UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Море кличе, хвилі співають

Море кличе... Хвилі співають... 
Адріатичне узбережжя Хорватії та Словенії + Лазуровий берег

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 1
Рівне - Львів - Мукачево - Землінська Ширава - Порторож - Ніцца - Монако* - Канни* - Прованс* - Рів'єра Опатії - Балатон - Львів - Мукачево - Рівне
Монако
Словаччина
Словенія
Угорщина
Франція
Хорватія
Сертифікат про вакцинацію
детальніше 

Багато моря і сонця!
Екскурсія в Ніцці у вартості туру!
Лазурове узбережжя і Адріатика 
Озера Земплінська Ширава і Балатон
Чудовий відпочинковий тур!
День 1.

РівнеЛьвівМурска-Собота

Виїзд в тур з Рівного. Місце відправки Залізничний вокзал, Привокзальний майдан 1.
Можливість приєднатись до туру у Львові. Залізничний вокзал: пл. Двірцева, 1. Можливість приєднання до групи в Стрию та Ужгороді. Перетин кордонів. Прибуття в Словаччину.
Починаємо наш відпочинок!

Земплінська Ширава - найгарніше озеро Словаччини

(вх. квиток)
Вода - це найбільший скарб Словаччини. Величезне красиве озеро Земплінська Ширава відноситься до найбільших озер в Європі. Тут благорпріятние умови для купання в оточенні дивовижно гарної природи. Саме час нам почати наш відпочинок. При бажанні групи дегустація словацьких вин (доп.оплата)
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Рівне – Львів – Мурска-Собота
День 1 - Рівне – Львів – Мурска-Собота
День 2.

ПорторожПіранЛуція

Сніданок. Переїзд в Словенію.
І ось воно - море!

Курорт Порторож

Приємний середземноморський клімат, блакитне море, широкі пляжі- все це про курорті Порторож. У перекладі з італійської назва міста означає «Порт троянд», що підтверджують численні рожеві кущі, висаджені вздовж кожної вулички. Порторож тоне в зелені реліктового парку і захищений Альпами від північного вітру. Чудова природа, чисте повітря, тепле море і здорова їжа сприяють відпочинку тіла і душі. Тут безліч ресторанів словенської та італійської кухні, величезний вибір морепродуктів і випічки. Вільний час для відпочинку.
Можливість купатись в теплий період року.
Для бажаючих Пішохідна екскурсія

Порторож - "місто троянд"

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)

Порторож з одного боку починається  з маленького селища Луція, а з іншого - плавно переходить в середньовічне місто Піран - перлину словенської Адріатики, яку ще називають Венецією в мініатюрі. Все романтично в цих місцях: старовинна історія про троянди, порте, море і солеварні. З нею ми і познайомимося... запрошуємо.

Нічний переїзд.
День 2 - Порторож – Піран – Луція
День 2 - Порторож – Піран – Луція
День 2 - Порторож – Піран – Луція
День 2 - Порторож – Піран – Луція
День 3.

НіццаЕзФрагонарМонако

Переїзд до Франції. По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Відпочинок на морі.
Лазурний Берег створений для щастя. Люди на Землі поділяються на тих, хто в нього закоханий, і тих, хто там не був ...
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Парфумерна фабрика Фрагонар

Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 
Поселення в готель після 14:00 Для бажаючих

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Ніцца – Ез – Фрагонар – Монако
День 3 - Ніцца – Ез – Фрагонар – Монако
День 3 - Ніцца – Ез – Фрагонар – Монако
День 3 - Ніцца – Ез – Фрагонар – Монако
День 4.

Вердонська ущелинаМустьє-Сент-Марі

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Фотосесія на лавандових полях Провансу (в період цвітіння).

Чарівний день в Провансі

(Дорослий: 55€ / Діти: 41€)
Ми вирушаємо в Вердонську Ущелину... Будемо зупинятися на оглядових майданчиках і милуватися панорамами. Природні краси передгір'я Альп, стрімкі вапнякові скелі перемежовуються зі свіжою зеленню і крістальночістой водою в озерах блакитного кольору. Вердонску ущелину не передати словами. Ми відвідаємо чарівну гірське селище Мустье-Сент-Марі, яке входить в офіційний список найкрасивіших сіл Франції, і дізнаємося історію пов'язану з присутністю в цих краях ордена Тамплієрів. А також з'ясуємо, як це маленьке містечко стало столицею французького фаянсу. У нас буде шанс побачити своїми очима вишукані фаянсові вироби з Мустье. Озеро Lac de Sainte-Croix (Сент-Круа). Озеро Sainte Croix неймовірного бірюзового кольору. Його довжина – понад 10 км, а ширина в деяких місцях досягає 3 км. Східний берег озера ідеальний для купанія – уздовж всього берега розташовані чудові пляжі і водноспортивні станції. Можливо катання на катамаранах (дод. оплата). На західному березі озера можна прогулятися по плато Valensole, де ростуть найбільші в Провансі лавандові поля. 
У період цвітіння лаванди ми побачимо лавандові дороги Провансу. Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмарам.
Ночівля.
День 4 - Вердонська ущелина – Мустьє-Сент-Марі
День 4 - Вердонська ущелина – Мустьє-Сент-Марі
День 4 - Вердонська ущелина – Мустьє-Сент-Марі
День 4 - Вердонська ущелина – Мустьє-Сент-Марі
День 5.

КанниАнтібСен-Поль-де-Вансморський парк Марінленд

Сніданок.
Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі.
Для бажаючих

Канни - Життя - це Свято!

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Зірки, і нічого, крім зірок ... Казав Гі де Мопассан, який любив відпочивати на курорті Канни .... Запрошуємо на екскурсію по Каннам це оаза міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташований на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастою мімози. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами, кафе і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни - місто кінозірок, відкритий для всіх охочих цілий рік. 

Лазурний берег: Антиби і Сен Поль-де-Ванс

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Починаємо знайомство зі старовинного містечка Антіби. Потім зможемо подивитися на найкрасивіші яхти світу, далі - бажаний куточок художників і артистів, місце, яке єднає закохані серця, нас запрошує Сан Поль де Ванс! Місто пишається своєю красою, середньовічною архітектурою і особливою любов'ю жителів! Сан Поль де Ванс притягує, наче магніт ... 

Парк розваг Marineland

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Марінленд - перший і найбільший морський парк в Європі. Щорічно понад мільйон відвідувачів приїжджають сюди, щоб подивитися знамениті вистави на воді і долучитися до світу морських мешканців. «Родзинка» парку - найбільш видовищний в світі басейн з касатки. Через басейн прокладений скляний тунель розміром 63 м х 4,60 м з екзотичними рибами, медузами і акулами. На території парку розташований Морський музей. На території парку Марінленд розташовані парки відпочинку: Ферма Далекий Захід, аквапарк Аквасплеш і Джунглі метеликів.
Ночівля.
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – морський парк Марінленд
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – морський парк Марінленд
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – морський парк Марінленд
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – морський парк Марінленд
День 6.

НіццаДольчеаккуаСан-Ремо

Сніданок.
Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі...
Вільний час в Ніцці. На питання: «Що робити в Ніцці», багато хто відповідає просто: «Гуляти!». І дійсно, цей незрівнянно красиве місто ніби створений для прогулянок, з такою вишуканістю в ньому один вид змінює інший. Так з вузькими мальовничими вуличками сусідять палаци Англійській набережній і розкішні вілли, дорогі бутики розташувалися поруч з приватними лавочками, знамениті ресторани з затишними бістро, і все це оточене садами, парками та фруктовими гаями. А якщо ви мрієте побачити яскраву Ніццу у всій своїй красі і в повній мірі насолодитися гармонією запахів, звуків, кольорів і смаків, обов'язково відвідайте квітковий ринок і ресторани з місцевою кухнею!

Середньовічна казка Лігурії: Дольчеаква і Сан Ремо

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо зануриться в дивовижний за своєю красою світ, що складається з оливкових гаїв, виноградників і справжніх лігурійських сіл. Нас чекає Дольчеаква, яка зачаровує своїми вузенькими середньовічними вуличками. Влітку тут проводять вистави і виставляють композиції з квітів. Французький художник Клод Моне неодноразово повертався сюди писати картини. Для всіх бажаючих буде прекрасна можливість продегустувати червоне вино «Россезе», улюблене вино Наполеона (за доп. Оплату). Далі нас чекає Сан-Ремо - столиця квіткової Рів'єри. Сан-Ремо вважається самим фешенебельним курортом на Лігурійській Рив'єрі. Клімат його надзвичайно м'який в усі пори року. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. Можливість купатися в морі або повечеряти в одному з безлічі чудових італійських ресторанчиків (доп оплата по меню).
Нічний переїзд.
День 6 - Ніцца – Дольчеаккуа – Сан-Ремо
День 6 - Ніцца – Дольчеаккуа – Сан-Ремо
День 6 - Ніцца – Дольчеаккуа – Сан-Ремо
День 6 - Ніцца – Дольчеаккуа – Сан-Ремо
День 7.

ОпатіяРієка

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
І ще трішки моря!

Адріатичне узбережжя Рів'єри Опатії

Прибуття на Адріатичне узбережжя Рів'єри Опатії - найбільш популярний і фешенебельний курорт північної Адріатики. Вже на початку минулого століття, завдяки унікальному розташуванню і прекрасному мікроклімату, Опатія була визнана кращим кліматичним курортом Європи, а її відвідини стали справою честі для будь-якого поважаючого себе європейця. Велика кількість променадів з фонтанами, розкішні ресторани, чудова набережна для прогулянок, магнолії, пальми... і символ міста - квіти ніжної японської камелії.

Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії

Гірлянди вогнів: від Опатії до Рієки

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ця панорамна прогулянка на кораблі з неповторним видом на берегову лінію Опатійської Рів'єри. Під звуки ледь чутних спокійних мелодій , за бокалом чудового вина хтось буде робити доленосні зізнання , хтось слухати шепіт ласкавого моря , а хтось у колі друзів - просто насолоджуватися життям.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 7 - Опатія – Рієка
День 7 - Опатія – Рієка
День 7 - Опатія – Рієка
День 7 - Опатія – Рієка
День 8.

БалатонЛьвівРівне

Сніданок. Переїзд по Угорщині.
Хвиля кличе... Відпочинок продовжується...

Балатон – угорське море

(вх. квиток)
Переїзд на озеро Балатон - найбільше озеро в Центральній Європі! Це справжнє “Угорське море” – мрія і поезія, історія і традиції, зібрання рідкісних казок та гордість видатних угорців. Трошки вільного часу для купання в озері. Шовкові обійми хвиль, надуті вітрила яхт, сонце і хороший настрій - Балатон з задоволенням відкриє перед вами постійний світ молодості, літа і незабутніх розваг, які  ще нікого не залишили байдужими! А також: рекомендуємо саме тут попробувати балатонську уху і оцінити знамениті Бадачонські вина! Недарма кажуть, що "хороші вина народжуються там, де виноградна лоза находить своє відображення  в Балатоні".
Виїзд в Україну. Перетин кордонів.
Пізнє прибуття у Львів. Після 01.00 Залежить від перетину кордонів.
Можливість завершити подорож у місті Рівне.
День 8 - Балатон – Львів – Рівне
День 8 - Балатон – Львів – Рівне
День 8 - Балатон – Львів – Рівне
День 8 - Балатон – Львів – Рівне
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в готелях Франції, Італії від 1.5€ до 5€ з людини за ніч
• додаткові програми і екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638