошуємо Вас у чудову Пізу «На допомогу падаючій башті!» (38€/18€). Піза - родзинка Італії. Давним-давно це була одна з четирьох великих морських республик Італії, а сьогодні – улюблене місто туристів. І це не випадково, адже головна памятка - Пізанська башта дійсно вражає уяву своєю величністю, а слава "падаючої" ось уже не одне століття приваблює любителів пригод. Який геніальный архітектор майже 1000 років назад вирішив обманути закони фізики і прославитись на весь світ. Неймовірно, але чудеса існують!!!
В античні часи казали, що всі дороги ведуть до Риму! Ми також вирушаємо в Рим - серце Італії!
Пізніше поселення і ночівля в готелі.

День 4 - Флоренція - Рим День 4 - Флоренція - Рим День 4 - Флоренція - Рим
День 5.

Рим - Ватикан - Сорренто

 Сніданок. Виселення з готелю 09:00 – Оглядова екскурсія «Рим - місто велике і вічне » (пересування по Риму - на громадському транспорті) Рим - перша любов людства і перша наддержава планети. Рим - єдине місто з тисяч існуючих отримав назву «Вічного»! Йому наслідували, його боялися, ним захоплювалися! І почнемо з огляду пам'яток Античного Риму, відчуємо велич Римської імперії, прогуляємося по мощених вуличках, по яких ступав сам Юлій Цезар, почуємо древні легенди про великих імператорів. Тут кожен куточок, кожен будиночок, кожен камінчик має свою неповторну історію, і вона оживає на очах: Пантеон, Римський форум, арка Костянтина, площа Іспанії, Капітолій... Ну а головний символ Риму, звичайно ж, Колізей - « помпезна симфонія архітектури», вінець інженерної думки античності! Римляни вважали: « Поки стоїть Колізей, буде стояти Рим! » А вони вміли будувати на тисячоліття!... У вільний час рекомендуємо:
• екскурсію в Музеї Ватикану і Собор Св. Петра (30€+вх. квиток). Музей Ватикану представляє собою цілий комплекс, з безліччю залів і кімнат, які переходять одна в одну. Тут можна побачити творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Але перлиною цієї скарбниці світового мистецтва по праву вважається Сикстинська капела - одна з найбагатших колекцій Ватикану. Саме тут світ отримав в особі генія Мікеланджело найбільшого живописця всіх часів і народів. Захоплення викликає не тільки чудова краса фресок, а ще й вражаючий зміст, закладений у кожному сюжеті...
«Рим - місто Імператорів» (18€+вх. квиток). Грандіозний Колізей - колись амфітеатр для гладіаторських битв, сьогодні символ величі і могутності міста, Римський і Імператорський форуми, Капітолійський пагорб - священне місце богів - мета всі звитяжні полководців. Ми дізнаємося історію Древнього Риму, таємниці і легенди, що зберігає в собі цей прекрасний вічне місто...
19:00 - Переїзд на Неаполітанську Рів'єру - так називають південну частину Неаполітанської затоки, над якою домінує легендарний Везувій, а пейзажі незрівнянної краси змінюються один за іншим. Неаполітанська рів'єра кардинально відрізняється від багатьох курортів Італії. Вона не тільки прекрасна у своєму архітектурному та природному оздобленні, вона ще й надзвичайно спокійна, умиротворена і неметушлива. Найяскравіший курорт Рів'єри - дивовижний Сорренто - справжній скарб не тільки всього півдня Італії, а й Європи. Сюди за натхненням приїжджали поети, письменники, музиканти та художники з усіх куточків планети. Сьогодні - це потопаючий в зелені лимонних, апельсинових і кипарисових дерев райський куточок, а пляжі - справжній зразок кришталевої чистоти морського узбережжя. Поселення і ночівля в готелі.

День 5 - Рим - Ватикан - Сорренто День 5 - Рим - Ватикан - Сорренто День 5 - Рим - Ватикан - Сорренто День 5 - Рим - Ватикан - Сорренто
День 6.

Відпочинок на узбережжі Тірренського моря

 Сніданок . Вільний час в Сорренто.
Відпочинок на Тіренском морі Італії...
У вільний час рекомендуємо відвідати екскурсії:
«Неаполітанська пісня Італії» (дорослі - 30€, діти до 12 років - 18€). В одній із старовинних легенд йдеться про те, що після створення світу Господь побажав рівномірно розсіяти красу по всій землі, але випадково чхнув, і краса, вислизнувши з рук творця, впала на одне-єдине місце - Неаполь. Можливо, саме цей «божественний казус» може пояснити неповторний вигляд міста: тут все красиво, але при цьому наче б поставлено з ніг на голову.
«Спекотне дихання Везувію» (дорослі - 30€, діти до 12 років - 18€) - відвідування античного міста Помпеї! На Апеннінському півострові знаходиться один з найгарніших вулканів Європи - Везувій. Здавна люди селилися на його схилах через надзвичайно родючий грунт і райський клімат .
«Капрі - острів мрії і краси» (дорослі - 60є, діти до 12 років - 38€). Острів чарівний і витончений, острів скель і запашних садів, шикарних ресторанів модних бутиків і погойдуються в казкових природних гаванях білосніжних яхт. І які б слова ми не намагалися підібрати, повноцінного опису острова створити не вдасться: надто він гарний, занадто гарний, занадто контрастний і романтичний. Все в найяскравіших тонах, все зі знаком оклику! Відмінна особливість острова в тому, що природа брала активну участь у його облаштуванні. Люди спорудили на Капрі вілли і ресторани, а стихії - трудилися готівка висічених Природною Арки... Імператори будували тут купальні, а природа тим часом організувала розкіш Лазурного Грота .

День 6 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря День 6 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря День 6 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря День 6 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря
День 7.

Відпочинок на узбережжі Тірренського моря

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Сорренто.
Відпочинок на Тіренском морі Італії...
Для всіх бажаючих рекомендуємо екскурсію «Там гармонія!» (30€/18€). Дорога, стрічкою звивається уздовж берега, відкриває погляду яскраві будиночки, лимонні й апельсинові сади, тераси, що спускаються до моря. Спочатку ми відвідаємо Амалфі - перша морську республіку Італії. Після цього наш шлях триває в Равелло і ми відвідаємо чудові сади Вілли Руфоло. Тут часто відпочивав Вагнер, закоханий в це місце, надихнуло його на написання своїх знаменитих творів. Амальфитанское узбережжі вражає погляд своєю розкішшю і приносить безліч прекрасних і радісних відчуттів! Побачивши один раз, краса узбережжя залишиться в нашій пам'яті назавжди! Повернення в Сорренто.
13:00 - Переїзд в місто багатовікової історії – Барі (10€/6€). Головна визначна пам'ятка міста базиліка Святого Миколая - одна з головних святинь християнського світу. Тут знаходяться мощі Миколи Чудотворця, які в 1087 році були таємно вивезені з Мир Лікійських і з тих пір зберігаються в цій церкві, перетворивши її на один з центрів православ'я.
Переїзд в порт. ~ 20:30 розміщення на борту порома.
 ПАРОМНА ПЕРЕПРАВА У ХОРВАТІЮ.

День 7 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря День 7 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря День 7 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря День 7 - Відпочинок на узбережжі Тірренського моря
День 8.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії

 Прибуття в Хорватію.
08:30 - Оглядова екскурсія «Перлина Адріатики - Дубровнік!» (18€/10€) - Найбільш вишукане, витончене, і волелюбне місто Хорватії. Ніщо так не виражає волелюбні настрої жителів Дубровніка, як його міські стіни, які збереглись недоторканими з моменту зведення. Стара частина міста - могутня середньовічна фортеця, яка велично виточить у вінці башт на скелястому півострові. Вона ніби виростає з глибин блакитного моря, яке, оточуючи його з трьох сторін, іноді ласкаво хлюпочеться біля стін, а іноді кидає на них величезні валуни з бірюзово - зеленою піною на гребенях. Ефектно виглядають гори, які охоплюють Дубровнік гігантським амфітеатром ... «Той хто шукає рай на землі - повинен відвідати Дубровник, оскільки ніде більше не знайти такої величі і заспокоєння, такої краси і гармонії ", - писав зачарований містом Бернард Шоу. Вільний час.
12:00 - Переїзд на Адріатичне узбережжя Далмації - одне з найкрасивіших на всій Адріатиці! Приголомшлива природа, численні затишні бухти і затоки, безкраї хвойні ліси, що підступають до самої кромки морського прибою, дуже чисті дрібно галькові пляжі - ідеальне місце для відпочинку всієї сім'ї ! Поселення в готель.
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії ...
Вечеря. Ночівля в готелі.

День 8 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії День 8 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії День 8 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії День 8 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії
День 9 - 11.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії

 Сніданок .
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії...
Для всіх бажаючих рекомендуємо екскурсії:
«Романтика Плітвіцких водоспадів» (48€/38€+вх. билет) - одна з найцікавіших екскурсій, що запам'ятовуються. Хорвати часто називають це місце "восьмим чудом світу" - 16 озер національного парку, і 92 каскади водоспадів з блакитними, а часом смарагдовими відтінками води, по прозорості непорівнянної ні з чим вважаються одним з найбільш унікальних природних явищ в світі. Це одне з небагатьох місць на планеті, де кожен рік народжуються нові водоспади ... Кажуть, що одного разу королева молилась про дощ, і молитва її була почута. З неба ринули водні потоки і заповнили близько двадцяти Плітвіцких озер ...
«Задар - музика північної Далмації» (30€/18€) Ідасса, Ядера, Диадора, Зара і, нарешті, Задар - так по-різному протягом своєї бурхливої історії іменувалося це приморське місто. Багато разів Задар руйнували, але, подібно до птаха Фенікс, він знову і знову відроджувався. Звідси - різноманітні культурні нашарування в образі міста, яке протягом століть було столицею Далмації. Відвідати Задар варто хоча б заради того, щоб побачити цікаву історичну пам'ятку міста - «Співаючу набережну». Секрет набережної в тому, що під її плитами натягнуті спеціальні ланцюги, які при ударах хвиль створюють неповторні, завжди нові мелодії ...
«В каньйоні річки Крка» (38€/30€). На березі затоки, біля гирла річки Крка розташувалось гарне, старовинне місто, ім'я якого - Шибеник. Вік міста понад 1000 років. Свою світову популярність воно знайшло завдяки кафедральному собору Св. Якова, що височіє на набережній біля вод протоки і є розкішною прикрасою міста. А далі нас чекає національний парк Крка ... Сім дивовижно гарних водоспадів із загальним перепадом висот 242 метра, розкидані по всій протяжності річки Крка, довжина якої 72 км !. Величезне задоволення від прогулянки дерев'яними доріжками, які прокладені по всій території парку, прекрасні види, що відкриваються з панорамних майданчиків, спів птахів, аромат квітів і шум води ... Тут незаймана краса Національного парку відбивається в дивовижній грі сонця і води ... А ще тут можна купатися!
• Морська прогулянка «Намисто островів Корнаті» (38€/30€). Архіпелаг Корнаті складається з 120 островів і рифів. Скелі, які розташовані вздовж узбережжя, простягаються з води приблизно на 117 метрів вгору. Ці порізані острови вважаються мальовничими в Середземноморському регіоні. «Боги хотіли якось відзначити свої творіння і в останній день із сліз, зірок і дихання створили Корнаті», - так описував Бернард Шоу, вражений красою шматочок Хорватської землі - намисто островів, кинутих в море, Тут унікальна фауна: біля островів можна побачити ліниве ковзання величезних риб просто біля поверхні води. Особливістю цього місця є прямовисні білі скелі, кришталево чиста вода і нечисленні рибальські села - все це вражає красою і заспокоює одночасно.
«Урочистий Спліт, затишний Трогір» (23€/18€) Спліт можна назвати самим урочистим містом Хорватії. Адже як же можна не захоплюватись палацом Діоклетіана, Золотими і Срібними воротами, кафедральним собором св. Дуе і храмом Юпітера? Тут все просякнуто духом історії - теплі камені доріг ще пам'ятають кроки римських легіонерів, а причали - могутні боки галер ... У 20 кілометрах північніше Спліта знаходиться затишний і чарівний Трогір, заснований в III столітті до н.е. Старе місто схоже на корабель, який готується до відплиття ... Ось уже кілька століть, щогли і вітрила якого замінили численні башти і дзвіниці ...
Вечеря. Ночівля в готелі.

День 9 - 11 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії День 9 - 11 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії День 9 - 11 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії
День 12.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії

 Сніданок. Виселення з готелю. У нас ще буде час прогулятися набережною, попрощатися з морем, і ... кинути монетку, щоб ще неодмінно повернутись у це прекрасне місце ... Але не варто засмучуватися, адже від відпочинку залишаться лише приємні спогади - набагато яскравіші, ніж будь-яка з фотографій ...
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії...
14:00 - Переїзд в Угорщину. Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 12 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії День 12 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії День 12 - Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії
День 13.

Будапешт

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Будапешт .
Відвідування Тропікарію - Океанарію (10€+вх. квиток) - найбільшого в Центральній Європі (знаходиться в торговому центрі « Кампона") . 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин - алігатори, морські скати, великі пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. І все це в справжньому тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою.... А ще в 11- метровому тунелі можна поспостерігати за тигровими акулами в присутності безлічі інших рибок різної форми та розмірів з яскравим макіяжем та манікюром... Вільний час.
Переїзд, поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 13 - Будапешт День 13 - Будапешт День 13 - Будапешт День 13 - Будапешт
День 14.

Львів

 Сніданок. 08:00 - Виселення з готелю. Повернення в Україну.
Прибуття до Львова у комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 16:30. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський Залізничний вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 17.00

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• 1 ніч на паромі в кріслах сидячого типу
• супровід керівника групи
• групова страховка. У випадку, якщо віе туриста складає більше 60 років або не досягає 6 років, - необхідно уточнити розмір доплати страхового платежу
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
Консульські збори:
Угорська шенген віза – 35€ (крім категорій громадян звільнених від оплати – пенсіонери, діти до 18 років… згідно договору про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру – 22€ (якщои подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)
Хорватська віза – 35€ (діти до 6 років - КС не оплачують)
• Доплата за спальне місце в каюті на паромі:
• А2 (в 2-х місній каюті з вікном) - 60€/ос.
• А4 (в 4-х місній каюті з вікном) 43€/ ос.
• АВ2 (в 2-х місній каюті без вікна) 46€/ ос.
АВ4 (в 4-х місній каюті без вікна) 38€/ ос.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638