UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Неповторна, немов світ,
Прекрасна, святкова, чиста.
Вона – художників кумир,
Вона – поетів висота!..

Вона зводить з розуму… Красуня Італія! + Сицилія та Мальта

Днів: 16, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 10
Львів – о. Вертерзее - Верона – оз. Гарда - Мілан - Флоренція - Піза - Сієна - Рим - Ватикан - Тіволі - Неаполь - Помпеї - Сорренто - Палермо - Монреале – Чефалу - Мальта - Катанія - Сіракузи – Етна - Мессіна – Таорміна - Барі - Альберобелло – Сан Маріно - Перуджа - Ассізі - Равенна - Болонья - Феррара - Тріест - Львів
Італія
Австрія
Мальта
Сан-Марино
Угорщина

БЕЗ нічних переїздів!

Присвячується всім, хто любить або ще не встиг полюбити:
Емоційну, непередбачувану, розкішну, сліпучу ІТАЛІЮ та
Її ласий шматочок Середземномор’я - СИЦИЛІЮ

11 екскурсій у вартості туру!
 3 ночі Римі!
3 ночі на побережжі Іонічного моря!

Сертифікат вакцинації + тест

 

День 1.

БудапештЛьвів

Для поїздки в тур необхідно надати такі обов’язкові документи:
довідку про негативний результат молекулярного або антигенного тестування на Covid-19, який має бути зроблений не раніше, ніж за 72 години до приїзду. Можливість відвідати медичну лабораторію для проходження тестування на SARS-CoV-2. (за додаткову плату).
а також:
«зелений» сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації (підходять: Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca).
Джерело: https://trip.gov.ua/?location=it
Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу.
Переїзд по Угорщині. Переїзд в Будапешт.
Для бажаючих

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля.
День 1 - Будапешт – Львів
День 2.

ГрацКлагенфуртозеро Вертерзее

Сніданок. Переїзд в Австрію.

Озеро Вертерзеє

(вх. квиток)
Ласкаво просимо в казку! Оточене пишністю величних альпійських вершин нас радо зустрічає озеро Вертерзеє, зачаровуючи дивовижною панорамою, гостинними пляжами, безтурботним спокоєм прозорих вод, який розрізають верткі катери та урочисті вітрильники, і, звичайно ж, абсолютно особливим шармом повної романтики полонини, яка захоплюює своєю казковою красою і розвиненою інфраструктурою . Одне з найбільш популярних місць відпочинку в Австрії знаходиться на висоті 485 метрів над рівнем моря в центрі казкової країни в яку ви закохаєтесь з першого погляду! Вільний час для купання (вх. квитки оплачуються самостійно). 
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Клагенфурт - місто озер і гномів

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Справжня гордість Австрії - Карінтія - незабутній озерний край з алмазним розсипом відмінних водних курортів. Його величну столицю - старовинний Клагенфурт - можна з повним на те правом назвати огранованим діамантом в оправі одного з найбільших і найкрасивіших карінтскіх озер - озера Вертерзее. Клагенфурт, особливо його стара частина, має славу одного з найкрасивіших міст Австрії. Тут минуле возз'єднується з сьогоденням: старовинні вузенькі вулички м'яко переходять в сучасні просторі проспекти, відмінна архітектурна спадщина стародавніх майстрів безтурботно співіснує з модерністськими будівлями

Мінімундус - світ в мініатюрі

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Тут знаходиться більше 170 пам'яток з 53 країн світу, які відтворені в маштабі 1:25. З легкістю можна оглянути будівлю Опери в Сіднеї, відвідати лондонський Тауер, сфотографуватися на фоні Бранденбурзьких воріт і з'їсти надзвичайно смачне морозиво біля Ейфелевої вежі... Смачного!

Таємна любов Австрії

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Розкинувшись у підніжжя величних Альп, Грац є столицею землі Штігрія і другим за розміром містом в Австрії. Розташувавшись на берегах річки Мур, він вдало поєднує сучасне життя і історичне минуле. Запрошуємо зануритись у багатовікову історію, колись блискучої резиденції Габсбургів, прогулятися по лабіринтах ренесансних двориків, віддатися чарівності затишних середньовічних вуличок, помилуватися прекрасною панорамою, що відкривається з замкової гори на червоні черепичні дахи старого міста ...
Поселення в готелі. Ночівля.
День 2 - Грац – Клагенфурт – озеро Вертерзее
День 2 - Грац – Клагенфурт – озеро Вертерзее
День 2 - Грац – Клагенфурт – озеро Вертерзее
День 2 - Грац – Клагенфурт – озеро Вертерзее
День 3.

ВеронаМіланозеро Гардапарк розваг ГардалендСірміоне

Сніданок. Наше знайомство з Італією ми починаємо зі «Столиці романтиків і закоханих».
Екскурсія

Верона – столиця закоханих

(входить у вартість туру)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Місто моди та мистецтва - Мілан

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
В цьому місті є все: античність і сучасність, прогрес і культура. Найдавніше місто, яке вважається одним із динамічніших в Європі. Мілан – столиця моди і дизайну, але також і місто, багате пам’ятниками архітектури і творами мистецтва. Нашій увазі постане символ Мілану - Домський Собор. Побудований в готичному стилі грандіозний собор Дуомо міланці жартома називають «Їжачком». Вітражі Дуомо вражають своєю красотою і незвичністю. Ми побачимо всесвітньо відомий оперний театр «Ла Скала». Театр, який відомий далеко за межами міста своєю незрівняною акустикою, і відомими композиторами.

Справжній шедевр природної краси – озеро Гарда

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами, охайні будинки так і ваблять все далі і далі.
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд

Італійський Діснейленд

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Гардаленд - тут казка і реальність переплуталися так, що можна забути де знаходишся: вистава, в якій беруть участь дельфіни, балет на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників, американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна... Цей величезний парк атракціонів і розваг на березі озера Гарда подарує яскравий калейдоскоп розваг і приведе в захват і великих, і маленьких.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 3 - Верона – Мілан – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Сірміоне
День 3 - Верона – Мілан – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Сірміоне
День 3 - Верона – Мілан – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Сірміоне
День 3 - Верона – Мілан – озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Сірміоне
День 4.

ПізаСієнаФлоренціяГалерея Уффіці

Сніданок. Пересування по Флоренції - на громадському транспорті.
Екскурсія

Місто італійського шарму - Флоренція

(входить у вартість туру)
Флоренція – це не просто італійське місто, це – сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує у собі велич та помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій та затишок Верони. Флоренція – це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело та «Венера» Ботічеллі, це площа Сеньйорії та «Ворота раю», це дзвіниця Джотто та Понте-Веккьо. Здається, що духом мистецтва пронизане навіть тутешнє повітря. Воно збирається десь високо на горі Монтальбано та спускається вниз, прямуючи вузькими вуличками міста, просочується у затінені сади Медичі та щільним кільцем змикається над куполом Брунеллескі.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Поїздка в Пізу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Колись Піза оскаржувала вплив Генуї і Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати забавній вежі всю увагу. Адже є ще Площа Чудес, причали лунгарно і будинок Галілео Галілея.

Перлина в короні Тоскани

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Пересування по Сієні - на громадському транспорті.
Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, Сієна вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. У середні століття тут було створено безліч архітектурних шедеврів, які сьогодні роблять Сієну сліпучим містом. Це невелике місто не схоже ні на будь-яке інше в Італії. Оточене стіною з кількома воротами, з середньовічних часів воно зберегло свій первісний образ суворої недоступності ...

Флоренція – квітка Ренесансу

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Флоренція це не тільки музей під відкритим небом, це ще й вузенькі вулички, середньовічні церкви і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд приведуть нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вигляд на Флоренцію.

Відвідування Галереї Уффіці

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Наш екскурсовод допоможе розібратись в найбільшій колекції живопису епохи Відродження.

Старий палац

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Цей палац-фортеця розташований в серці міста Флоренція з 13 століття, він як скринька з коштовностями зберігає в собі секрети міста. Політичний центр, місце, де здійснилися найважливіші політичні діяння... Але старий палац не тільки це, він був і будинком для сім'ї Медічі, яка залишила тут свій слід. Кожна кімната, кожний зал дихає історією і пристрастями цієї сім'ї, яка правила Флоренцією цілих 300 років.

Храм Святого Хреста

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Храм в готичному стилі, який належить францисканському релігійному ордену. Здається, що ми знову чуємо про черговий італійський монастир... Так чому його щороку відвідує море туристів і самі італійці говорять, що потрібно його відвідати хоч раз в житті? Тому що Санта Кроче у Флоренції це не просто храм, а пантеон великих особистостей. Тут спочивають такі великі люди як художник і скульптор Мікеланджело Буонарроті, математик Галілео Галілей, політик і філософ Нікколо Макіавеллі.
Переїзд в Рим. Поселення в готелі. Ночівля.
День 4 - Піза – Сієна – Флоренція – Галерея Уффіці
День 4 - Піза – Сієна – Флоренція – Галерея Уффіці
День 4 - Піза – Сієна – Флоренція – Галерея Уффіці
День 4 - Піза – Сієна – Флоренція – Галерея Уффіці
День 5.

ВатиканРимКолізей Римрайон Трастевере

Сніданок. Пересування по Риму - на громадському транспорті.
Екскурсія

Оглядова екскурсія Рим пам'ятає багато

(входить у вартість туру)
Важко знайти на землі людину, у якої при звучанні цього слова перед очима не з'являються барвисті образи мощених вулиць, просочених древньою історією, безлічі старовинних храмів, прикрашених руками великих Мікеланджело і Рафаеля...

Екскурсія до Держави Ватикан Дотик до вічності

(вх. квиток)
Священний світ мистецтва та релігії ... Наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Ми зможемо здійснити прогулянку святими місцями і доторкнутись до живої історії християнства. Побачити Собор Святого Петра, велич і краса якого вражають. Оцінити музеї Ватикану, де зібрані колекції мистецтва, відвідати неперевершену Сикстинську капелу ...

Стародавній Рим - Колізей

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Протягом багатьох століть символом величчі та могутності Риму був Колізей. Це місце не мало собі рівних за напруженням пристрастей, що кипіли тут: до смертельних боїв гладіаторів, що проходили на арені Колізею, були прикуті очі десятків тисяч глядачів. Сьогодні Колізей є признаною перлиною архітектури та інженерної думки, доказом та живим світком блиску Римської імперії.

Богемний Трастевере + еврейское гетто

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Старовинний квартал в Трастевере, розташований на правому березі Тібру, не схожий на звичайні римські квартали. Тут час тече повільніше, а фарби розлиті в зовсім інших пропорціях. Вузенькі вулички, безліч ресторанів, маленькі площі, на яких часто можна зустріти художників з мольбертами, неквапливий ритм життя створюють романтичний настрій… Єврейське гетто в Римі – чудовий і дуже колоритний район Вічного міста, про яке не так часто пишуть популярні путівники та куди не доходить переважна більшість туристів. А тим часом побувати в цьому маленькому кварталі, оточеному з одного боку річкою Тібр, а з іншого – монументальною площею Венеція, справді варто. І не тільки тому, що тут сконцентровано багатовікову історію та релігію, а й тому, що саме тут можна скуштувати типову кухню римських таверн.  

Базиліки Риму

(Дорослий: 26€ / Діти: 23€)
Найзнаменитіші храми Риму, які вражають своєю розкішшю і красою. Базиліки, в які прагнув кожен подорожній, тільки для того, що б доторкнуться до святості. Їх багатство і унікальні шедеври роками притягували любителів мистецтва...

Пробуємо Італію на смак

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Італійська кухня визнана не тільки однією з кращих в світі, але і одною із самих модних на даний момент. І це не дивно!!! Запрошуємо Вас на вечерю в італійський ресторанчик, де кулінарні традиції переплітаються з історією. Душевна атмосфера і смачна вечеря, п’янкий смак вина і неперевершена італійська музика залишаться у Вашому серці назавжди!!!
Ночівля.
День 5 - Ватикан – Рим – Колізей Рим – район Трастевере
День 5 - Ватикан – Рим – Колізей Рим – район Трастевере
День 5 - Ватикан – Рим – Колізей Рим – район Трастевере
День 5 - Ватикан – Рим – Колізей Рим – район Трастевере
День 6.

РимТіволіОрвєтоЧівіта ді Баньореджо

Сніданок. Вільний день в Римі. Пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

Колиска італійського Відродження – Тіволі

(Дорослий: 31€ / Діти: 31€ + вх. квиток)
Два тисячоліття тому по тутешніх гаях гуляли імператори, аристократи і філософи. Тіволі був улюбленим місцем відпочинку древніх римлян, яких приваблювали чиста вода, сірчані джерела і краса місцевих пейзажів. Нас чекає знаменита вілла кардинала д'Есте. Величезний парк, вікові дерева і багатоголосся «п’ятисот фонтанів»! Віллу д’Есте вважають одним із найвдаліших у світі втілень садово-паркового мистецтва, і що саме вона послужила прообразом для створення Версаля…
Колиска італійського Відродження - Тіволі: відеоогляд

Чудеса Італії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Сьогодні ми вирушимо з Вами в подорож незвичайними місцями. Наш шлях лежить до чарівного містечка Орвієто, який стоїть на пагорбі, довгий час приховував дивовижну таємницю - ціле печерне місто, яке не поспішали оприлюднити і після виявлення, суворо засекретили. Головний символ міста - прекрасний і унікальний у своєму роді собор, побудований в кількох стилях: романська основа поєднується з розкішним готичним фасадом, колориту якому надає позолочена мозаїка. Це місто прославилося на весь світ також завдяки своєму білому сухому вину Orvieto Classico. Багато експертів вважають, що саме це місто є батьківщиною білих вин... Дальше нас чекаю фотопауза. На кадрі у нас буде можливість відобразити містичне містечко Чівіте ді Баньйореджо. Це місто-привид вважається одним з найкрасивіших місць Італії. Воно зберегло свій вигляд практично повністю…

Екскурсія по Вечірньому Риму

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Яскрава і романтична прогулянка по прекрасному місту, яке заворожує грою світла і тіней. У Рим закохуєшся поступово, але на все життя.
Ночівля.
День 6 - Рим – Тіволі – Орвєто – Чівіта ді Баньореджо
День 6 - Рим – Тіволі – Орвєто – Чівіта ді Баньореджо
День 6 - Рим – Тіволі – Орвєто – Чівіта ді Баньореджо
День 6 - Рим – Тіволі – Орвєто – Чівіта ді Баньореджо
День 7.

НеапольПомпеїСоррентовулкан Везувій

Сніданок. Раннє виселення з готелю.
Екскурсія

Екскурсія в Неаполь

(входить у вартість туру)
Найсуперечливіше місто Італії – Неаполь. Це місто поєднує в собі благополуччя і бідність, бурхливий розвиток і традиційний дух країни. Кажуть, що навіть італійці з півночі приїжджають сюди, щоб відчути дух колишньої Італії. Його або люблять, або ненавидять. В нього або закохуються з першого погляду, або згадують про нього із роздратуванням. Але його потрібно побачити, почути звуки міста, вдихнути повітря вулиць, таких різних і непередбачуваних, подивитися на синю гладь Неаполітанської затоки, почути справжню неаполітанську пісню...
Рекомендуємо відвідати екскурсії і програми на вибір:

Помпеї - музей під відкритим небом

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Античне місто, що загинуло під вулканічною лавою і попелом руйнівних вивержень вулкану Везувій. Всі будинки, пам'ятники, вулиці міста і навіть фігури людей збереглися такими, якими вони були в ті далекі часи, оскільки шар попелу надійно переховував їх і зберіг до наших днів. Зараз місто повністю розкопане. У багатьох будинках збереглися настінні мозаїки, розписи, в деяких - навіть портрети господарів, словом все, що дає уявлення про життя того часу...

Чарівність Сорренто

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Невелике курортне місто Сорренто примостилося на крутих скелях з вулканічного туфу, що обриваються в Неаполітанську затоку. Ще з часів Римської імперії, це місто було відоме як престижне місце відпочинку, тут розташовувалися вілли благородних патриціїв. За легендою саме біля берегів Сорренто підступні сирени своїми прекрасними голосами намагалися збити з шляху Одіссея і його корабель. Чарівність Сорренто - в умиротвореній атмосфері, яку створює природна краса цих місць, в дивовижних пейзажах, блакитному морі, п'янкому ароматі цитрусових садів.
Повернення в Неаполь. 18:00 - посадка на пором. 20:00 - відправлення на Сицилію.
День 7 - Неаполь – Помпеї – Сорренто – вулкан Везувій
День 7 - Неаполь – Помпеї – Сорренто – вулкан Везувій
День 7 - Неаполь – Помпеї – Сорренто – вулкан Везувій
День 7 - Неаполь – Помпеї – Сорренто – вулкан Везувій
День 8.

Монреаліострів Сициліявідпочинок на узбережжі Іонічного моряПалермоЧефалу

06:30 - прибуття в Палермо. Вільний час для сніданку.
Екскурсія

Золоте віяло

(входить у вартість туру)
Ласкаво просимо у світ лазурного моря і вулкана, що димить, світ апельсинових гаїв і пустельних степів, світ умиротвореного спокою грецьких храмів і гомону ринкових площ, у світ протилежностей, сплетених в одну велику казку, яка зветься Сицилія. Нас зустрічає "Золоте віяло" - столиця Палермо. Своїми мальовничими обрисами місто нагадує величезне розгорнуте віяло, над яким височіють суворі й величні горби, які сходинками спускаються до зелених садів «Конка д'Ор». Цитрусові дерева, розкидані по острову, немов розсип конфетті, надають долині золотистий відтінок. Здавна "Золота раковина" - як називали Палермо - славилася своїми прекрасними палацами і соборами. Головний собор, Дуомо, що підноситься над площею, вражає своєю пишністю.
Вільний час.

Відвідування містечка Монреале

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для бажаючих рекомендуємо відвідування містечка Монреале. Він розташований на висоті 310 метрів над рівнем моря на горі Капуто. З Монреалі відкривається прекрасний вид на «Золоту долину». Цей мальовничий містечко виросло в норманську епоху з бенедиктинського монастиря і стало улюбленою резиденцією норманських королів, які часто приїжджали сюди полювати. Сьогодні Монреаль знаменитий завдяки своєму Кафедральному собору XII століття, монастирю і середньовічному вигляду міських вуличок, на яких іноді можна зустріти і будівлі в стилі бароко.

Справжня Сицилія

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо відвідати середньовічне місто Чефалу. Саме тут можна поринути в неквапливе життя сицилійців і проникнутися теплом сонячної Сицилії. Це приморське місто, головною визначною пам'яткою якого є відомий Норманський Кафедральний собор, дуже гармонійне, не дивлячись на те, що в ньому збереглися будівлі різних періодів. Побудована безпосередньо біля моря маленька «перлина» Сицилії - Чефалу, з її дрібнозернистим піщаним пляжем, її бірюзовою водою, її середземноморської, майже арабської атмосферою і її імпозантними скелями є одним з найпривабливіших курортів Сицилії.
Поселення в готель на узбережжі Іонічного моря. Ночівля.
День 8 - Монреалі – острів Сицилія – відпочинок на узбережжі Іонічного моря – Палермо – Чефалу
День 8 - Монреалі – острів Сицилія – відпочинок на узбережжі Іонічного моря – Палермо – Чефалу
День 8 - Монреалі – острів Сицилія – відпочинок на узбережжі Іонічного моря – Палермо – Чефалу
День 8 - Монреалі – острів Сицилія – відпочинок на узбережжі Іонічного моря – Палермо – Чефалу
День 9.

Мессінаострів МальтаЕтнавідпочинок на узбережжі Іонічного моря

Сніданок. Відпочинок на морі. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Мальта – куточок Раю

(Дорослий: 180€ / Діти: 160€)
На землі немає раю… Але є його куточки… І одним з таких куточків справжнього щастя по праву вважається Мальта. Це крихітне царство з історією, що сягає корінням в глибоке минуле, на своєму маленькому просторі зосередило колосальну кількість унікальних культурних пам’ятників людської історії. У нас буде можливість відвідати древню і сучасну столицю Мальти – Мдіну і Валетту, які викликають зовсім різні емоції. Але кожна з них, як і країна в цілому, вражають і захоплюють, ваблять і чарують кожного мандрівника, який ступає на середземноморські землі.

Подих вулкана Етна

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Етна - найвищий і найзнаменитіший вулкан Європи, в жерлі якого, за віруванням стародавніх греків, була коваля бога Гефеста. Він вабить своєю білосніжною вершиною і вогнедишними кратерами. Територія, яка оточує вулкан, утворює «Парк Етни» - один з найбільш великих заповідників Італії. Панорама, що відкривається з вулкана, фантастично гарна, а чорні, червоні, коричневі кольори лави залишають яскраві враження на все життя.

Портове сицилійське містечко Мессіна

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Дорожній рух тут не затихає ні вдень, ні вночі. Правда, «дороги» прокладені по морю: Мессинська протока відокремлює Сицилію від кінчика «носа» італійського чобота, і навігація тут вирує цілодобово. Втім, в околицях Мессіни вирує не лише навігація, а й самі неспокійні води протоки - недарма давні греки вірили, що саме тут дислокуються міфічні Сцилла і Харібда. З цієї ж причини відпочиваючим в Мессіні суворо заборонено запливати далеко в море - але вони не засмучуються, а знай собі прогулюються, роздивляючись пам'ятки, насолоджуються смачними каннолі і відпочивають в прохолодній тіні фонтанів Нептуна і Оріона в міському центрі.
Повернення в готель. Ночівля.
День 9 - Мессіна – острів Мальта – Етна – відпочинок на узбережжі Іонічного моря
День 9 - Мессіна – острів Мальта – Етна – відпочинок на узбережжі Іонічного моря
День 9 - Мессіна – острів Мальта – Етна – відпочинок на узбережжі Іонічного моря
День 10.

КатаніяСіракузиТаормінавідпочинок на узбережжі Іонічного моря

Сніданок. Відпочинок на морі. Всім бажаючим пропонуємо:

Сицилійські красуні - Катанія і Сіракузи

(Дорослий: 60€ / Діти: 48€)
Нас запрошує місто вулкана - Катанія. Не дарма символом міста є слон - сильна працьовита тварина. За століття Катанія пристосувалася жити поряд з небезпечною сусідкою. Так що тихе нуртування в надрах Етни навіть додає розкішним пам'яткам Катанії - Домський собор, Фонтану Слона, Собору Св. Агати - якусь особливу символічність. Під час прогулянки по її вулицях виникає бажання увібрати в себе без залишку це місто, яке добровільно погодилося на союз з небезпечною стихією. Адже завжди є ризик не застати в наступний раз його красот. Після недовгого переїзду нас чекають Сіракузи. Давньогрецьке місто на березі тихої бухти є головним пам'ятником античності Сицилії, він занесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Родина Архімеда і єдине місце в Європі, де росте очерет, з якого досі роблять папірус. Нас чекають великий Археологічний парк (вх. квиток опл. додатково) з грецьким амфітеатром і печера, що підслуховує «Вухо Діонісія», сучасна церква Плачучої Мадонни, побудована в незвичайній для храму формі цитрусової соковижималки, а також чудові пейзажі, утворені мальовничою гаванню, обмеженої з одного боку півостровом Маддалена, а з іншого - острівцем Ортігія. 
Ввечері на нас чекає:
Екскурсія

Богемна Сицилія

(входить у вартість туру)
Ефектно розташований на терасі гори Тауро з дивовижними видами, Таорміна - богемний курорт і перлина Іонічного моря. Знамените місто з легендарним минулим відоме своїми мальовничими заходами сонця, елітними готелями і кінофестивалем. Символом міста є давньогрецький амфітеатр, звідки відкриваються чудові види на грізну Етну, блакитні води затоки і не настільки далеку Калабрію ... 
Повернення в готель. Ночівля.
День 10 - Катанія – Сіракузи – Таорміна – відпочинок на узбережжі Іонічного моря
День 10 - Катанія – Сіракузи – Таорміна – відпочинок на узбережжі Іонічного моря
День 10 - Катанія – Сіракузи – Таорміна – відпочинок на узбережжі Іонічного моря
День 10 - Катанія – Сіракузи – Таорміна – відпочинок на узбережжі Іонічного моря
День 11.

регион БазилікатаМатерарегион АпуліяБарі

Сніданок. Сьогодні ми вирушимо в південну частину Італії, район з прекрасною назвою – Базиліката. Нас чекає огляд стародавнього міста Матера, який можна з повним правом назвати кінозіркою. В десятках фільмів Матера, а точніше, її центральним кварталам, які носять назву “Sassi” («Камені»), доводилося грати і середньовічну Іспанію, і довоєнну Сицилію, але найчастіше – святу біблійну землю. Мальовничі будинки, церкви і цілі вулиці, прорізані в скелі з туфу, подекуди зберегли вигляд міста, що існувало ще дві тисячі років тому. Переїзд в район Апулія.
Екскурсія

Екскурсія в Барі

(входить у вартість туру)
Багата історія, цікава архітектура, набережна і гарні історичні будівлі – все це є в Барі. Тут можна побачити відображення всієї Італії в мініатюрі. Старовинний квартал міста до цих пір зберігає відбиток давніх часів, а спосіб життя нагадує картини з італійських фільмів. Головна родзинка Барі - базиліка св. Миколая, де зберігаються мощі Миколая Чудотворця. Багато століть до Барі намагаються потрапити паломники, щоб доторкнутись до святині і отримати крапельку чудотворного миро.
Поселення в готелі. Ночівля.
День 11 - регион Базиліката – Матера – регион Апулія – Барі
День 11 - регион Базиліката – Матера – регион Апулія – Барі
День 11 - регион Базиліката – Матера – регион Апулія – Барі
День 11 - регион Базиліката – Матера – регион Апулія – Барі
День 12.

АльберобеллоБарірегион Умбрія

Сніданок. У вільний час рекомендуємо:

Альберобелло – місто з казки

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Гострі, як капелюхи гномиків, дахи будинків цього міста, що називаються по-італійськи «трулло», залишаються в фотоальбомах практично всіх гостей цього регіону, прикрашають брошури, плакати, книги. Ніде в світі не знайти міста, більшість будинків якого можна розібрати одним рухом. Місцеві жителі будували їх методом «сухої штукатурки». А дахи у них були незвичайні – конусні, що в перекладі із латинської звучить як - Трулло. Альберобелло – це дивовижне місто, дивлячись на ці забавні будиночки, можна відчути себе як у казці, приходить відчуття безтурботності і радості.
Поселення у готель по маршруту.
День 12 - Альберобелло – Барі – регион Умбрія
День 12 - Альберобелло – Барі – регион Умбрія
День 12 - Альберобелло – Барі – регион Умбрія
День 12 - Альберобелло – Барі – регион Умбрія
День 13.

АссізіПеруджаСан-МариноРавенна

Сніданок.
Екскурсія

Карликова держава - Сан-Марино

(входить у вартість туру)
Сан-Марино - найстаріша держава Європи, мальовничо розташована на горі Титано. У наші дні мільйони туристів приїжджають подивитися на це маленьке диво, захопитися чудовою панорамою з вершини гори Титан, познайомитися з історичним минулим волелюбного народу, купити на пам'ять сувеніри та місцеві лікери, слава про які зробила крок далеко за межі республіки...
Після невеликого переїзду:

Сонячна Перуджа

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Гарне місто Перуджа вважається центральним в провінції Умбрія цілком заслужено – завжди жваве, колоритне, повне щасливих подій. Місто розташоване на плато, яке практично завжди висвітлюють промені яскравого сонця – це робить старовинне етруське поселення особливо мальовничим і обумовлює те, що погода в Перуджі завжди чудова. Саме місто Перуджа Італія знає, як батьківщину відомих на весь світ «любовних» цукерок «bacci»…

Оазис духовності в серці Італії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Пропонуємо з головою зануритись в Середньовіччя, потрапити в таємничі часи інквізиції, побачити ченців Ордена Францисканців, доторкнутись до стін, що пам’ятають дихання умбрійців і римських легіонерів. Нас зустрічає містечко Ассізі. Тут темрява інквізиторських підвалів і світло божественних соборів у поєднанні з геніальністю художників і архітекторів злилися в таємницю, гідну пера великого Данте.

Равенна – "симфонія кольору"

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€ + вх. квиток)
Равенна, остання столиця Західної Римської імперії, дивовижна вже тим, що серед її вузьких вулиць «загубилося» вісім пам'ятників зі Списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО! З усіх дорогоцінних «перлин» Емілії-Романії жодна не виблискує яскравіше Равенни і її ранньохристиянських і візантійських мозаїк. Мавзолей Галли Плацидии, Базиліка Сан Вітале, церква Св. Апполінарія- стримана привітність місцевих жителів, «смачна» кухня Романії, спокійний спосіб життя - все це Равенна.
Переїзд в готель. Ночівля.
День 13 - Ассізі – Перуджа – Сан-Марино – Равенна
День 13 - Ассізі – Перуджа – Сан-Марино – Равенна
День 13 - Ассізі – Перуджа – Сан-Марино – Равенна
День 13 - Ассізі – Перуджа – Сан-Марино – Равенна
День 14.

Болоньямузей ФерраріФеррара

Сніданок.
Екскурсія

Товстушка Болонья

(входить у вартість туру)
Болонья запрошує нас в зовсім інший світ, в якому панує атмосфера комфорту, затишку, гостинності і доброти. Болонья є одним з культурних центрів Італії, тут знаходиться університет, заснований ще в 11 столітті. Його закінчили такі відомі всьому світу особистості як Франческа Петрарка, Данте Аліг’єрі, Коперник і багато інших. Місто також по праву вважається кулінарною столицею Італії, гурмани з’їжджаються сюди, щоб покуштувати відомі місцеві делікатеси…
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Музей Феррарі

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
У шанувальників Ferrari є своя Мекка, і ім'я їй - Маранелло. Саме сюди, в маленьке містечко північного регіону Емілія-Романья, йдуть історичні корені автомобіля, що став одним з найвідоміших італійських брендів. Про історію іменитої марки та її ексцентричного винахідника вам розповість чи не кожен з 15 тисяч жителів Маранелло. Але найкраще це зробить шикарний місцевий музей - Galleria Ferrari.

Феррара - місто Ренесансу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
І хоча воно не настільки стародавнє, як багато інших міст Італії, але йому є чим похвалитися. Насамперед, це добре збережена архітектура середньовіччя, а також міські оборонні стіни з неприступними бастіонами, які дійшли до наших днів цілими. Такі можна зустріти тільки в 4 містах Італії! Сьогоднішня пишність Феррари в Італії - це спадок тих днів, коли герцоги і королі оточували себе розкішшю, бажаючи перевершити один одного. Тут можна милуватися першою резиденцією герцогів Есте - палаццо Мунічіпале, палаццо Рената ді Франча, палацом Каза Ромей, Алмазним палацом і багатьма іншими чудесами стародавньої Італії ...

Buon appetito!

(Дорослий: 41€ / Діти: 33€)
Побувати в Італії і не скуштувати не просто сир, а гордість і візитівку гастрономічною столиці Європи? Ні, ми Вам цього не дозволимо зробити! Пропонуємо відправитися до одного з лідерів виробництва Пармезану в регіоні, в ході якої ми познайомимося з повним циклом виробництва сиру - від збору молока до формування сирної маси і витримування її в сольовому розчині, а також відвідаємо підвали, в яких дозріває Пармезан. Далі нас чекає найсмачніший момент - дегустація сирів різної витримки, щоб ми могли в повній мірі оцінити всі принади продукту на різних етапах дозрівання. Потім нас чекає зустріч з найзнаменитішої і витонченою приправою італійської кухні - Бальзамічним оцтом. Ми вирушимо на старовинний завод, де ось уже кілька століть дбайливо зберігається і передається з покоління в покоління секрет виробництва дивного соусу «Бальзаміко», а в кінці нас чекає дегустація, яка дозволить відчути всю смакову палітру і відтінки аромату «чорного золота» Модени!
Переїзд в готель. Ночівля.
День 14 - Болонья – музей Феррарі – Феррара
День 14 - Болонья – музей Феррарі – Феррара
День 14 - Болонья – музей Феррарі – Феррара
День 14 - Болонья – музей Феррарі – Феррара
День 15.

Трієст

Сніданок.
Екскурсія

Несподіваний Трієст

(входить у вартість туру)
Зазвичай європейські портові міста - це завжди метушня, галас, вузькі вулиці і натовпи жебраків, однак Трієст - абсолютне виключення з правил і поєднує в собі риси трьох абсолютно різних культур. Понад шість століть Трієст перебував під владою Австрії, величезний вплив на нього здійснила сусідня Словенія, і всі ці неповторні риси нерозривно сплелися з культурою Італії. Цей прикордонний світ збиває з пантелику і дарує цілу гаму суперечливих, проте захоплених відчуттів. 
У вільний час рекомендуємо:

Grotta Gigante

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Розташована в італійській провінції Трієст, в самому центрі відомого карстового району, на глибині 101 м. Це одна з найбільших природних печер в світі. Під час її відвідин можна побачити химерні сталактити і сталагміти «Пальма», «Палац Німф», «Гном», «Вівтар» і, звичайно ж, знамениту 12-метрову колону Руджеро.

Замок, що дивиться в море Мірамаре

(Дорослий: 21€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Мірамаре завжди залишає незабутнє враження: парк і палац, історія і романтика, природа і архітектура, білизна стін і синява моря, (які між іншим, видно з усіх залів резиденції) ... і все це на одному місці! Коли ерцгерцог Максиміліан Габсбургський, брат австрійського імператора Франца Йосифа, приїхав в Трієст в 1852 р.і побачив маленьку бухту недалеко від міста, він так закохався в це місце, що вирішив тут будувати замок для себе і для своєї майбутньої дружини Шарлотти Бельгійської. Відвідуючи кімнати і зали в Мірамаре ми зможемо ознайомитися не тільки з історичними подіями, які тут відбулися, але і також зі смаками, з інтересами, одним словом, з життям аристократичної молодої пари 19-ого століття.
Переїзд в готель. Ночівля на території Угорщини.
День 15 - Трієст
День 15 - Трієст
День 15 - Трієст
День 15 - Трієст
День 16.

Львів

Сніданок.

Термальна пляж-купальня «Камілла»

(вх. квиток)
Пропонуємо відвідування нового Велнес центру - Термальною Пляж-купальні «Камілла» (вх. квиток). Величезна територія, на якій розташувалися закриті і відкриті басейни, літня тераса для сонячних ванн, басейни з «пригодами», розваги для дітей. Велика гордість «Камілли» - великий «світ саун»: хортобадьскі, вогненна, фінська сауни, інфрачервона кабіна і багато іншого. У нас буде можливість насолодитися спа-послугами і оздоровчими процедурами. 
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• доплата за спальні місця в каютах на поромі за маршрутом Neapol - Palermo:
• 4-х місна каюта без вікна 20€/ чол
• 4-х місна каюта з вікном 30€/чол
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638