UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Як добре бути дитиною…
Тур для дітей та їхніх батьків…

Підкорювачі Пригод…

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Прага - Леголенд - Страсбург - Європа Парк - Замок Нойшвайштрайн - Мюнхен - Чеський  Крумлов - Замок Глубока над Влтавою - Енерджиландія - Львів
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ НАШИХ ПОСТІЙНИХ ТУРИСТІВ:
Самі відомі парки атракционів: Німецький "Леголенд", «Європа - Парк», "Енерджиландія"
Баварський Мюнхен, Старовинний Крумлов і Красуня Прага!
 
Музей БМВ,  Замки Нойшвайштайн та Глубока над Влтавою 
ТУР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ З ДІТЬМИ!

День 1.

ЛьвівКраків

Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів. Переїзд по території Польщі.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Вільний час.

Краківський підземний музей

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Один з найбільших підземних музеїв Європи – який розповість нам, яким був Краків кілька століть назад.
А також є можливість смачно повечеряти, спробувавши польську кухню в центрі міста (дод. оплата).
Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ПрагаГрадчани

Сніданок.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
У вільний час рекомендуємо:

Празький зоопарк

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідайте  4-й найкращий зоопарк у світі. У ньому  живе найбільша саламандра у світі … Прекрасні  умови для тварин. Відчуття природної дикої природи, жодних кліток. Доглянуті і чисті звірі добре  почуваються у просторих вольєрах. Тут все організовано з вигадкою і продумано до дрібниць.

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд
Можливість пообідати (дод. оплата)

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд
Можливість повечеряти (дод. оплата). Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 3.

Леголенд

Сніданок.
Переїзд в Леголенд Німеччина.

Парк розваг Леголенд

(вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів – Італії, Швейцарії та Голландії: Берлін, замок Нойшвайнштайн, Франкфурт, швабська село, мюнхенський аеропорт, Венеція та інші. Як тільки ми опинимося в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. Крім атракціонів, ви зможете поспостерігати за різними цікавими шоу, в яких беруть участь справжні артисти. У Леголенд ми зможемо взяти участь у різних змаганнях, які проходять в конструкторських студіях. Крім цього, на мить ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру. Кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів.
Можливість повечеряти (дод. оплата).
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Леголенд
День 3 - Леголенд
День 3 - Леголенд
День 3 - Леголенд
День 4.

Європа-паркСтрасбургКольмар

Сніданок.
Переїзд в Страсбург. Вільний час. Для бажаючих

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.

Парк розваг Europa Park

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля.
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 5.

Замок НойшванштайнМюнхен

Сніданок.
Прогулянка з супроводжуючим.

Іграшковий Фюссен

Старовинне містечко Фюссен - серце долини Альго.  Майже іграшковий Фюссен оточений чудовими горами з численними мальовничими озерами. Він вважається колискою європейської лютні і скрипки. Фюссен зачаровує своїм середньовічним старим містом, численними вузькими вуличками і казковим видом королівських палаців замку Нойшванштайн і замком Хоеншвангау. Гуляти тут-одне задоволення.
Для бажаючих

Замок із казки Нойшванштайн

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Замок Нойшванштайн- "Новий лебединий камінь" – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох. (Зовнішній огляд).
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Переїзд в Мюнхен.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".

Світ автомобілів BMW

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Можливість відвідати виставковий зал BMW. Ми побачимо всі інновації в сфері техніки, дизайну, організації виробництва автомобілів. Тут можна фотографуватися в автомобілях, спробувати свої сили на авто симуляторах і познайомитися з асортиментом мотоциклів.
Можливість повечеряти (дод. оплата).
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 6.

Чеський КрумловЗамок Глубока над Влтавою

Сніданок.

Південна Чехія

Запрошуємо Вас в мальовничу та величну Південну Чехію. Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми. Тут затишно, спокійно і дуже красиво. Край славиться багатою історією і хорошим вином. Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином.  Далі шлях лежить в серце Південної Чехії Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя.
Велична Південна Чехія - відеоогляд
Вільний час.

Замок Глубока над Влтавою

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Трансфер в замок Глубока над Влтавою з  відвідуванням замку.
Свою історію фортеця веде, починаючи з 13 століття. За перші 400 років тут змінилося 26 господарів. Комусь із них довелося віддати замок за борги, комусь, щоб врятуватися від немилості правителя. У 19 столітті герцогиня Елеонора Шварценберг побувала в Англії, де їй сподобався місцевий Віндзорський замок. Повернувшись додому, пані затіяла масштабну реконструкцію Глибоки - в романтичному стилі неоготики. Після закінчення робіт замок стали неофіційно називати «чеським Віндзором». Як тільки ви зайдете на територію замкового парку, вам здасться, що ви потрапили в казку. У самій Глубока-над-Влтавою кожен поверх мав своє призначення. Для господарських робіт було відведено самий нижній поверх, там була кухня, склади і кімнати слуг. На першому жив господар замку Ян Адольф II Шварценберг і розташовувався мисливський зал. В цілому в замку Глубока-над-Влтавою 140 кімнат, кожна з них по-своєму цікава. Замок вже давно сподобався багатьом людям творчих професій. Режисери знімають тут кіно, художники пишуть картини або просто приїжджають погуляти по парку в пошуках натхнення.

Легенди Чеського Крумлова

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Екскурсія по вуличках загадкового Крумлова. Легенди, історії, добрі жарти, розповість нам екскурсовод в старовинному костюмі. Ми зможемо скоштувати як готують смачні страви в Чехії і проведемо незабутні години в цьому милому містечку.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Чеський Крумлов – Замок Глубока над Влтавою
День 6 - Чеський Крумлов – Замок Глубока над Влтавою
День 6 - Чеський Крумлов – Замок Глубока над Влтавою
День 7.

ВеличкаПарк розваг ЕнерджіландіяЛьвів

Сніданок.
Переїзд по Польщі. Одна з екскурсій на вибір:

Парк розваг Energylandia

(вх. квиток)
Відвідування найбільшого в Польщі парку розваг Energylandia. Територія Енерджиландіі розрахована так, щоб тут однаково комфортно почували себе люди різного віку. Важко посперечатися з фактом, що ми всі так чи інакше залишаємося в душі дітьми і іноді нам так хочеться повеселитися разом з ними. Тут це можливо. А якщо є бажання відпочити – можна випити чашечку кави в кафе або побувати в місцевому ресторані.
При бажанні групи відвідування супермаркету.
Або

Соляні Копальні Велички

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючий погляд підземні озера, всілякі скульптури – ціле підземне місто!
А тепер – Вікторина!!! Переможе найвеселіше і допитливий!
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• 6 обідо- вечерь (обід або вечеря, згідно програми туру) = 120 Є
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Європа парк (Дорослий: 52€ / Діти до 12 років: 46€)
• Леголенд (Дорослий: 48€ / Діти до 12 років: 43€)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638