UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Повітря тут насичене мрією,
Любові смак розтоплений у вині,
І небо з пейзажів красою,
Зеркалить в блакитній хвилі!

Завжди у тренді... Ніцца!
Монако + Верона + Флоренція

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Будапешт - Верона - о. Гарда - Ніцца - Монако - Канни - Антіб - Мустье-Сент-Марі - Флоренція - Сієна - Піза - Львів
Італія
Монако
Угорщина
Франція
Назад

Квітень '24

  12 ТС 25 ТС 30

Травень '24

  4   9   19   24   30

Червень '24

  2   14   22   28

Липень '24

  4   19   23   29

Серпень '24

  1   8   17   28   31

Вересень '24

  5   11   17   21   27

Жовтень '24

  5   10   17   22
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Стрий
 – 
Мукачево
 – 
Ужгород
Угорщина:  
Будапешт

Три екскурсії у вартості туру по Вероні, Ніцці та Флоренції!

Відпочинок на живописному озері Гарда і Лазурному узбережжі Франції!

День 1.

ЛьвівБудапешт

Виїзд в тур відбувається із Львівського залізничного вокзалу. Перетин кордону. Переїзд по території Угорщини. Переїзд в Будапешт.
Пропонуємо насолодитися чудовими видами набережної Корзо і прогулятися по найвідомішій туристичній пішохідній вулиці Будапешту - Ваци. Для бажаючих:

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Річкова прогулянка - незабутня водна подорож по Дунаю...
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Нічний переїзд в Італію.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

Веронаозеро ГардаСоавепарк розваг Гардаленд

Наше знайомство з Італією ми починаємо зі «Столиці романтиків і закоханих».
Екскурсія

Столиця романтиків і закоханих

(входить у вартість туру)
Верону називають містом вічної любові і шедевром італійської архітектури. Потрапивши сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів, гідної справжньої принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будинком Джульєтти, стіни якого на висоту в два людські зрости рясніють зворушливими записками - від тих, хто знайшов, шукає або втратив, але хоче повернути свою любов. Тут навіть закохані закохуються одне в одного ще сильніше, це місто чудес і справджених бажань. Адже якщо помацати бюст бронзової Джульєтти, то будь-яке бажання просто зобов'язане збутися, а в справах серцевих неодмінно пощастить...
У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Справжній шедевр природної краси - озеро Гарда

(Дорослий: 48€ / Діти: 30€)
Живописний куточок Італії і улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивне курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами, охайні будинки так і ваблять все далі і далі.

Італійський Діснейленд

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Гардаленд - тут казка і реальність переплуталися так, що можна забути де знаходишся: вистава, в якій беруть участь дельфіни, балет на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників, американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна... Цей величезний парк атракціонів і розваг на березі озера Гарда подарує яскравий калейдоскоп розваг і приведе в захват і великих, і маленьких.

Соаве - любов з першого погляду… чи ковтку?

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
У мальовничому куточку Італії, на тлі неймоверної краси гірських пейзажів, на вулканічних пагорбах в обіймах зведених фортечних стін з'явилася середньовічна ідилія - вузькі вимощені вулички, з яких відкриваються види на високі дзвіниці каплиць, дахи соборів і палаців, що складаються в неповторний ансамбль романської, готичної архітектури . Автентичність цієї середньовічної казки гарантована - будівлі збереглися до наших днів у своєму первозданному вигляді. Дух Середньовіччя вам допоможуть відчути і місцеві жителі, вони спокійні і неквапливі, ритм сучасних мегаполісів їм чужий. Насолодитися післясмаком ви можете, скуштувавши і інші шедеври - місцеві вина. Виноград росте на пагорбах вулканічного походження, результат унікальний - вина свіжі, гармонійні з хорошою мінеральністю. Так Великий Поет описував «нектар любові» золотистим кольором - вино Соаве. В одній тільки назві «soave» зашифровано все те, що відрізняє ці вина від інших. Ніжний, приємний ... саме так і перекладається соаве.
Переїзд і поселення в готелі. Ночівля.
День 2 - Верона – озеро Гарда – Соаве – парк розваг Гардаленд
День 2 - Верона – озеро Гарда – Соаве – парк розваг Гардаленд
День 2 - Верона – озеро Гарда – Соаве – парк розваг Гардаленд
День 2 - Верона – озеро Гарда – Соаве – парк розваг Гардаленд
День 3.

МонакоМонте-КарлоНіццаВідпочинок на лазурному березіАнтібКанни

Сніданок. Прибуття в Ніццу.
Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і безкінечного задоволення ... Регіон пропонує своїм гостям все найкраще, що є у Франції: море і скелясті уступи, сонце і пишну зелень, розкішні магазини і старовинні пам'ятки, смачну їжу і відмінні вина.
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Відпочинок на морі.
У вільний час рекомендуємо:

Перлина Лазурного берега

(Дорослий: 43€ / Діти: 30€)
На Середземноморському узбережжі, біля підніжжя Альпійських гір, розташувалася крихітна держава - Монако. Слава і популярність цього князівства, люкс і розкіш знаменитого на весь світ Монте-Карло - це винятковість, перетворена в повсякденність. Між морем і сонцем. Князівство є привілейованим місцем проживання спортивних катерів, старовинних вітрильників, яхт, модних бутиків, шикарних ресторанів. Потрапляючи на маленьку територію Монако, відчувається атмосфера аристократії і розкоші...

Великий Лазурний Пиріг

(Дорослий: 48€ / Діти: 30€)
 Починаємо знайомство зі старовинного містечка Антіб. Зможемо подивитися на найкрасивіші яхти світу, далі - бажаний куточок художників і артистів, місце, яке єднає закохані серця - Сан Поль де Ванс! Місто притягує, наче магніт ... Закінчуємо екскурсію поїздкою в Канни - це оаза міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташований на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастої мімози. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами, кафе і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни - місто кінозірок, відкритий для всіх охочих цілий рік.
Великий Лазурний Пиріг
Поселення в готелі. Ночівля.
День 3 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Антіб – Канни
День 3 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Антіб – Канни
День 3 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Антіб – Канни
День 3 - Монако – Монте-Карло – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі – Антіб – Канни
День 4.

Відпочинок на лазурному березіМустьє-Сент-Марі

Сніданок.
Відпочинок на Лазурному узбережжі.
Всім бажаючим пропонуємо:

Чарівний день в Провансі

(Дорослий: 55€ / Діти: 41€)
Ми вирушаємо в Вердонську Ущелину... Будемо зупинятися на оглядових майданчиках і милуватися панорамами. Природні краси передгір'я Альп, стрімкі вапнякові скелі перемежовуються зі свіжою зеленню і крістальночістой водою в озерах блакитного кольору. Вердонску ущелину не передати словами. Ми відвідаємо чарівну гірське селище Мустье-Сент-Марі, яке входить в офіційний список найкрасивіших сіл Франції, і дізнаємося історію пов'язану з присутністю в цих краях ордена Тамплієрів. А також з'ясуємо, як це маленьке містечко стало столицею французького фаянсу. У нас буде шанс побачити своїми очима вишукані фаянсові вироби з Мустье. Озеро Lac de Sainte-Croix (Сент-Круа). Озеро Sainte Croix неймовірного бірюзового кольору. Його довжина – понад 10 км, а ширина в деяких місцях досягає 3 км. Східний берег озера ідеальний для купанія – уздовж всього берега розташовані чудові пляжі і водноспортивні станції. Можливо катання на катамаранах (дод. оплата). На західному березі озера можна прогулятися по плато Valensole, де ростуть найбільші в Провансі лавандові поля. 
У період цвітіння лаванди ми побачимо лавандові дороги Провансу. Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмарам.
Переїзд і поселення в готель на території Італії. Ночівля.
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Мустьє-Сент-Марі
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Мустьє-Сент-Марі
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Мустьє-Сент-Марі
День 4 - Відпочинок на лазурному березі – Мустьє-Сент-Марі
День 5.

ФлоренціяСієнаСан-ДжиміньяноПіза

Сніданок.
Пересування по Флоренції - на громадському транспорті (оплачується додатково).
Екскурсія

Місто італійського шарму - Флоренція

(входить у вартість туру)
Флоренція – це не просто італійське місто, це – сама Італія. Флоренція дивовижно гармонійно поєднує у собі велич та помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій та затишок Верони. Флоренція – це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело та «Венера» Ботічеллі, це площа Сеньйорії та «Ворота раю», це дзвіниця Джотто та Понте-Веккьо. Здається, що духом мистецтва пронизане навіть тутешнє повітря. Воно збирається десь високо на горі Монтальбано та спускається вниз, прямуючи вузькими вуличками міста, просочується у затінені сади Медичі та щільним кільцем змикається над куполом Брунеллескі.
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Перлина в короні Тоскани

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Пересування по Сієні - на громадському транспорті.
Зручно розкинувшись на трьох пагорбах, Сієна вважається одним з найкрасивіших міст Тоскани. У середні століття тут було створено безліч архітектурних шедеврів, які сьогодні роблять Сієну сліпучим містом. Це невелике місто не схоже ні на будь-яке інше в Італії. Оточене стіною з кількома воротами, з середньовічних часів воно зберегло свій первісний образ суворої недоступності ...

Хмарочоси середньовіччя

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
У самому серці італійського регіону Тоскана знаходиться чарівне містечко Сан-Джіміньяно. Місто чудово зберегло свій середньовічний вигляд, включаючи міські стіни і тринадцять кам’яних веж – «хмарочосів середньовіччя». Всіма своїми вежами Сан-Джіміньяно несамовито тягнеться в небо. Крім того, місто відоме білим вином Верначча, яке виготовляється із старого тосканського сорту винограду, що вирощується в околицях міста.
Хмарочоси середньовіччя - відеоогляд

Поїздка в Пізу

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Колись Піза оскаржувала вплив Генуї і Венеції на морях. А тепер лише покірно пожинає лаври однієї комічної архітектурної помилки, завдяки якій місто стало брендом, листівкою, предметом національного надбання. Але не варто віддавати забавній вежі всю увагу. Адже є ще Площа Чудес, причали лунгарно і будинок Галілео Галілея.

Флоренція – квітка Ренесансу

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Флоренція це не тільки музей під відкритим небом, це ще й вузенькі вулички, середньовічні церкви і ремісничі майстерні. Сходи через сади троянд приведуть нас на Оглядовий майданчик Мікеланджело, звідки відкривається дивовижний вигляд на Флоренцію.

Відвідування Галереї Уффіці

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Наш екскурсовод допоможе розібратись в найбільшій колекції живопису епохи Відродження.

Храм Святого Хреста

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Храм в готичному стилі, який належить францисканському релігійному ордену. Здається, що ми знову чуємо про черговий італійський монастир... Так чому його щороку відвідує море туристів і самі італійці говорять, що потрібно його відвідати хоч раз в житті? Тому що Санта Кроче у Флоренції це не просто храм, а пантеон великих особистостей. Тут спочивають такі великі люди як художник і скульптор Мікеланджело Буонарроті, математик Галілео Галілей, політик і філософ Нікколо Макіавеллі.
Нічний переїзд.
День 5 - Флоренція – Сієна – Сан-Джиміньяно – Піза
День 5 - Флоренція – Сієна – Сан-Джиміньяно – Піза
День 5 - Флоренція – Сієна – Сан-Джиміньяно – Піза
День 5 - Флоренція – Сієна – Сан-Джиміньяно – Піза
День 6.

Львів

Перетин кордонів.
Час прибуття до Львова орієнтовно 19:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Італії від 1.5€ до 6€ з людини за ніч
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638