UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

…Нереальної краси альпійські пейзажі
І кайзеровського розмаху архітектура…
Без сумніву – це Австрія!

Австрійські мотиви

Днів: 8, без нічних переїздів
Львів - Краків - Прага - Зальцбург - Хельбрунн - Мюнхен/Інсбрук - Мельк - Відень - Грац - Кройценштайн - Мішкольц-Тапольце - Чоп - Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Угорщина
Чехія

Польша – Чехия – Австрия(4 ночи) – Германия - Венгрия
1 ночь в Праге + по 2 ночи в Зальцбурге и в Вене
БЕЗ ночных переездов!
+ возможность посетить Инсбрук, Грац, Зальцкаммергут, Мельк, Мюнхен, Краков и Мишкольц-Тапольце

День 1.

Львів - Краків

 06:00 - 08:30 – Безкоштовні трансфери «ж/д вокзал – Термінал-А».
09:30 відправлення в тур з Комплексу Термінал «А». Переїзд в Польщу. Прибуття в Краків.
Оглядова екскурсія «Магічний Краків» – місто древніх легенд і оповідей, династії польських королів і видатного Міцкевича, народного героя Тадеуша Костюшко, вузьких вуличок з бруківкою і величних костелів. Про красоту древнього Кракова, про музейні скарби Вавельського замку, про дракона Смоке відомо стільки легенд, Що вже важко відрізнити правду від вигадки. Говорять, магія Кракова полягає в тому, що в місті зберігається святий камінь – чакрам, один з семи світових джерел таємничої сили. Правдаце чи ні, але дуже справедливо говорять: «Хто хоче пізнати душу Польщі, нехай шукає її в Кракові!» Вільний час в Кракові.
• Усім любителям пива рекомендуємо екскурсію «Пива багато не буває» (23€/18€). Під час екскурсії ми познайомимось з історією пивоваріння і процесом приготування та попробуємо його на смак! А закріпити свої пивні пізнання нам допоможе бокал прохолодного пива і найсмачніша вечеря в найкращих польських традиціях!!!
Переїзд поселення і ночівля в готелі в районі Катовіце.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Прага

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Прагу.
15:00 – Оглядова екскурсія «Прага – місто легенд» - рахується одним з найкрасивіших міст Європи, який багато років захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця.… Всього й не перелічити! Всю цю красу ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима…
Для всі бажаючих рекомендуємо:

День 2 - Прага «Тайни королів» (18€/10€). Під час екскурсії ми дізнаємось про життя королів і придворних, про палацових інтригах та змовах, злочинах та покараннях, які відбувались з найсвітліших спонукань - в ім’я віри і держави. Все починається з знаменитого Страговського монастиря. Пізніше вас чекають скарби Празької Лоретти, Градчанська площа, Шварценберзький палац і зміна варти в Парадних подвір’ях Празького граду.

• Прогулянку на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперативи, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода…. Ось вони не забутні миті в житті.

День 2 - Прага «Шарм вечірньої Праги» (18€/10€). Вечірня Прага повна шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі… Прага покаже себе нам зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розкаже багато цікавого. А в кінці екскурсії ми попробуємо «еліксир молодості»…

Поселення і ночівля в готелі (Прага).

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Зальцбург.
13:00 – Оглядова екскурсія «Зальцбург – симфонія звуків і пейзажів». Зальцбург – місто маленького формату, однак, світового значення. Його по праву називають «сценою світу», завдяки великій кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті, визнаному ЮНЕСКО світовою культурною спадщиною… Адже красу міста плекали століттями… Князі-архієпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли непросто зробити своє місто одним з найкрасивіших і впливових міст Європи. Вони хотіли більшого – зробити з Зальцбурга «Рим Півночі». У вільний час рекомендуємо екскурсії:

День 3 - Зальцбург - Зальцкаммергут «Озерний рай – долина Зальцкаммергут» (48€/38€) – регіон з первозданною природою, місце цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські городки, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місто відпочинку представників знатних родин та австрійської богеми ще з 19 століття. А візитною картою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулись на пагорбах та горах… Вузькі вулички ведуть то вгору то вниз… А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитись на довго

«Сіль – біле золото Зальцбурга!» (16€+вх. білет) Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де видобуток солі вівся ще 2500 років тому племенами Кельтів. На паромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, скотимся на швидкості із спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо забавні і в цей час пізнавальні фільми про зальцбурзьких архиєпископів, які зробили видобуток солі в горі Бад Дюррнберг джерелом основного доходу.
«Красиво і весело!» (16€+вх. білет) – відвідування заміського палацу Хельбрунн із всесвітньовідомим каскадом потішних фонтанів. Тут практично в первозданному виді постане все те, що колись тут тішило серця архієпископів Зальцбурга: сповнені загадок таємничі гроти, фігури, які рухаються за допомогою води, велика кількість фонтанів на кожному кроці, у всіх, найнесподіваніших куточках парку. Красиво і весело!
20:00 – Рекомендуємо провести вечір в Августинській пивоварне (30€/18€) – найбільшій пивній Австрії! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування. Вважалося, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту деякі продукти харчування. Спочатку монахи варили пивов невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його «спраглим» біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до сих пір, ось уже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою. Ночівля в готелі на території Австрії.

День 3 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 3 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 3 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 3 - Зальцбург - Зальцкаммергут
День 4.

Мюнхен - Інсбрук

 Сніданок. Вільний час в Зальцбурзі. Для всіх охочих рекомендуємо на вибір:

День 4 - Мюнхен - Інсбрук «Мюнхен – Легенда Баварії…» (60€/38€) Так, справдились слова Людвіга І, майбутнього короля Баварії: « Я хочу зробити з Мюнхена місто, яке б надало Німеччині стільки честі, що той, хто не бачив би Мюнхена, не знав би справжньої Німеччини!» Мюнхен – справжнє місто-казка на півдні Німеччини місце, де ніколи нудьгувати! Пивний фестиваль Октоберфест і Опера, ресторан «Хофбройхаус» і Пінакотека, завод BMW і футбольний клуб «Баварія» - ось чим славиться це місто, де старі баварські традиціїі сучасність гармонійно доповнюють один одного.
День 4 - Мюнхен - Інсбрук «Інсбрук - дорога в Тіроль» з відвідуванням музею «Чарівний світ Сваровскі» (38€+вх. білет). Витвори Swarovski продаються по всьому світу, проте, щоб зрозуміти їх, відчути холодну зимову чарівність кристалів льоду, вміщену у невеликих виблискуючих фігурках і прикрасах, потрібно приїхати в м. Ваттенс. Напевно, які блищать під сонцем, засніжені гірські вершини Альп і надихали Сваровскіна створення крихкогочаріного світу з фантазії і кришталю… А далі… найбільш гірськолижні землі Австрії, столиця Тіроля – місто Інсбрук. Саме тут серця спортивних фанатів починають битися ще швидше, адже тут вже двічі проводилися зимові Олімпійські іри.

Ночівля в готелі на території Австрії..

День 4 - Мюнхен - Інсбрук День 4 - Мюнхен - Інсбрук День 4 - Мюнхен - Інсбрук День 4 - Мюнхен - Інсбрук
День 5.

Мельк - Відень

 Сніданок. Виселення з готелю. 08:30 – Рекомендуємо екскурсію «Під хмарами, де відбувалась історія» (60€/38€) – відвідування народної перлини – національного парку Берхтесгаден. За однією з найкрасивіших гірських доріг Європи спеціальний автобус підніме нас на гору Кельштайн. Далі по тунелю позолоченого ліфта, і вже через кілька хвилин підйому ми опинимось в знаменитому маєтку «Орлине Гніздо». Вільний час, для того, щоб випити чашечку кави або келих пива в оточенні сотні вершин Баварських і Австрійських Альп! А далі нас зачарує Кьонігзес – найчистіше озеро Німеччини. Ландшафт його берегів нагадує узбережжя скандинавських фіордів, а краса смарагдово-зеленої води створює казковий настрій… На завершення екскурсії – дегустація шпансу – «Самого правильного сувеніра з Австрії».
13:00 – Переїзд в Мельк – першу столицю Австрії. Це невелике затишне містечко в першу чергу славиться абатством Мельк і величезною будовою бенедиктинського монастиря ХІ століття на пагорбі над містом Абатство це колись було духовним і культурним центром всієї країни і пов’язане з багатьма значущими історичними подіями. (Вх. Квиток) . А зтераси монастиря нам відкриється панорама на красиву Долину Вахау. Переїзд в Відень. Поселення в готель.
"Відень - перекази і легенди" (Дорослі 18 € / діти до 12 років 13 €). Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, «танцюючий годинник» - Анкерур ... Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою.
19:00 – В вечірній час рекомендуємо - «Відень в вечірньому вбранні!» (30€/26€). Прекрасне місто, готуючись до зустрічі одягає своє вечірнє вбрання і запрошує на вечерю в ресторан – Хойріген, де буде можливість про дегустувати молоде вино, спробувати віденську кухню, почути відомі мелодії австрійських композиторів! Саме тут про столицю Австрії можна дізнатись більше… Відень може бути не тільки аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишним…
Ночівля в готелі.

День 5 - Мельк - Відень День 5 - Мельк - Відень День 5 - Мельк - Відень  
День 6.

Відень - Грац

 Сніданок. 08:30 – Оглядова екскурсія «Відень – столиця Габсбургів» – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне… Його заслужено називають серцем Европи. Столиця Австо-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою… Це незвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі… Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефанаі витонченаАльбертіна! У вільний час рекомендуємо:

День 6 - Відень - Грац «Величний Відень» (23€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасера! А на завершення екскурсії - «нанесемо візит» принцу Євгенію Савойському і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!

«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (16€+вх.квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах!
13:00 – Рекомендуємо екскурсію «Романтичні дороги Штирії» (43€+вх. квиток).
Ми відвідаємо один з найвідоміших в Австрії – таємничий замок графів Герберштайн, який наче прихований від чужого ока в затишному природному ландшафті. Замок поєднав в собі і гармонічно об’єднав в собі три архітектурні епохи готику, Ренесанс и бароко. Ми також відвідаємо
Грац - столицю Штирії… Колоритний, відкритий і гостинний, тут вдало поєднуються сучасне життя і історична архітектура в прекрасній суміші минулого і сьогодення. Багатовікова історія ... адже Грац - колись блискуча резиденція Габсбургів ... Ренесансні дворики, затишні середньовічні вулички, прекрасна панорама з замкової гори Шлоссберг і звичайно ж - Символ міста - годинникова башта з оригінальним годинниковим механізмом. Саме тут багато жителів міста вперше поцілувались ... Вільний час.
Повернення в Відень. Ночівля в готелі на території Австрії.

День 6 - Відень - Грац День 6 - Відень - Грац День 6 - Відень - Грац День 6 - Відень - Грац
День 7.

Відень

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час у Відні.
08:30 – Рекомендуємо екскурсію «Лицарський замок Кройценштайн»(23€/13€+вх.квиток). Всього в 20 км від Відня в федеральній землі Нижня Австрія знаходиться один з найкрасивіших замків Австрії - Бург Кройценштайн. Виниклий як би з середньовічної казки, замок, своїм виглядом, доповнює фантастичну за красою природу, його околиці. Стародавні стіни Кройценштайн побачили чимало на своєму довгому віку. Колись ця споруда була римської фортецею, потім володінням Габсбургів. Внутрішні приміщення замку, лицарський зал, часто використовуються як декорації для зйомок багатьох художніх фільмів, зокрема «Три мушкетери». Повернення до Відня. Вільний час.

День 7 - Відень 14:00 – Рекомендуємо екскурсію «Тут музика звучить повсюди» (13€+вх.Квиток). Кажуть, що повітря Відня наповнене музикою. В численних концертних залах і зальчиках, в парках і на бульварах лунають вальси Штрауса і серенади Моцарта. Цей класичний коктейль, доповнений розміреним постукуванням фіакрів, створюють неповторну атмосферу австрійської столиці. Під час екскурсії ми познайомимося з особливим звучанням великого міста, дізнаємося більше про життя великих композиторів і відвідаємо Віденську Оперу.

16:00 – Переїзд в Мішкольц-Тапольце. Поселення і ночівля в готелі на території Угорщини.

День 7 - Відень День 7 - Відень День 7 - Відень День 7 - Відень
День 8.

купальні Мішкольц-Тапольца - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Вранці - відвідування підземного гроту гори Верхедь - печерної купальні в Мішкольц-Тапольце. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (вх. квиток). Повернення в Україну.
Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова у комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 23:00. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський Залізничний вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» в 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі з сніданком
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи
• У разі якщо вік туриста становить понад 60 років або не досягає 6 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми
• Міський/Туристичний податок (City/Tourist tax) в готелях Італії і Австрії від 1 до 6 євро/ніч (оплачується туристами особисто на рецепції)
• консульський збір - 35 € (окрім тих категорій громадян, які звільнені від оплати - пенсіонери, діти до 18 років ... згідно угоди про спрощення візового режиму)
• послуги Візового Центру - 22 € (якщо подача в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську)
• послуги банку - 25 грн (якщо подача в Берегово)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638