UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Омріяний край - Грузія

Днів: 8
Тбілісі - Мцхета - Сігнагі - Боржомі - Бакуріані -Тбілісі
Грузія

Гарантовані дати заїзду 
 з 07.01.22 – 30.12.22:
щоп'ятниці та щонеділі

8 днів / 7 ночей

День 1.

Тбілісі - Київ

Прибуття в Тбілісі. Трансфер в готель.
Розміщення. Вільний час.

День 1 - Тбілісі - Київ День 1 - Тбілісі - Київ День 1 - Тбілісі - Київ День 1 - Тбілісі - Київ
День 2.

Тбілісі

Сніданок у готелі. Знайомство з Тбілісі. Першим нас зустріне найграндіозніший храм Грузії - Кафедральний собор Самеба, який вражає красою і величчю своєї грандіозної архітектури, пишністю стилю і зовнішнього декору. Відвідаємо красивий і гордий символ міста, храм Метехі, що стоїть біля самого краю кам'янистого берега Кури і колишній в минулому фортецею і резиденцією грузинських царів.
Стародавня фортеця Нарікала - найвідоміший і древній пам'ятник Тбіліської старовини, городяни звуть її «душею і серцем міста». І, звичайно ж, відвідаємо сучасний міст, якому було дано назвe Міст Миру президентом країни. Міст є другим у світі за складністю архітектури. Так само ми прогуляємося парком Ріке. Далі ми побачимо на лівому березі моста храм Сіоні знаменитий своїми чудотворними іконами.
Факультативно пропонуємо відвідати:
Завод шампанських вин «Багратіоні +1882» (25 дол./oc): де ознайомимося з історією заводу і в дегустаційному залі продегустуємо 12 видів ігристого вина, під закуску з фруктів, сиру і грузинського хліба.
Виїзд в Мцхета. Факультативно пропонуємо відвідати:
Дегустація з уроками грузинської кухні(оплачується додатково. На місці 20 дол./oc) де історик-винороб протягом дегустації повідає Вам всю історію виноградної культури і виробництва вина в Грузії.
Обід тут же з уроками грузинської національної кухні.
Екскурсія в «Мцхета» - найдавніше місто, столиця стародавньої Грузії. Саме тут зберігається одна з головних християнських святинь - Хітон Господній. І саме тут, зберігся головний християнський собор всієї Грузії - Светіцховелі а щоб повністю відчути красу міста, який називають - Другий Єрусалим. Ми піднімемося в монастир Джварі (V в), звідки відкривається прекрасна панорама древньої столиці. Повернення в Тбілісі. Вільний час.

День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі День 2 - Тбілісі
День 3.

Кахетія - Сігнагі - Тбілісі

 Зніданок у готелі. Екскурсія до Кахетії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000 року які існують в світі. Уявімо собі величезну гору, яка самотньо стоїть в центрі величезної долини. На горі - місто фортеця, звідки відкривається дивовижний вид на Алазанську долину, одну з найкрасивіших на Кавказі, а вдалині - Головний кавказький хребет із засніженими вершинами. Так, це «Сігнагі» - маленьке і дуже гарне містечко на сході Кахетії. По дорозі Вас очікує неймовірна дегустація на знаменитому кахетинському заводі вин(Кахетинське традиційне виноробство). Сігнагі називають містом любові, адже саме тут палац одружень працює цілодобово! Далі отримаємо позитивний заряд енергії відвідавши «Бодбе» - монастирський і єпископальний комплекс Святого Георгія. Тут розташована Базиліка Святої Ніно, а спустившись до її чудотворних джерел, можете загадати бажання, яке обов'язково збудеться (піша прогулянка 30 хв). Факультативно пропонуємо відвідати:
Винні погреби (опл.дод. на місці 10 дол. /ос.), де нас чекає дегустація різних сортів вина і чачі.
Повернення в Тбілісі. Трансфер на вечерю в один з кращих ресторанів Тбілісі, де Вас чекає національна смачна вечеря і знамените грузинське вино, і все це в музичному і танцювальному супроводі. (При бажанні, вечеря можна перенести на інший день, тільки вже трансфер входити не буде).

День 3 - Кахетія - Сігнагі - Тбілісі День 3 - Кахетія - Сігнагі - Тбілісі День 3 - Кахетія - Сігнагі - Тбілісі
День 4.

Тбілісі

Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Чи побачимо красу грузинських гір завдяки екскурсії Ананурі-Гудаурі - Казбегі
• Історія Грузії відкриється перед Вами на екскурсії Горі (музей Й.В. Сталіна) - і Уплисцихе кам'яне місто.
• Пізнати неймовірну красу Грузії, Ви зможете на екскурсії Вардзіа - Ахалцихе - Рабат.

День 4 - Тбілісі День 4 - Тбілісі День 4 - Тбілісі День 4 - Тбілісі
День 5.

Боржомі

Сніданок у готелі. Виїзд на екскурсію до міста-курорту Боржомі, який славиться своїми неповторними пейзажами, густими хвойно-листяними лісами і всесвітньо відомими мінеральними водами. Ми обов'язково зупинимося для дегустації мінеральної води «Боржомі» прямо з джерела. А бажаючі можуть провести час в парку «Харагаулі».
Далі вирушимо в Бакуріані - найстаріший гірськолижний курорт Кавказу, який поєднує в собі найчистіше високогірне повітря і аромат хвойних лісів, розташований на висоті 1800 м над рівнем моря. Ця частина Грузії славиться своїми лікувальним кліматом. Велика кількість сонячних днів в році, прекрасні люди, відома грузинська гостинність, грузинська кухня приваблюють сюди не тільки місцевих любителів зимового спорту, але і шанувальників здорового відпочинку з усього світу.
(При бажанні всієї групи, можна замінити екскурсію в Боржомі і Бакуріані, на екскурсію Горі і Уплисцихе, доплата на місці тільки за вхідні квитки.)
Повернення в Тбілісі. Вільний час.

День 5 - Боржомі День 5 - Боржомі День 5 - Боржомі День 5 - Боржомі
День 6.

Тбілісі - Кахетія

Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
Винний тур до Кахетії. Вирушаємо на схід Грузії - край лози і батьківщина виноробства, адже саме тут росте 500 сортів винограду, з 2000, які існують в світі. Шлях в цей п'янкий край лежить через Гомборский перевал, Нову Шуамту. І нарешті, Телаві - адміністративний центр Кахетії, куди так і не додзвонився відомий Міміно. Відвідаємо монастир Алаверди - собор святого Георгія, заснований в 11 столітті. Висота собору близько 50 м, що є однією з найвищих церковних будівель Грузії. Завітаємо до палацу князя Олександра Чавчавадзе в Цинандалі, в цьому палаці побачимо унікальний парк, винний завод, в льохах якого зберігаються вина, найдавніше з яких було зроблено ще в 1814 році. Проведемо дегустацію кращих вин (5-ти кращих кахетинських сортів вин). Побачимо дерево, вік якого перевищує 900 років, а так само історичні об'єкти Телаві. Щоб перейнятися і зрозуміти, що таке поєднання грузинських виноробних традицій з західними стандартами якості, ми відвідаємо винний дім «Шухманн Вайнс» і продегустуемо 2 сорти вина.
Повернення в Тбілісі. Вільний час..

День 6 - Тбілісі - Кахетія День 6 - Тбілісі - Кахетія День 6 - Тбілісі - Кахетія День 6 - Тбілісі - Кахетія
День 7.

Тбілісі - Кутаїсі

Сніданок у готелі. Вільний день в Тбілісі.
Факультативно пропонуємо відвідати (вартість і точний перелік факультативних екскурсій буде вказано в програмі туру по приїзду):
• Екскурсія в Кутаїсі з відвідуванням печер: Прометей або Сатаплі. Кутаїсі - друге за величиною місто Грузії в її західній частині, яке був заснований приблизно 40 століть тому, колишня столиця західного грузинського царства Колхіди, з якою пов'язаний міф про Золоте Руну і Аргонавтів. Відвідування Монастиря Баграті, який знаходиться на самому древньому місці - пагорбі Укемеріон. Монастир Моцамета, славиться давніми повір'ями - монастир виконує бажання, далі монастир і академія Гелати заснована великим грузинським царем Давидом IV - будівельником. Цей середньовічний монастир є спадщиною ЮНЕСКО з 1994 року. Храм є культурним і релігійним центром Грузії. Відвідаємо унікальну природну печеру «Прометея» в місті Цхалтубо, недалеко від Кутаїсі.Тут же по підземній ріці можна покататися на човні - відчути містичну атмосферу місця. Родзинкою екскурсії цього дня стане заповідник «Сатаплі». Сліди динозаврів, карстові печери, калхідскі ліса з реліктовими видами дерев, і неймовірна панорама в поєднанні з сучасною інфраструктурою справить на Вас незабутнє враження.
Повернення в Тбілісі. Вільний час.

День 7 - Тбілісі - Кутаїсі День 7 - Тбілісі - Кутаїсі День 7 - Тбілісі - Кутаїсі День 7 - Тбілісі - Кутаїсі
День 8.

Тбілісі

Сніданок у готелі. Звільнення номерів.
Трансфер в аеропорт Тбілісі.
Завершення обслуговування.

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Трансфер в аеропорт і назад під всі авіа перельоти без доплат (тільки в дати туру);
Групові трансфери здійснюються тільки в гарантовані дні заїздів:
в день заїзду: з 10:00 (ранок) до 4:00 (ранок) наступного дня (наприклад: з 10:00 в п'ятницю до 04:00 в суботу)
в день виїзду: до 22:30
Перенесення трансферу на інший день оплачується додатково!
• Транспортне обслуговування в період туру;
• Проживання в готелі обраної Вами категорії зі сніданками:
Розміщення ECONOM - готелі 3*економ(Toma’s house);
Розміщення STANDART - готелі 3*стандарт(Альянс, Эпік, Графіка);
Розміщення CLASSIC - готелі 4*економ(Неаполь, Maria Luis).
• Екскурсії по програмі;
• Обслуговування кваліфікованого гіда;
• Всі вхідні квитки;
• Підйомники в Тбілісі на «Нарікала»;
• Дегустація вина на заводі в Кахетії;
• Вечеря в ресторані національної кухні.
Додатково оплачується:
• Авіа переліт Київ-Тбілісі-Київ - від 200 $;
• Додаткові екскурсії;
• Додаткове харчування, особисті витрати;
• Страховка;
Додаткова ніч у Тбілісі до / після туру:
• в готелях 3 *економ: сингл 45$, дабл 60$, тріпл 72$
• в готелях 3 *: сингл 66$, дабл 78$, тріпл 102$
• в готелях 4 *економ: сингл 72$, дабл 84$, тріпл 114$
• в готелях 4 *: сингл 114$, дабл 132$, тріпл 180$
Вартість доп. трансферу в одну сторону: 1-3 чол - 25 $, 3чел -35 $ мінівен, 4-6чел 40 $

Документи:
Дорослі - діючий закордонний паспорт;
Діти (до 16 років) подорожують з батьками: діючий дитячий проїзний документ або закордонний паспорт одного з батьків (вписаний + вклеєне фото дитини).
• Якщо дитина подорожує з одним з батьків обов'язково необхідно мати нотаріально - завірений дозвіл від батька, який не їде з дитиною!
• Для школярів необхідно нотаріально - завірений дозвіл від обох батьків на ім'я керівник!

Для громадян України віза до Грузії НЕ ПОТРІБНА !!!

Важливо:
• Просимо уточнювати вартість туру, програму і наявність місць;
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готелю і автобуса;
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено;
• Про ранішній від'їзд туристів просимо повідомляти при бронюванні туру;
• У разі запізнення туристів на час проведення екскурсій, туристична компанія не несе відповідальності за ненадані послуги.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638