UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Як добре бути дитиною…
Тур для дітей та їхніх батьків…

Підкорювачі Пригод 
Леголенд, Європа-Парк, Енерджиландія

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Прага - Леголенд - Страсбург - Європа Парк - Замок Нойшвайштрайн - Мюнхен - Чеський  Крумлов - Замок Глубока над Влтавою - Енерджиландія - Львів
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
ЗА РЕКОМЕНДАЦІЄЮ НАШИХ ПОСТІЙНИХ ТУРИСТІВ:
Самі відомі парки атракционів: Німецький "Леголенд", «Європа - Парк», "Енерджиландія"
Баварський Мюнхен, Старовинний Крумлов і Красуня Прага!
 
Музей БМВ,  Замки Нойшвайштайн та Глубока над Влтавою 
ТУР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ З ДІТЬМИ!

День 1.

ЛьвівКраків

Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів. Переїзд по території Польщі.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Вільний час.

Краківський підземний музей

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Один з найбільших підземних музеїв Європи – який розповість нам, яким був Краків кілька століть назад.
А також є можливість смачно повечеряти, спробувавши польську кухню в центрі міста (дод. оплата).
Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ПрагаГрадчани

Сніданок.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
У вільний час рекомендуємо:

Празький зоопарк

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідайте  4-й найкращий зоопарк у світі. У ньому  живе найбільша саламандра у світі … Прекрасні  умови для тварин. Відчуття природної дикої природи, жодних кліток. Доглянуті і чисті звірі добре  почуваються у просторих вольєрах. Тут все організовано з вигадкою і продумано до дрібниць.

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд
Можливість пообідати (дод. оплата)

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд
Можливість повечеряти (дод. оплата). Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 3.

Леголенд

Сніданок.
Переїзд в Леголенд Німеччина.

Парк розваг Леголенд

(вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів – Італії, Швейцарії та Голландії: Берлін, замок Нойшвайнштайн, Франкфурт, швабська село, мюнхенський аеропорт, Венеція та інші. Як тільки ми опинимося в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. Крім атракціонів, ви зможете поспостерігати за різними цікавими шоу, в яких беруть участь справжні артисти. У Леголенд ми зможемо взяти участь у різних змаганнях, які проходять в конструкторських студіях. Крім цього, на мить ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру. Кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів.
Можливість повечеряти (дод. оплата).
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Леголенд
День 3 - Леголенд
День 3 - Леголенд
День 3 - Леголенд
День 4.

Європа-паркСтрасбургКольмар

Сніданок.
Переїзд в Страсбург. Вільний час. Для бажаючих

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.

Парк розваг Europa Park

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучіно у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля.
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 5.

Замок НойшванштайнМюнхен

Сніданок.
Прогулянка з супроводжуючим.

Іграшковий Фюссен

Старовинне містечко Фюссен - серце долини Альго.  Майже іграшковий Фюссен оточений чудовими горами з численними мальовничими озерами. Він вважається колискою європейської лютні і скрипки. Фюссен зачаровує своїм середньовічним старим містом, численними вузькими вуличками і казковим видом королівських палаців замку Нойшванштайн і замком Хоеншвангау. Гуляти тут-одне задоволення.
Для бажаючих

Замок із казки Нойшванштайн

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Замок Нойшванштайн- "Новий лебединий камінь" – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох. (Зовнішній огляд).
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Переїзд в Мюнхен.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".

Світ автомобілів BMW

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Можливість відвідати виставковий зал BMW. Ми побачимо всі інновації в сфері техніки, дизайну, організації виробництва автомобілів. Тут можна фотографуватися в автомобілях, спробувати свої сили на авто симуляторах і познайомитися з асортиментом мотоциклів.
Можливість повечеряти (дод. оплата).
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 5 - Замок Нойшванштайн – Мюнхен
День 6.

Чеський КрумловЗамок Глубока над Влтавою

Сніданок.

Південна Чехія

Запрошуємо Вас в мальовничу та величну Південну Чехію. Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми. Тут затишно, спокійно і дуже красиво. Край славиться багатою історією і хорошим вином. Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином.  Далі шлях лежить в серце Південної Чехії Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з доби середньовіччя.
Велична Південна Чехія - відеоогляд
Вільний час.

Замок Глубока над Влтавою

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Трансфер в замок Глубока над Влтавою з  відвідуванням замку.
Свою історію фортеця веде, починаючи з 13 століття. За перші 400 років тут змінилося 26 господарів. Комусь із них довелося віддати замок за борги, комусь, щоб врятуватися від немилості правителя. У 19 столітті герцогиня Елеонора Шварценберг побувала в Англії, де їй сподобався місцевий Віндзорський замок. Повернувшись додому, пані затіяла масштабну реконструкцію Глибоки - в романтичному стилі неоготики. Після закінчення робіт замок стали неофіційно називати «чеським Віндзором». Як тільки ви зайдете на територію замкового парку, вам здасться, що ви потрапили в казку. У самій Глубока-над-Влтавою кожен поверх мав своє призначення. Для господарських робіт було відведено самий нижній поверх, там була кухня, склади і кімнати слуг. На першому жив господар замку Ян Адольф II Шварценберг і розташовувався мисливський зал. В цілому в замку Глубока-над-Влтавою 140 кімнат, кожна з них по-своєму цікава. Замок вже давно сподобався багатьом людям творчих професій. Режисери знімають тут кіно, художники пишуть картини або просто приїжджають погуляти по парку в пошуках натхнення.

Легенди Чеського Крумлова

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Екскурсія по вуличках загадкового Крумлова. Легенди, історії, добрі жарти, розповість нам екскурсовод в старовинному костюмі. Ми зможемо скоштувати як готують смачні страви в Чехії і проведемо незабутні години в цьому милому містечку.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Чеський Крумлов – Замок Глубока над Влтавою
День 6 - Чеський Крумлов – Замок Глубока над Влтавою
День 6 - Чеський Крумлов – Замок Глубока над Влтавою
День 7.

ВеличкаПарк розваг ЕнерджіландіяЛьвів

Сніданок.
Переїзд по Польщі. Одна з екскурсій на вибір:

Парк розваг Energylandia

(вх. квиток)
Відвідування найбільшого в Польщі парку розваг Energylandia. Територія Енерджиландіі розрахована так, щоб тут однаково комфортно почували себе люди різного віку. Важко посперечатися з фактом, що ми всі так чи інакше залишаємося в душі дітьми і іноді нам так хочеться повеселитися разом з ними. Тут це можливо. А якщо є бажання відпочити – можна випити чашечку кави в кафе або побувати в місцевому ресторані.
При бажанні групи відвідування супермаркету.
Або

Соляні Копальні Велички

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Це місце цікаве і тим, що зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючий погляд підземні озера, всілякі скульптури – ціле підземне місто!
А тепер – Вікторина!!! Переможе найвеселіше і допитливий!
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
До нових зустрічей!
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
День 7 - Величка – Парк розваг Енерджіландія – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• 6 обідо- вечерь (обід або вечеря, згідно програми туру) = 120 Є
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Європа парк (Дорослий: 52€ / Діти до 12 років: 46€)
• Леголенд (Дорослий: 48€ / Діти до 12 років: 43€)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638