UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Гладь озёр и часы, запах сыра, конфет - из Швейцарии всем нам горячий привет!
Зимой, весной и летом…. Не страна, а чудо это!

Швейцарські канікули + Європа парк!
Берн, Цюрих, Женева, Люцерн, Зальцбург, Інсбрук (для школярів)

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Ланцут*-Зальцбург -Зальцкаммергут*- Европа парк- Страсбург* -Берн- Женева*- Грюер*- Цюрих - Люцерн*- Музей Сваровскі-Інсбрук*-Будапешт- Львів
Австрія
Німеччина
Польща
Швейцарія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
4 екскурсії вже у вартості 

День 1.

КраківЛьвівБрно

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати.

Палац Потоцьких в Ланцуті

(Діти: 10€ + вх. квиток)
Ланцутський замок - колись «Мекка» польських аристократів, а сьогодні - місце захоплення красою і багатством прекрасного палацового комплексу, оранжерей і знаменитого каретного двору. Один з найкрасивіших і найвідоміших замків Речі Посполитої зручно розташувався серед мальовничих пагорбів Підкарпаття. Навколо замку стеляться доглянуті сади, чудова паркова зона, каретний двір, оранжереї, манежі для кінної їзди і невеликий палац. 
Або

Королівський шлях

(Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Ночівля.
День 1 - Краків – Львів – Брно
День 1 - Краків – Львів – Брно
День 1 - Краків – Львів – Брно
День 1 - Краків – Львів – Брно
День 2.

ЗальцбургЗальцкаммергут

Сніданок. Переїзд до Зальцбургу.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.

Озерний Край Зальцкаммергут

(Діти: 30€)
Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійської природою, заглянути в автентичні куточки Отримати цілісне уявлення про озерних краї Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфгангзее. Фотопауза в чарівних місцях.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Зальцбург – Зальцкаммергут
День 3.

Європа-паркСтрасбург

Сніданок. Переїзд в парк розваг Європа-парк.

Парк розваг Europa Park

(вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучино у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...
Для охочих:

Страсбург – столиця Ельзасу

(Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, вузьких мальовничих переулочків, відвідування французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами «малої Франції» з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся.Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, мадам Тюссо, Луї Пастера ...
Ночівля.
День 3 - Європа-парк – Страсбург
День 3 - Європа-парк – Страсбург
День 3 - Європа-парк – Страсбург
День 3 - Європа-парк – Страсбург
День 4.

БернЖенева

Сніданок. Переїзд в Швейцарію
Екскурсія

Столиця Швейцарії Берн

(входить у вартість туру)
Сьогодні відбудеться знайомство зі столицею Швейцарії містом Берн. Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова башта з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад "Таблерон" підсолодить наше перебування тут.
Залежно від бажання групи на вибір:

Чарівні куточки Швейцарії: Женева та Грюєр

(Діти: 36€)
Розташувалась на березі чарівного озера Женева, розповідає нам свою історію: Палац Націй, штаб-квартира ООН, Товариство Червоного Хреста Женева постане перед нами в образі чарівної казки ... Швейцарія дивує своєю красою - затишними містами і чудовими будівлями, але справжнє багатство цієї країни - її неповторна природа .... Зелені пагорби, засніжені вершини гір, древній замок, середньовічна село біля стін замку, корови, які пасуться на схилах, знаменитий у всьому світі сир, молочний шоколад - країна дитячих снів, і ось ми тут в цьому дивовижному куточку Швейцарії. Навколо стін замку - середньовічна село Gruyère. Одна єдина вулиця починаючись від сироварні піднімається вгору до замку посеред мальовничих будиночків. Уздовж вулиці розмістилися кафе і ресторани, куди можна заглянути і спробувати національні швейцарські страви: «Фондю» і «Раклетт». А на десерт - подвійні Грюйєрського вершки зі свіжою малиною (оплата по меню). Поруч з замком знаходиться сироварня, тут можна дізнатися секрети виготовлення знаменитого сиру, спробувати різні сорти цього сиру і звичайно ж купити той, який сподобався.
Чарівні куточки Швейцарії: Женева та Грюєр
Або

Бернський Оберланд і долина водоспадів

(Діти: 36€ + вх. квиток)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, – Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. Ми вирушаємо на фотопаузу в альпійське селище Лаутербруннен. Якщо нам пощастить,  ми відвідаємо Трюммельбах – спіральний водоспад, що спускається в долину кількома касакадами (вх. квиток). 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Берн – Женева
День 4 - Берн – Женева
День 4 - Берн – Женева
День 4 - Берн – Женева
День 5.

ЛюцернЦюрих

Сніданок.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих
У вільний час рекомендуємо:

Люцерн - серце Швейцарії

(Діти: 30€)
Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Люцерн - серце Швейцарії
При бажанні всієї групи:

Знаменитий водоспад Райнфаль

(Діти: 26€)
Водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляє застигнути на місці від здивування.
Ночівля.
День 5 - Люцерн – Цюрих
День 5 - Люцерн – Цюрих
День 5 - Люцерн – Цюрих
День 5 - Люцерн – Цюрих
День 6.

Музей СваровскіІнсбрукГросглоккнер

Сніданок. Далі нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в альпійському ландшафті, який захоплює дух. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас.

Ваттенс і музей чарівний світ Сваровскі

(вх. квиток)
У підземній печері, кожен день розквітають "Кришталеві світи Сваровскі". Тут можна знайти найбільший і найменший кристали в світі. В цілому це не звичайний музей в традиційному розумінні - це сучасний музей, зроблений за останнім словом техніки. У ньому представлений сам кришталь в найрізніших його варіаціях. Підземний світ Велетня, а вважається, що всі експонати музею - це скарби велетня, запрошує відвідувачів в таємничий шлях. Різні дива будуть творитися на Ваших очах - чудеса світу, фарб, вимірювань, гармонії. Також у Вас буде можливість відвідати найбільший магазин фірми Сваровскі, розташований біля виходу, де представлений багатий асортимент продукції цієї компанії.
Для бажаючих на вибір:

Інсбрук - дорога в Тіроль

(Діти: 18€)
Столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Виблискуючі на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях.
Або

Альпійська дорога на Гроссглёкнер

(Діти: 30€)
Нас чекає екскурсія панорамною дорогою Гроссглокнер – однією з найзнаменитіших гірських доріг в світі з щорічною відвідуваністю близько 900,000 осіб! Саме тут знаходиться дев'ятикілометровий льодовик Пастерце - найбільший льодовик Австрії. Величний і незламний, він являє собою дивовижне видовище. Ця величезна крижана річка приковує погляди туристів і входить в програму популярних подорожей по країні.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Музей Сваровскі – Інсбрук – Гросглоккнер
День 6 - Музей Сваровскі – Інсбрук – Гросглоккнер
День 6 - Музей Сваровскі – Інсбрук – Гросглоккнер
День 6 - Музей Сваровскі – Інсбрук – Гросглоккнер
День 7.

ЛьвівБудапешт

Сніданок.
Екскурсія

Таємнича Буда

(входить у вартість туру)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд
Вільний час на площі Героїв. Можливе відвідування Зоопарку (вх. квиток) або купалень графа Сечені (вх квиток). Для охочих:

Тропікарій – Океанарій

(Діти: 10€ + вх. квиток)
Відвідування найбільшого в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, величезні пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани.
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд
Виїзд в Україну. Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей! Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
День 7 - Львів – Будапешт
День 7 - Львів – Будапешт
День 7 - Львів – Будапешт
День 7 - Львів – Будапешт
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• додаткове харчування: 6 обідів або вечерь = 120€
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638