UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Сонце в хмаринці грає, Стамбул в гості чекає...

Аромат зі східними нотами...

Днів: 8, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Курорт: Стамбул
Одеса – Варна – Несебр – Стамбул – Салоніки – Метеори – Ігуменіца – Корфу – Ксаміль – Саранда – Охрид – Скоп'є – Велико-Тирново – Русе – Одеса 
Албанія
Болгарія
Греція
Північна Македонія
Туреччина
Назад
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Одеса
 – 
Ізмаїл
Болгарія:  
Варна

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

!!!У вартості туру екскурсії по Несебру, Стамбулу, Салонікам, Скоп'є та Велико-Тирново!!!

День 1.

ОдесаІзмаїлВарна

Виїзд з Одеси (можливе приєднання до групи в Ізмаїлі). Перетин кордону. Переїзд в Варну, поселення в готель. Ночівля в готелі.
День 2.

НесебрСтамбул

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

«Казковий Несебр»

(входить у вартість туру)
Сьогодні нас очікує відвідування одного з найдавніших міст Болгарії. Маленькі, вимощені бруківкою вулички, старовинні будиночки, середньовічні церкви і дерев'яні будівлі надають містечку особливу чарівність. Слов’янські та грецькі архітектурні традиції дивовижно переплітаються, створюючи в місті атмосферу тепла і затишку.

Дегустація чорноморських вин

(Дорослий: 23€ / Діти: 21€)
У нас буде можливість доторкнутися до таїнства народження цього напою, ми побачимо процес бродіння, вдихнемо аромат вина, що дозріває в дубових бочках. Ковток повинен бути повільним, зі смаком, щоб чудовий смак вина дав нам потрібну відповідь, а аромат привів до майбутнього зцілення... Випиваємо ковток за ковтком, ніби вбираючи таємниці, що зберігаються вином тисячоліттями.
Дегустацію чорноморських вин - відеоогляд

Морська прогулянка

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Нас чекає незабутня морська прогулянка на кораблику. З його борту Несебр виглядає ще загадковіше. Натхненний екскурсовод із задоволенням ознайомить нас з найбільш потаємними історіями болгарського узбережжя...
Морська прогулянка - відеоогляд
Переїзд в Стамбул. Стамбул, побудований на берегах Босфорської протоки – єдине на Землі місто, що знаходиться відразу у двох частинах світу. Він охороняє священні реліквії найбільших світових імперій: Римської, Візантійської та Османської. Стамбул є унікальною сполучною ланкою між Заходом та Сходом, минулим та майбутнім. Скарби архітектури та мистецтва здивують своєю різноманітністю, а сучасні хмарочоси – витонченістю та елегантністю. Тільки побачивши його наочно, можна із захопленням усвідомити велич Стамбулу, блиск та повний протиріч сьогоднішній день цього міста… Ночівля в готелі.
День 2 - Несебр – Стамбул
День 2 - Несебр – Стамбул
День 2 - Несебр – Стамбул
День 2 - Несебр – Стамбул
День 3.

СтамбулСалоніки

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

«Турецький діамант – Стамбул»

(входить у вартість туру)
Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, Римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста. Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та ринками… Під час оглядової екскурсії в нас буде чудова можливість придбати не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі - відвідини шкіряного торгівельного центру).
«Турецький діамант – Стамбул»

Айя-Софія і Цистерна Базиліка

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Айя-Софія, церква-музей визнано одним з найбільших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер'єр споруди, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі і стіни, покриті гарною мозаїкою та чарівною керамікою, просто заворожують. Все тут захоплює та притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії, нас зустрічає, одне з найбільших і добре збережених візантійських сховищ питної води в Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають. Велика частина колон доричного і коринфського ордену взята із зруйнованих античних храмів Калкедона.
Айя-Софія і Цистерна Базиліка - відеоогляд

Палац Топкапи

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Це одна з найвідоміших пам’яток Стамбулу та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. На протязі чотирьох століть палац являв собою центр управління Османською державою, одною з трьох найбільших імперій світу.
Факультативна екскурсія в палац Топкапи - відеоогляд
Факультативна екскурсія в палац Топкапи - відеоогляд

Морська прогулянка на кораблику по Босфору

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Тільки під час цієї прогулянки, пливучи найгарнішою протокою, що розділяє Європу та Азію, ми побачимо будинки міліонерів, палаци султанів та візантійські фортеці.
Морська прогулянка на кораблику по Босфору - відеоогляд
Переїзд в Салоніки.
День 3 - Стамбул – Салоніки
День 3 - Стамбул – Салоніки
День 3 - Стамбул – Салоніки
День 3 - Стамбул – Салоніки
День 4.

Метеори

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

«Столиця Північної Греції – Салоніки»

(входить у вартість туру)
Місто було засноване в 314 р. до н.е. і пройшло тривалий історичний шлях. Сьогодні місто заслужено називають музеєм під відкритим небом, так як крім свого вражаючого віку, місто багате чудовими пам'ятками світової історії. Тут колись розташовувалася резиденція римського імператора Галерія. А згідно зі словами Апостола Павла, це місце є «золотими воротами християнства». Під час екскурсії ми побачимо символ міста - Білу Вежу, Храм Святого Димитрія Солунського, Тріумфальну арку, Ротонду та інші цікаві місця.
«Столиця Північної Греції – Салоніки»
Переїзд в Каламбаку. Вільний час.

«Витаючі в повітрі Метеори»

(Дорослий: 55€ / Діти: 48€)
Нас чекає знайомство з унікальним комплексом монастирів на вершині скель. Величезні скелі, на перший погляд, підпирають небо, як вдалося звести споруди на такій висоті до сих пір залишається загадкою. Колись місцеві монахи десятиліттями на своїх спинах тягали дошки, колоди і глину на верхівки цих гір. Вони зводили стіни, висікали ступені в твердому камені. І рік за роком, покоління за поколінням будували свої монастирі. 
Факультативна екскурсія Ширяючі в повітрі Метеори - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 4 - Метеори
День 4 - Метеори
День 4 - Метеори
День 4 - Метеори
День 5.

Відпочинок на узбережжі Іонічного моря (Греція)

Сніданок. Виселення з готелю.

Екскурсія на казковий острів Корфу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
На відміну від материкової частини Греції і островів Егейського моря, Корфу вдалося уникнути турецького панування. Тут довгий час правили венеціанці, британці, італійці, за Наполеона острів входив до складу Франції, кожен з періодів залишив свій неповторний відбиток в історії острова. Під час оглядової екскурсії островом ми відвідаємо місто Корфу, де у нас буде можливість вдосталь нагулятися звивистими середньовічними вуличками, відвідати Кафедральний Собор і Собор Святого Спиридона - покровителя острова, побачити стару візантійську фортецю і Палац Михайла і Георгія, знамениту на всю Європу площу Спіанада і вулицю Лістон, ідентичну Де Ріволі в Парижі.

Пляжі Паралія Стровілі

(Трансфер: 18€)
Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 5 - Відпочинок на узбережжі Іонічного моря (Греція)
День 5 - Відпочинок на узбережжі Іонічного моря (Греція)
День 5 - Відпочинок на узбережжі Іонічного моря (Греція)
День 6.

відпочинок на Іонічному узбережжі

Сніданок. Виселення з готелю.

Гірокастра-Бутринт

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Гірокастра - відоме, як «кам'яне місто» або «місто тисячі кроків», подарує нам чудові спогади про епоху лицарів і лицарських боїв. Пройшовши по вузьких, мощених каменем вуличкам з красивими будинками баштового типу - мимоволі відчуваєш епоху Середньовіччя. Переїзд в Бутринт. Бутринт - стародавнє місто в Албанії, заснований греками задовго до н.е. і став столицею невеликого царства Епір. Поселення знаходилося на березі затоки, має вихід в Іонічне і Адріатичне моря. Місто зберегло безліч пам'яток археології, що відбивають різні періоди розвитку міста. Далі, нас чекає переїзд на морський курорт Саранда і відпочинок на узбережжі Іонічного моря.
Гірокастра-Бутринт
Переїзд в Охрид. Поселення в готелі.
День 6 - відпочинок на Іонічному узбережжі
День 6 - відпочинок на Іонічному узбережжі
День 6 - відпочинок на Іонічному узбережжі
День 7.

ОхридСкоп'єВелико-Тирново

Сніданок. Виселення з готелю.

Екскурсія одним з найпрекрасніших балканських міст – Охридом

(Дорослий: 31€ / Діти: 23€)
з захоплюючим  видом на чисте, прозоре озеро. Історія міста налічує більше 2500 років, багато істориків і мистецтвознавців називають місто «слов'янським Єрусалимом», оскільки на узбережжі Охридського озера розташовано 365 діючих православних церков.
Екскурсія одним з найпрекрасніших  балканських  міст – Охридом - відеоогляд
Переїзд в Скоп'є.

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд
Екскурсія

Вечірня екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

(входить у вартість туру)
В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Вечірня екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.
Переїзд в Велико-Тирново. Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 7 - Охрид – Скоп'є – Велико-Тирново
День 7 - Охрид – Скоп'є – Велико-Тирново
День 7 - Охрид – Скоп'є – Велико-Тирново
День 8.

Велико-ТирновоОдеса

Сніданок. Виселення з готелю.
Екскурсія

Пішохідна екскурсія по Велико-Тирново

(входить у вартість туру)
Одне з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури - Велико-Тирново. Місто побудоване на трьох пагорбах Царавец, Трапезіца і Свето-гора, в 1393 році було повністю спалене турецькими військами і в короткий термін відбудоване заново... 
Переїзд в Одесу. Орієнтовне прибуття (залежить від проходження кордону) в Ізмаїл 22:00, в Одесу після опівночі (наступний день). До нових зустрічей!
День 8 - Велико-Тирново – Одеса
День 8 - Велико-Тирново – Одеса
День 8 - Велико-Тирново – Одеса
День 8 - Велико-Тирново – Одеса
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.

ВАЖЛИВО:
• Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються!
• Знижка для дітей (дивимось таблицю з цінами) діє при умові, що два спальних місця оплачуються по тарифу для дорослих, а дитина до 12 років розміщується на додатковому ліжку;
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко – додаткове, або диван;
• Турист несе повну матеріальну відповідальність за втрату та/або пошкодження аудіотехніки (аудіогіда) наданої перед та/або в ході туру. У разі втрати/пошкодження аудіотехніки (аудіогіда) турист відшкодовує його вартість у розмірі 1580 грн.
Місця посадки і висадки туристів по маршруту:
Львів (посадка/висадка) – головний залізничний вокзал (пл. Двірцева, 1, паркінг справа від головного входу, за сквером), Термінал «А» (вул. Северина Наливайка 2, Львів – Рясне-Руське);
Івано-Франківськ - Автостанція №2, (вул. Горбачевського, 1, площадь перед входом в автовокзал);
Чернівці- головний залізничний вокзал (вул. Гагаріна, 38, площа перед входом).

Увага! Відповідно до вимог статті 7 Закону Турецької Республіки "Про іноземців та міжнародний захист" в момент в'їзду до Туреччини паспорт громадянина України для виїзду за кордон повинен бути дійсним не менше 150 днів.

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• рекомендовані програми;
• для громадян України: консульський збір Болгарії - 35 € ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ В РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років, студенти денної форми навчання до 21 року... згідно договору про спрощення візового режиму).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638